eitaa logo
راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸 ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
1.6هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
19هزار ویدیو
166 فایل
﷽ 💠 شهید مظلوم بهشتی🌷: 🔸ارزشــ‌ها را بشنـاس و اشخاص را با ارزش‌هـا بسنج❗️ 💛 (کانالے باهدف نشر و تبیین ارزش‌ها) 📋 ارتباط •° @ya2hasan
مشاهده در ایتا
دانلود
✌️👆نخستین تصاویر از ناو اقیانوس‌پیمای شهید مهدوی که امروز به ناوگان دریایی پاسداران انقلاب اسلامی ملحق شد.. 🇮🇷🛥🛳 🇮🇷
👆دیروز ده‌ها سلبریتی روز جهانی که مربوط به یه واقعه اروپایی می‌شه و هیچ ارتباطی با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی نداره رو تبریک گفتند.. ❌ولی حتی یه نفرشون ولادت آخرین منجی بشریت؛ رو‌ تبریک نگفته!!! ♦️ این کاملاً نشون می‌ده هدف نهایی این افراد ازبین‌بردن دین و جایگزینی فرهنگ غربی به جای فرهنگ اصیل اسلامیه.. !
⁉️📲پروژه و باعث شد کدام پروژه‌ها دیده نشوند⁉️ ✌️-پروژه رسیدن آب به دریاچه ارومیه. ✌️-پروژه بهره‌برداری ایرانی‌ترین پالایشگاه کشور. ✌️-پروژه رسیدن آب‌شیرین به خانه بوشهری‌ها. ✌️-پروژه افتتاح بیمارستان هزارتخت‌خوابی هوشمند حضرت مهدی ❌هدف‌شان دقیقاً این است که مردم همین‌ها را نبینند...❌ 👆👆
🔴 افتتاح ۲۲۰۰ واحد مسکن‌‌مهر بعد از ۱۲ سال چشم‌انتظاری ♦️وزیر راه و شهرسازی: ۲۲۰۰ واحد مهری که امروز در شهر جدید هشت‌گرد به بهره‌برداری رسید؛ حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول کشیده که در قالب طرح نهضت ملی مسکن آن‌ها را تکمیل کنیم. ♦️در جریان طرح مسکن مهر مبالغی بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان از ۱۰ تا ۱۲ سال قبل توسط متقاضیان پرداخت شده بود و تلاش کردیم آورده متقاضیان افزایش پیدا نکند. ♦️پرونده مسکن مهر در این منطقه تا پایان ۱۴۰۲ به اتمام می‌رسد. پروژه‌های نیمه‌کاره اولویت دولت است... .
🔴حسن غفوری‌فرد، رئیس سابق هیات بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی درگذشت ♦️حسن غفوری‌فرد، استاد دانشگاه و رئیس سابق هیأت بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از تحمل بیش از یک سال بیماری، درگذشت.
🔴مسعود دیانی، دین‌پژوه و مجری نام‌آشنای برنامه که به سرطان مبتلا شده بود، ساعاتی پیش دار فانی را وداع گفت.. 🦋هدیه
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارشات تکان‌دهنده معاون اقتصادی وزیر در آنتن زنده از تخلفات برخی دستگاه‌ها در صدور مجوزها / ❌مقاومت برخی دستگاه‌ها برای وصل‌شدن به درگاه مجوزها!
. تفاوتِ آرمیتای انقلابی و آرمیتای مورد قبول شما 👆👆
🔴بهادری جهرمی: گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد ✌️🔥 ♦️سخنگوی دولت: خط انتقال گاز ایران‌شهر به چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر و با هزینه ۴۱۰ میلیون دلار (معادل معادل بیست هزار میلیارد تومان) آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است. ♦️خط انتقال گاز زاهدان به منطقه سیستان هم در اردیبهشت ماه سال جاری در دولت سیزدهم تزریق گاز شد و درحال حاضر در این منطقه، شهر گازدار است.. ✌️✌️ ♦️شهر زابل ۵۰۰ کیلومتر شبکه مورد نیاز دارد که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا و ۲۰۰ کیلومتر نیز گازدار شده است، در این شهر حدود ۲۰ هزار علمک نیز مورد نیاز است که نصب علمک‌ها آغاز شده است و درحال تکمیل است.. .
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سید حسن نصرالله: آمریکایی که ادعای بزرگداشت مقام را دارد، زنان بسیاری را در بیروت به شهادت رساند.. ♦️دبیرکل حزب‌الله لبنان: عامل اصلی فساد در لبنان است، البته که برخی لبنانی‌ها نیز در آن شریک هستند و با حمایت آمریکایی‌ها فعالیت می‌کنند.  ❌👆
🔴حسن نصرالله: به دنبال ترویج همجنس‌گرایی در مدارس و دانشگاه‌های سایر کشورهاست/ آمریکایی که ادعای بزرگداشت مقام را دارد، زنان بسیاری را در بیروت به شهادت رساند ♦️دبیر کل حزب‌الله لبنان: وزارت خارجه آمریکا از همه سفارت‌خانه‌های خود خواسته است که در کشورهایی که فعالیت می‌کنند، همجنس‌گرایی را ترویج و و از آن دفاع کنند و هرکسی نیز که با آن مخالفت کنند، محکوم کنند. آمریکا همه این‌ها را هدفمند انجام می‌دهد. ♦️پیام سختی‌های اقتصادی و سیاسی ما در ۳۰ سال اخیر این است که نباید ناامید و تسلیم بشویم. ♦️خطرناکترین یاس و ناامیدی، قبول به اشغال‌گری و قبول شروط اشغالگری و تسلیم شدن است. ♦️اما مقاومت در لبنان با همه گروه‌ها از منظر امید به حرکت درآمد و تأکید کرد که می‌توانیم به این دشمن را شکست دهیم و به دوران سرکشی پایان دهیم و این ارتش را که شکست‌ناپذیر عنوان شده بود، از بین ببریم.