8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارمزد فعلی فروش نفت بسیار کمتر از دوران روحانی است
ثابتی، کارشناس مسائل سیاسی:
🔹کارمزدی که امروز و در اوج تحریمها برای فروش نفت میدهیم یک دهم کارمزدی که در ماه عسل برجام توسط روحانی و زنگنه پرداخت میشد نیست. این را سعید جلیلی هم در گفتگوی رسمی اخیرش در شبکه یک گفته.
🆔 @Rahemardom1
📢 مگر وظیفه ی واکسن ، قطع زنجیره ی ابتلا و کاهش فوتی نبود ؟ ! ! ! 🤔
📝 از متخصصین و صاحب نظران موضوع کرونا ، یک سؤال داریم ؟
🔹قرار بود دوز سوم واکسن برای مردم ژاپن چه عملکردی داشته باشد !!! 🤔
🔹چرا همزمان با آغاز تزریق #دوز_سوم_واکسن ، ابتلای روزانه ۲۰۰ نفر به حدود ۱۰۰ هزاااااااار نفر رسیده 😳 و فوتی روزانه ۱ یا ۲ نفر به بیش از ۲۰۰ نفر رسیده است ؟!!!!!! 🤔 🤔 🤔
#جهاد_تبیین #نفوذ
#استعمار_بهداشتی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
💢 بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در محکومیت اقدامات هنجار شکنانه اخیر
بسمالله الرحمن الرحیم
انقلاب اسلامی بهعنوان یک نظام دینی و مردمی یک ماهیت کاملاً فرهنگی دارد و فرهنگ دینی ما عنصر اصلی و محوری شعارهای انقلاب بوده است. هویت دینی و فرهنگی ما بهموجب اینکه عامل اصلی اقتدار و قدرت مابوده است؛ سالها آماج تهدیدها و تهاجمها قرارگرفته و براثر برخی ضعفها و تسامحها نیز با آسیبهایی مواجه شده است. در کنار رویشهای شگفتآور در شجره طیبه انقلاب اسلامی و علیرغم «تعمیق معرفت دینی»، «تقویت ارزشهای اسلامی» و «رشد قدرت نرم فرهنگی» در نظام اسلامی؛ اما همچنان هجمههای پیدا و پنهان فرهنگی برقرار است و جنگ عظیم فرهنگی ادامه دارد ومقصد انقلاب یعنی مکتب اسلام را هدف گرفته است. در این میان برخی منفعلانه در مقابل موج رسانهای و تبلیغاتی غرب، مرزبندی فرهنگی و مقاومت فرهنگی را ناممکن میدانند و در پوشش شعارهایی مانند آزادی، مرزها و حصارهای فرهنگی حافظ اخلاق و امنیت فرهنگی را زیر سؤال میبرند و تخریب میکنند. برخی نیز استحاله شده و در بیفرهنگی و بیهویتی غربی، جذب و هضم شدهاند.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در راستای پاسداری از هویت دینی و فرهنگی جامعه اسلامی ناصحانه و خیرخواهانه لازم میداند محورهایی را جهت تذکر و ترویج معروف یادآوری کند:
1️⃣ آنچه در ناهنجاری های فرهنگی در حاشیه جشنواره فیلم فجر امسال واقع شد، اعم از بد پوششی ها و نقض حجابِ معیار و حرمتشکنی در مورد احکام دینی نمونههایی از نفوذ نرم سبک زندگی و ابتذال فکری غرب به ساختارهای فرهنگی ماست. گرچه وزیر مربوطه و مسئولان جشنواره در اقدامی آن ناهنجاری ها را محکوم کردند؛ اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این موضوع موظف به اقدام قاطع و موثرتر است.
2️⃣ ما مسئولان و مدیران فرهنگی کشور را افرادی پایبند به ارزشهای دینی می دانیم، ولی قاطعانه اعلام می کنیم اگرآنچه از این گونه اتفاقات فاجعه آمیز و موارد مشابه آن بار دیگر تکرار شود، مردم متدین واکنش متناسب را نشان خواهند داد و برخورد انقلابی خواهند کرد. لذا باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سطح توانمندیهای خود برای مقابله با هنجارشکنی ها و مبتذل سازی ها را ارتقاء دهد و با تعبد به احکام اسلامی مقتدرانه از ارزشهای دینی پاسداری کند.
