sapp.ir/raheamin
رسول خطیبی: به خاطر یک کودک ۱۰ ساله، دیگر سوار بنز نمیشوم!
☑️ از من می پرسند چرا دیگر آن بنز چند صد میلیون تومانی ام را سوار نمی شوم. دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم اما بدانید فقط به خاطر یک پسربچه ۱۰ ساله است که سوار آن بنز نمی شوم.
روزی پشت فرمان اتومبیلم نشسته بودم که پشت چراغ قرمز گیر افتادم.
sapp.ir/raheamin
در این فاصله تا سبز شدن چراغ راهنمایی، یک خانواده کوچک از کنار اتومبیلم عبور می کردند که یک پسر بچه ۹، ۱۰ ساله داشتند. پسرک یک نگاهی به بنز من کرد و بعد به پدرش نگاه انداخت و طوری که من هم شنیدم گفت: ببین بابا! این آقا چه بنز خوشگلی داره اما تو حتی یک پیکان هم نداری. از آن تاریخ به بعد، هرگز سوار بنزم نشدم و یک پرشیا خریدم تا دل کسی نشکند. مدام با خودم می گویم نباید طوری در جامعه ظاهر شوم که پدر و مادری نزد بچه اش شرمنده یا بچه ای پیش پدر و مادرش غصه دار شود. برای همین از آن روز به بعد پرشیا سوار می شوم تا دیگر آه پسر بچه ای را نبینم.»
⚜⚜⚜⚜
خبر فوری - اخبار فوری و لحظه ای | در لحظه با خبر شوید
📲شما هم به جمع ما بپیوندید
*کانال بصیرتی راه امین*
sapp.ir/raheamin
─═हई🍂🧡🍂ईह═─
@raheamin ایتا
⚜⚜⚜⚜
هدایت شده از استان فارس - خبرگزاری فارس
🔸اجباری شدن ماسک در مترو و دستگاه های اداری
💬جانشین استاندار فارس:
🔹در حال حاضر آمار ابتلا به کرونا از افرادی که تست گرفته می شود، از 3 درصد به 9 درصد افزایش یافته و چنانچه الزام استفاده از ماسک، در بدو ورود به دستگاههای اداری و استفاده از مترو رعایت نشود، با متولیان امر برخورد و محدودیتها را اعمال میکنیم.
🔹شمار مبتلایان به کرونا در فارس رو به افزایش است که احتمال بروز موج جدیدی وجود دارد، به همین منظور رعایت دستورالعملهای بهداشتی الزامی است.
🖇مشروح خبر:
🔗 http://fna.ir/exrl7r
📲خبرگزاری فارس استان فارس
▫️https://t.me/farsnaonline
▫️eitaa.com/farsnaonline
▫️Sapp.ir/farsnaonline
▫️instagram.com/farsnaonline
sapp.ir/raheamin
✍️چرا با وجود 42 سال رهبری بی نظیر امامین انقلاب، هنوز بطور کامل آرمان های انقلاب محقق نشده است؟
sapp.ir/raheamin
🔰خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم می فرماید:
🔸«وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ وَ لا نَبِیٍّ إِلاَّ إِذا تَمَنَّى أَلْقَى الشَّيْطانُ فِی أُمْنِيَّتِهِ فَيَنْسَخُ اللَّهُ ما يُلْقِی الشَّيْطانُ ثُمَّ يُحْكِمُ اللَّهُ آياتِهِ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ؛ ما هيچ رسول و پيامبرى را پيش از تو نفرستاديم مگر اينكه هرگاه آرزو مى كرد (و طرحى براى پيش برد اهداف الهى خود مىريخت) شيطان القائاتى در آن مى كرد، اما خداوند القائات شيطان را از ميان مى بَرَد. سپس آيات خود را استحكام مى بخشد و خداوند عليم و حكيم است.» (حج: 52)
sapp.ir/raheamin
این آیه شریفه به یکی از سنت های اجتماعی- سیاسی خداوند اشاره دارد و آن اینکه، با وجود برنامه و قانون صحیح و متقن از یک سو و رهبران الهی از سوی دیگر، همه آرزوها، آرمان ها، طرح ها و برنامه ریزی های ولیّ خدا برای پیشرفت مادی و معنوی جامعه اسلامی، «بلافاصله» محقق نمی شود؛ بلکه خداوند برای «شیطان» این زمینه را در عالم فراهم نموده است تا او بتواند با کمک جنود و حزب خود، که همان «منافقین داخلی» و «دشمنان خارجی» نظام اسلامی هستند، در مسیر پیشرفت مادی و معنوی حکومت اسلامی مانع ایجاد نماید.
