May 11
May 11
✅تبلیغ در #مسألۀ_حجاب در کلام رهبری
◀️شما با #تبلیغات کار کنید. یعنی همان حربهای را که افراد مورد نظر شما برای سست کردن اعتقاد به #حجاب به کار میبرند، شما هم به کار ببرید. یعنی شما دربارهی #حجاب بنشینید واقعاً #تحقیق کنید، #فکر کنید، از لحاظ دینی هم مثلاً دربارهاش #بحث کنید، یا از بحثهایی که شده استفاده کنید. از لحاظ اجتماعی هم روی همین مسألهی کیفیّت #حجاب تکیه کنید...
🗡البته ممکن است کسانی بی خبر و بیاطّلاع باشند؛ بایستی اینها را با #حجاب آشنا کرد. من در همین سالهای اوّلِ انقلاب بهوضوح دریافتم که بعضی از زنانی که #محجّب هستند و خیلی قدر #حجاب را نمیدانند، اینها اصلاً از #حکم_حجاب و #فلسفهی_حجاب و #فواید_حجاب اطّلاعی ندارند؛ یعنی با اینها کمتر صحبت شده است...
🗡در محیط دانشگاه خودتان، در #نشریات خودتان، با نشریات زن -که الان در ایران چند نشریهی مربوط به زنان وجود دارد- با دیگر نشریات رایج صحبت کنید، چیزهایی #بنویسید، #پخش کنید، در جامعه فکر را بپراکنید؛ منتها با استدلال، با منطق. بهترین راه تأمین #حجاب هم همین است که با منطق برخورد شود...
🗡ذهن این دختر جوان، یا این زن جوان را -که عمده هم خانمهای جوان هستند- با #اهمیت_حجاب آشنا کنید؛ یعنی به او تفهیم کنید که #حجاب از لحاظ شرعی و از لحاظ منطقی این است. در ذهن او، استدلال صحیح را در مورد رعایت #حجاب راسخ کنید.
(۱۳۷۷/۱۲/۰۴)
📝کانال مدافعین حریم ولایت-ایتا👇
https://eitaa.com/rahbarjame
✅چرا نباید انتقاد از رهبری در جامعه رواج پیدا کند؟
❇️پاسخ از مقام معظم رهبری
◀️شما میگویید چرا به رهبری #انتقاد نمیکنند!
اوّلاً که عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟ رهبریای که در نظام جمهوری اسلامی #اشارهی_انگشتش باید بتواند در یک لحظهی خطرناک و حسّاس، مردم را به #جانفشانی وادار کند، آیا این مصلحت است که یک نفر به میل خودش بیاید بایستد و بدون حق و بدون موجب، نسبت به او بدگویی کند!؟ آیا این به نظر شما کار خیلی خوبی است!؟ این کار بد است؛ رواج نداشته باشد، بهتر است.
(۱۳۷۷/۱۲/۰۴)
📝کانال مدافعین حریم ولایت-ایتا👇
https://eitaa.com/rahbarjame
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔰پیامبر(ص) قبل از بعثت هم اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟
🔹 اگر به اخلاق #شخصی پیامبر(ص) بپردازیم ولی دربارۀ سیاستورزی و سیرۀ سیاسی ایشان تأمل نکنیم، کار نابهجایی است؛ پیامبر(ص) قبل از #بعثت هم #اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟ چرا قبل از بعثت کسی با ایشان جنگ نکرد؟ پس دعوا سرِ اخلاق پیامبر(ص) نبود، بلکه بعد از بعثت، چون سیاستورزی پیامبر(ص) در عرصۀ جامعه شروع شد، دشمنی با ایشان هم شروع شد.