3️⃣ دولت اسلامی باید نسبت به اشاعهی «فرهنگ اسلامی»، «هدایت فرهنگیِ جامعه»، ترویج «فضایل» و زدودن «رذایل» احساس مسئولیت نموده و خود را «متولی» قلمداد کند. باید «زمام» و «مهار» فرهنگ عمومی را در اختیار بگیرد و نگذارد انفعال و سستی، فرهنگ را دچار ولنگاری و بیقیدی کند. این فریضه باید در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کاملاً فهم و پیگیری شود.مجلس محترم نیز باید بدون مسامحه، دغدغه مندی های دینی و فرهنگی را از وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی مطالبه و مؤاخذه کند.
4️⃣ ظهور رفتارهای غیر شرعی و ضد عرف نقاط مثبت جشنواره فیلم فجر را تحت شعاع قرار داده و این جشن بزرگ فرهنگی وهنری را دچار خدشه و آسیب می کند. باید با رویکردی جدی و غیر صوری پای در جبهه عمل برای تثبیت اقتدار فرهنگی کشور گذاشت و با بازآرایی و بازمهندسی فرهنگ و تقویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی حقیقتاً جهاد کرد.
5️⃣ ضمن تمجید و تحسین فعالیتهای شبانهروزی دولت سیزدهم، همچنان بر ضرورت توجه ویژه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تأکید میکنیم .لازم است مدیران و کارگزاران دولت خدمتگزار، موج گسترده خدمترسانیها و تلاشها برای تحقق عدالت را همچنان ادامه دهند و در کنار آن خدمات، پیوستهای فرهنگی را نیز اجرا و پیگیری کنند. امروز اقتصاد و فرهنگ هر دو نیازمند بازسازیاند و هر دو به تحکیم ساخت درونی نظام کمک میکنند.
مردم در آستانه ورود به چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منتظر تحول در عرصههای معیشت و فرهنگ در تراز شهروند جامعه اسلامیاند.
امیدواریم خداوند منّان خادمان دین و ملت را در جبهه خدمت دولت، یاری و نصرت فرماید و در مسیر عزت و توفیق مستدام بدارد. انشاءالله.
🔻 کمپین برخورد قاطع با ترویج بیدینی توسط سلبریتی
✅حمایت کنید👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/122339
👆👆
#جشنواره_مبتذل_فجر
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
.
*♻️ آقای نصیری، شما هم به نیویورک سفر کردید؟!*
🔰 حمید رسایی: کسانی که مهدی نصیری را میشناسند و نظراتش را پیگیری میکنند، از تغییرات ایدئولوژیک او در عرصه سیاست و فرهنگ بیاطلاع نیستند و حتما یادداشتهای او با عنوان "سرگذشت یک تغییر" را خوانده و اگر از جمله علاقهمندان او باشند، حتما برای او دعا میکنند تا از این تناقضاتی که گرفتارش شده، نجات پیدا کند و عاقبت به خیر شویم.
آقای نصیری در این یادداشتها به تغییر نگاهش در حوزه سیاست خارجی اینگونه اشاره میکند:
«از جمله تغییر نگرشهایم مربوط به سیاست خارجی است که پیشتر مدافع سیاست خارجی سازشناپذیر با آمریکا و سیاستهای منطقهای نظام بودم و فکر میکردم کوتاه آمدن ما منجر به نابودی و وابستگی مطلق به آمریکا و غرب خواهد شد...»
وی در یادداشت دیگری سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را عامل فقر و فلاکت مردم میداند و مینویسد: «بدون تردید از جدیترین عوامل این فقر و فلاکت و عقب ماندگی دردآور تحمیل شده بر ملت بزرگ ایران، سیاست خارجی نامتوازن و دشمنسازی بوده که در سودای مقابله و محو کفر و استکبار جهانی بوده است اما نه تنها منتج به تضعیف جبهه کفر مورد نظر مقامات انقلابی ایران نشده بلکه از جهاتی سبب تقویت آن بوده است...»
و در یادداشت دیگری نوشته: «امروز به جایی رسیدهایم که به دلیل برخی سیاستهای متوهمانه انقلابی بویژه در سیاست خارجی و ضعف تعامل با دنیا، بخش وسیعی از جامعه و مردم ایران را با فقر و فلاکتی کمرشکن ـ که همه ارزشهای اخلاقی و معنوی و دینی جامعه را به چالش گرفته ـ روبرو کردهایم و تاکنون هیچ نقد و هشداری از سوی نخبگان و دلسوزان نتوانسته نهادهای بالادستی نظام را نسبت به بازبینی این سیاستهای فقر و فلاکت آفرین متقاعد کند.»
نصیری اخیر در یکی از آخرین یادداشتهایش با عنوان "ایران بر سر دو راهی مقاومت فرساینده یا پیوستن به نظم بین المللی" کشور را بر سر دو راهی تصویر کرده است که یک راه آن ادامه سیاست چهار دهه گذشته و فرو پاشی است و راه دیگر تجدید نظر شجاعانه و بازگشت به نظم و نظام متعارف بینالمللی و تعامل و مصالحه با جامعه جهانی و ابرقدرتهای غرب و شرق!
این البته یک نما از مهدی نصیری متأخر و امروزی است که با تکرار ادعاهای کهنه دگردیسان مخالف انقلاب اسلامی تصور میکند به کشف جدیدی دست یافته، در حالی که او پیش از این، نظرات دیگری در این خصوص داشت. پیش از این معتقد بود که باند نیویورکیها برای چهرههای انقلابی و ضدآمریکایی تله پهن میکنند. آنها را به نیویورکگردی دعوت میکنند تا عقل و هوش از سرشان ببرند!
آقای نصیری در خرداد ۹۸ در یادداشتی به انتقاداتش از حلقه نیویورکیها در زمانی که مدیر مسئول روزنامه کیهان بوده (سال ۷۱) اشاره میکند و ابعاد مختلف دیدارش با کمال خرازی را اینگونه توصیف میکند:
«روزنامه کیهان که در دوران مدیریتم خط عدم سازش و گفتگو با آمریکا را دنبال میکرد، طبیعی بود که به فعالیتهای حلقه نیویورکیها حساس باشد و بعضا مطالبی را در انتقاد از آن منتشر کند... انتشار این مطالب منجر به شکایت بردن جناب خرازی به دفتر رهبری و بعد توصیه دفتر به کیهان که نشستی با آقای خرازی گذاشته شود و از نزدیک تبادل آراء شود... این جلسه برگزار شد و نکته قابل توجه در جمعبندی بحثها این بود که جناب خرازی به بنده و جمع توصیه کردند که لازم است دیداری از نیویورک و آمریکا داشته باشیم.
پرسیدیم: ربط این توصیه با مذاکرات امروز ما چیست؟ ایشان لبخندی زد و سری تکان داد و گفت: توصیه میکنم دیداری داشته باشید، بد نیست. البته در همان جلسه حدس زدیم که مقصود جناب خرازی از این توصیه و دعوت چیست. مقصود به طور واضح این بود که دیدار از نیویورک و آمریکا میتواند به تعدیل مواضع شما نسبت به آمریکا منجر شود و طبعا دیگر این قدر از سیاست خارجی هاشمی و ولایتی انتقاد نخواهید کرد.
بعدا معلوم شد یکی از فعالیتهای حلقه نیویورک دعوت از برخی چهرههای سیاسی و عناصر مؤثر به خصوص برخی عناصر رادیکال به آمریکا و تور نیویورکگردی برای تعدیل مواضع ضد آمریکایی آنها بوده و البته توفیقاتی هم در این عرصه کسب کردهاند.»
