🔸 مدیریت روندهای کلی دانش؛ کار کلیدی شورای عالی انقلاب فرهنگی 🔸
🎙دکتر مجتبی رستمیکیا، در مورد مقوله «شورای عالی انقلاب فرهنگی» گفت:
▫️این شورا حداقل دو نظام کلی را در بخش سیاست گذاری باید حمایت کند؛ یکی در حوزه فرهنگ که خرده نظامهای متعددی مثل هنر، فرهنگ، سینما، دینداری و غیره دارد و قسمت دیگر آن، بحث دانش است.
☑️ دکتر رستمیکیا با اشاره به روندهای کلی دانش و لزوم حرکت در این مسیر عنوان کرد: باید برنامهریزیهایی صورت بگیرد که در کوتاهمدت و میانمدت بتوان فضای دانش را بهبود بخشید تا ما را به لبه مرز دانش برساند.
📎 دریافت متن کامل
#انقلاب_فرهنگی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
💠 فهم اجتهادی؛ کاشف نظریه مقاومت
💢 حجت الاسلام دکتر سید مهدی موسوی:
از دو راه میتوان نظریهی امام و رهبر انقلاب را کشف کرد.
♨️ یک راه، راه اجتهادی است؛ یعنی بر اساس دستگاه اجتهادی، همه آثار امام و رهبر انقلاب، تتبع و بررسی شود؛ از کتب فلسفی و عرفانی گرفته تا سخنرانیهای سیاسی؛ هم مبادی فلسفی و اصولی و اجتهادی بررسی شود ، هم 22 جلد صحیفه امام ملاحظه شود که امام در باب مقاومت، در سطوح مختلف، مقاومت در امر سیاست، #مقاومت در برابر دولتهای ظالم، مقاومت در برابر جبهه استکبار و عام و خاصش، مطلق و مقیدش چه مطالبی را بیان کرده و بر اساس قاعده اصولی (یأس عن الفحص)، باید ناامید شویم که حرف دیگری از امام و رهبر انقلاب باقی مانده است؛ یعنی همه حرفها دیده شده است.
✅ این راهکار، راهکار اجتهادی است و حداقل چهار، پنج سال طول میکشد.
⚠️ بعضیها نظریه مقاومت را صرفاً جنگطلبی معرفی میکنند و بعضیهم از سازشکاری، صلح و دو کشوری و امثال اینها حرف می زنند. هر دو هم خطا است و ناشی از بیگانگی از ادبیات امام و #رهبر انقلاب است.
🗂 متن کامل در سایت رحامدیا
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ۲۳ آذر ماه سالروز تولد شهید خدمت، سید ابراهیم رئیسی
🔹 فاتحه نثار روح خادمالرضا، رئیس جمهور رئیسی عزیز هدیه کنید
#رئیسی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🔻 علائم ظهور؛ بایدها و نبایدها!
شنیدن و خواندن از ماجرای شگفت انگیز ظهور حضرت حجت ارواحنا له الفداء، برای همه شیعیان و محبین آن وجود نورانی، شیرین و دلرباست ولی به نظر می رسد این امر الزاماتی هم دارد از جمله اینکه؛
📚 این اخبار را از منابع موثق بدست بیاوریم که توان تشخیص اخبار درست را از اخبار نادرست داشته باشند.
❗️باید بدانیم که دانستن این اخبار صرفاً یک آگاهی اجمالی از وقایع نزدیک به ظهور حضرت حجت در اختیار ما می گذارد ولی طبق خود این اخبار، امکان دارد برای بسیاری از آنها بَداء صورت بگیرد یعنی این امکان وجود دارد که به خاطر تغییر شرایط، این حوادث غیر قطعی تغییر کنند و البته طبق همین روایات، برخی از حوادث قطعی و حتمی الوقوع هستند.
💢 دچار تطبیق های شتابزده نشویم، باید بدانیم که تطبیق آن حوادث و اتفاقات و اشخاص مطرح در امر ظهور، اشراف علمی چند جانبه به روایات و مسائل سیاسی کلان را می طلبد که از عهده هر کسی بر نمی آید. نکته دیگر اینکه اگر این تطبیق ها را ناشیانه و از سر علاقه شدید به وقوع زودتر این حادثه شریف انجام دادیم ولی تطبیق ما درست نبود، سبب ناامیدی از وقوع ظهور آخرین حجت الهی خواهد شد.
⚠️ بنابرین باید بیشتر از آنکه دنبال تطبیق شرایط و اشخاص مؤثر در ظهور باشیم، از قبیل دجال و سفیانی و سید خراسانی و سید یمانی و.... به دنبال این باشیم که وظیفه ما در این شرایط چیست؟ شاید خدای نخواسته ما هم مثل خیلی افرادی باشیم که قبل از این واقعه شریف از دنیا رفته اند و شاید جزو کسانی باشیم که با دیدن حضرت، اقدام به انکار ایشان می کنند!!!
