فلسفه براۍ نزدیک شدن به خدا
و پیداکردن یک معرفت درست
از حقایق عالم وجود است؛ لذا
بهترین فلاسفهی ما، مثل ملاصدرا
عارف هم بودهاند.
حضرتآقا
[۱۳۸۲/۱۰/۲۹]
[ بیـاناتحضرتآقا 🇵🇸 ]
رحمتخدابرشهیدعزیز'♥️:)
من بروجردی را از یاد نمیبرم و هیچ وقت فراموش نمیکنم. غالبا هر وقت كه بحث شهدا پيش میآید، شهيد بروجردی جلو چشم من است.
حضرتآقا
[۱۳۷۰/۷/۱]
مردم شهر دزفول یکی از بهترین امتحان های دوران انقلاب و جنگ تحمیلی را در تاریخ به یادگار گذاشتند و قهرمانیِ ماندگاری را به ثبت رساندند و این اثر شگفت آور نتیجه رسوخ و نفوذ ایمان انقلابی تا اعماق روح و جان این مردم است.
حضرتآقا
[۱۳۷۵/۱۲/۲۳]
اگر جوانی در درس خواندن و کارهای گوناگون،
با خلوص قصد کند که برای کمال خود، خدمت
به جامعه و اسلام و برای کمک به آینده این کشور بکوشد، نتایج و نورانیت آن را در قلب خود میبیند.
حضرتآقا
[۱۳۷۴/۸/۱۰]
nojavan.khamenei.ir- حضرتآقا
زمان:
حجم:
5M
- همه چیز خداست . .♥️'
#سخنرانی
2_144167965280448388.pdf
حجم:
1.8M
- بستر جهانۍ دریا
زیر پاۍ غیور مردان ایرانے !♥️
#حضرت_آقا
من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است؛ این یک نیازی است که ما - چه آدمهای مقدّسمآب و متدینی باشیم؛ چه آدمهایی باشیم که خیلی هم مقدّسمآب نیستیم، امّا به سرنوشت این کشور و به سرنوشت این مردم علاقهمندیم - هرجور که فکر بکنید، بزرگداشت شهدا برای آیندهی این کشور، حیاتی و ضروری است.
حضرتآقا
[۱۳۹۷/۱۱/۲۷]
اسلام به کتاب و خواندن و نوشتن اهمیت زیادی می دهد و ایران به عنوان کشوری که پرچمدار تفکر اسلامی است و اسلام در آن حاکمیت دارد باید در زمینه کتابخوانی و نیز تولید و نقد کتاب، سر آمد کشورهای جهان باشد و برای رسیدن به این هدف، کتاب و کتابخوانی در ایران اسلامی باید ده برابر آنچه که امروز مورد توجه قرار دارد؛ رواج و توسعه پیدا کند.
حضرتآقا
[۱۳۷۵/۸/۱]