📸 گزارش تصویری از
مسیر پیاده روی اربعین
برنامه راهپیمایی حماسی حمایت از فلسطین
#اربعین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 پخش شیرینی فلسطینی
مسیر پیاده روی اربعین
برنامه راهپیمایی حماسی حمایت از فلسطین
#اربعین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزندان خمینی کبیر در سرتاسر عالم!
🔹فرزندان خمینی کسانی نیستند که با امام عکس دارند ولی عکس امام رفتار میکنند فرزندان خمینی جوانان انصارالله یمنند فرزندان خمینی شیخ ابراهیم زکزاکیست و....
🎙وحید یامینپور
#اربعین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ تا کجا همراه حضرت حجت(ارواحنا فداه) میمانی؟
🎙 سوال عاشورایی رحامدیا از زائران پیاده اباعبدالله (ع) در مسیر کربلا
#اربعین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
هدایت شده از هم قلم
#سفر_اربعین
ما دیگر آنجا غریب نبودیم
🕊وارد مرز عراق که شدیم دیگر حس غریبی و غربت نداشتیم، راستش را بخواهید دیگر عراق کشوری غریبه نبود خوب آنها را می شناختیم و آنها هم خوب ما را می شناختند، برپایی اربعین حسینی هر ساله مراوده و ارتباط دو کشور را زیاد کرده بود نه در حد سیاست های دیپلماسی بلکه حتی در حد عرف مردمی، مردمی از دو کشور که اربعین آنان را بیش از پیش به هم نزدیک کرده بود حقیقتا برادران دینی از جنس هم شده بودند جنسی مشترک از دین و فرهنگ و گفتمان واحد.
😊خوش و بش های عراقی و ایرانی در اتوبوس های نجف تا کربلا، همدلی و ابراز محبت و آرزوی سلامتی برای زائر ایرانی، صلوات های از جنس انتظار حضرت حجت که راننده عراقی پایان سفر میگفت "تعجیل فی الخروج صاحب الزمان صلوات"
یا شوفر جوانی که به مسافرهای ایرانی سفارش می کرد "امام رضا" "زیارت، دعا" و می گفت "امام رضا انیس النفوس" معلوم بود خوب انیس النفوس بودن امام رضا را درک کرده که بین این همه القاب شریف، انیس النفوس را با شوقی خاص بر زبان می راند، عکس های حاج قاسم و ابومهدی المهندس و از همه مهمتر عکس نائب امام شیعیان، رهبر مسلمین و رهبر معظم انقلاب در بنرهای بزرگ در آن کشور که بیش از همه تجلی وحدت و هم جنسی و هم کیشی بود ما آنجا غریب نبودیم کشور دوست و همسایه که فقط زبانمان کمی ما را از هم دور می کرد و گرنه خوب همدیگر را می فهمیم.
✍🏻#رویا_افسری
🗒️@HamQalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 سعی کنید این چریک مبارز را بشناسید
🔹او در طول ۱۴ سال که مشغول مبارزه بود، با نهایت شدت، دستگاه جهنمی ساواک شاهِ بدبخت را آنچنان حیران و سرگشته کرده بود که کارش معجزه آسا مینمود
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
🆔 @rahamedia
بانوان اربعینی، تمدنسازند
🔘 اربعین، «هجرت» از خود است به «حسین»،
هجرت از منیّتهاست به آزادگیها،
هجرت از فراق است به «وصل»،
و چون ذات هجرت «جهاد» را به دنبال دارد، وقتی آن را برمیگزینی یعنی سختیها و رنجهای جهاد را برگزیدی، زیرا جهاد یعنی انتخاب سختترینها با بالاترین رتبهاش برای رسیدن به معشوق، به شوق اینکه او نیز تو را برگزیند و از آنجا که انسان را در رنج آفریدهاند تا به تکامل رسد «لقد خلقنا الإنسان فی کبدٍ» (بلد/۱۴)، پس این «رنج» نیز حلقهی اتصال بین عاشق و معشوق خواهد شد، اگر آن را مقدس بیابی و آنگاه برگزینی و«رنج مقدس» یعنی انتخاب آرمانهای والا، یعنی خود را در معشوق فنا کردن، یعنی در دنیای محدودیتهای فانی زیستن اما محدود به مادیاتِ تن نبودن، یعنی پای ارادت به معشوق را به زمین نبستن، یعنی روح را به بلندای حقیقت پرواز دادن .
