✅ نامه مسئول دفتر جامعه مدرسین خطاب به رسانه ها:
⭕️ مواضع جامعه مدرسین و آیت الله یزدی صرفا از طریق دفتر و سایت رسمی اعلام می شود
🔳 مسئول دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نامه ای به رسانه ها اعلام کرد: هر گونه اخبار و مواضعی که از طریق دفتر و سایت رسمی جامعه مدرسین منتشر نشده باشد و در محافل خصوصی و عمومی شایع شود، نادرست و فاقد اعتبار است.
✍ به گزارش خبرگزاری حوزه، در نامه حجت الاسلام والمسلمین علی ابراهیمی مسئول دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مسئولان رسانه ها و مطبوعات آمده است:
🔹 همان گونه که بارها اعلام گردیده؛ مواضع جامعه مدرسین حوزه علمیه و ریاست محترم شورای عالی جامعه مدرسین حضرت آیت الله یزدی «دامت برکاته»، صرفا از طریق دفتر و سایت رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه اعلام میگردد و هر گونه نقل اخبار و مواضعی که از این طریق منتشر نگردیده و در محافل خصوصی و عمومی شایع شود، نادرست و #فاقد_اعتبار میباشد.
🔹 لذا از اصحاب رسانه و مسئولین شبکه های مجازی انتظار می رود در این شرایط حساس؛ با تلاش در جهت تقویت اقتدار، امید، انسجام و هم افزایی، و پرهیز از نشر #شایعات ؛ در جهت مقابله با دسیسههای دشمنان و بدخواهان اسلام و انقلاب و ملت گام بردارند و در جهت حفظ حریم ولایت و مرجعیت و ارکان و بزرگان حوزه علمیه و جامعه مدرسین بیش از پیش اهتمام ورزند.انشاءالله
@resalathozehenghelabi
⭕️ دلم میسوزد و ناراحت میشوم که حرف رهبر انقلاب را نمیشنویم
آیتاللهالعظمی مظاهری امروز در دیدار مسئول جدید نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج) اصفهان:🔻
🔹الحمدلله همیشه در 40 سال اخیر ولایت فقیه به بسیج می بالیده است، لذا بالاترین افتخار برای بسیج و برای، پشتیبان ولایت فقیه بودن است.
🔹بنده دلم خیلی میسوزد و ناراحت می شوم که حرف رهبر معظم انقلاب را نمی شنویم و فقط اظهار ارادت می کنیم، البته نه اینکه اظهار اردتمان دروغ باشد نه، اظهار ارادتمان واقعی است، اما این شناخت وظیفه و عمل کردن به وظیفه و شنیدن حرف ایشان به طور 100 درصد ضربه خورده است.
#حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
یک روز سرد، شهید بهشتی و تأخیر شاگردان
✳️ خاطره یکی از طلاب مدرسه علمیه حقانی از آیت الله شهید بهشتی
سال 56 بود؛ طلبه مدرسه علمیه حقانی بودم و مرحوم دکتر بهشتی یک روز در هفته برای تدریس فلسفه هگل در مدرسه حقانی حضور می یافت. با آنکه با فلسفه آن هم به زبانی بیگانه اندک آشنایی نداشتم؛ اما گاه صبح ها بیرون از کلاس برای تماشای چهره روحانی ایشان می ایستادم.
بسیار منظم و وقت شناس بود و سر وقت در کلاس حاضر می شد. روزی هوا سرد بود و شاگردان ایشان با تأخیر رسیدند؛ وقتی همه حضور یافتند سبب تاخیر آنها را جویا شد؛ هر یک عذری آوردند و چه بسیار بود عذرها !
پس از چندی رو به طلبه ها کرد و گفت: من دیشب اصفهان بودم و صبح از اصفهان خود را به کلاس درس رسانده ام. اگر من توانسته ام چنین کنم به این معناست که آنچه دوستان می گویند بهانه ای غیر شرعی بیش نیست.
راوی: علی انصاری
@resalathozehenghelabi
👈 تأملی بر اظهارنظر تازه فوکویاما در باب پایان تاریخ
🔻 قرن بیستم بهخصوص پس از جنگهای بینالملل اول و دوم، محمل شکلگیری اندیشههای گوناگون در باب پایان تاریخ بود.
🔸 از جملهی افرادی که در این زمینه سخن گفتهاند، "فرانسیس فوکویاما" نظریهپرداز و ایدئولوگ آمریکایی است.
⚡️ #رهبرانقلاب در بیاناتی بهمناسبت سالروز تسخیر لانهی جاسوسی، اشارهای کوتاه به سخنان اخیرِ او مبنی بر تجدیدنظرش دربارهی پایان تاریخ داشتند و گفتند: چندین سال قبل از این یک جامعهشناس مطرح دنیا گفت وضعیّت کنونی آمریکا منتهاالیه تکامل تاریخی بشر است و بشر دیگر از این بالاتر نمیتواند برود. همان آدم امروز حرفش را پس گرفته، میگوید «نه» و آرزو میکند چیزهای دیگری را. حالا صریحاً ممکن است نگوید من اشتباه کردم امّا حرفهای دیگری را دارد میزند، درست نقطهی مقابل آن حرفی که آن روز زده بود. خب این وضع آمریکا است.
● «پایان تاریخ و آخرین انسان» عنوان کتابی از فوکویاما است که در سال ۱۹۹۲ میلادی منتشر شد و در آن به طرح ایدهی خود دربارهی پایان تاریخ با غلبهی لیبرال دموکراسی بهعنوان بهترین نظام سیاسی ممکن پرداخت.
● #فوکویاما بهتازگی با حضور در یک برنامهی تلویزیونی عنوان کرده که «من فکر نمیکنم جهت تاریخ هنوز هم به سمت #لیبرال_دموکراسی باشد. دموکراسی بسیار شکننده است و آنچه من در این ۲۵ سال به آن رسیدهام این است که ایجاد نهادهای دموکراتیک بسیار دشوار است بهخصوص حکومتهای دموکراتیکی که بتوانند بدون فساد اداری و مالی به مردم خدمات بدهند؛ اینگونه نظامها در دنیا بسیار نادر هستند ...»
● فوکویاما در مقالهی «آیا تاریخ مجدداً آغاز شده است؟» یکی از این بازشناسیهای هویتی را برجسته نموده و بهنحو مشخص به اسلام ایران اشاره میکند. اما این طرح تازه، زمانی میتواند به بقای خود امیدوار باشد که تلاشِ تا پای جان برای به رسمیت شناخته شدن خویش را ادامه دهد و این میسر نخواهد شد مگر از مسیر روایت هویت جمهوری اسلامی؛ موضوعی که رهبر انقلاب آن را #تبیین_نظریه_مقاومت» نام نهادند.
#مقاومت
#ما_ایستاده_ایم
@resalathozehenghelabi
💢نفوذ سازمان سیا در بیوت مراجع و ایجاد تفرقه بین مسلمین
🔲آیت الله اراکی:
🔸از روى اطلاع عرض می كنم امروزه شبكه اى را راه انداخته اند كه به عنوان دادن وجوهات با دستگاه هاى مراجع تماس مىگيرند.
🔸اين افراد رقم هاى سنگين را به عنوان وجوهات به طور مستمر مى پردازند، تا جلب اعتماد كنند. كسانى كه اين وجوهات را مى دهند، يا خودشان و يا با يك واسطه و دو واسطه، كارمند سازمان سيا هستند.
🔸 فرض كنيد مى خواهند فلان مرجع را نسبت به رژيم ايران تغيير موضِع دهند و حساسيت هاى منفى در او ايجاد كنند. چند نفر بازارى ظاهر الصلاح، كه هيچ كس از ارتباط آنان با دستگاه هاى بيرون اطلاع ندارد، پولى گذاشته مىشود، تا به عنوان وجوهات به جاهاى خاصى داده شود. وقتى آن مرجع به آنها اعتماد كرد، آه و ناله راه مىاندازند كه اسلام از بين رفت، ايران و دستگاه هاى ايرانى تشيع را تضعيف مى كنند، تشيع از دست رفت، سنى ها همه جا را گرفتند و... با اين حرفها، آنها كه انديشه ساده اى دارند و نمى توانند پشت اين رفتارها را بخوانند، منفعل مى شوند. به اين ترتيب آنها را، به تدريج، به موضعگيرى دعوت مى كنند تا از نظام و انقلاب جدا شوند.
📚مجله حوزه،ش147
@resalathozegebghelabi
🚩 انتقاد دوباره رحیمپور ازغدی به حوزه: ۱۰۰ درس خارج فقه پویا به انقلاب و مردم بدهکارید /مغزهای متفکر جامعه یعنی دانشگاهیان و حوزویان کمکاری میکنند
🔹 در خیلی از مسائل حساس کشور اِعمال حاکمیت نمیشود؛ در حالی که لازمه هر حاکمیتی مدیریت بحران است.
🔹 در حالی که سیاستهای کلی نظام از سوی رهبر انقلاب و نهادهای انقلابی و فرهنگی ابلاغ میشود اما نهادهای مربوطه بهصورت بایسته این سیاستها را پیگیری نمیکنند
🔹یکی از آنها موضوع افزایش جمعیت است.
🔹گزارههایی که کشورهای اروپایی برای تشویق مردم جهت افزایش جمعیت در نظر میگیرند، نسبت به ما قابل مقایسه نیست.
🔹ما یک وقت در فیضیه قم گفتیم "کنار طهارت و نجاست، تعدادی درس خارج فقه درباره جمعیت و اقتصاد و... بگذارید." یکباره ناراحت شدند که "چرا به ما توهین میکنید؟"، در حالی که خدا و پیامبر(ص) این گزارهها را در قرآن و روایات فرمودند. "چرا بیتفاوت هستیم؟" وقتی حوزه از عرصهها غایب است، وقتی پنج تا درس خارج فقه در حوزه رسانه، فضای مجازی، سینما، جمعیت و ... ندارد، چرا باید از انتقادات ناراحت شود؟
🔹دانشگاه ما از حوزه علمیه مسئولتر است. 70 درصد دانشگاههای ما با موضوع علوم انسانی است. کدام مسأله انسانی کشور را درست تحقیق و حل کردند؟ مسائلی مثل ازدواج، طلاق، جمعیت، اعتیاد، اختلاس و ناکارآمدی ادارات، آلودگی، محیط زیست، مشکلات ترافیک و... از جمله مسائل مهم کشور است
🔹 پایاننامه مینویسند، کتاب چاپ میکنند، مدرک میگیرند، مدرک میدهند، بعد که میگوییم "اینها چهربطی به مشکلات جامعه دارد؟"، میگویند دانشگاه و حوزه فراتر از جامعه عمل میکنند؛ یعنی عملاً با جامعه کاری ندارند؛ خب، اینها غلط است.
@resalathozehenghelabi