eitaa logo
🇮🇷 خبر رهبری 🇮🇷
622 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
64 فایل
▫️بسم الله الرحمن الرحیم▫️ 🔥اخبار:سیاسی،نظامی،فرهنگی،اقتصادی ایران و جهان 🌸تصاویر و فیلم‌های زیبا از رهبر عزیزمان ✍اخبار بیانات و جلسات مهم رهبری . . . ارتباط با مدیر کانال(نظرات و پیشنهادات)⬇️ @Sarbazetam
مشاهده در ایتا
دانلود
«تا خودمان را نسازیم و تغییر ندهیم جامعه ساخته نمی شود . مشکل کار ما این است که برای رضا همه کار می کنیم الا رضای خدا . به فکر مثل شهدا مرذن نباش به فکر مثل شهدا زندگی کردن باش». ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• @rahbaram_S_A ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چه زمانی کربلاها در تاریخ تکرار می‌شوند؟ ✍ در عصر روز هجدهم بهمن ماه سال ۵۷ در تهران حکومت نظامی اعلام شد. امام به مردم فرمود به خیابان‌ها بریزید. اگر امام در آن لحظه چنین تصمیمی نمی‌گرفت، امروز محمدرضا در این مملکت بر سر کار بود. یعنی اگر با حکومت نظامی ظاهر می‌شدند و مردم در خانه‌هایشان می‌ماندند، اول امام و ساکنان مدرسه رفاه و بعد اهالی بقیه مناطق را قتل عام و نابود می‌کردند. ۵۰۰ هزار نفر را در تهران می‌کشتند و قضیه تمام می‌شد. چنانکه در اندونزی یک میلیون نفر را کشتند و تمام شد؛ امروز هم آن آقا بر سر کار است و شخصیت خیلی هم آبرومند و محترمی است! آب هم از آب تکان نخورد! اما امام در لحظه لازم تصمیم لازم را گرفت. اگر خواص امری را تشخیص دادند، به‌ موقع و بدون فوت وقت عمل کنند، تاریخ نجات پیدا می‌کند و دیگر حسین‌بن‌علی ها به کربلا ها کشانده نمی‌شوند. اگر خواص بعد فهمیدند، دیر فهمیدند، فهمیدند اما با هم اختلاف کردند؛ کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد. 📌 بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان لشگر ۲۷ محمد رسول الله ۱۳۷۵/۰۳/۲۰ 📚 برگرفته از کتاب جهاد تبیین ص ۱۲۳
✍‌رهبر انقلاب: خانواده‌ی خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند، با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند، رعایت همدیگر را بکنند، مصالح همدیگر را گرامی و مهم بدارند. ‌ ۱۳۷۷/۹/۱۲
🔰 جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل‌قوا دیدار می‌کنند 🔻 در سالگرد بیعت تاریخی همافران با حضرت امام خمینی (ره) و در روز نیروی هوایی، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضرت آیت‎الله خامنه‌ای دیدار می‌کنند. 🔹️ این دیدار صبح سه‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت حضوری و با تعداد حاضران کمتر از حد معمول در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
🕊.• ˼ازدوست‌داشتنۍ‌هایت هرچہ‌بیشتر‌قربانۍ‌ڪنے حسینے‌ترمیشوی♥️🌱˹
گلوله هاے دیࢪوز خون مے ࢪیختند ولے گلوله هاے امࢪوز💄... گلوله هاے دیࢪوز جان💔 ࢪا هدف مےگࢪفتند... اما گلوله هاےامࢪوز فکࢪو ࢪوح و ࢪوان🤕 ࢪا.... که اگرࢪآن ࢪا از پاے دࢪ آوࢪد جان به راحتے تسلیم🙌🏻 مے شود
🔴جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل‌قوا دیدار می‌کنند 🔹در سالگرد بیعت تاریخی همافران با حضرت امام خمینی (ره) و در روز نیروی هوایی، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند. 🔹️این دیدار صبح سه‌شنبه 19 بهمن 1400 با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت حضوری و با تعداد حاضران کمتر از حد معمول در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
📸 دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا برگزار شد
🔴 رهبر انقلاب: من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه میکنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند 🔹✍رهبر انقلاب در ابتدای دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: من مقیدم به شیوه‌نامه‌هایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم. توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحب‌نظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند. به کانال 🇮🇷خبر رهبری🇮🇷بپوندید.
☑️️علی باقری عازم وین شد 🔹️عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران، برای از سرگیری مذاکرات وین، بامداد امروز تهران را به مقصد وین ترک کرد.
🔴تشکیل جلسه غیر علنی مجلس با حضور وزیر خارجه 🔸مجلس شورای اسلامی از دقایقی پیش یک جلسه غیر علنی غیر رسمی تشکیل داده است. 🔹ریاست این جلسه برعهده آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و مهمان ویژه این جلسه آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به همراه چند نفر از معاونان وزارت خارجه است. 🔹موضوع جلسه غیر علنی امروز مجلس، مذاکرات برجام، روند این مذاکرات و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است.