راهبری فرهنگ
دست رد محمد الجولانی به خالد مشعل 🔸 خالد مشعل در تماس تلفنی با جولانی از او خواست به دفتر جنبش های
ظاهراً خبر تماس خالد مشعل رو یک خبرنگار ابتدا منتشر کرده بود.
اما نوشته که از دفتر مشعل بهش تماس گرفتند و تکذیب کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این سخنان یک فرد عادی نیست؛
محمود سریع القلم هرسال مهمان ویژه اجلاس ماسونیزم داووس است.
بسیاری وی را عقل منفصل و مستر حسن روحانی، محمدجواد ظریف و طیف میانهروهای ایران میدانند.
هستند دیگرانی که سریع القلم را رئیس دولت گذار در فردای براندازی از سوی نظام سلطه میشناسند.
سخنان محمود سریع القلم شعار یک استاد غربپرست یا غربزده نیست، راهبرد عملیاتی طرف بیرونی و دستور العمل غیرقابل رد از طرف نظام سلطه است.
عبدالرضا سلطانی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
«ام البنین » یعنی «عباس» داشته باشی و بگویی از «حسین» چه خبر!
وفات مادر وفا و ادب،
مظهر شجاعت و ایثار،
حضرت ام البنین (سلام الله علیها)
تسلیت باد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
حکمرانی علم و فناوری.mp3
38.91M
🎙بشنوید
مناظره با موضوع «حکمرانی علم و فناوری»
با حضور شقایق حقجوی جوانمرد
و علیرضا شفاه
📍شنبه، ۲۴آذر۱۴۰۳
در برنامه تلویزیونی شیوه
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
تقسیم سوریه
یکی از نظریهپردازان صهیونیست طرحی را در حساب ایکس خود منتشر کرد که در آن، سوریه فعلی به سه کشور مجزای کردستان، دروزیها و مناطق تحت کنترل هیئت تحریر الشام تقسیم شده است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
🔻تأملی بر مداخله شورای عالی امنیت ملی در ماجرای قانون حجاب/ دستاوردتراشی دولت از بیکفایتی و امنیتیسازی!
🔹خبر درخواست دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب به دولت، یکی از موضوعات بحثبرانگیز روزهای اخیر بوده است. به گفته کارشناسان، به نظر میرسد دلیل این درخواست «شرایط کشور» و «جلوگیری از ایجاد تنش» عنوان شده باشد. اما این اقدام، به جای اینکه نشاندهنده تدبیر یا مصلحتاندیشی باشد، حامل پیامها و پالسهایی است که نهتنها به حل مشکلات کمکی نمیکند، بلکه بهوضوح نشاندهنده ضعف مدیریتی و ناکارآمدی دولت است.
🔹هنگامی که قانونی که پس از بررسیهای طولانی و تصویب در مجلس به مرحله اجرا رسیده است، ناگهان به دلیل شرایط بهاصطلاح «امنیتی» معلق میشود، این پرسش پیش میآید که چرا کشور به چنین نقطهای رسیده است؟ بحرانهایی نظیر خاموشیهای پیاپی برق، آلودگیهای زیستمحیطی و قطعی گاز در روزهای سرد که مستقیماً زندگی مردم را تحت تأثیر قرار دادهاند، جز نتیجه سوءمدیریت و ناکارآمدی چه دلیل دیگری میتوانند داشته باشند؟ آیا این ناتوانی در مدیریت کشور همان چیزی نیست که به عنوان «شرایط بحرانی» معرفی میشود؟
🔹اینکه قانونی با تأکید مقام معظم رهبری و تصویب مجلس، به درخواست شورای عالی امنیت ملی متوقف شود، به نوعی پیام مشخصی به جامعه منتقل میکند: دولت بهجای اجرای مصوبات قانونی، تلاش میکند با دستاویز قرار دادن بهانههایی مانند «مصلحت» از مسئولیتهای خود فرار کند. بدتر از آن، این رفتار در حالی صورت میگیرد که توقف اجرای قانون بهعنوان دستاورد و لطف به جامعه جلوه داده میشود.
🔹سؤال اساسی اینجاست: آیا متوقف کردن قانون مصوب مجلس، به بهبود وضعیت کشور کمک میکند؟ یا تنها راهی برای فرار از فشار اجتماعی و پنهان کردن مشکلات است؟ تردیدی نیست که توقف قوانین و ناکامی در اجرا، ضربهای جدی به اعتماد عمومی به دولت و ساختارهای حکمرانی وارد میکند.
🔹یکی دیگر از پیامدهای این اقدام، تضعیف جایگاه مجلس شورای اسلامی بهعنوان نهاد قانونگذار است. اگر بنا باشد هر قانونی که در مجلس تصویب میشود، به بهانه شرایط امنیتی متوقف شود، آیا نقش مجلس و فرآیند قانونگذاری معنایی خواهد داشت؟ این نوع رویکرد، عملاً استقلال قوا و مشروعیت نظام قانونگذاری را زیر سؤال میبرد.
