eitaa logo
کانال شهید ابراهیم هادی(علمدار کمیل)
1.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
8.6هزار ویدیو
88 فایل
🌻مشڪݪ ڪارهاے ما اینست ڪہ بـراے رضاے همہ ڪار میڪنم اݪا رضاے خدا . @rafiq_shahidam #شهید_ابراهیم_هادی #رفیق_شهیدم ارتباط با خادم کانال 👇👇 @Zsh313
مشاهده در ایتا
دانلود
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌌 به یاد کودکانی که در تاریکی دوران غربت مولا برای همیشه به خواب رفتند😔 🎶لالایی دوران غیبت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم/ هجوم به مسافران اسرائیلی در داغستان یدیعوت آحارانوت: 🔹یک هواپیمای اسرائیلی در ماخاچ کالا پایتخت داغستان به زمین نشست و انبوهی از مسلمانان با هدف حمله به مسافران اسرائیلی در میان شعارهای الله اکبر در ورودی فرودگاه تجمع کردند. 🔹هتل فلامینگوی این شهر نیز شاهد هجوم مردم پس از شایعه حضور اسرائیلی‌ها در آن بود.
سلام وعرض ادب خدمت همراهان همیشگی مجموعه فرهنگی مجازی شهید ابراهیم هادی دوستان امشب برای همه مردم غزه و فلسطین و بیمار مد نظر که خانواده اش متوسل شدن به میوه دل امام رضا جوادالائمه علیه‌السلام دعا کنید هرچه سریعتر بهبودی کامل عنایت کند 🤲 ان شاءالله امشب به لطف و مدد خداوند و آقــــ♡ــــاامام زمان (علیه السلام) ( ختم دسته جمعی داریم ) متوسل می شویم به مقام پر فروغ امام رضا(علیه السلام) و فرزند بزرگوارشون امام جواد (علیه السلام) رو واسطه ی حاجات و خواسته هامون می کنیم که صدر حوائج فرج و سلامتی آقاامام زمان(علیه السلام) هست که ان شاءالله ظهور مولای عزیزمان هر چه زودتر انجام شود ختم دسته جمعی👇 🍃۷۲هزار 👇 ( یاجوادائمه ادرکنی) 🍃 به نیت👇 🌺سلامتی و فرج آقاامام زمــــ♡ـــــان و هدیه به مادر گرامیشون و چهارده معصوم (سلام الله) و سلامتی رهبر عزیزمون 🌺 🍃 امام رضا (علیه السلام) و میوه دلشون امام جواد(علیه السلام) 🍃🌺 👇 ☘️فرج و سلامتی آقـــــ♡ـــــای عزیزمان و حاجت روایی مشارکت کنندگان☘️ 🍃و مریض مد نظر که تصادف کرده و اصلا حالشان خوب نیست یادتون نره برا بهبودی کامل و سلامتی شون دعا کنید 🤲 چنانچه تمایل به مشارکت بودید تعداد را به این ایدی اعلام نمایید 👇👇 @rogaye_khaton315 🍀زمان مهلت ندارد🍀 صدر همه ی حوائج👇 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
〰🍃🌺✨〰 〰✨🌺🍃〰                ﷽ سلام یا مهدی... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✾‌✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾‌✾   @rafiq_shahidam ✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾‌✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹ابعادی غیر از مظلومیت غزه ✍ محمد رضا حدادپور جهرمی یکی از مظلومیت‌هایی که درباره اسطوره‌ها و مردان بزرگ و تاریخ‌ساز‌، در رأس همه آنان قیام کربلا و اباعبدالله الحسین علیه السلام وجود دارد این است که روایت غالب، کم‌کم از روایت اهداف و برنامه‌ها و مدیریت بی‌نظیر اهل بیت علیهم السلام به طرف روضه‌خوانی و ذکر مصائب و بیان درد و رنج امام حسین علیه السلام و خانواده‌شان رسید. تا جایی که اکنون، پس از سالها که از کربلا و عاشوری ۶۱ هجری میگذرد، اکثر مردم، اغلب روضه‌ها را حفظ هستند اما دو خط درباره ابعاد و اهداف کربلا نمی‌توانند گفتگو کنند! اینگونه است که فکر و اهداف اندیشمندان و بزرگان و اسطوره‌ها به تدریج در تاریخ دفن می‌شود و مظلومیت آنها با انواع روش‌های جگرسوز و اشک‌دربیار در بین مردم و نخبگان دست به دست می‌شود. و این خود، مظلومیتش به دست موافقان و پیروانشان چندین برابر ظلمی می‌شود که در لحظه فاجعه و واقعه بر آنها رخ داده است. بلاتشبیه بلاتشبیه بلاتشبیه وضعیت الان غزه و طوفان الاقصی هم دارد کم‌کم به همبن سمت و رو می‌رود. اگر دقت کرده باشید، از ۱۷ مهر، یعنی از ظهر سومین روز طوفان الاقصی تا کنون، رسانه ها فقط در حال ذکر مصیبت هستند! با نشان دادن خرابی‌ها و زخمی‌ها و کودکان زخمی و شهید شده و خانواده‌های از دست رفته و... به طوری که الان بعضی از ما، صحنه اول یک کلیپ جدید از غزه را که می‌بینیم، حتی نام خیابان و محله و کاربری آنجا را آشنا هستیم و الان فقط فاجعه جدید را در آنجا رصد میکنیم! دیگر مطلقا سخنی از این موارد یا نیست یا درصد بسیار پایینی در گفتمان‌ها و رسانه‌های ما دارد؛👇 🔺۱‌. از بعد از ۱۵ یا ۱۶ مهرماه، ابتکار جدید حماس چه بود؟ 