👤علیرضا پناهیان- میلاد رسول خدا(ص)- ۹۵/۹/۲۷
#سیاست #بعثت
🌺 بعثت رسول خدا(ص) مبارک🌺
@Panahian_ir
✅آیا جامعۀ ما جامعۀ #آزادی است؟
❇️پاسخ از مقام معظم رهبری
◀️الان جامعه، جامعهی #آزادی است و مردم میتوانند حرف بزنند؛ حرف هم میزنند؛ راجع به #ولایت_فقیه -یعنی اصل و مبنا- هم حرف میزنند. شما ببینید چقدر مطلب نوشتند! اینهایی که نوشتند، همه که دفاع نکردند. آقایی برداشت کتاب نوشت، اجازه هم گرفت، چاپ هم شد و دست همه هم بود!
او اصل #ولایت را اصلاً منکر شد؛ اما چون جوابها دندانشکن بود، عقبنشینی کرد. نوشتند که اصلاً #ولایت در حتّی معصوم هم وجود ندارد! چرا؟ چون #ولایت یعنی قیمومت! قیمومت بر چه کسی است؟ بر صغیر است، بر #مهجور است؛ پس مردم مهجورند! یعنی یک #تحریف کاملاً حاکی از بیاطّلاعی و عدم اشراف به مسأله و ندانستن مسأله انجام شد؛ اما به شکل علمی آن را مطرح کردند. کسی هم معارضشان نشد.
آن آقا هم در همین تهران زندگی میکند؛ کسی هم نپرسید چرا نوشتی!؟ آیا این جامعه #آزاد نیست!؟ آیا این کشور آ#زاد نیست!؟ آیا اینجا #آزادیپ_بیان و #آزادی_فکر نیست!؟ مگر #آزادی_فکر چیست؟ باید حتماً چهار نفر آدم بیایند، بدون استناد به هیچ حجّتی، به هیچ منطقی، به سه، چهار نفر فحش بدهند تا معنایش آزادی باشد!؟ این خیلی خوب است!؟
(۱۳۷۷/۱۲/۰۴)
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame
✅نهضت بازخوانی #منشور_روحانیت
◀️ #روحانیت_تقلبی_چهار ؛ تهدیدهای مقدس نماها برای نیامدن مردم به میدان...!
شمارۀ 12
📝کانال مدافعین حریم ولایت(در ایتا و سروش)
@rahbarjame
📌مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟
🔶 قرآن صریحاً میگوید علت #بعثت انبیاء «درگیری با طاغوت» است(نحل/36)، اما بین ما مشهور شده که #اخلاق است!
🔻 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود که بهدنبال قدرت بود، چون نجات بشر بدون #قدرت امکان ندارد!
🔻 تا وقتی قدرت در جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نخواهد شد
🔶 چرا حدیث «بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» مشهور شده؛ با اینکه سند محکمی ندارد؟
🔻 تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
🔻 دلیل اینهمه اذیت پیامبر(ص) این بود که دنبال قدرت بود
🔰 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود؛ و ما باید برای کتابهای درسی و تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان #متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) به جامعه ارائه ندادهاند
__________
🔷 شاید 1400 سال است که برخی سعی کردهاند طوری از دین و رسول خدا(ص) برای ما حرف زده شود که وقتی نام پیامبر(ص) را میشنویم فقط به یاد مهربانیهای او بیفتیم نه به یاد قدرتمندی او، به یاد اخلاق فردی او بیفتیم نه به یاد حاکمیت سیاسیای که او دنبال میکرد.
💠 به همین دلیل در بین همۀ ما، حدیث شریف «انّی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» بسیار مشهور است، با اینکه این حدیث از سندِ محکمی برخوردار نیست، بلکه از نظر سند دچار خدشۀ اساسی است، ولی بسیاری از آیات محوری قرآن و روایات با اسناد بسیار روشن و قاطع، بین ما از شهرت کافی برخوردار نیستند!
🔷 خداوند متعال خودش در قرآن کریم میفرماید: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»(نحل/36) هر پیامبری را فرستادیم برای آن است که به مردم بگویند: «خدا را عبادت کنید و از تبعیت طاغوت اجتناب کنید.» در واقع هر پیغمبری را فرستادیم، دو هدف داشته است-که این دو هدف دو روی یک سکه هستند- یکی عبادت خدا و دیگری درگیری با طاغوت است.