ظاهرا یکی از توفیقات این جمع در طول این سالها، تغییر نگاه در مهدی نصیری انقلابی بوده است. گردش ۱۸۰ درجهای آقای نصیری در این روزها و شمشیری که به روی جمهوری اسلامی ایران و رهبری آن کشیده، این سئوال را ایجاد میکند که این تغییر نگاه، نتیجه نیویورکگردی مهدی نصیری است یا محصول نصیریگردی نیویورکیها؟ بیشک اگر آقای نصیری کمی روی انگشتان پای خود میایستاد و آمریکای جهانخوار را از دریچه سوراخ کوچک تحلیلهای خود نمیدید، آن وقت به جای اینکه از فقر و فلاکت جمهوری اسلامی ایران بنویسد و آن را در آستانه فروپاشی ببیند، همانطور که در همین یادداشت درباره دوست مشترکمان، برادر نادر طالبزاده نوشته، از بالا زدن پر
ده در برجهای منهتن نیویورک، عقل و هوشش از بین نمیرفت و فقر و فلاکت حاکم بر آمریکا را میدید.
مهدی نصیری در ادامه یادداشتش درباره خاطرات سال ۷۱ و جلسهاش با یکی از اعضای باند نیویورکیها نوشته است:
«آقای نادر طالبزاده نیز بعدا برای من تعریف کرد که وقتی برای ساخت مستند ساعت ۲۵ (با مضمون انعکاس فقر و بیخانمانی در جامعه آمریکا) به آمریکا رفته بود، برای استمداد و طلب همکاری به دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل مراجعه میکند و وقتی درخواستش را مطرح میکند، یکی از کارمندان ارشد دفتر و عضو حلقه نیویورک، پرده پنجرهای را که در خیابان منهتن نیویورک باز میشد، بالا میزند و به طالبزاده میگوید: "برجها را میبینی؟ بیا از عقل در جامعه آمریکا فیلم بساز و نه فقر"!
و او ظاهرا نمیدانست که طالبزاده بزرگ شده در آمریکاست و کمبودی در برجبینی و زرق و برق تمدن غربی و آمریکایی ندارد و این برخی ندید بدیدهای سیاسی بودند که با سفر به نیویورک و چرخ زدن در منهتن و برخی از خیابانهای پر زرق و برق دیگر (و البته نه منطقه فقیر و خشونت زده هارلم) افسون میشدند و در برگشت از آمریکا به عقلانیت مورد نظر حلقه نیویورک میرسیدند.»
ای کاش به جای نیویورکیهای که این روزها در ذهن مهدی نصیری لانه کرده و تخمگذاشته و جوجههایشان را در یادداشتهای او میشمارند، نادر طالبزاده دست مهدی نصیری را میگرفت و یک تور نیویورکگردی واقعی برای او و مثل او برگزار میکرد تا واقعیتهای این ببر پوشالی را از نزدیک در مناطق مختلف آمریکا از جمله در منطقه فقیر و خشونت زده "هارلم" ببیند و همان مهدی نصیری انقلابی کیهان دهه شصت و هفتهنامه صبح دهه هفتاد باقی بماند.
متنی که بین « » قرار گرفته، عینا از یادداشتها در کانال ایتای آقای نصیری آورده شده است.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️امام على عليه السلام:
✅الرِّفقُ يَفُلُّ حَدَّ المُخالَفَةِ
نرمش و مدارا، تيزى مخالفت را كُند مى كند
غررالحكم حدیث560
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🛑 صرفا جهت تأمل...
🔹دقت کردید از روزی که #رئیسی به ریاست جمهوری رسیده، جریان اصلاحات دیگر نگران پوشش و دوچرخه سواری زنان نیست و همگی نگران فقر مردم شده اند!
🔹نمیدانم زمان حاکمیت ایشان از فقر خبری نبود و یا ایشان دستشان در اموال بیت المال باز بود و نگرانی نداشتند!؟
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑سخنگوی قوهقضاییه: یکی از مسئولان دولت قبل در رابطه با بورس به حبس محکوم شده است
🔸خداییان:
🔹ما درمورد بورس به مسئولانِ وقت هشدار دادیم اما توجهی نشد. در این رابطه یکی از مسئولان عالیرتبه وزارت اقتصاد دولت قبل در دادگاه بدوی به حبس و انفصال از خدمت محکوم شده و برای اعضای سابق هیئتمدیره بورس هم پرونده قضایی تشکیل دادهایم.
🔹در بررسیها مشخص شد که یک شرکت ۲۵ هزار میلیاردتومان وارد بورس کرده و بهیکباره خارج شده است. نوع ورود و خروج ۱۰۰ شرکت دولتی از بورس جای سوال دارد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
مطالعات فضای مجازی:
✅رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مردم تبریز: فشار اقتصادی و لجن پراکنی رسانه ای، دو اقدام امروز دشمن در برابر ملت ایران است.
پ.ن:
1️⃣فضای مجازی، بستر لجن پراکنی رسانه ای است.
2️⃣وزارت ارتباطات دولت قبل، با وابسته سازی کشور به پلتفرم های متعلق به دشمنان، بستر لجن پراکنی آنان را مهیا ساخت.
3️⃣وزارت ارتباطات دولت سیزدهم چرا تابحال اقدامی برای اصلاح این وضعیت صورت نداده است؟ و اساسا چرا همچنان #مسببان_وضعیت_موجود بر صندلی خود تکیه زده اند؟!
✍️حجتالاسلام محمد کرباسی
#ویک_هد_توییتر_ایرانی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
اگر شجاعت چهره داشت!
قطعا فریادهای «الله اکبر» این دختر مسلمان هندی در مقابل هندوهای فاشیست می بود.
به حق که «اللهاکبر» در طول تاریخ شعار مظلومان و ستمدیدگان عالم است.
چه خوب است وزارت ارشاد درضمن یکی از جشنوارههای هنری خود این دختر شجاع را دعوت کرده واز او تجلیل به عمل آورد. https://t.co/4n1KGdC62X
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
1_1344562314.pdf
543.7K
🔴 مصاحبه اختصاصی کانال حوزه انقلابی با استاد جباری مبدع روش درمان قطعی تمام بیماران کرونایی
▫️ ایشان در طول دو سال شرایط کرونایی کشور به بهترین تجربیات موفق درمانی برای بهبود بیماران کرونایی دست یافتند که در موارد متعدد، بیماران بدحال کرونایی در آی سی یو به طور کامل با روش اختصاصی ایشان درمان شدند
نشرحداکثری
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
⁉️چرا اعتراض ائمه جمعه و مجامع حوزوی برای یک تخلف در حوزه زنان و حجاب با صدای بلند و پرتکرار شنیده میشود اما در حوزه عدالت، اشرافیت مذهبی یا مفاسد اداری نه؟!
1⃣سادگی و بساطت اولی ولی پیچیدگی و ترکیبی بودن مواردی از دومی، تخصص بیشتری را می خواهد.
2⃣اولی را قشر غیر مذهبی مرتکب میشود دومی بسا متهمش از قشر مذهبی یا مقامات سیاسی-مذهبی باشد! حتی جسارت سئوال از دومی در این طیف،سخت و کمیاب است.
3⃣اولی با یک صوت یا ویدئو ولو تقطیع شده ثابت میشود اما دومی بین نفی و اثبات میان رسانه های داخلی وخارجی چرخ می زند و همیشه خطر بازی در پازل دشمن را دارد پس ریسک نمی کنند!
4⃣اولی در کارکرد شهروندان(رعیت)تحلیل و دومی در حوزه حکمرانی تحلیل میشود؛ فریاد وعظ بر رعیت را وظیفه خود می دانند اما حتی سئوال از دومی را تضعیف حاکمیت اسلامی می دانند! یا واعظش را غیر از خود(رهبری و...) می شمارند!
5⃣اولی هزار سال ثابت حرام مانده اما بخش هایی از دومی(مثل اشرافیت مدرسه کاخ ها، مسجد کاخها و...) در دوره شاهان شیعی تئوریزه شده:قد یلیق بسلطان ما لایلیق بغیره! فرهنگ دهه اول انقلاب هم قاعده را برایشان عوض نکرد!
۶.و...
⬅️ دلیل هرچه باشد نتیجه یا اثر وضعی در افکار عمومی یکی است:تبعیض دین خواهی!
خواستم از عدم همراهی عذر بخواهم که برای بسیاری دیگر غیر از این آقایان هم خانواده و ازدواج و حجاب مهم و بی بندباری و لاابالی گری مضر است؛ لکن زیادتر شدن این صدا در کنار آن سکوت و به هم خوردن توازن دین خواهی مورد ملاحظه است.الحمدلله پس از عذر خواهی هنرمند و وزیر ارشاد هم هنوز خیل اعتراض می رسد و من به الکفایه موجود است!