🔴 پویش برخورد با فائزه هاشمی به خاطر توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم در فارس من به مرز ۵۰۰۰۰ امضا رسید
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴حمله گسترده سایبری به عربستان
🔸حمله گسترده سایبری به وبگاهها و سایتهای دولتی عربستان سعودی، بسیاری از آنها را از دسترس خارج کرده است.
🔸سایت مربوط به شرکت هواپیمایی عربستان و وزارت نفت و انرژی این کشور، ازجمله سایتهایی هستند که از دسترس خارج شدهاند.
🔸برخی رسانهها به نقل از عاملان این حمله سایبری گزارش دادند که عملیات سایبری مذکور با نام عملیات شهید «ابو فضل طومر» علیه وزارت نفت و شرکت هواپیمایی عربستان انجام گرفته است.
🔸مجریان این حمله سایبری تاکید کردند به حرمت ماه مبارک رمضان سیستمهای اپراتوری داخلی پالایشگاهها را متوقف نکردهایم، اما با این اقدام خواهان پایان جنگ بیحاصل علیه یمن و توقف چاپ و انتشار کتابهای تکفیری توسط عربستان هستیم که به اقصی نقاط جهان ارسال میشوند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
⭕ ترکیه بالاخره طرف خود را انتخاب کرد؛ سخنگوی وزارت خارجه ترکیه بهصورت رسمی اعلام کرد هواپیماهای روسیه، چه نظامی و چه غیر نظامی، دیگر حق و اجازه پرواز روی آسمان ترکیه را نخواهند داشت.
بر این اساس و از این پس، تنها کریدور باقی مانده هواپیماهای روسی برای رسیدن به آسمان سوریه، ایران و عراق خواهد بود.
مساله اصلی اینجاست که ترکیه قرار بود میانجی اوکراین و روسیه باشد، که گویا با پیشروی ارتش روسیه در خاک اوکراین، و عصبیت جبهه ناتو و البته شکرآب شدن روابط رژیم صهیونیستی و روسیه، حالا دولت آنکارا تصمیم گرفته بهصورت قطعی، طرف خود را که همان ناتو است، انتخاب کند.
باید دید از این پس، مسکو با آنکارا چه معادلهای را رقم خواهد زد، چراکه این دو کشور، باهم خردهحسابهای قدیمی فراوانی نیز دارند!
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پرفسور مسعود درخشان:
🔹باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد!!!
🔸بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
♦️خط خوارج امروز هم هست
🔻 بخشی از بازخوانی سخنرانی شب قدر سال ۵۸ رهبر انقلاب
🔻...ابنملجم یکى از خوارج است و چند ویژگى دارد: اوّلاً بظاهر مسلمان است، آن هم مسلمان بسیار متعبّدى که قرآن را هم از بَر و بخوبى میخوانَد و خیلى هم در اسلامِ خود متعصّب و پایبند است؛ ویژگى دومّش این است که هیچ کس را قبول ندارد، حتّى على را! على را هم مسلمان نمیداند! او معتقد است که على سازشکار است...
🔻 آیا انگیزهى واقعى او هم دفاع از اسلام است؟ تردید باید داشت، امّا ظاهراً به نام اسلام بزرگترینِ مسلمانها را متّهم به سازشکارى میکند، متّهم به ارتجاع میکند؛ چون على را مرتجع میداند، پس خود مدّعىِ ترقّىخواهى و انقلابیگری است.
🔻 خوارج نهروان یک چنین گره مشکل و معضلى بودند در زمان على، و این خط همیشه باقى است و امروز هم هست. در تمام دورانهاى صدر اوّل اسلام تا قرن دوّم و سوّم که ردّ پاى خوارج پیدا است، آنها را با همین چهره، با همین نما، مىبینیم؛ با ادّعاى اسلام، با متّهم کردن فرزندان راستین اسلام، با دشمنى کردن با مغزها و لُبهاى اسلام و قرآن...
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴یمن: درصورت نابودی آتشبس، ریاض و ابوظبی منتظر پاسخهای دردناک باشند
▪️سخنگوی انصارالله یمن هشدار داده پاسخ صنعاء به از دسترفتن فرصت آتشبس، پاسخی شدیداً دردناک ار ریاض تا ابوظبی خواهد بود و نیروهای مسلح یمن آماده ایستادگی و مقابله با هر دشمنی از سوی ائتلاف سعودی هستند.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ « پدرم حیدر مادرم زهرا » | محمدحسین پویانفر
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🛑🛑 کارتون رسانه عربی سایت رهبر انقلاب درباره وضعیت سعودی در مساله یمن!
🔹 در این لوح، از بیانات رهبر انقلاب درباره سوء استفادهی آمریکا از سعودی به عنوان «گاوه شیرده» و بیانات اخیر پیرامون وضعیت سعودی در یمن و نصحیتی برای خروج سریعتر آنها از این وضعیت، استفاده شده است.
🔹 رهبر انقلاب: این افتخاری نیست برای یک کشور مسلمان که رئیسجمهور آمریکا علناً بگوید «ما نگاه میکنیم به گاو شیرده»! رئیسجمهور مریکا این حرف را گفت؛ گفت ما به سعودیها به چشم گاو شیرده نگاه میکنیم! برای یک دولت، برای یک ملّت، ذلّت از این بالاتر؟ پولش را بگیرند، بعد بهعنوان گاو شیرده او را خطاب بکنند، به او توهین بکنند. (۱۳۹۷/۰۱/۲۵)
🔹 در مسئلهی یمن بنده یک حرف نصحیتآمیزی به آقایان سعودی دارم که این واقعاً از روی نصیحت و خیرخواهی است: چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ اصلاً احتمال پیروزی سعودیها در جنگ یمن هست؟ احتمالش هم نیست. خب جنگی که در آن احتمال پیروزی وجود ندارد، چرا ادامه پیدا میکند؟ یک راهی پیدا کنید خودتان را از این جنگ خارج کنید. (۱۴۰۱/۰۱/۲۳)
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻پاسخ به منطقِ حجتالاسلام علویتهرانی:
سازگاری میانِ «اصالت فرهنگ» و «اولویّت اقتصاد»
__
[۱]. آیتالله خامنهای معتقد است که فرهنگ نسبت به سیاست و اقتصاد، امر «اصیل/ زیربنایی/ بنیادی» است، و روشن است امری که اصیل است، «ترجیح» و «فضیلت» دارد و باید «ابتدا» و «بیش از هر چیز»، به آن پرداخت.
[۲]. با این حال، ممکن است در برخی مواقع، سیاست یا اقتصاد نسبت به فرهنگ، امر «اولویّتدار/ مقدّم/ فوری» باشند.
[۳]. اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، تعارضی با اصیلبودنِ فرهنگ ندارد؛ زیرا همواره «اولویّت» به معنی «اصالت» نیست و هرچه که اولویّت دارد، اصیل نیست، امّا هرچه که اصیل است، اولویّت دارد.
[۴]. از طرف دیگر، اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، معطوف به «شرایط خاص»، و ازاینرو، «موقعیّتی/ موقتی/ زمانمند» است، نه همیشگی. پس «قاعدۀ نظری»، اصالت فرهنگ است، امّا گاه در «عمل» و در متن «بسترهای عینی»، ناچار میشویم که ابتدا به سیاست یا اقتصاد بپردازیم.
[۵]. با وجود این، باز هم آیتالله خامنهای، فرهنگ را به حاشیه سوق نمیدهد و میگوید «اقتصاد» و «فرهنگ» و «علم»، سه مسألۀ اساسی ما هستند، و این یعنی فرهنگ همچنان «صدرنشین/ عمده/ تعیینکننده» است.