هرچند طبق وعده الهی، به یاری خداوند و تلاش مؤمنین انقلابی، در نهایت همه موانعی که شیطان ایجاد کرده، برداشته خواهد شد و درنهایت، آرزوها و برنامه ریزی های رهبران الهی تحقق خواهد یافت، اما سؤال این است که چرا خداوند این اجازه را به شیطان و دشمنان داخلی و خارجی داده است تا اینگونه عمل کنند؟ چرا از همان ابتدا، و بلافاصله و بدون مانع، رهبران الهی را به اهداف و آرمان هایشان نمی¬رساند؟ پاسخ این سؤال در آیات بعد داده شده است:
sapp.ir/raheamin
🔸«لِيَجْعَلَ ما يُلْقِی الشَّيْطانُ فِتْنَةً لِلَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْقاسِيَةِ قُلُوبُهُمْ وَ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَفِی شِقاقٍ بَعِيدٍ * وَ لِيَعْلَمَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَيُؤْمِنُوا بِهِ فَتُخْبِتَ لَهُ قُلُوبُهُمْ وَ إِنَّ اللَّهَ لَهادِ الَّذِينَ آمَنُوا إِلى صِراطٍ مُسْتَقِيمٍ؛ هدف اين بود كه خداوند القاى شيطان را آزمونى براى آنها كه در قلبشان بيمارى است و آنها كه سنگدل اند قرار دهد، و ظالمان در عداوت شديدى دور از حق قرار گرفتهاند * و نيز هدف اين بود که كسانى كه به آنان علم داده شده است، بدانند اين حقى است از سوى پروردگار تو، تا در نتيجه به آن ايمان آورده و دلهايشان در برابر آن خاضع گردد و خداوند كسانى را كه ايمان آوردند به سوى صراط مستقيم هدايت مىكند.»(حج: 54-53)
طبق فرمایش این آیه شریفه، موانعی که «شیطان» با کمک جنود و حزب خود و به اذن «تکوینی» خداوند، در مسیر حرکت نظام اسلامی ایجاد می نماید، برای «آزمایش» مردم است؛ هم آزمایش عموم مردم و هم خواصّ جامعه؛ و در متن این طرّاحیِ خداوند است که گروههای مختلف معرفتی، اخلاقی و سیاسی شکل می گیرند: «بیماردلان» (الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ)، «مرده دلان» (الْقاسِيَةِ قُلُوبُهُمْ) و «اهل علم و بصیرت» (الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ).
