eitaa logo
راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸 ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
1.6هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
18.7هزار ویدیو
166 فایل
﷽ 💠 شهید مظلوم بهشتی🌷: 🔸ارزشــ‌ها را بشنـاس و اشخاص را با ارزش‌هـا بسنج❗️ 💛 (کانالے باهدف نشر و تبیین ارزش‌ها) 📋 ارتباط •° @ya2hasan
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مراکز برای که مورد تأیید سازمان تبلیغات اسلامی هستند به تفکیک استان ها: https://smhido.ir/home/atlas پ.ن: این سایت توسط اخبار ساعت ۲۱ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۲٠ آبان امسال معرفی شد.
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 چرا قبل از ظهور امام زمان علیه‌السلام، فتنه ها بیشتر میشن؟
✔️کنتور گاز هوشمند با قابلیت قرائت از راه دور و مدیریت مصرف انرژی ساخته شد فناوران یک شرکت دانش‌بنیان با تولید کنتور گاز هوشمند با دقت بالا در کشور، امکان مدیریت صحیح مصرف انرژی را فراهم کردند. کنتور هوشمند ساخت داخل، امکان قرائت از راه دور همه لوازم اندازه گیری گاز، آب و برق و پائین آوردن هزینه قرائت را به همراه دارد. -پیشرفت
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ⁉️نکته مهمی که در کارتون پینوکیو بود و خیلی از ماها بهش توجه کافی نکردیم!
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ارزیابی سردار حاجی زاده از وضعیت جنگ غزه و قدرت رزمندگان حماس ♦️سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه: مقاومت آماده جنگ طولانی مدت شده است. آن‌ها منتظر جنگ زمینی بودند و الان هم شرایط آن فراهم شده است. اطلاعاتی که داریم وضعیت نیروهای حماس و رزمندگان فلسطینی خوب است. ♦️حماس یک تفکر است، مقاومت یک گفتمان است، نمی‌توان آن را ازبین برد. این ایده ،این اسم و این روش در جاهای دیگر جوانه می‌زند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️دکتر فلسطینی: اگر من بروم چه کسی بیماران من را درمان می کند؟ ما حیوان نیستیم! ما حق دریافت مراقبت‌های بهداشتی مناسب را داریم 🌹دکتر همام یکی از جراحان مستقر در بیمارستان بود، او به همراه پدرش در حمله اسرائیل در غزه به شهادت رسید.
🔴شبکه منوتو هم تعطیل می‌شود/صحنه جدید ورشکستگی جبهه ضد ایرانی ♦️شبکه منوتو که یکی از رسانه‌های جریان ضد ایرانی است و به‌عنوان رسانه رپورتاژی سلطنت‌طلبان و بهائیت در ایران شناخته می‌شد، در پیامی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، از احتمال تعطیلی این شبکه خبر داد. ♦️این پیام که با امضای کیوان و مرجان عباسی روسای بهایی این شبکه منتشر شده است، اعلام کرده احتمالاً تا آخر ماه ژانویه سال ۲۰۲۴ به پخش ادامه می‌دهند و در ادامه با این شبکه خداحافظی می‌کنند. ♦️بعد از اغتشاشات سال گذشته که جبهه ضد ایران با ناکامی روبه‌رو شدند، رسانه‌های ضد انقلاب با بحران اعتبار و ریزش مخاطب روبه‌رو شدند. شبکه ایران‌اینترنشنال نیز که پیشتر از سوی سرمایه‌داران سعودی تأمین اعتبار می‌شد، مجبور شد با تغییر کارفرما به دامان صهیونیست‌ها کوچ کند.
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💰اثر ❌❌💵اثر مال حرام آن‌قدر زیاد است که حتی در نوه هم ظاهر می‌شود 🦋 آیت‌الله جوادی‌آملی حفظه‌الله
🌹 تصویر شهیدی که دیشب در به شهادت رسید 🦋 فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان: دیشب مرزداران هنگ مرزی سیرکان در درگیری با گروهک تروریستی در منطقهٔ صفر مرزی از ورود این گروهک به کشور ممانعت کردند. در حین درگیری استواردوم مهدی نوری‌افشاری به شهادت رسید.