🔘 و اربعین حسینی صحنهی بروز و ظهور رنج مقدس است، گاه با جهادی از جنس ازخودگذشتن و به خدا رسیدن و گاه با جهادی از جنس جهادِ تبیینِ حضرت زینب (سلامالله علیها) که با سختکوشی برای روایت صحیح حق و حقیقت در اوج خفقان رسانهای، همراه است.
🔘 امروز نیز زنان اربعینی با استفاده از تجربهی زیسته زن انقلاب اسلامی، دوشادوش مردان انقلابی، از گوشه گوشهی دنیای اسلام، عَلَمِ وحدت و حقانیت اسلام و ولایت را به دوش دارند و با تبیین اهداف عاشورا قدم جای قدمهای زنان عاشورایی میگذارند، زیرا یقین دارند بانوان تمدنساز تاریخ اسلام، از صحرای کربلا به صبح ظهور میپیوندند، اگر جایگاه و نقش خود را در نقشهیجامع ولیّ زمان بیابند و جریانساز شوند.
✍آمنه عسکری منفرد
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
اربعین و علوم انسانی غربی
🔸علوم انسانی غربی و دلدادگان و مریدان آنها حتی اگر مسلمان هم باشند، نه تنها از «فهم» و «تبیین» پدیده پیادهروی اربعین حسینی و برپایی عاشقانهی مواکب اربعینی در گوشه و کنار عالم، عاجزند؛ بلکه از «توصیف» واقعبینانه این حرکت دهها میلیونی هم ناتواناند. چنان علوم و چنین عالمانی، نه درکی از این پدیده دارند و نه «ابزار»ی برای درک آن در اختیار دارند.
▪️زیرا ابزارها و روشهای موجود ناظر به توصیف و تبیین و تحلیل در علوم انسانی غربی، ریلگذاری حرکت انسان به سوی حیوانیت و بردگی و بردهداری مدرن است. طبیعتاً از فهم سیر ملکوتی انسانها و حرکتی که در پی جاذبه آزادی و آزادگی حسینی صورت میگیرد، عاجزند. عقلانیت علوم انسانی موجود، یعنی عقلانیت دنیازده و حیوانمحور اومانیستی و لیبرالیستی، از درک حقایق معنوی و ملکوتی عاجز است. به همین دلیل، «قالبهای مفهومی و نظری» علوم انسانی لیبرالی ظرفیت توصیف و تبیین و تفسیر، چنین پدیدههایی را ندارند.
🔹افزون بر این، بدنیتی و کجاندیشی پارهای از مدعیان غربزده این علوم را هم نباید نادیده گرفت. اینان (که به نوکران بیمزد و مواجب فکر و فرهنگ لیبرالی تبدیل شدهاند) حاضرند دهها نوشته و نشست درباره «زنجیرزنی چند دختر فریبخورده بیحجاب در گوشهای از کوچههای یکی از شهرهای کشور» داشته باشند! اما نمیتوانند و یا شاید اجازه ندارند که درباره کمند جاذبه عشق اربعین که بر ذهن و ضمیر دهها میلیون انسان در گوشهکنار عالم افکنده شده، حتی یک پاراگراف بنویسند!
🔹اینان حاضرند درباره خرده فرهنگهای وارداتی و شیطانی، دهها صفحه مطلب بنویسند؛ اما نمیتوانند ظرفیت تمدنی و اقتدارآفرین اربعین را ببنیند. آنان هیچ فهمی از «فرهنگ اربعینی»، «اقتصاد اربعینی»، «اقتدار اربعینی»، «امنیت اربعینی»، «مقاومت اربعینی» و «سیاست اربعینی» ندارند. به همین دلیل، نمیتوانند، یا اجازه ندارند و یا لیاقت آن را ندارند که در غنیسازی مفهومی و نظری اربعین مشارکت داشته باشند.
✍احمد حسین شریفی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 رهبر انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
☝ فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
مشایة، میراثی عظیم و پر مایه
🔹 اربعین هر ساله، دمادم خروش حسینیان، نگاهی خصمانه و حداقلی را شاهد هستیم که در پی القای حکومتی بودن حرکت سیل عشّاق پیاده است؛ اما در حقیقت، طریق مشاية، میراث عظیمیست که از اهل بیت( علیهمالسلام) و بواسطهی عالمان دینی به یادگار ماندهاست.
🔹 نگاهی اجمالی به تاریخچه مشایة، نشان خواهدداد که از قرون گذشته، علمای اهل نجف، همچون مرحوم خمایسی( در قرن ۱۲)، بزرگان در عهد علامه بحرالعلوم و در دوران شیخ انصاری، قدم در مسیر این پیادهروی نهادند. بعدها نیز احیای این سنت حسنة_ پس از کمرنگ شدن آن تحت تاثیر شرایط سیاسی و اجتماعی منطقه_ توسط دو عالم ایرانی، در تاریخ ماندگار شد؛ ملا علی خلیلی تهرانی و شیخ لطف الله لاریجانی. در سالهای پس از آن نیز، تلاشهای آیتالله سید محمود شاهرودی، محدث نوری و دیگر عالمان، در رونق بخشیدن به حرکت مشایه، درخور توجه بودهاست.
▪️ آری، حضور پرشور و شعور مردم در پیاده روی اربعین حسینی، مرهون و مدیون آنانیست که سیرهی مشاية را از اهلبیت به ارث بردند و مسیر ظهور را به طریقالحسین پیوند زدند.
✍باسط
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
نامه آیت الله العظمی سبحانی به رئیس مجلس شورای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور محترم جناب آقای دکتر قالیباف - دام مجده
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با اهداء سلام و عرض تسلیت بمناسبت ایام اربعین سالار شهیدان علیه السلام
تصدیع میدهد؛ در خبرها آمده است «تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی میشود»! علت بازگشت به مجلس چنین بیان شده تعطیلی شنبه به نفع کشور و اقتصاد میباشد و این کار بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات جهانی و اقتصادی دچار مشکل نشویم
نظر جنابعالی و همه نمایندگان مجلس را به امور ذیل جلب میکنم
1-آیا مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهادنظارت بر مصوبات مجلس نیز آنرا مغایر با مصالح دانسته است و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفته اند چگونه این طرح بار دیگر به مجلس برمیگردد.
2-در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاههای مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟!
3-جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون تر نیست، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود.
4-چگونه می توان فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزارو چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد؛
5- محور تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاهها و مدارس و حوزهها و مراکز پژوهشی را در پی دارد آیا این به نفع کشور است.
6-از همه گذشته تعطیلی شنبه بر خلاف قانون اساسی است که میگوید تعطیلی هفته روز جمعه است و این عبارت مفید حصر است. چنانکه دو اصلی که که در کنار آن آمده است نیز مفید حصر است: "زبان فارسی" که زبان رسمی کشور است (اصل 15) . آیا میتوان عبری را هم به رسمیت شناخت؟! پرچم کشور اسلامی از سه رنگ تشکیل شده(اصل 18) آیا میتوان رنگ چهارمی به آن افزود.
اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان تقاضا میکنم اجازه ندهید چنین طرحی بار دیگر وارد کمیسیونهای مجلس شود امروز کشور مشکلات فراوانی دارد و نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد.
قم – جعفر سبحانی
5 شهریور 1403
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
رفیق غار و وفاق یار
🔹اجماع، واژهی نزاع برانگیزی است. صحت این گزاره را وقتی میفهمیم که بدانیم شیخ اعظم انصاری(ره) برای حجیت یا عدم حجیت اجماع منقول، چه ان قلت و قلتهایی را ضمیمهی رسائلش نکرده است!
روزی که جناب رئیس جمهور با شعار انسجام ملی و اجماع سلایق مختلف سیاسی، مجوز ورود به ساختمان پاستور را از سوی مردم کسب کرد، تعدادی از طلبههای مستعد، در حالی پای صندلی امتحان ترم دوم حوزه نشسته بودند که باید ادلهی شیخ انصاری در رد حجیت اجماع منقول و غیره را برای نمرهی قبولی ردیف میکردند.
🔹آن طرف اما، سیاستمداران، اهمیتی برای حجیت داشتن یا نداشتن اجماع قائل نبودند. آنها بدون حتی یک خبر صحیح از یک مخبر عادل و موثق، دل به جهل انسانهایی بسته بودند که مزهی نشستن بر صندلی سبز بهارستان، هنوز به مذاقشان تازه میآمد.
🔹سیاستبازان میدانستند که برای اجماع، کافی است تا مثل علمای سلف که از قدماء بزرگ خود، برای به کرسی نشاندن اجماعشان استناد میکردند، کمی پیاز داغ ماجرا را زیاد کنند تا طعم شیرین وفاق ملی زیر زبان کاخ نشینان مزه کند. حال اگر کوخ نشینان موافق نیستند به جهنم. اجماع را چه به مستضفین پابرهنهی خمینی(ره)!
استناد به قول ولایت، بر دلهای غبار گرفته، خوش آمد. با اینکه کمتر از یک ماه، مقام شامخ هدایت و فقیه طراز امت، به معیارهای انتخاب وزرا اشاره کرده بودند؛ ولی گویا آقایان حواسشان بیشتر به بند تنبانشان بود تا بند طومار انقلاب! انگار مجلس وکلا، آزادی رای خود را در به خواب زدگی میدید.
🔹خوش به حال شیخ که در قید حیات نبود، و الا ممات را بیشتر موافقت مینمود. اگر به شیخ انصاری خبر میدادند که بعد از خبر واحد، حدس غیر ضروری نمایندگان، سبب اجماع گشته است و عدهای زیر لب «یا سعیدُ بحق مسعود» میخواندند، بی حرف پیش مجلس لعنی برایشان ترتیب میداد که در تاریخ فریادش خاموش نمیشد.
🔹اجماع مجلس با جناب رئیس، آن هم بر اساس یک خبر کذایی، نه رفیق غار میسازد و نه وفاق یار. ثمرهی اعتنا به حدس و حس ناقص غیر ضروری، تنها موجب سنگینی بار میگردد. باری که اگر اتحاد امت حضرتش نباشد، یک تنه بر دوش ولی خواهد افتاد و دشمنانش خرسند خواهند گردید.
✍سپهر کامیاب | پژوهشگر علوم دینی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔 سوز رهبری و دوری از اربعین
اگر همه شعرا و علما جمع شوند توان توصیف شمهای از پیادهروی اربعین را ندارند
🎙مقام معظم رهبری
#اربعین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
🔻از اوایل دهه ی 60 راه دشوار مبارزه را با تشویق جوانان عراقی به ملحق شدن به جبهه های جنگ بر ضد رژیم بعث آغاز کرد.
او که سالیان سال مقدمات دروس را نزد اساتیدی بزرگ گذرانده بود تدریسش را از سال 1964 میلادی به عنوان استاد در دانشگاه الهیات بغداد آغاز کرد.
🔹حاصل جهاد علمی وی بیش از 60 کتاب و رساله در رشته های مختلف فقه، تفسیر، اقتصاد، سیاست و جامعه شناسی می باشد.
🔹ایشان فعالیت های سیاسی اش را از سال 1957 میلادی آغاز کرد و در سال 1959 در بنیانگذاری حزب الدعوه اسلامیه، پدرش را یاری کرد و در همان ایام منجر به چندبار دستگیری ایشان شد.
🔹در آخرین بار بعد از آزادی به سوریه عزیمت کرده و در سال 80 میلادی پس از شهادت دوست صمیمی اش سید محمدباقر صدر به ایران عزیمت کرد. سید محمدباقر حکیم ایشان با همکاری چند تن از دوستانش در سال 1362 شمسی مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق را در ایران تشکیل داد و به مدت 4 سال به عنوان رئیس مجلس برگزیده شد. در همان ایام شاخه ی نظامی سپاه بدر را تشکیل داده و شخصا فرماندهی آن را بر عهده داشت. در طول 22 سال تبعید از هر حادثه ی سو قصد که توسط رژیم بعثی عراق ترتیب داده شد بود جان سالم به در برد.
🔹سید محمدباقر حکیم پس از سقوط رژیم صدام به عراق بازگشت و به تبلیغ و فعالیت سیاسی و اقامه ی نماز جمعه در صحن علوی پرداخت. اما هنوز چند ماهی از ورودش به کشور عراق نگذشته بود که پس از اقامه ی نماز جمعه در حال خروج از حرم، در پی انفجار دو خودروی بمب گزاری شده با 100 تن از اطرافیان و نمازگزاران به شهادت رسید.
📅 7 شهریور 1382
سالروز شهادت محمد باقر حکیم از بنیانگذاران مجلس اعلای اسلامی عراق
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
May 11
رحا مدیا
نامه آیت الله العظمی سبحانی به رئیس مجلس شورای اسلامی بسم الله الرحمن الرحیم حضور محترم جناب آقای
🔺نامه انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به مجلس شورای اسلامی در حمایت از مواضع آیت الله العظمی سبحانی
▫️اعتقاد شیعه در عصر غیبت، نیابت عامه مراجع عظام تقلید از امام عصر ارواحنا فداه است.
🔹نامه اخیر مرجع عظیم الشأن جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی سبحانی دام ظله العالی در مخالفت با #تعطیلی_شنبه_ها مورد حمایت بسیاری از علما، فضلا و اساتید حوزه های علمیه است و انتظار میرود مجلس انقلابی و نمایندگان آن با اهتمام به خواسته و دغدغه مراجع معظم تقلید اسباب خوشنودی مردم مومن و شهید پرور ایران اسلامی را پدید آورند.
▫️انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم ضمن اعلام حمایت از بیانیه ی روشنگر این مرجع بزرگوار، به همه مسئولان و نمایندگان محترم یادآوری می کند استعمار برای پیشبرد برنامه های خود معمولا از استدلال های عامه پسند استفاده می کند و پشت پرده های اصلی طراحی های خود را مکتوم می گذارد لذا ضروری است نسبت به چنین طرح هایی دقت نظر بیشتری صورت بگیرد علاوه بر اینکه تمرکز بر برخی منافع اقتصادی ادعا شده یک طرح و غفلت از آثار فرهنگی و اجتماعی آن نیز با جامعیت طرح و برنامه ها منافات دارد.
🔹دوام توفیقات همه خدمتگزاران به کشور را از خداوند متعال خواستاریم.
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مکاشفه عجیب سید رضی(ره) از زبان امام راحل به نقل از آیتالله بهجت
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
🔻مدرسه اندیشه ورز رحا برگزار میکند؛
✍️رواق اهل قلم(۶)✍️
💢مهارتهای یادداشتنویسی
✔️بررسی کارگاهی چند یادداشت مطبوعاتی
👤 با حضور استاد تقی دژاکام
📅 زمان: شنبه ۱۰ شهریورماه
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۲
در بستر اسکای روم به نشانی👇👇
https://www.skyroom.online/ch/bineshno/revayat
✔️ نام نویسی:
@Jahaderevayat
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
بانکداری اسلامی، فتح عظیم اقتصادی
♨️ با توجه به اینکه در بانکداری متعارف فعلی، اقدامات بانکی و سپردهگذاریها، از اساس با اهداف و عملیات بانکداری بدون ربا، همسویی ندارد، صرف نظر از نقش مهم دولت در تحقق سبک اسلامی آن، لازم است حوزههای علمیه نیز در این باره_ علی الخصوص مسائل مستحدثهی بانکی_ ورود جدیتری داشته باشند و ابهامات و موانع این مسیر را برطرف نمایند.
💢 در بیان ضرورت ایجاد بانکداری بدون ربا، علاوه بر عملیاتی شدن احکام اسلام در باب حذف معاملات و مراودات ربوی، میتوان نتایج مثبت حاصله از آن را در رشد اقتصاد جامعه، افزایش تولید و کاهش فاصله طبقاتی متذکر شد؛ چرا که برخلاف" سپردهگذاریها در سیستم ربوی که نوعی وام مشتری به بانک است( با بهرهای از پیش تعیین شده)، سپردهها در سیستم غیر ربوی، نوعی به کارگیری وجوه مشتری از طریق شراکت، وکالت و امانت بوده و بدون هیچ گونه بهره یا سود از پیش تعیین شده میباشد" که خود، منجر به سرمایهگذاری های حقیقی با مشارکت مردم، جهت بهبود اقتصاد خواهدشد.
‼️ رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیان اهمیت ایجاد بانکداری اسلامی، آن را فتح عظیم جهانی خواندند و بر اهتمام مسؤولین به شکلگیری آن، اینگونه تاکید فرمودند:
✅ بانكداری اسلامی؛ پول را در جامعه به شكل اسلامی مطرح كردن و دادوستد كردن مسألهی بسیار مهمی است. اگر بتوانیم این حقیقت را به معنای جامع كلمه در جامعه به وجود بیاوریم، فتح عظیمی در دنیا خواهد بود. فتح، فقط فتح قلعهها و سنگرها نیست. اگر كارگزاران دستگاه بانكی بتوانند این را به معنای جامع و كامل مسئله اجرا و پیاده كنند، بزرگترین سنگر اقتصادی امروز دنیاست. خصوصیت بانكداری اسلامی و از لوازم آن، دادوستد پول بر اساس غیر ربا، تنظیم مبادلات پولی بر اساس قوانین اسلامی و معاملات اسلامیِ صحیح است، كه در آنها ظلم و استثمار و كنز و تبعیض و اختلاف طبقاتی و امثال اینها به وجود نمیآید.(۱)
▪️بیانات رهبر انقلاب ۱۳۶۹/۰۶/۰۷.
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
آیتاللهالعظمی نوری همدانی در دیدار فضلای همدان:
وفاق ملی خوب است اما باید مطابق با اصول انقلاب باشد
◻️ آقای رئیسی انصافاً شبانه روز تلاش میکرد
◻️ وفاق و همدلی بسیار عالی و ضروری است، منتهی باید این وفاق معیار داشته باشد و مطابق با اصول انقلاب اسلامی باشد، ان شاءالله نخبگان و دلسوزان به دولت کمک کنند و دولت هم از این فرصت بهره برداری کند تا مشکلات حل شود.
◻️ همه خیرخواهان باید به دولت جدید کمک کنند و مکرر عرض کردم نباید دولت تضعیف شود.
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠واکنش رهبرانقلاب به موهای بلند یک هنرمند
#کلیپ
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
امام موسی صدر بر فراز اندیشه مقاومت
🔹امام موسی صدر نقش مؤثری در اصلاح نظام آموزشی حوزه علمیه ایفا کرد و از معدود روحانیونی بود که علاوه بر سواد حوزوی، از تحصیلات عالیه دانشگاهی نیز برخوردار بود.
🔹یکی از موارد مربوط به او در جریان مبارزات انقلاب اسلامی، تلاش عدهای برای قرار دادن او در برابر امام خمینی بود.
🔹در حالی که بعد از دستگیری امام در سال 1342، موسی صدر راهی اروپا و شمال آفریقا گردید تا از طریق واتیکان و الازهر، شاه را برای آزادسازی ایشان تحت فشار قرار دهد.
✍️دکتر محمدصادق خرسند
📎متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
#خوانش_اندیشه| اهمّ دغدغههای اندیشمندان، پژوهشگران و فعالان رسانهایِ حوزوی در هفتهای که گذشت؛
▪️با تعارض دیدگاهکارشناسان چه باید کرد؟|احمدحسین شریفی
📎 لینک یادداشت
▪️ ستاره نحس مستکبران رو به زوال است|میراحمدرضا حاجتی
📎 لینک یادداشت
▪️ ستیز با مکتب؛ به اسم دفاع از اشخاص|محمدرضا باقرزاده
📎 لینک یادداشت
▪️ توتالیتاریسم «شبهعلم»|حبیب اله بابائی
📎 لینک یادداشت
▪️ چرخش فراگیر قدرت|داود مهدویزادگان
📎 لینک یادداشت
▪️ سفر اربعین و مساله رنج|محمد جعفری
📎 لینک یادداشت
▪️برائت اربعینی یا برائت برائتی؟|دانیال بصیر
📎 لینک یادداشت
▪️مشاور دولت در امور روحانیت|احمد اولیایی
📎 لینک یادداشت
▪️مسیریاب انقلاب|بهروز دلاور
📎 لینک یادداشت
🆔 @rahamedia