🔹دولت اگر بهراستی دغدغه حل مشکلات کشور را دارد، باید مسئولیت تصمیمات خود را بپذیرد و از پشت شعارها و توجیههای غیرواقعی بیرون بیاید. جامعه دیگر تابوتوان تحمل این نمایشهای تبلیغاتی و ناکارآمدیهای پیدرپی را ندارد. امروز، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند اقداماتی شفاف و صادقانه هستیم.️
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
مُدام میگن همینکه جلیلی رییسجمهور نشد بزرگترین دستاورده. ولی مشخص نمیکنند با جلیلی چه اتفاق بدتری میخواست بیفته؟
به داماد و پسرش پست میداد؟
با پانترکها در دفترش جلسه میگذاشت؟
دلار بیشتر از ۷۵ هزار تومان میشد؟
در نیویورک سخن نابجا میگفت و وزیر خارجهش به دروغ تکذیب میکرد؟
✍️ محمدجواد محمدزاده
هم مازوت میسوزه!
هم برق میره!
هم دلار رکورد میزنه!
هم تورم بالاس!
هم وعدههاش کشک بودن!
هم معاون غیرقانونیش سرکاره!
و...
ولی خب، خداروشکر لاتی راه میره...
بورکینافاسو رو میگم:)))
✍️ گرائی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
حالا بعضی ها
با این قطع شدن برق
و گرانی های اتفاق افتاده
و بالارفتن بی حدنصاب دلار
و ...
و در نهایت کاهش سرمایه اجتماعی
فهمیدن
چقدر فرق داره کی رئیس جمهور باشه؟!
یا باز نفهمیدن؟!
#ولایت_مداران
#وادادگان_سیاسی
#وطن_فروشان
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
خیانت سیستماتیک در حق حزباللهیها
محمد زعیمزاده، سردبیر روزنامه فرهیختگان:
🔻یکی از اهداف مهم سخنرانی اخیر رهبر انقلاب که پس از رویدادهای مربوط به سوریه انجام شد، توضیح و تبیین وقایع با رویکرد اطمینانبخشی به جبهه مقاومت و بدنه حزباللهی و ارزشی نسبت به این ابررویداد منطقهای بود تا حداقل آنها در دام تحلیلهای منفعلکننده، غیرواقعی و تخدیرگونه نیفتند.
🔻اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد از این سخنرانی، یک سخنرانی از یک نماینده مجلس منتشر میشود که در حال تحلیل ماجرای شهادت آیتالله رئیسی است. او با صراحت و بدون ارائه هیچ سند و مدرکی ادعای برخی حسابهای کاربری مشهور موساد در شبکههای اجتماعی درباره پرواز تلخ اردیبهشت را تکرار میکند و یک شبهه عمیق را در ذهن همان بدنه حزباللهی پدید میآورد.
🔻این ماجرا از دو منظر قابل تأمل است. نخست از نظر متن و دوم فرامتن ماجرا که حتماً مهمتر است.
🔻از نظر نگارنده صرف اظهارنظر در خصوص این موضوع یا موارد مشابه آن ایرادی ندارد و هر فردی میتواند در چهارچوب قانون از حق آزادی برخوردار باشد، اما با دو شرط؛ نخست آنکه دلیل و سندی برای ادعای خود بیاورد و دوم با ادعاهای سابق گوینده همخوانی داشته باشد یا اگر تفاوت دارد، بتواند علت این تفاوت را توضیح بدهد.
🔻در ماجرای سخنان این نماینده تا جایی که صحبتهای او پخش شده است، اشکالاتی وجود دارد. اولاً برای این ادعا هیچ سندی و مدرک خاصی ارائه نمیکند و به نظر میرسد بیشتر در حال پرکردن یک نوار است که زحمت رانندههای محترم تاکسی در مسیرهای طولانی را کم کند، ثانیاً ۲۴ ساعت بعد از سخنان رهبری، این حرف از جماعتی که خود را از شیعیان تنوری و سیاسیون ذوب در ولایت میخوانند، قابل قبول نیست.
🔻اما این موضوع از منظر فرامتن هم قابل تأمل است؛ چون مسئله فقط یک فرد یا یک گزاره نیست. با میزانسن عجیبی طرفیم که چهار بازیگر مهم دارد؛
1️⃣ ماجرای ضلع اول تا حدی قدیمی و تکراری است. ماسونشناسان و پژوهشگران رمل و اسطرلاب قدیمی، چند سالی میشود با حمایتهای پیدا و پنهان، سرشبکه کنشگری سیاسی شدهاند، سخنرانانی که عموماً سازوکار تولید استدلالشان ارجاع به رمزها و رازها و اخبار پنهانی و ماورایی است. سازوکاری که با یک گارانتی قضایی-امنیتی در سالهای قبل تلاش کرده به مخاطب بقبولاند که مثلاً رئیسجمهور اسبق، جاسوس اسرائیل است.
