eitaa logo
🇮🇷 خبر رهبری 🇮🇷
620 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.1هزار ویدیو
64 فایل
▫️بسم الله الرحمن الرحیم▫️ 🔥اخبار:سیاسی،نظامی،فرهنگی،اقتصادی ایران و جهان 🌸تصاویر و فیلم‌های زیبا از رهبر عزیزمان ✍اخبار بیانات و جلسات مهم رهبری . . . ارتباط با مدیر کانال(نظرات و پیشنهادات)⬇️ @Sarbazetam
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اعلام می کنیم اگر نمیدانید بدانیــــــد : روی تمام دیوارهای شهرتـــان بنویسید. تیتراژ صفحه اول روزنامه هایتان بنویسید. در مشروح خبرهایتان بخوانید آویزه گوش‌هایتــــــــــــــان ملکه ذهنتان ڪنید تمام دنیا فریاد بزنید و... که هیچ کس و هیچ چیز نمیتواند برای مـــا ایــــــــرانی ها تعیین تکلیف کند بجز : رهبرم‌سیدعلی خامنه‌ای
دست ِ خدا بر سر ِ ما خامنه ای رهبر ِ ما :)♥️
🔸بمب گذاری در تبریز 🔹سازمان اطلاعات سپاه عاشورا : همزمان با برگزاری تجمعات غیرقانونی به بهانه فوت خانم مهسا امینی، عوامل منافقین و سلطت طلب در راستای هدف قرار دادن مردم و به دنبال استفاده‌ حداکثری از این تجمعات، در صدد انفجار بمب های دست ساز در برخی مناطق تبریز بودند که با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی بسیج، بمب های دست ساز و مواد منفجره کشف و عوامل آن دستگیر شده اند.
🔴|دستگیری چند داعشی در اغتشاشات 🔹یک منبع آگاه امنیتی از دستگیری تعدادی از عناصر داعش هنگام نقش‌آفرینی در اعتراضات آذربایجان غربی توسط سربازان گمنام امام زمان خبر داد. 🔹۳ روز پیش نیز تعدادی از اعضای گروهک‌های تروریستی کومله و دمکرات در اعتراضات جنوب آذربایجان‌غربی دستگیر شدند.
🌷بسیجی شهید اصغرقورت بیگلو "علی اصغر قورت بیگلو" بسیجی دهه هشتادی ، توسط اغتشاشگران در کرج مظلومانه پر کشید و آسمانی شد. 🇮🇷شهادت ایشان را محضر ولی عصر ارواحنا فدا و نائب بر حقش، مقام معظم رهبری و همچنین خانواده متحرمشان تبریک و تسلیت عرض می نماییم .
‏دل به نور امید باید داد پای پرچم شهید باید داد
🔸بازداشت تعدادی از عناصر داعش در شمال‌غرب اداره ‎کل اطلاعات استان آذربایجان غربی: 🔹تعدادی از عناصر گروهک تروریستی داعش و اعضای حزب دموکرات و کومله را در اغتشاشات منطقه شمالغرب شناسایی و دستگیر شدند. 🔹همچنین در عملیات دیگری، تعدادی از اعضای احزاب منحله دموکرات و کومله در جریان اغتشاشات شهرستان‌های جنوبی استان آذربایجان‌غربی دستگیر شدند. 🔸اداره ‎کل اطلاعات سیستان و بلوچستان هم اعلام کرد تعدادی از عناصر آشوبگر که قصد تخریب اماکن عمومی و اموال مردم در زاهدان را داشتند دستگیر شدند.
💠 🔹 امام علی علیه السلام: کسی که خود را موظف به رعایت ادب کند، بدی هایش کاهش پیدا می کند. ✨ مَنْ كُلِّفَ بِالْأَدَبِ قَلَّتْ مَسَاوِيهِ 📚 تصنیف غررالحکم/ص247 ✍🏼 کسی که بی اصل و تبار و نسب و حسب باشد، اگر ادب داشته باشد، شرافت می یابد.ادب حتی نسب و تبار نامناسب را هم می پوشاند.
📢 رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس: 🔰 ایستادگی در برابر شیطانهای ستم، به پیروزی و برافتادن ترس و اندوه میرسد 📝 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌ مناسبت‌ روز تجلیل‌ از شهیدان‌ و ایثارگران‌ دفاع‌ مقدس که بعد از ظهر امروز (پنج‌شنبه) توسط حجت‌الاسلام والمسلمین شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران قرائت شد، به این شرح است: 🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم 🔹 هفته‌ی دفاع مقدس، نیکوترین و مناسبترین زمان برای بزرگداشت یاد و نام شهیدان عزیز و شنیدن پیام آنان است. 🔹 پیام شهیدان، بشارت به دلهای آماده و گوشهای شنوا است. این پیام گرامی به ما یادآور میشود که ایستادگی در برابر شیطانهای قدرت و ستم، در پایان به پیروزی و برافتادن ترس و اندوه میرسد. این پیام، حیات‌بخش است، نیرو و امید آفرین است، و نیاز امروز و همیشه‌ی ملت بزرگ ایران و همه‌ی آزادگان جهان است. 🔹 سلام خدا بر شهیدان عزیز 🔺 سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۱/۶/۳۱
🔴 اعلام می کنیم اگر نمیدانید بدانیــــــد : روی تمام دیوارهای شهرتـــان بنویسید. تیتراژ صفحه اول روزنامه هایتان بنویسید. در مشروح خبرهایتان بخوانید آویزه گوش‌هایتــــــــــــــان ملکه ذهنتان ڪنید تمام دنیا فریاد بزنید و... که هیچ کس و هیچ چیز نمیتواند برای مـــا ایــــــــرانی ها تعیین تکلیف کند بجز : رهبرم‌سیدعلی خامنه‌ای