[۶]. شاید اشکال شود اگر فرهنگ، امر اصیل است و یکی از معانی اصالت فرهنگ، این است که از لحاظ «علّیّت/ فاعلیّت/ اثرگذاری»، فرهنگ میتواند دگرگونیزا باشد، پس حتّی در شرایط خاصِ اقتصادی نیز باید از قابلیّت فرهنگ استفاده کرد و آن را ترجیح داد، نه اقتصاد را. پاسخ این است که تغییر فرهنگی، «دیربازده/ دیریاب/ بلندمدّت» است، امّا نیازهای های اقتصادی، «فوری/ روزمرّه/ حیاتی»:
آدمی، اوّل حریص نان بُود
زانکه قوت و نان، ستون جان بُود
سوی کسب و سوی غصب و صد حیَل
جان نهاده بر کف از حرص و اَمَل
(مثنوی معنوی، دفتر چهارم، بیتهای 1189-1190).
ازاینرو باید در قدم نخست، دشواریهای معیشتِ روزمرّۀ مردم را علاج کرد و از «وضع اضطراری» خارج شد. البتّه باید تأکید کرد که این توصیه، به «وضع اضطراری»، اختصاص دارد، وگرنه بیشترِ طرحهای اصلاح اجتماعی را باید بهصورت «همزمان/ توأمان/ متقارن» و «ترکیبی/ چندلایهای/ موازی» در پیش گرفت و دچار تکبعدینگری نشد؛ چراکه جهان اجتماعی، هویّت «شبکهای/ تودرتو/ پیچیده» دارد و از منطقِ «خطّی/ یکنواخت/ زنجیرهای»، تبعیّت نمیکند.
[۷]. ازآنجاکه اکنون، اوّلاً در شرایط معیشتیِ «اضطراری» و «بسیار ناگوار» قرار نداریم، و ثانیاً تهدیدزایی و چالشآفرینیِ شبکههای اجتماعیِ بیگانه نیز منحصر به قلمرو «فرهنگ» نیست، بلکه «تمام شئون و ساحات زندگیِ فردی و اجتماعیِ» ما را به مخاطره افکنده است، بدونشک باید به تعبیر رهبر انقلاب، اهتمام به مدیریّت فضای مجازی، جزو «اولویّتهای کوتاهمدّت» در مجلس باشد.
[۸]. همچنین اینکه تصوّر کنیم چنانچه معیشت مردم سامان یابد، دشواریهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی، «خودبهخود» برطرف خواهند شد، رویکردی است که از «اصالت اقتصاد» برمیخیزد، درحالیکه این امر، تنها بخش کوچکی از واقعیّتهای جهان اجتماعی را توضیح نظری میدهد و از عهدۀ تبیین بسیاری دیگر، عاجز است. اینکه در تمدّن غربی با وجود «بهرهمندیهای اقتصادی فراوان»، شاهد «افول و انحطاط فرهنگی» هستیم، دلالت بر همین معنا دارد. و یا اگر چالشهای فرهنگی در «شهر»، بیش از «روستا» است و در شهر نیز «مناطق بالانشین و مرفه» نسبت به «مناطق فرودست و فقیر»، بیشتر به انحرافهای فرهنگی مبتلا هستند، نافی ادّعای یادشده است.
✍مهدی جمشیدی
👆👆متن بالا در پاسخ به انتقاد حجتالاسلام علویتهرانی از طرحهایی مثل صیانت نوشته شده است که ایشان گفته اند:
مسئله مملکت نان است نه اینترنت و اگر نمیتوانی مشکل مردم را حل کنی، مردم را عصبانی نکن
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️صحبت های پیمان روشن ضمیر از زندان
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔺️حذف محسن رضایی و صولت مرتضوی از ترکیب کمیسیون اقتصادی دولت
🔹معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به حذف معاونان اجرایی و اقتصادی رئیس جمهور از ترکیب کمیسیون اقتصاد دولت را ابلاغ کرد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