2️⃣ ضلع دوم مخاطبانیاند که عموماً قربانی این طراحیاند؛ اما خودشان هم بیتقصیر نیستند. مخاطبی که به جای پیدا کردن منطق اتفاقات به راز و رمزها علاقهمند است، به جای علاقهمندی به تحلیلهای فسفرسوز و چندوجهی به اخباریگری و شنیدن کُدهای تخدیری روی خوش نشان میدهد و...
3️⃣ ضلع سوم بستری است که برای پیوند این دو ضلع تدارک شده. «جامعه شبکهای»، اصطلاحی است که در علوم ارتباطات برای توضیح روابط جدید بین قدرت و ارتباطات استفاده میشود. کارکرد «جامعه شبکهای» ذیل پیامرسانهای مدرن، تغییر ساخت قدرت از ساختار عمودی به ساختار افقی است؛ یعنی به جای سازوکار بالا به پایین یا پایین به بالا، در ساخت جدید شبکهها قدرت به صورت افقی توزیع میشود. البته در این فقره ماجرا کاملاً برعکس و در این جامعه قرار است رابطهها در ظاهر شبکهای باشد؛ اما در عمل مراد و مریدی است.
4️⃣ اما ضلع چهارم که از همه مهمتر است طراحان سیاسی و اسپانسرهای اقتصادی و ذینفعان این فرایند در قدرت هستند. آنها یک شبکه تخدیرکننده معرفتی میخواهند، یک جامعه تودهای که هرچیزی را باور کند و بستری که در عین شبکه کردن این دو، منقطع از بقیه عالم باشد و حس اکثریت بودن را به جامعه مدنظرشان بدهد.
◻️آنچه این روزها در فضای سیاسی و اجتماعی کشور میگذرد، حاصل پختوپز این جریان است. یک خطای سیستماتیک که بدنه ارزشی و انقلابی را به جای یک امت رشید و عمیق، یک جامعه تودهای میخواهد. جامعهای که باور کند ما کرخه و کارون را ساختهایم تا با آنها کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را غرق کنیم، دیگر هرچیزی را که ما بخواهیم باور میکند. اگر به او بگوییم به اینها رأی بدهیم چون خادمند رأی میدهند. اگر چند سال بعد بگوییم رأی ندهید چون خائنند باز باور میکنند و...
◻️البته وقایع اخیر خصوصاً اتفاقاتی که در ماجرای سوریه رخ داد و واکنشهایی که در جامعه شبکهایشده ایتا بروز کرد، احتمالاً حتی طراحانشان را هم نگران کرده است. حجم تولید خشونت کلامی و توزیع نفرت نسبت به برخی مقامات نظامی و غیرنظامی کشور در حدی بود که نشان میدهد این خطای سیستماتیک ممکن است بهزودی دامن طراحانش را هم بگیرد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجاب اجباری نمیخوایم!
⁉️ چرا باید فقط در ایران #حجاب_اجباری باشه؟
📣 بسیار بسیار مهم👇👇
نشر این کلیپ در این ساعات مهم، شاید بتواند زمین بازی را تغییر دهد.
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
@soada_ir
41.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 چند نکته درباره پیام عربی و کردی عبدالرحمن فتاحی (سرکردۀ تکفیریهای ایرانی عضو تحریر الشام) در مسجد اموی دمشق
▫️این پیام که همراه با زیرنویس فارسی است، در راستای همان راهبرد اصلی، یعنی ایجاد نزاع شیعی_سنی تهیه و منتشر شده که به طور خاص، اهلتسنن ایران را هدف قرار داده است.
▫️علاوه بر اهلتسنن ایران، همین مسیر را برای جذب و مدیریت اهلتسنن لبنان، عراق و افغانستان نیز در پیش دارند تا جبهۀ وسیع نبرد مذهبی سنی_شیعی را شکل دهند.
▫️فتاحی در این پیام تصویری از شخصیت هایی همچون؛ مروان حدید، عبدالله عزام، اسامه بن لادن، أیمن الظواهری، ابومصعب زرقاوی و ابوعبدالله شافعی نام می برد.
ذکر اشخاص نامبرده علاوه بر آنکه ایدئولوژی جنبش انصارالاسلام را تبیین می کند، میزان وابستگی و تاثیر پذیری فتاحی و پیروانش از جریان های رادیکال مزبور را به خوبی ترسیم می کند:
🔹مروان حدید رهبر فکری اخوان المسلمینِ سوریه
🔹عبدالله عزام از رهبران القاعده
🔹اسامه بن لادن موسس و رهبر القاعده
🔹أیمن الظواهری رهبر القاعده
🔹ابومصعب زرقاوی مؤسس داعش
🔹 ابوعبدالله شافعی مبلغ وهابیت و رهبر دوم انصارالاسلام عراق پس از ملاکریکار
✍️ با این وصف به جرأت می توان گفت هر گونه تلاش برای بلند کردن علم تقریب و وحدت اسلامی از مصادیق جهاد فی سبیل الله و هر گونه تلاش برای تقابل شیعه و سنی مصداق حرکت ضدامنیتی در مسیر دشمن است!
✌️ منبع: کانال صدای حوزه
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang