eitaa logo
راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸 ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
1.6هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
18.7هزار ویدیو
166 فایل
﷽ 💠 شهید مظلوم بهشتی🌷: 🔸ارزشــ‌ها را بشنـاس و اشخاص را با ارزش‌هـا بسنج❗️ 💛 (کانالے باهدف نشر و تبیین ارزش‌ها) 📋 ارتباط •° @ya2hasan
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️فیلمی که بازدید میلیونی داشت؛ داداشی که اولین خواهرش به دنیا اومده و داره از شوق گریه می‌کنه🙁😍 ✌️🔻روان‌شناسان حداقل تعداد فرزند برای تربیت درست و متعادل را سه فرزند می‌دانند.. 👶🏻👧🏻🧒🏻👦🏻🔻فرزندان با چالش‌هایی که بین‌شان به وجود می‌آید یاد می‌گیرند چگونه رفتارهای خود را کنترل کنند و در اجتماع رفتارهای معقول‌تری از خود بروز می‌دهند.
🔴 مسیح پولی نژاد وقتی منتظر سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران هست 🤣
بشکـند قـلـمی که زیـن درد ننـویسـد... 💔💔همه این دخترکان، مظلومانه به وحشتناک‌ترین شکل شهید شدند ✊ لعنت بر تروریسم، لعنت برجلادان داعشی و لعنت بر حامیان غربی‌شان ◼️
🌹قبل و بعد از فاجعه ♦️تصویری دردناک از مرکز آموزشی کاج (مهدی موعود) کابل که امروز مورد حمله انتحاری قرار گرفت
پرچم‌دار کاروان ایران در پارالمپیک ریو: نباید اجازه داد سلبریتی‌های خائن وطن‌فروش اظهارنظر کنند 🔹عشرت کردستانی، عضو تیم ملی والیبال نشسته بانوان کشور: نباید مسؤولان امنیتی ما اجازه دهند سلبریتی‌ها در همه مسائل ریز و درشت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ورود کرده و اظهارنظر کنند. 🔹این‌ آدم‌های خائن وطن‌فروش از مال ممکلت و عشق و محبتی که مردم نسبت به آنها داشتند سوءاستفاده کردند و جان مردم را به بازی گرفتند. 🔹قلب همه مردم ایران و مسلمانان از توهین به قرآن و شهدا جریحه‌دار شد. این‌ها فتنه‌های آخرالزمانی است که خیلی‌ها ذات و ماهیت کثیف خود را به دنیا نشان می‌دهند و کم‌کم به زباله‌دانی می‌پیوندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️انالله و انا الیه راجعون 🔘ای دنیا و سلبریتی‌هایش چشمانتان را باز کنید، این دختران دانش‌آموز بدست داعشی‌های مزدور عربستان و آمریکای جنایت‌کار این‌گونه جوان‌مرگ شدند، لعنت بر سکوت‌تان... 💔
💢واکنش سرلشکر باقری به ادعای انهدام یک پهپاد ایرانی در اقلیم شمال عراق توسط آمریکا رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 🔹اگر آمریکایی‌ها نسبت به پهپادهای ایرانی اقدامی داشته باشند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این اقدام خصمانه پاسخ خواهند داد. 🔹⚠️ این ادعای آمریکایی‌ها درباره انهدام پهپاد رزمی جمهوری اسلامی ایران ثابت می‌کند؛ آمریکا با تروریست‌ها و تجزیه‌طلب‌ها همدست است و در حال همکاری با این گروه‌های تجزیه‌طلب و تروریست‌ها می‌باشند.
هدایت شده از ھـور !'
وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود... سخت است؛ فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول می‌گیرد!
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این‌ها به خودشان هم رحم‌ نمی‌کنند چه برسد به بقیه! | دست‌درازی اغتشاشگران به دختران در خلال آشوب‌ها معترضان به برخورد گشت ارشاد و مرگ «مهسا امینی» به زنانی که در کنارشان و با آن‌ها هم‌عقیده بودند هم تعرض کردند! شما قضاوت کنید آیا این‌ها نیازمند کنترل‌های اخلاقی و قانونی هستند یا خیر؟ ✍قابل توجه مخالفان گشت ارشاد.... مگر میشود که گشت ارشاد نباشد و دزدان اعتقادات ، نیمه برهنه و برهنه آزاد بگردند و جامعه مسلمین را به لجن بکشند !!! اصلا حد بی حجابی کجاست؟؟مگر به مو ختم میشود... 👌آزادی یعنی رفع موانع برای رسیدن به کرامات انسانی و به خدا نه آزادی حیوانی و رسیدن به شیطان ...
🚨 مهران مدیری وارد کشور شد! ⭕️ مهران مدیری که روز ۲ مهرماه از کشور خارج شده بود، صبح امروز با پرواز اماراتی وارد کشور و در بدو ورود وی ضبط شد./ایرنا 👈 این مجری و کارگردان طی روزهای گذشته با انتشار ویدیویی، باعث تحریک عواطف و دامن زدن به آشوب‌ها در کشور شده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله افراد مسلح به کلانتری در زاهدان گزارش خبرنگار صداوسیما از حمله ظهر امروز افراد مسلح ناشناس به کلانتری در زاهدان و زخمی شدن تعدادی از افراد
اعلام برائت مولوی عبدالحمید از حوادث امروز زاهدان مولوی عبدالحمید ساعتی بعد از اتفاقات رخ داده در زاهدان: 🔹 از مردم استان سیستان و بلوچستان می‌خواهم به شایعاتی که در سطح شهر در حال چرخش است گوش ندهند. 🔹شیعه و سنی در کنار هم سالهاست که در استان زندگی می‌کنند و وقایع رخداده امروز دست عوامل نفوذی دشمن بوده است. 🔹از عوامل نیروهای امنیتی و انتظامی استان درخواست می‌کنیم که با عوامل اغتشاشات امروز با قاطعیت برخورد کنند.