🔺۲. مدیریت رسانه توسط آنها چگونه است؟ 🔺۳‌. چطور اینقدر مردمشان را همراه و جگردار تربیت کرده‌اند؟ 🔺۴. چرا کلیپی از غُر زدن مردم غزه و توهین به حماس وجود ندارد؟ چرا اینقدر سلحشور هستند؟ 🔺۵. مسئله آب و برق و مایحتاج عمومی را چطور مدیریت میکنند؟ 🔺۶. برنامه آنان برای از این به بعد چیست؟ فقط قرار است بنشينند تا بیینند آیا اسرائیل زمینی حمله می‌کند یا نه؟ 🔺۷. چرا هیچ پیام و سخن و موضع ناهمگون و متعارضی از مقامات آنان تا الان نشنیدیم؟ 🔺۸. علت عدم پیش‌روی بیشتر از ۴۰ کیلومتر در خاک اراضی اشغالی چیست؟ برنامه ای برای اتصال غزه به ملت بی‌پناه کرانه باختری دارند؟ 🔺۹. چرا اینقدر صبورند؟ چرا سخنگوی حماس حتی تپق نمیزند و جملاتش را چه در متن و چه در مصاحبه و پیامهای تصویری، اینقدر موزون و آهنگین میگوید؟ کجا یاد گرفته؟ 🔺۱۰.ما مردممان را برای شرایط نعوذبالله مشابه و جنگ شهری چقدر آماده کردیم؟ اصلا به فرض اگر قرار باشد ما در این جنگ شرکت کنیم، راه حلی برای اقناع عمومی طراحی کردیم؟ چون نمی‌شود فقط ذکر مصیبت کرد و انتطار داشت افکار عمومی تا آخرين قطره خون با ما همراه باشند. 🔺۱۱. اصلا همه اینا را ولش کنید! خفن‌ترین سوال همه این است؛ چرا سکوت آسید حسن نصرالله(دامت توفیقاته) اینقدر سنگین و ترسناک و گیج کننده و خفنه؟ چرا اینقدر این سید مجاهدِ اولاد پیغمبر جذابه؟ کجا درس خونده؟ چطوری میشه اینطوری تربیت شد؟ و صدها سوال دیگر... لطفا اگر صلاح دونستید، یه کم از ذکر مصیبت فاصله بگیرید و به جای تکیه دادن بر مظلومیت، از دانش و اقتدار و برنامه و مدیریت این عرصه هم تولید محتوا داشته باشید تا یه چیزی یاد بگیریم.
‏از بین سایر المانهای نمادین در این عکس(تابلوی عکس امام و آقا، وحدت شیعه و سنی زیر یک سقف، آیه منتخب در تابلو)ماکت قدس به همراه چفیه در کنار گلها پیام سنگینی برای اسرائیل داره. نمادگرایی یه اصل مهم برای صهیونیستهاست و سید حسن با زیرکی تمام این جنگ روانی رو داره هدایت میکنه "
🔴 ️اعلام رسمی ممنوع‌الکاری بیش از ده بازیگران زن مطرح سینمای ایران/ مدیر اداره نظارت سازمان سینمایی: آنها فیلم جدیدی بازی نخواهند کرد 🔹 سرانجام بعد از مصاحبه‌های پراکنده و ضد و نقیض ماه‌های گذشته مقامات سازمان سینمایی، مدیر اداره نظارت این سازمان دیروز رسما از ممنوع‌الکاری بازیگران زن کشف حجاب کرده خبر داد و اعلام کرد این بازیگران دیگر در فیلم تازه‌ای بازی نخواهند کرد. حبیب ایل‌بیگی به ایرنا گفت:«آنها به دلیل محدودیتی که برایشان وجود دارد نمی توانند در فیلم های سینمایی بازی کنند. آثار قبلی‌شان به تدریج منتشر می شود که مالکان فیلم ها متضرر نشوند. چون سرمایه زیادی خرج شده است. ولی از این به بعد نمی‌توانند در فیلم جدیدی بازی کنند.» به این ترتیب فهرستی شامل چندین بازیگر زن مطرح سینمای ایران ممنوع‌الکار خواهند شد. بازیگرانی چون باران کوثری، ویشکا آسایش، ترانه علیدوستی، کتایون ریاحی، پانته‌آ بهرام، هنگامه قاضیانی، پگاه آهنگرانی، مریم بوبانی، گلاب آدینه، فاطمه معتمدآریا، شقایق دهقان، افسانه بایگان و... در این فهرست قرار دارند که از این جمع افسانه بایگان و هنگامه قاضیانی از بازیگری خداحافظی کرده‌اند و پگاه آهنگرانی و ویشکا آسایش هم خارج از ایران هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
〰🍃🌺✨〰 〰✨🌺🍃〰                ﷽ 💠أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ قَدْ جَعَلَ الدُّنْيَا لِمَا بَعْدَهَا وَ ابْتَلَى فِيهَا أَهْلَهَا لِيَعْلَمَ أَيُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَ ... ✍خداى سبحان دنيا را براى آخرت، كه پس از آن مى آيد، آفريده است. و مردمش را مى آزمايد تا معلوم شود كدام يك به عمل نيكوترند. 📙 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✾‌✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾‌✾   @rafiq_shahidam ✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾‌✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا