📣انتقاد روزنامه آمریکایی گاردین از جشنواره سینمایی عربستان/ جشنوارهای برای سفیدشویی جنایات
♦️روزنامه گاردین:
📰عربستان سعودی اولین جشنواره بینالمللی فیلم خود را در حالی راهانداخت که اتهامات متعددی علیه این رژیم مطرح بود مبنی بر اینکه دولت سعی دارد تا از فرهنگ استفاده کند و از این طریق سابقه بد حقوق بشری خود را سفید جلوه دهد.
📰این جشنواره ماههاست از سوی منتقدان تحریم شده و آنها هشدار میدادند که مقامات عربستان میخواهند از زرق و برقی تجاری بهره بگیرند تا توجه بینالمللی را از نقض حقوق بشر در داخل و خارج این کشور منحرف سازند.
📰مداوی الرشید استاد مدرسه علوم سیاسی و اقتصادی لندن و از منتقدان برجسته دولت عربستان در این زمینه گفت:«برگزاری یک جشنواره فیلم بدون آزادی بیان فقط جنبه تبلیغی دارد. نمایش فیلمهای بینالمللی در واقع پوششی است برای سناریوی شوم بازداشتها، سر بریدنها و قتل توسط رژیمی که پس از دست زدن به جنایات متعدد در یمن و علیه شهروندان خودش، اکنون میخواهد از انزوایی که در آن است بیرون بیاید.»
📰سامی خان کارگردان نامزد اسکار در بیانیهای نوشت:«جامعه بینالمللی سینما نباید اجازه دهد توسط عربستان سعودی خریده شود و برای سفیدشویی کردن جنایت وحشتناکش از آنها بهره ببرد.»
✅خوانش کامل خبر:
🌐b2n.ir/j58425
📽سینما را متفاوت دنبال کنید🔻
https://eitaa.com/joinchat/1748041776Cf90f6cedbe
📣«پسر مریم» سازمان اوج در راه جشنواره فجر / اولین فیلم بلند علی جعفرآبادی
🔸#پسر_مریم به کارگردانی علی جعفرآبادی و تهیهکنندگی مهدی فرجی و جلیل شعبانی به عنوان جدیدترین اثر سینمایی سازمان اوج، متقاضی حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر شد.
🔸«پسر مریم» درامی اجتماعی از دهه ۵۰ شمسی است که قصهای متفاوت را روایت خواهد کرد.
.
🔸امیر نوروزی، بهرام ابراهیمی، پاوان افسر، مهرداد ضیایی، حمید ابراهیمی، گلنوش قهرمانی، منصور نصیری، المیرا دهقانی، الهام شعبانی، نینل یعقوبی، محرم زینالزاده، مجتبی لاله زاری، یاسر ساغری،مریم ماهور، دریک تکدیان بازیگران «پسر مریم» هستند.
🔸 علی جعفرآبادی نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند سینمایی خود را با «پسر مریم» تجربه خواهد کرد.
✅خوانش خبر در راهنوشت:
🌐b2n.ir/e08405
📽سینما را متفاوت دنبال کنید🔻
https://eitaa.com/joinchat/1748041776Cf90f6cedbe
📣جنگ روایت ها/ سینمای ضدایرانی وقایع و تاریخ ما را چگونه تصویر میکند؟
✍🏻سیدمهدی موسویتبار
♦️بدون تعارف باید بگوییم ما از اهمیت روایت غافل بودیم و هستیم و آنقدر دوریم که نمیتوانیم واقعیات ملموس و عینی خود را درست و دقیق و جذاب به تصویر بکشیم.
♦️این غفلت و حتی پرت بودن از جایگاه روایت فقط یک اثر سلبی نداشته است و این خلأ، میدان را به دیگران داد تا با روایتهای جانبدارانه، مخدوش و حتی جعلی وارد شوند.
آنها گوهر روایت را به دل هنرهای مختلفی چون سینما و انیمیشن سپردند و از آن، انگشترهایی ساختند که بتواند جلوی درخشش واقعیات را بگیرد.
✅خوانش کامل یادداشت:
🌐b2n.ir/x67275
#جنگ_روایت_ها
📽سینما را متفاوت دنبال کنید🔻
https://eitaa.com/joinchat/1748041776Cf90f6cedbe