🔴وابستگی کودکان
🔸سن زیر 7 سال، سن رشد و تکامل بدن کودک است و هنوز ظرفیتها و تواناییهای روح فرزند به بروز نرسیده است
بهمین خاطر عمده مشکلات روحی کودکان در این دوران سنی حاکی از یک مشکل جسمی است. قطعا اگر مراقبتهای جسمی کودک انجام شود مشکلات روحی و خُلقی او نیز حل میشود
🔹وابستگی یعنی ازدیاد سردی و اخلاط فاسد بدن، زیرا سردی ذاتا منفعل است و از تحرک و فعالیت و خودجوشی دوری میکند. اگر فرزند شما در بازی کردن، غذاخوردن، خوابیدن و دیگر کارهای روزمره را اصلا بدون شما انجام نمیدهد و هیچ استقلالی از خود ندارد، این نشان دهنده زیاد بودن سردی بدن او است. این وابستگی به حدی میتواند شدید باشد که فرزند نمیتواند یک لحظه از مادر یا پدر جدا شود و اگر جدا شود گریه و بیتابی شدید میکند.
👈برای رفع این موضوع ابتداءا تغذیه او را اصلاح کنید و اصلا داروهای روانپزشکی و شیمیایی به او ندهید؛ فست فودها، تنقلات، شکلات، مواد صنعتی را از وعده های غذایی او حذف کنید و بجای آن اغذیه و خوراکیهای خونساز و طبیعی بدهید. عسل، سه شیره، روغنهای ارگانیک، گوشت قرمز یا بوقلمون، کبابها، آبگوشتها، خورشتهای گرم و مقوی، دمنوشهای گرم و مرطوب گرمی بدن کودک را زیاد میکند و باعث رفع وابستگی شدید کودک می شود.
━━━━━━━━━━﷽◯✦━━━
لقمه حلال
🏴میزان رنج و سختی در کسب حلال، رابطه مستقیمی با تدین مردم جامعه دارد؛ هر چه جامعه از احکام دین دورتر باشد، کسب لقمه حلال هم در آن سختتر است و هرچه لقمههای حرام در جامعهای بیشتر باشد میزان هدایتپذیری در آن جامعه کمتر خواهد بود.
🏴وجود لقمه حرام باعث میشود گوش و چشم انسان بر حقیقت بسته شود چنانکه در روز عاشورا امام حسین علیهالسلام بارها لشکر یزید را نصیحت فرمود اما هیچ سودی نداشت در پایان حضرت فرمودند:
🏴مَا عَلَیْکُمْ أَنْ تُنْصِتُوا إِلَیَّ فَتَسْمَعُوا قَوْلِی؛ چرا ساکت نمیشوید تا سخن خیرخواهانه و هدایتگرانه مرا بشنوید
فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُکُمْ مِنَ الْحَرَامِ
علت این رفتار شما آن حرامهایی است که شکمتان را با آن پر کردهاید.
━━━━━━✦◯◯᪥◯◯✦━━━━━
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
━━━━━✤✤﷽✤✤━━━━
❤️ تجربه شیرینِ عشق
━━━━━✤✦✤✦✤━━━━
━━━━━━━━﷽◯✦━━━
محبت به فرزندان
🏴 محبت به فرزندان امری درونی است که خداوند آن را در دل والدین به ودیعه نهاده است. اما آنچه در این میان مهم مینماید و آثار تربیتی در پی دارد ابراز آن است.
🏴این امری اختیاری است و والدین و مربیان میتوانند در پرتو آن زمینه تربیت صحیح را فراهم آورند. چه بسیارند والدینی که در برابر فرزندان خود محبت فراوان دارند اما آن را ابراز نمیکنند در حالی که محبت وقتی سازنده و تاثیرگذار خواهد بود که فرد مورد محبت از آن آگاهی یابد.
🏴 امام حسین علیهالسلام به عنوان الگوی تربیتی مطمئن و کامل محبت به فرزندان را از نیازهای ضروری آنان دانسته، در قالبهای گوناگون به ابراز آن میپرداخت، گاه با در آغوش گرفتن و به سینه چسبانیدن خردسالان، زمانی با بوسیدن آنان و گاه با به زبان آوردن کلمات شیرین و محبت آمیز؛
🏴عبیدالله بن عتبه چنین می گوید: نزد حسین بن علی علیهالسلام بودم که علی بن حسین علیهالسلام وارد شد. حسین علیهالسلام او را صدا زد، در آغوش گرفت و به سینه چسبانید، میان دو چشمش را بوسید و سپس فرمود: پدر به فدایت باد، چقدر خوشبو و زیبایی.
━━━━✦◯◯᪥◯◯✦━━━━