eitaa logo
راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸 ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
1.6هزار دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
21.1هزار ویدیو
170 فایل
﷽ 💠 شهید مظلوم بهشتی🌷: 🔸ارزشــ‌ها را بشنـاس و اشخاص را با ارزش‌هـا بسنج❗️ 💛 (کانالے باهدف نشر و تبیین ارزش‌ها) 📋 ارتباط •° @ya2hasan
مشاهده در ایتا
دانلود
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹خاطره‌ای از جریانات ز.ز.آ و جانبازی آقای محافظ ♦️اگر آقا سید این حرکت را انجام نمی‌داد یک جنجالی در استان لرستان درست می‌شد محافظ شهید_جمهور
نظر پروفسور درخشان: راه نجات اقتصاد👌
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه ببینید💥 در این دنیا به دنبال ارزش رایگان نباش. تلاش.....صبر....👌 خدا کارتو درست میکنه فقط میخاد تلاشت روبکنی...
🔖 چك بی‌اعتبار ما 🔺 چک شما وقتی‌که قلم‌خوردگی پیدا کند، از اعتبار می‌افتد مگر این‌که پشت‌نویسی بشود. ما هم همین‌طور یعنـی وقتـی گناهـی، لغزشـی ولو ناچیز، ولو کوچک از ما صادر می‌شود از چشم خـدا و از اعتبار در نزد او می‌افتیم مگر این‌که پشت‌نویسی کنیم یعنی کنیم. آن وقت است که دوباره آن اعتبار و آبروی رفته برمی‌گردد. 📖قرآن هم می‌گوید: ⭕️ تُـوبُــوٱ اِلَـۍٱللّٰـه یعنی به سوی خدا برگردید، توبه کنید. ✍🏼 استاد محمّدرضا رنجبر 🌸🍃🌼🍃🌸
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢ذوالنوری نماینده انقلابی مردم قم حمایت قاطع خود را از دکتر رسما اعلام کرد ▪️ذوالنوری نماینده انقلابی و محبوب قم در مجلس شورای اسلامی: شهادت میدهم سعید میتواند فزاینده و بازسازی کننده سرمایه ملی باشد، چون مشکل مردم کمبود نیست بلکه فساد است و کسی را از سعید نمیشناسم. درود بر سلام بر
🔴 پدرسوخته ها! ▪️برجام چنان توافق کم نظیری در دنیای دیپلماسی بوده که علیرغم خروج همه طرف های غربی و آمریکایی از آن و علیرغم عدم انجام تعهدات آنها در رفع تحریم ها اما همچنان ایران باید در این توافقنامه بماند و همچنان باید به مفاد آن پایبند باشد و الا توسط طرف غربی مکانیسم ماشه فعال می‌شود و پرونده ایران را به شورای امنیت می‌برند! ⏪اما دو پیشنهاد برای نظام : ▪️اول:تمام کاندیداهای متمایل به غرب و برجام را رد صلاحیت کنید تا غربی ها از دخالت و اثرگذاری بر انتخابات ایران مایوس شوند. ▪️دوم:دادگاه محاکمه بانیان برجام در کشور راه بیندازد. مگر این پدرسوخته ها به مردم نگفتند همه تحریم ها رفع میشود؟ چه شد ؟ چرا برعکس شد؟چرا مردم را فریب دادند و به کشور چنین خسارتی زدند؟
🔴 میثاق نامه جبهه اصلاحات ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ به نام خدا اینجانب ... متعهد می شوم: 1⃣ به کلیه سازوکارهای تصمیم جبهه اصلاحات ایران برای رسیدن به نامزد واحد پایبند باشم. 2⃣ در صورتیکه نامزد منتخب جبهه اصلاحات ايران براساس ساز و کارهای تعیین شده فرد دیگری بود، رسماً کناره گیری از رقابت انتخاباتی را به نفع نامزد منتخب اعلام نمایم. 3⃣ قبل و بعد از اعلام صلاحیت ها و تا رسیدن به نامزد واحد علیه هیچیک از نامزدهای جبهه موضع گیری نداشته باشم. 4⃣ به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی یعنی تأمین کلیه حقوق ملت ایران من جمله: حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصت های برابر فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاست ها و عملکردها همه توان خود را بکار گیرم. 5⃣ برای قدرتمند شدن جامعه مدنی ایران که از لوازم دولت توانمند است، بکوشم و تقویت جامعه مدنی را از اولویت های دولت خود بدانم. 6⃣ حل مشکلات معیشتی و تامین رفاه و کاهش آلام مردم ایران را با اصلاح اقتصاد سیاسی کشور و نیز تعامل سازنده با جهان در رأس اولویت های دولت خود قرار دهم. امضاء و تاریخ ⏪ در میثاق نامه جریان اصلاحات یک کلمه از تعهد به اسلام و انقلاب و امام و شهدا و حتی کلیت قانون اساسی وجود ندارد...!
قبل از مسئولیت و بعد از مسئولیت! ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴شرکت باقری در نشست وزیران امور خارجه بریکس در روسیه ♦️علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست وزیران امور خارجه بریکس در روسیه شرکت می‌کند. ♦️نشست وزیران امور خارجه بریکس روز دوشنبه ٢١ خرداد در «نیژنی نووگراد» روسیه برگزار می‌شود.
👆دو شخص با نام های «عبدالغفور شه‌بخش» و «یحییٰ محمد زهی» مرتبط با گروهک تروریستی جیش العدل در پاکستان توسط سپاه قدس به هلاکت رسیدند. ♦️این دو نفر از اعضای برجسته تأمین کننده زنجیره تسلیحاتی گروهک تروریستی جیش العدل در مرزهای ایران و پاکستان بودند.