💠 تمام درگیریهای انبیاء الهی بر سرِ مسائل سیاسی و بهخاطر درگیر شدن با قدرتطلبان بوده، و الا هیچ پیغمبری را بهخاطر اینکه درس اخلاق بدهد، کسی نمیکُشد!
🔷 پیامبر اکرم(ص) مسلماً به دنبال قدرت بودند، چرا که بدون قدرت، نجات بشر امکان ندارد. و همان اخلاق و معنویات و عرفانیات زیر سایۀ قدرت به بشریت هدیه می شود. زیرا این قدرتطلبها هستند که مانع رشد انسان میشوند و انسانها را فاسد نگه میدارند.
💠 تا وقتی فرمانداران و مسئولانِ درست، در یک جامعه حاکم نباشد، کارِ فرهنگی کردن «شوخی» است! بزرگترین اقدام فرهنگی و اخلاقی در یک جامعه این است که قدرتمندان آن جامعه، افراد صالحی باشند.
🔷 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود. و ما باید برای تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) و کاری که انجام داد به جامعه ارائه ندادهاند.
👤علیرضا پناهیان ۹۵/۰۹/۲۶
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame
1.pdf
474.4K
✅أدله ضعف سند روایت: «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» و مشابهات آن
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame
🌻21-مرحله سوم؛
💡ولایت فقیه(۱۷)
روحانیون سیاسی باشند یعنی چه؟
✅در محضر مقام معظم رهبری
💠اینکه ما میگوییم روحانیون - حالا روحانیونی که درگیر کار سیاسی هم نیستند؛ روحانی است، مدرّس است، پیشنماز است، مشغول یک شأنی از شئون روحانی است - #سیاسی باشند، یعنی چه؟ این، آن نکتهی اساسی است؛ یعنی #قدرت_تحلیل_سیاسی داشته باشد. من همیشه به دانشجوها و طلبهها میگویم، به شما هم عرض میکنم، و این به همهی روحانیت مربوط میشود: باید #سیاسی باشید؛ منتها نه به معنای ورود در #باندها و #جناح_های_سیاسی؛ نه به معنای #ملعبه و #آلت_دست_شدن این یا آن #حزب یا #گروه_سیاسی، یا سیاستبازان حرفهای؛ این مطلقاً مورد نظر نیست؛ بلکه به معنای #آگاهی_سیاسی، #قدرت_تحلیل_سیاسی، داشتن #قطب_نمای_سالم_سیاسی که جهت را درست نشان بدهد.
💠گاهی ما طلبهها اشتباه میکنیم؛ قطبنمای ما درست کار نمیکند و جهتیابی سیاسی را درست نشان نمیدهد. این، چیزی نیست که به خودی خود و یک شبه به وجود بیاید؛ نه، این #مُزاولت در کار سیاست لازم دارد؛ باید با مسائل سیاسی آشنا شوید، حوادث سیاسی کشور را بدانید و حوادث سیاسی دنیا را بدانید. طلبهها امروز به اینها نیاز دارند. یک گوشهای نشستن، سرخود را پایین انداختن، به هیچ کار کشور و جامعه کاری نداشتن و از هیچ حادثهای، پیشآمدی، اتفاق خوب یا بدی خبر نداشتن، انسان را از جریان دور میکند.
💠ما #مرجع_مردم هم هستیم؛ یعنی مورد مراجعهی مردمیم و اگر خدای نکرده یک علامت غلط نشان بدهیم، یا یک چیزی که مطلوب دشمن است بر زبان ما جاری بشود، ببینید چقدر خسارت وارد میکند. بنابراین، یک وظیفهی مهمی که امروز ماها داریم، #ارتباط_با_سیاست است. کنارهگیری از سیاست درست نیست و کار روحانی شیعه نیست.
⚜۱۳۸۵/۰۸/۱۷
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame
پناهیان-رابطۀ زیارت با سیاست.m4a
1.44M
🌺14-مرحله دوم؛
🌕رابطه دین با سیاست(۱)
زیارت به سیاست،چه ارتباطی دارد؟!
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame
✅ #هدف_بعثت_أنبیاء در کلام مقام معظم رهبری
❇️۱۳۷۵/۰۹/۱۹ در دیدار کارگزاران نظام
◀️مرحلۀ اول؛ که شامل 4 قدم می باشد؛
1- #مبارزه؛ «قدم اوّل بعد از بعثت، نهضت، مبارزه و حرکت است.»
2- #تشکیل_حکومت؛
«قدم بعدی، تشکیل نظام مبتنی به این تفکّر و بر مایه بعثت است. لذا توجّه میکنید از این ترتیب، خوب میشود فهمید حرف کسانی که سعی میکنند تا دین و بخصوص دین اسلام را جدای از حکومت معرفی کنند، #غلط است...پیغمبران هم دنبال تشکیل حکومت بودند.»
3- #تحقق_آرمانها؛
«پس قدم بعدی تشکیل حکومت است؛ اما تشکیل حکومت، هدف نیست. نکته اساسی این جاست. تشکیل حکومت برای #تحقّق_آرمانهاست. اگر حکومت تشکیل شد، ولی در جهت تحقّق آرمانها پیش نرفت، حکومت منحرف است. این یک قاعده کلی است؛ این معیار است... اینها بدون قدرت امکان ندارد.»
4- #رسیدن_به_اخلاق_حسنه؛
«مرحله بعد آن است که مردمی که در این نظام، به آسودگی، بیدغدغه و با برخورداری از عدل زندگی میکنند، برای تخلّق به اخلاق حسنه، فرصت و شوق پیدا کنند.»
#نتیجه_گیری؛
«باید انسان شویم. باید اخلاق انسانی را در خودمان تقویت و تکمیل کنیم. این، آن قدم بعدی و خیلی مهم است. اگر در جامعهای که متعلّق به اسلام است، در نظامی که ارکان آن، ارکان اسلامی است، ما از اخلاق الهی دور بمانیم و دنبال هوسها، خودخواهیها و خودپرستیها برویم و هر کس تلاش کند برای این که بیشتر به دست بیاورد، بهتر بخورد و بهتر زندگی کند؛ از دست این و آن بقاپد و اگر لازم شد، بیش از حقّ خود استفاده و تصرّف کند؛ نه گذشتی باشد و نه ایثاری؛ این چه حکومتی خواهد بود!؟ چه اسلامی و چه جامعه اسلامیای خواهد بود!؟
این، آن اساس قضیه است. "إنّما بعثت لاتمّم مکارمالاخلاق". »
◀️مرحلۀ دوم؛ #یاد_دادن_به_دنیا
«مرحله دوم این است که شما اینها را به دنیا یاد بدهید. دنیا امروز احتیاج دارد. بشریّت در سطح جهان از فقدان اخلاق رنج میبرد. اسلام و مسلمین میتوانند بهترین هدیه اخلاقی رابه ملتها بدهند؛ به بشریّت اعطا کنند.»
👈 خودتان نظر ایشان را با تفسیر غلط دیگران مقایسه کنید👇👇
◀️ذیل روایت "إنّما بعثت لاتمّم مکارمالاخلاق" اینگونه می گویند؛
1- پیامبر(ص) دنبال #تشکیل_حکومت نبود!!
2- پیامبر(ص) دنبال کسب #قدرت نبود!!
3- پیامبر(ص) کاری به #سیاست نداشت!!
4- پیامبر(ص) فقط دنبال #برگزاری_کلاس_اخلاق بود!!
📚 کانال مدافعین حریم ولایت در ایتا👇👇
https://eitaa.com/rahbarjame