✅ پس اگر واقعا دوست داریم از کسانی باشیم که یاریگر حضرت هستند، باید خودمان را برای آن روز آماده کنیم هم از حیث عقائد و اخلاق و هم از حیث آمادگی های مورد نیاز نظامی.
امام صادق علیه السلام فرمودند: در آستانه ظهور؛ مردم در امتحانات سختی قرار می گیرند همانند آنکه در تاریکی یک شب ظلمانی گرفتار شده باشند (که خوب را از بد تشخیص نمی دهند) بطوری که افرادی از میان شما در صبحگاهان با ایمان و در شبانگاه کافر می شود و شبانگاه با ایمان و صبح که می شود کافر شده است.گروهی از آنان دینشان را به مقدار کمی از دنیا می فروشند.
✍🏻 #فاطمه_خدادی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
#خوانش_اندیشه| اهمّ دغدغههای اندیشمندان، پژوهشگران و فعالان رسانهایِ حوزوی در هفتهای که گذشت؛
💢 نهضت مقاومت ادامه دارد|داود مهدویزادگان
📎 لینک یادداشت
💢 دلیل سستی مؤمنان در «جهاد تبیین»|احمدحسین شریفی
📎 لینک یادداشت
💢 شوق و شکایت|محسن قنبریان
📎 لینک یادداشت
💢 حاکم عادل ؛ چراغ راه امت در طوفان اختلافات|موسی آقایاری
📎 لینک یادداشت
💢 دیوار دانشگاه تهران|سعید احمدی
📎 لینک یادداشت
💢 پیروزی با شماست!|میراحمدرضا حاجتی
📎 لینک یادداشت
💢 ضرورتهای پژوهشی در میدان مقاومت|حبیب اله بابائی
📎 لینک یادداشت
💢 عبرتها و فرصتهای این روزهای سوریه|محمدرضا باقرزاده
📎 لینک یادداشت
💢 قویتر از گذشته...|حمیدرضا باقری
📎 لینک یادداشت
💢 لزوم بازتعریف و حراست از عناوین روحانیت|سیدعبداله هاشمی
📎 لینک یادداشت
💢 دربارۀ سوریه|علی مهدیان
📎 لینک یادداشت
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
💠 حوزویان عقبه فلسفی هوش مصنوعی را دریابند
🔹شانزدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین با موضوع «هوش مصنوعی؛ فرصتها، چالشها و راهکارها» با قرائت پیام آیتاللهالعظمی نوری همدانی، در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد.
🔹 مدتهاست که رهبر معظم انقلاب در خصوص هوش مصنوعی تذکراتی راهبردی دادهاند. معظم له در 6 شهریورماه 1403 فرمودند: «در مسئله هوش مصنوعی، بهرهبردار بودن امتیاز نیست؛ این فنّاوری لایههای عمیقی دارد که باید بر آن لایهها مسلط شد؛ آن لایهها دست دیگران است...»
🔹 با توجه به اینکه کشورهای غربی دادههایی بر اساس مبانی فلسفی تمدن غرب، به هوش مصنوعی مورد نظرشان تزریق کردهاند، نتیجتاً خروجی چنین هوشی در قلمروهای علمی مختلف، بهنوعی در خدمت مقولههایی ازجمله سکولاریسم، لیبرالیسم، اومانیسم و پوزیتیویسم قرار میگیرند.
🔹 اگر رهبر معظم انقلاب این مطالبه را دارند که در عرصه هوش مصنوعی باید کاری کنیم تا جزء ده کشور اوّل بشویم و بر لایههای عمیق آن تسلط پیدا کنیم، یکی از لوازم آن این است که حوزویان مبانی فلسفی برخاسته از آموزههای اسلام ناب را در این هوش نهادینه کنند.
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
نسخه غربی اصلاحطلبها برای زنان جامعه
♨️ این روزها دوباره اصلاحطلبها بهانهای پیدا کردند برای مخالفت با قانون، دموکراسی و تقنین. دوباره بر طبل(آزادی و حقوق اینو آن) کوبیدند. باز حقوق زن را بر سر نیزه کردند. گویی که اینها متولی زن در ایرانند؟!
هر چند به صراحت ابراز نمیکنند که با اصل عفاف و حجاب که حکم خداست مخالفند، ولی با بازیهای سخیف سیاسی، دو قطبی (الزام و اختیار) عفاف و حجاب را داغ میکنند.
⭕️ معالاسف این عده که فقط جلوی دماغ خود را میبینند؛ به آثار و طبعات این مخالفتها تعمق و تعقل ندارند. کافی است به سبک زندگی که در جهان غرب علیه زنان رواج پیدا کرده و جلوی چشم این حضرات است التفات پیدا میکردند.
♨️ سئوالی که مطرح است اینکه آیا انتهای جاده مسابقهی طرح برهنگی زن در جامعه غربی را نمیبینند؟! آیا غیر از این بود که عریانی و برهنه کردن زن در غرب منجر به خدشهدار کردن کرامت او شد؟! و مرد را نسبت به زن بیمیل و بیرغبت کرد...؟!
