🔰 حدیث نصب شده در محفل انس با قرآن کریم در حضور رهبر انقلاب . ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🔸قال امیرالمؤمنین علیه السلام: «وَ تَمَسَّكْ بِحَبْلِ الْقُرْآنِ» | نهج البلاغه، نامه ۶۹.
🔻 امیرالمؤمنین علی علیه السلام: «و به ریسمان قرآن چنگ بزن.»
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
📩 ماه ضیافت الهی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: اینکه میگویند ماه رمضان، ماه ضیافت الهی است و سفرهی ضیافت الهی پهن است، محتویات این سفره که من و شما باید از آن استفاده کنیم، یکیاش روزه است؛ یکیاش فضیلت قرآن است - به ما گفتند که تلاوت قرآن کنید – یکیاش همین دعاهایی است که میخوانیم؛ «یا علی و یا عظیم»، دعای افتتاح، دعای ابوحمزه. ۱۳۸۴/۰۷/۱۷
🏷 #بهار_قرآن
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
سفره رمضان_1399212173132.mp3
5.26M
🎧 #شنیدنی |🎙 سفره رمضان
💚 محتویات سفره مهمانی خدا چیست؟
☺️ بدو بدو که جا نمونی...
📝 «ماه رمضان، ماه ضیافت است. حالا اگر شما انشاء الله همهتان به بهترین وجهی وارد این تالار ضیافت شدید و به ضیافت الهی مشرف شدید به شما چه خواهند داد؟ پذیرایی الهی عبارتست از فراهم کردن فرصت تقرب به خدا؛ یعنی از این چیزی دیگر بالاتر نیست. خدای متعال در این ماه فرصت تقرب به خودش را فراهم کرده.» ۱۴۰۱/۱/۱۴
📻 #رادیونو
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
⛔️ در راه پیشرفت متوقف نشوید
🌹حضرت #امام_خامنه_ای
(مدظلّهالعالی)
🔻 هرجایی آدم فکر کرد دیگر به آخر خط رسیده [و] دیگر بالاتر از این چیزی نیست، همانجا نقطهی سقوط انسان است. باید پیش بروید. ۱۴۰۱/۱/۱۴
🏷 #بهار_قرآن
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
29.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم در اولین روز ماه مبارک رمضان. ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
ماه عسل ۱۴٠۱_۴.mp3
9.14M
#ماه_عسل_۱۴۰۱
حرفِ چهارم؛
مهمانی،مهمانی،مهمانی...
کدوم مهمانی؟
گرسنگی و تشنگی هم شد مهمانی؟
بیدارخوابی کشیدن و بیحالی و بی حوصلگی هم شد مهمانی؟
انقدر شنیدیم ماه رمضان، ماه مهمانی خداست دقیقا یعنی چی؟
-استادشجاعی
-حجتالاسلامماندگاری
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم منتشر شد.
🔍 بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=49983
ڪجاست بارِشی
از ابر مهربان صدایت؟!
|سردارقلبم❤️|
#حاج_قاسم
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
『رهبرم سید علـی』
🖌 یادداشت کوتاه | ارمغان دانشبنیانها برای نهاد خانواده
📉ابتدای دهۀ پنجاه، نرخ مرگومیر کودکان زیر یک سال به رقم ۱۲۷ در هزار رسیده بود؛ یعنی از هر هزار نوزاد متولد شده، حدود ۱۲۷ نفر به سن یکسالگی نمیرسید. وضعیت نامطلوب پزشکی و بهداشت، مادران باردار را نیز بینصیب نگذاشته بود، بهطوری که آمار مرگومیر مادران باردار در ابتدای دهۀ پنجاه به بیش از ۵۰ در دههزار رسیده بود. فقدان فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت، مهمترین عامل پدیدآورندۀ این وضعیت بود. اکنون اما رقم 127 به 10 در هزار کاهش یافته و در بسیاری از مناطق آمار مرگومیر مادران باردار به صفر رسیده است. امروز نه تنها فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت در بهترین کیفیت خود تولید شده، بلکه در سرتاسر کشور هم گسترش یافته است و به سایر کشورها نیز صادر میشود. میتوان گفت حرکت در مسیر دانشبنیانشدن، عامل مهم این موفقیت بوده است.
🔬احتمالاً در سالهای اخیر عبارت دانشبنیان را شنیدهاید. به بیان ساده، دانشبنیانها بهدنبال آن هستند که با تکیه بر بینش و روش علمی، به مسائل مختلف حیات بشری پاسخ دهند و در ادامه، آن پاسخ را تبدیل به محصولی کنند که بتواند با قیمتی مناسب در اختیار همۀ مردم قرار گیرد. دانشبنیانها در کنار همۀ اهمیت و مزیتی که برای اقتصاد کشور دارند، نکتۀ مهم دیگری را هم در ماهیت خود جای دادهاند: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان محصولاتی را تولید میکنند که مخاطب اصلی آن نهاد خانواده است. این محصولات طیف گستردهای از حوزهها را در بر میگیرد، از پزشکی و سلامت گرفته تا تعلیموتربیت.
🗂محصولاتی نظیر تجهیزات پیشرفته درمان ناباروری مانندMicromanipulator، تولید و فرمولاسیون غذای نوزادان، طراحی و پیادهسازی روشهای روزآمد آموزش مجازی، فناوریهای پشتیبانی تولید و بهینهسازی محصولات انیمیشنی، تجهیزات پیشرفتۀ آزمایشهای مطالعات رفتاریانسانی، طراحی و ساخت تجهیزات و ملزومات درمانی نظیر دریچههای قلب و رگ مصنوعی، اکسیژنساز خانگی و... این مثالها فقط نمونههایی از تأثیر دانشبنیانها بر ارتقای سطح کیفیت نهاد خانواده است.
🏠دانشبنیانها میتوانند کیفیت زیست خانواده را در شئون مختلف حیات، ارتقا بخشند. خانوادهای که سلامت معنوی، روانی و جسمی داشته باشد، جامعهای با چنین مختصات خواهد ساخت؛ اما اثرگذاری دیگر دانشبنیانها، همان نکتۀ مهمی است که رهبر انقلاب نیز در سخنرانی نوروزی خود بدان پرداختند و آن رشد اقتصادی است که دانشبنیانها با خود به ارمغان میآورند. دانشبنیانها با خلق محصول، نخست سبب افزایش اشتغال خواهند شد. آنها خود بهعنوان بازار اصلی در کنار بازارهای فرعی که به وجود میآورند زمینۀ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را مهیا میکنند و از این رو نیز به استحکام خانوادهها با یافتن شغل و درآمد یاری میرسانند.
🥇جالب است بدانیم هزینۀ ایجاد شغل توسط دانشبنیانها چندین برابر کمتر از هزینۀ ایجاد شغل پایدار توسط خود افراد بهصورت مستقیم است.
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #استوری | #ماه_رمضان
🔻 روایت همچنان جاریست...
#اللهمعجللولیكالفرجبهحقخونپاكشهدا
«الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ»
🇮🇷 @rahbaram_seyed_ali