🔰درواقع باید گفت علاوه بر «قانون الهی» و «رهبر الهی»(که امام معصوم(ع) و یا نائب حکیم امام معصوم(ع) است)، مؤلّفه سومی هم در مسیر پیشرفت مادی و معنوی جامعه اسلامی تأثیرگذار است و آن «مردم»(اعمّ از توده مردم و خواصّ سیاسی و نخبگان و اندیشمندان) و میزان «صبر» و «بصیرت» آنهاست. مردم در حکومت ولیّ خدا، از سوی خداوند دچار «فتنه» و «آزمایش» می شوند؛ همچنانیکه امام امیرالمؤمنین(ع) پس از پذیرش خلافت، پیرامون امتحان شدن و غربال شدن مردم در حکومت خود فرمودند:
sapp.ir/raheamin
🔸«آگاه باشيد آزمون هاى شما درست همانند روزى كه خداوند پيامبرش را مبعوث ساخت، بازگشته است! به خدايى كه پيامبر(ص) را به حق فرستاده سوگند، كه همه شما به هم مخلوط و غربال مىشويد و همچون محتواى ديگ به هنگام جوشش، زير و رو خواهيد شد؛ آن گونه كه افراد پاييننشين، بالا و بالانشينان، پايين قرار خواهند گرفت؛ و آنان كه در اسلام پيشگام بودهاند و بركنار شده بودند، بار ديگر سركار خواهند آمد و كسانى كه با حيله و تزوير پيشى گرفتند، كنار زده خواهند شد!» (نهج البلاغه؛ خطبه16)
🔰به عبارت دیگر، تا زمانیکه مردم هم با «قانون الهی» و هم با «رهبر الهی» همراهی نکنند و رفتارها و اندیشه هایشان را با ولیّ خدا تنظیم نکنند، و با صبر و استقامت از فرامین ولیّ خدا تبعیت ننمایند، مسیر تحقق آرمان ها، کُند خواهد بود.
بنابراین، با وجود بهترین قانون و تدبیرحکومتی و با وجود رهبری همچون امیرالمؤمنین(ع) در رأس حکومت اسلامی نیز، اگر مردم نخواهند و همراهی نکنند، هیچ پیشرفت قابل توجّهی
اتفاق نخواهد افتاد. به همین دلیل است که امام امیرالمؤمنین(ع) از مردم زمانه خود که با
sapp.ir/raheamin
سیاست ها و تدابیر حکیمانه او همراهی نمی کردند، بارها و بارها شِکوِه و شکایت نمودند؛ (برای نمونه رجوع کنید به: نهج البلاغه؛ خطبه های 27، 29، 34، 35، 39، 69، 71، 97، 108و121) ایشان در خطبه معروف به «خطبه جهاد»، پس از نکوهش مردمی که در برابر تجاوزات معاویه به مال و ناموس مسلمانان و حتی غیرمسلمانان، سکوت نموده و دعوت امام خود برای جهاد و مقاومت در برابر دشمن را نمی پذیرند، فرمودند:
🔸«وَ أَفْسَدْتُمْ عَلَیَّ رَأْيِی بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ؛ و برنامه ام را (برای تدبیر جامعه اسلامی)، با نافرمانی و یاری نکردن، تباه ساختید.» (نهج البلاغه؛ خطبه 27)
sapp.ir/raheamin
و درعبارت کوتاه و پرمعنای دیگری در همان خطبه، به این نکته اشاره می فرمایند که بهترین برنامه ها و تدابیر از سوی بهترین رهبران، بدون همراهی و اطاعت مردم، به سرانجام نخواهند رسید:
🔸«وَ لَكِنْ لَا رَأْيَ لِمَنْ لَا يُطَاعُ؛ ولی برای کسی که فرمانش را نمی برند، رأی و برنامه ای کارساز نیست.»(همان)
همچنین، زمانیکه مردم فریب پیشنهاد صلح معاویه را خوردند و دستان چدنی مخفی شده در زیر دستکش مخملین او را ندیدند و «ابوموسی اشعری» را برای مذاکره با «عمروعاص» برگزیدند، امام(ع) خطاب به مردم فرمود:
sapp.ir/raheamin