💢 وقتی مرد که مملو از غریزهی طلب است را نسبت به زن، بیرغبت کردند و زن که دارای احساس و لطافت است را مجبور کردند به آب و آتش بزند تا با خودنمایی و برهنه شدن، خودی به جنس مخالف نشان دهند تا شاید حس و رغبت او را به قبول مسئولیت تشکیل خانواده برانگیزد، فکر نکردند کانون خانواده، مرز کرامتها و انسانیتها فرو میریزد...؟!.
⭕️ آیا این آرزوی بزرگی بود که امروز زنان در غرب و شرق چراغ دست بگیرند و در آرزوی مردی باشند که حامی آنان در زندگی مشترک باشد؟!، آیا این عده لوازم این اقدام و حرکت خزنده و مرموزی که در غرب شکل گرفت و منجر به همجنس گرایی، فمینیست، ازدواج با حیوانات و... شد را نمیبینند؟!.
✍محسن مهدوی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🔰 #امام_خامنه_ای:
«یکی از بخشهای مهمی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان "لا تدعونّی ویک امّ البنین" مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند.»
❇️ 13 جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین علیها السلام(سال 64 ه.ق) و روز تکریم مادران و همسران شهید گرامی باد.
#وفات_حضرت_ام_البنین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🖋 برشی از مطالب مطرح شده در جلسه دوم دوره نویسندگی خلاق
✅ برای مشق نویسندگی، تنها به آنچه نیاز است نوشته شود توجه نشود و علاقه مندی را در نظر بگیرید.
🔘 نیاز نیست برای شروع همه ی قواعد نوشتن را بلد باشیم و اجرا کنیم بلکه باید آزاد و رها نوشت. اکثر شاهکار های ادبی که ماندگار شده اند نیز بر محور خلاقیت بوده اند و بداهه به ذهن نویسنده رسیده اند.
⚠️ البته این نکته حائز اهمیت است که در نگارش علمی نمیتوان تا این حد ابتکار عمل و آزادی داشت و باید قواعد دستوری و علمی از ابتدای کار لحاظ شود و خلاقیت نقش چندانی ندارد.
1️⃣ مرحله اول مطالعه و زیاد کردن اندوخته های ذهن است. یکی از تکنیک های افزایش دایره واژگان یا همان تقویت اندوخته های ذهن برای نوشتن، استفاده از بارش فکری است. در این روش، ابتدا یک کلمه شاخص که قابلیت بحث داشته باشد را انتخاب میکنیم و مرحله به مرحله، واژگان مرتبط و بداهه های ذهنی خود درباره آن را یادداشت میکنیم.
این گستره ی واژگانی در نوشته های طولانی مثل رمانها بسیار مفید است.
علاوه بر آن باید، این واژه ها را بطور جدی مورد توجه و دسته بندی قرار داد. مترادف ها و متضاد ها میتوانند تداعی گر مفاهیم جدید باشند.
2️⃣ مرحله بعدی که جمله سازی است با استفاده از همین کلمات یا ترکیب آنها اعمال میشود. به دو صورت میتوان جمله سازی کرد:
۱. جملات مستقیم: که ارکان و اجزا در جایگاه اصلی خود و بطور منظم قرار میگیرند.
۲. جملات غیر مستقیم: که ارکان آن جابجا شده اند و با هدف ایجاد تنوع یا تاکید یا القای حسی خاص اتفاق می افتد. که در نگارش علمی نباید از جملات غیر مستقیم بهره برد.
♨️ به جمله ای که متن ما حول محور آن شکل میگیرد هسته و به جملاتی که برای بسط و گسترش مطلب می آیند جمله پشتیبان می گویند. اینکه جمله هسته دقیقا در کدام قسمت پاراگراف ذکر شود به موضوع، زاویه دید، توانایی یا انگیزه نویسنده بستگی دارد و در نهایت از ترکیب پاراگراف ها به همراه یک جمله پایانی، قالب متن تکمیل میشود.
پ.ن: علاقه مندان به شرکت در دوره های مدرسه رحا با ای دی ادمین مراجعه کنند:
@adm_schl
#نویسندگی_خلاق
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحامدیا)
🆔 @rahamedia
▪️حضرت امالبنین، ولایتمداری در میدان عمل▪️
💢 امالبنینهای جبهه مقاومت که پرچمداران صبر و ادب استقامت و ایمانند. شیرزنانی که بعد شهادت هر فرزندشان در جبههی حق در حالی که بر کوه صبر و استقامت و ادب و ایمان تکیه زدهاند از خداوند میخواهند که قربانیشان را بپذیرد که آن را هدیه به امام زمانشان کردهاند و میگویند: «جان و مال و فرزندانمان فدای سر امام خامنهای» قطعاً آنان پیروز میدانند.
✍ طاهره قادری
🖇 دریافت متن کامل از سایت رحا مدیا
#وفات_حضرت_ام_البنین
#ام_البنین #حضرت_ام_البنین
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia