24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 روضه علمدار...
مرثیهسرائی حجتالاسلام محسن آتشکار در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی علیهالسلام، در حسینیه امام خمینی(ره). ۹۹/۶/۷
#محرم۱۴۴۲
#تاسوعا
🚩 صفحه ویژه مراسمهای حسینیه امام خمینی
💻 @hoseinie_emamkhomeini
🖤 لوح| بصیرت اباالفضل العبّاس
◾ حضرت آیتالله خامنهای: «بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟ در روز تاسوعا، به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما. ۷۹/۱/۲۶
🖨 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=37810
🖤السّلامُ عَلیک یا أبَاالْفَضْلِ الْعَبّاسَ
▪️مثْلِ عبّٰـاسْ كَسْي هَسْت دِلٰاوَر بٰاشَد
▪️باْ هَمـِهْ تِشْنِگي اَشْ يٰادِ بَـرٰادَر بٰاشَد
▪️مثْلِ عَبّٰاسْ كَسيْ هَسْت كِهْ سَقّٰا بٰاشَد
▪️جگَرِ سُوخْتِــه اشْ حَسـْرَتِ دَريٰا بٰاشَد
▪️مثْلِ عَبـّٰاسْ كَسْيْ هَسْتْ اَبٰابيلْ شَوَد
▪️بالُ و پَر سُوخْتِه ، هَمْسٰايِه جِبْريلْ شَوَد
▪️هيچ كَس مِثْلِ اَباالْفَضْلِ وَفٰادٰار نَبُود
▪️لايِقِ تَشْنِگيُ و اِسْمِ عَلَمْـــــدٰار نَبُود
▪️هركَسْي خْوٰاست كِهْ فَردٰا بِه شَفٰاعَتْ بِرِسد
▪️يا اَباالْفَضْلِ بِگُوييد بِه سَلٰامَتْ بِرِسَد
🖤اگر گرفتاری حاجت داری بگو یا ابالفضل
تاسوعای حـسینی تسلیت باد🏴
کانال بصیرتی راه امین
https://eitaa.com/raheamin
https://rubika.ir/rahe_amin
sapp.ir/raheamin
https://rubika.ir/raheamin
🌼با نصب بیرق و کتیبه عزا درب منزل یا آپارتمان اجازه ندهیم امسال،محرم غریب بماند!🏴🏳🏴🏳🏴
https://eitaa.com/raheamin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدگاه کریس هیور اندیشمند #مسیحی درباره امام حسین(ع)
"امام حسین الگوئی کامل برای تمام انسانیت و نمونه بارز تسلیم در برابر خداوند است؛ ما باید با یادآوری آنچه در "کربلا" گذشته است، کراماتِ اخلاقی حسین را در وجود خودمان بروز دهیم ."
@feraghvaadyan
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 درمیان شهدای دفاع مقدس، «پهلوان ابراهیم هادی» به «علمدار» معروف است
قصه این علمداری به لحظههای آخر شهادت ابراهیم و فداکاریاش برای رفع تشنگی مجروحانی که در محاصره بودند برمیگردد.
@Farsna
🌷 عظمت زنانه، عزت مجاهدانه
🏴 حضرت آیتالله خامنهای: در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد. عامل این پیروزی، حضرت زینب بود... این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
کانال بصیرتی راه امین
https://eitaa.com/raheamin
https://rubika.ir/rahe_amin
sapp.ir/raheamin
https://rubika.ir/raheamin
🌼با نصب بیرق و کتیبه عزا درب منزل یا آپارتمان اجازه ندهیم امسال،محرم غریب بماند!🏴🏳🏴🏳🏴
https://eitaa.com/raheamin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محرم متفاوت
🔸در محرم امسال هرچند شیوه عزاداری ها به خاطر کرونا کمی تغییر کرده اما این شرایط خاص هم صحنه های جدیدی از عاشقی به خاندان عصمت و طهارت را رقم زده است.
کانال بصیرتی راه امین
https://eitaa.com/raheamin
https://rubika.ir/rahe_amin
sapp.ir/raheamin
https://rubika.ir/raheamin
🌼با نصب بیرق و کتیبه عزا درب منزل یا آپارتمان اجازه ندهیم امسال،محرم غریب بماند!🏴🏳🏴🏳🏴
https://eitaa.com/raheamin
هدایت شده از پیشکسوتان شیراز
"ولایتمداری ابوالفضل"
سپاهیان وسایل غارت شده از شهدای كربلا را نزد یزید بردند. در میان آن وسایل پرچم بزرگی بود که نشانی از وفاداری حضرت ابوالفضل العباس نسبت به امامش بود. یزید و حاضران بهت زده بودند چون همه جای چوبه پرچم، سوراخ شده و آسیب دیده و تنها جای یک دست بر روی چوبه آن سالم بود. یزید از روی حیرت و تعجب پرسید: این پرچم را چه كسی حمل می كرد؟ گفتند: عباس بن علی (علیهما السلام) (ابوالفضل العباس).
یزید از روی تحیر و تعجب برای تجلیل از پرچمدار كربلا سه بار برخاست و نشست. سپس رو به حاضران كرد و گفت: "به این پرچم بنگرید كه بر اثر صدمات و ضربه ها، هیچ جایش سالم نمانده است؛ جز دستگیره پرچم كه پرچمدار با وفاداری آن جا را می گرفته و تحت هیچ شرایطی علم را رها نكرده است."سپس گفت: ".... این است معنای وفای ابوالفضل به امامش"
☑️رمز بقاء بیش از چهل ویک سال از انقلاب اسلامی اتصال امت به امام بوده است . به نقل از یکی از بزرگان : اگر امت بی امام خطر ندارد واگر امام بی امت اقتدار ندارد اما قطعا امت متصل به امام شکست ندارد . این تجربه موفقیت آمیز بیش از چهل ویک سال است که انقلاب اسلامی ایران در اوج دشمنی ها وکینه توزی های دشمنانش، با خود دارد و به پیش می رود.
☑️ادامه دارد....
https://eitaa.com/joinchat/3606773818Cc8923a6afc
🔴یادداشت اختصاصی/
❇️مسئله فرزند آوری از نگاه توحیدی
🔻در منابع اسلامی، به فرزندآوری به منظور سنگین شدن زمین از گوینده «لاإله إلا الله»، توصیه شده است. اساساً نگاه دین به جمعیت، نگاهی راهبردی، بنیادین و تمدنی به منظور تحقق اهداف توحیدی است. راهبردی که با آیات و روایات فراوان دیگری تأیید شده و سنتهای تکوینی و تشریعی الهی نیز با آن همراهی و سازگاری دارد.
🔺امروزه هرچند کشف توحیدگریزی در عرصه فکری برخی از افراد نیازمند دقت و ژرفکاوی است، اما در عرصههای عملی همچون سبک فرزندآوری و فرزندپروری آنها مشهود است. اگر افراد جامعه به خاطر بی اعتنایی و عدم اهتمام به آموزههای اسلامی، نسبت به سرنوشت جمعیت خود حساس نباشند، انقراض نسل و ضعف جوامع توحیدی، دور از انتظار نیست. حقیقت تلخی که دلسوزان جامعه بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده اند.
🔹امروزه سایه فرهنگ مدرن بر سبک فرزندآوری و فرزندپروری به شدت سنگینی میکند، به گونهای که حتی استدلال آوری برای اقناع جامعه دینی نسبت به افزایش جمعیت، تنها در این چارچوب قابل فهم و پذیرش شده است. هرچند که در حال حاضر حتی تأکید بر منافع دنیوی فرزندآوری نیز کارآیی زیادی نداشته و مخالفان افزایش جمعیت نیز منافعی برای عدم فرزندآوری ذکر میکنند.
🔻با توجه به نقش و اهمیت جمعیت فراوان توحیدباور در بسط و توسعه توحیدباوری در سطح جهان، نقش یک متکلم در این زمینه چه خواهد بود؟ آیا متکلم نمیتواند در اثبات نظریه جمعیتی اسلام و تبیین مسائل آن و دفاع از شبهات مطرح نقش آفرینی کند؟ مگر نه این است که یکی از وظایف متکلم، تقویت باورهای مؤمنان و حفظ آنها از انحرافات اعتقادی است؟
🔺آیا یک متکلم نباید جایگاه حقیقی و اسلامی بسیاری از مسائل مرتبط با فرزندآوری زیاد را از نگاه توحیدی تبیین کند؟ چرا بسیاری از مذهبیها در مسائل مرتبط با جمعیت از جمله مسأله رزق و روزی، کیفیت و کمیت تحصیلات، تعیین سطح کمی و کیفی زندگی، وظایف زن و مرد، جایگاه و ارزش فرزند، ارزش و جایگاه ازدواج و …دچار التقاط شده اند؟
✅ به نظر میرسد یک متکلم به هر یک از این ابعاد که بپردازد و با انجام پژوهشهای کلامی، جایگاه واقعی و اسلامی هر یک از این موضوعات را تبیین و معرفی کند، گام مهمی برای افزایش جمعیت توحیدی برداشته و سنگلاخهای التقاط و انحراف را از مسیر واقعی سبک فرزندپروری اسلامی برداشته است.
🔷با سرلوحه قرار دادن توحیدمحوری در طرح مباحث جمعیتی و اثبات کارکردهای مثبت آموزههای جمعیتی اسلام در حل مسائل و چالشهای جمعیتی، علاوه بر اینکه میتوان به شیوهای کاربردی از آموزههای توحیدی در مقابل هجوم اندیشههای الحادی و سکولاریسم دفاع کرد، میتوان فواید دنیوی و مادی فرزندآوری را نیز در چارچوب خداباوری و معادباوری تعریف کرد و افقهای ارزشمندتر، والاتر و پایدارتری را فراروی بینش و تصمیم گیری افراد نسبت به افزایش جمعیت گشود.