🔸«هَذَا جَزَاءُ مَنْ تَرَكَ الْعُقْدَةَ أَمَا وَ اللَّهِ لَوْ أَنِّی حِينَ أَمَرْتُكُمْ بِهِ حَمَلْتُكُمْ عَلَى الْمَكْرُوهِ الَّذِي يَجْعَلُ اللَّهُ فِيهِ خَيْراً فَإِنِ اسْتَقَمْتُمْ هَدَيْتُكُمْ وَ إِنِ اعْوَجَجْتُمْ قَوَّمْتُكُمْ وَ إِنْ أَبَيْتُمْ تَدَارَكْتُكُمْ لَكَانَتِ الْوُثْقَى وَ لَكِنْ بِمَنْ وَ إِلَى مَنْ أُرِيدُ أَنْ أُدَاوِيَ بِكُمْ وَ أَنْتُمْ دَائِی؛ اين سزاى كسى است كه بيعت با امام خود را ترك كند و پيمان را بشكند؛ بدانید به خدا سوگند هنگامى كه شما را دستور به جهاد (با لشكر معاويه) دادم، شما را به كارى وادشتم كه خوشايندتان نبود، ولى خداوند خيرتان را در آن قرار داده بود. اگر بر فرمان من پایداری می کردید، شما را راهنمایی می کردم و اگر منحرف می شدید، شما را به راستی می کشاندم و اگر خودداری می کردید، دوباره برای نبرد مهیایتان می ساختم و در این صورت موقعیتی مطمئن داشتم. ولی دریغ، با کمک چه کسی و با اطمینان به چه کسی بجنگم؟ من مىخواهم به وسيله شما بيماري ها را مداوا كنم، اما شما خود درد من هستيد.» (نهج البلاغه؛ خطبه 121)
sapp.ir/raheamin
🔰نتیجه آنکه، نقش مردم و خواصّ تأثیرگذار و همراهی آنان با ولیّ خدا در تحقّق پیشرفت مادی و معنوی جامعه، بسیار مهمّ و تعیین کننده است؛ اگر مردم و خواصّ سیاسی، با افزایش «بصیرت» خود و با «وحدت» و «تبعیّت از ولیّ خدا»، در برابر مشکلات داخلی و دشمنان خارجی «مقاومت» نمودند و در فتنه های گوناگون، مجذوب شعارهای فریبنده جریان نفاق و بیماردلان سیاسی نشدند و کسانی را برای اداره امور کشور برگزیدند که بیشترین قرابت فکری را با مبانی دینی و انقلابی داشتند، آنگاه بی تردید، سرعت پیشرفت نظام اسلامی به سمت تحقّق آرمان هایش، چندبرابر خواهد شد.
sapp.ir/raheamin
✍️چرا با وجود 42 سال رهبری بی نظیر امامین انقلاب، هنوز بطور کامل آرمان های انقلاب محقق نشده است؟
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
ایتا
سروش
👉 sapp.ir/raheamin
@raheamin
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹یکشنبه 25خرداد ۱۳۹۹
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#عناوين
📆 روز یکشنبه 25 خرداد ۱۳۹۹
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹7 سال عقبگرد با شعار «به عقب برنمیگردیم»!
http://kayhan.ir/fa/news/190654/7
▫️افتتاح فاز نخست آبرسانی به غیزانیه
http://kayhan.ir/fa/news/190605/
▫️داد مستأجران از بیداد اجارههای سر به فلک کشیده!
http://kayhan.ir/fa/news/190570/
🖌 #یادداشت_روز
🔹زانوی غرب نفس چه کسانی را بریده؟
http://kayhan.ir/fa/news/190657/
📌 #خبر_ویژه
🔹مویه برای کارگران به سبک پادوهای اشرافیت
▫️خوشرقصی وارثان هیتلر برای صهیونیستها
▫️دولت هفت سال مدیریت کرد اجارهبهای مسکن 3/5 برابر شد!
▫️دولت در کنار کسب درآمد باید بورس را شفاف کند
http://kayhan.ir/fa/news/190658/
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹سازمان حمایت از مصرف کنندگان ادعا میکند مردم برخورد این سازمان با گرانفروشی را اثرگذار میدانند!
http://kayhan.ir/fa/news/190597/
🌍 #بین_الملل
🔹عالیترین مقام ارتش آمریکا در اندیشه استعفا
http://kayhan.ir/fa/news/190635/
❗️#نکته
مواظب پنجرهها باشید!
http://kayhan.ir/fa/news/190653/
📎🔹مراعات مردم کم شده است / مجبور شویم، محدودیتها را برمیگردانیم
http://kayhan.ir/fa/news/190610/
▫️«غلامرضا منصوری» متهم پرونده طبری در اختیار پلیس اینترپل رومانی است
http://kayhan.ir/fa/news/190624/
▫️استفاده ابزاری آمریکا از مذاکره برای ماندن در عراق
http://kayhan.ir/fa/news/190632/
▫️«هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد» بهترین شعار بود!
http://kayhan.ir/fa/news/190647/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
😭😭
ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس
چه سفرها کرده ایم، چه سفرها کرده ایم
ما برای بوسیدن خاک سر قله ها
چه خطرها کرده ایم، چه خطرها کرده ایم
ما برای آنکه ایران
گوهری تابان شود
خون دلها خورده ایم
خون دلها خورده ایم
ما برای آنکه ایران
خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
ما برای بوئیدن بوی گل نسترن
چه سفرها کرده ایم، چه سفرها کرده ایم
ما برای نوشیدن شورابه های کویر
چه خطرها کرده ایم، چه خطرها کرده ایم
ما برای خواندن این قصه عشق به خاک
خون دلها خورده ایم
خون دلها خورده ایم
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک
رنج دوران برده ایم
رنج دوران برده ایم
#شهید_مدافع_حرم
پ.ن: هیهات اگر از این راه برگردیم هیهات...
📌 غسل نشاط کنید
آیت الله مجتهدی: sapp.ir/raheamin
همیشه مقید به غسل توبه باشید، شاید بعد از آن غسل مردید.
غسل نشاط را هم نیت کنید که وقتی عبادت می کنید نشاط داشته باشید.
دیدید آدم گرسنه ، چه با نشاط غذا می خورد؟ آدمی که خوابش می آید چه با نشاط می خوابد و لذت می برد؟ عبادت هم نشاط می خواهد. ماها برای عبادت کسل هستیم. لذا مقید باشید غسل نشاط انجام دهید.
( طبق این سخن آیت الله مجتهدی هر وقت که به استحمام یا حمام میروید غسل توبه و غسل نشاط انجام دهید)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
⚜⚜⚜⚜
خبر فوری - اخبار فوری و لحظه ای | در لحظه با خبر شوید
📲شما هم به جمع ما بپیوندید
*کانال بصیرتی راه امین*
sapp.ir/raheamin
─═हई🍂🧡🍂ईह═─
@raheamin ایتا
⚜⚜⚜⚜
هدایت شده از روشنگر مدیا
⭕️ افزایش جستوجوی مذهبی در اینترنت
🔸با شیوع همه گیری ویروس کرونا، توجه به مذهب در جهان گسترش پیدا کرد و آمارها حاکی از آن است که جست و جو عباراتی چون «دعا» و «عبادت» در فضای مجازی بیشتر صورت گرفته است و در ماه مارس 2020 به اوج خود رسیده است. نتیجه درصد جستوجو درباره امور عبادی نشان میدهد، حتی در سکولارترین کشورهای شمال اروپا این موضوع افزایش داشته است و بیشترین افزایش در این نوع جستوجو در نتیجه #ویروس_کرونا در ماه مارس متعلق به کشورهای کامرون، کلمبیا و نیجریه بود.
▪️در بین ادیان بیشترین میزان افزایش اخیر در جستوجو درباره دعا و نیایش به مسیحیان به ویژه کاتولیکها و پس از آن به #مسلمانان تعلق دارد. به عقیده بسیاری قرنطینه و عدم برگزاری اجتماعی مراسم مذهبی بهویژه در روزهای یکشنبه در بین #مسیحیان باعث شده است که عبادت دیگر به زمان و مکان نشود و همین موضوع نیز یکی از عوامل افزایش میزان گرایش مردم برای جستوجوی اینترنتی درباره #دعا و عبادت است.
@FERAGHVAADYAN
هدایت شده از روشنگر مدیا
⭕️ دینداری در جامعه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی
🔹 آمارهای موجود در برخی از تحقیقاتی که نگارنده نتایج آنها را مشاهده کرده، نشان از آن واقعیت دارد که در بخش بینشها و #باورهای_دینی، تغییر محسوس و معناداری رخ نداده است و بینشها و باورهای دینی جامعه کم و بیش همانهایی است که در سالهای گذشته بوده است.
♨️مثلا بیش از ۷۰% از جامعه آماری یک پیمایش ملی در این زمینه در پاسخ به این پرسش که آیا حاضرید جان خود را در راه #اسلام فدا کنید، پاسخ مثبت داده اند. همچنین ۸۹% از مردم نیز به دین اسلام میبالند و حاضرند که این دین را به همه معرفی کنند. ۹۰% مردم دین اسلام را دوست دارند و بیش از ۹۱% اینطور گفته اند که از افرادی که به پیامبر اسلام توهین کرده اند، متنفرند. ۸۳% از مردم در اختیار همسر و امر ازدواج، مسلمان بودن همسر خود را حائز اهمیت بسیار دانسته اند و بیش از ۸۶% دین اسلام را به سایر ادیان ترجیح داده اند.
↩️ مهمترین و عمدهترین تغییر و تفاوت محسوس و معناداری که در الگوی دینداری جامعه و جوانان در حوزه رفتاری است. آمارها نشان می دهد این بخش با کاهش فراوانی روبرو بوده؛ به طوری که نه تنها در مقایسه با سالهای اولیه انقلاب، بلکه در سنجش نسبت به سالهای پیش از انقلاب نیز سطح پایین تری را به نمایش میگذارد. کاهش کسانی که اعمال و مناسک مذهبی، مانند نماز یا روزه را انجام میدهند، قابل توجه است؛ اما بیش از آن، کاهش کسانی است که الگوی حکومت دینی را قبول دارند. الگوهای رفتاری دینی، از قبیل: حضور در مساجد، رعایت پوشش #حجاب برای زنان و ارتکاب یا اجتناب از اوامر و نواهی فقاهتی و #شریعت مدارانه و انجام یا ترک تکالیفی از قبیل: دادن خمس و زکات نسبت به سالهای اولیه انقلاب کاهش یافته است. اما در همین جا نیز شاهد عدم کاهش در آن گونه رفتارهای دینی هستیم که کمتر دست خوش مداخلات حکومتی شده است.
بیشتر بخوانید:
https://feraghvaadyan.com/?p=2386
@FERAGHVAADYAN
🖌 #یادداشت_روز
🔹زانوی غرب نفس چه کسانی را بریده؟
#سید_محمد_عماد_اعرابی
اعتراضات مردم آمریکا و دیگر کشورهای غربی به بیعدالتی و نژادپرستی؛ پس از حدود بیست روز وارد مرحله تازهای شده است. حالا اعتراضات از حادثه مرگ یک سیاهپوست فراتر رفته و در لایهای عمیقتر در دل تاریخ غرب دنبال میشود. شاید مجسمه محصور شده وینستون چرچیل و یا مجمسه بدون سر کریستوف کلمب را بتوان نماد جدیدی از این اعتراضات دانست. در بلژیک تاکنون مجسمه لئوپولد دوم(پادشاه این کشور در دوره استعمار کنگو) پایین کشیده شده و بر روی مجسمه بودئون
(پادشاه پیشین بلژیک و عموی پادشاه فعلی) به نشانه اعتراض رنگ قرمز پاشیدهاند. معترضین در محوطه بیرونی دانشگاه اوریل آکسفورد تجمع کرده و با شعار «آن را پایین بیاورید» خواستار پایین کشیدن مجسمه «سیسیل رودز» (تاجر انگلیسی در جنوب آفریقا و یکی از حامیان مشهور سیاستهای استعمارگرانه این کشور) از سردر این دانشگاه شدهاند. مجسمه «ادوارد کلوستون»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/190657/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper