شکست مفتضحانه آمریکا در قبال ایران با هیچ مالهکشی پوشیده نمیشه
هدایت شده از KHAMENEI.IR
32.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قاسم ابن الحسنها...
🔺 نماهنگی درباره بیانات رهبر انقلاب در پیام به ملت ایران در پی شهادت حاج قاسم سلیمانی:
او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود.
👈🏻 رهبر انقلاب همچنین در دیدار چهارشنبه فرمودند: «تربیتشدگان مکتب امام روزبهروز بیشتر میشوند»
این نماهنگ را ببینید👆
📥 دریافت نسخه با کیفیت:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44647
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 ببینید و بشنوید!
شهیدان حاج قاسم سلیمانی، حسن باقری، احمدکشوری، علی صیادشیرازی، محمدابراهیم همت، احمد کاظمی و ... با ملت ایران سخن میگویند:
🌷نترسید و امیدوار باشید🌷
▫️ بازخوانی بمناسبت اولین هفتهی عروج سردار عالیقدر اسلام سپهبد سلیمانی؛ در همین ساعت در بغداد
📥 دریافت نسخه کیفیت اصلی👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42641
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 آمریکا «جنگ ارادهها» را به ایران باخت
💡 #تحلیل_تببین | مولفههای راهبردی در یک عقبنشینیِ تاریخی
🔻 شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در پی آن، سیلی موشکی جمهوری اسلامی ایران به پایگاه عین الاسد آمریکاییها که از خاک ایران و سپس با اعلام رسمی همراه بود تحولی مهم و تاریخساز محسوب میشود. در سوی دیگر ماجرا هرچند رئیس جمهور آمریکا و دولتمردان این کشور قبل از پاسخ موشکی ایران از پاسخ متقابل و واکنش نظامی صحبت میکردند اما پس از آن در یک عقبنشینیِ آشکار، از همکاری و مذاکره با ایران سخن گفتند.
🔹 چراییِ یک ترور
تقلیل ترور شهید حاج قاسم سلیمانی به تصمیم تیم امنیت ملی ترامپ و روحیات هیجانی رئیسجمهور آمریکا سادهانگارانه است. آمریکا به این برآورد رسیده بود که با بروز تغییرات معنادار در صحنهی غربآسیا، بهزودی قدرت بازیگری سیاسی خود را از دست خواهد داد. جمعبندی این بود که برای اینکه آمریکا همچنان یک بازیگر سیاسی و امنیتی در غربآسیا باقی بماند، حداقل باید در کوتاهمدت وارد یک بازی پر ریسک شود.
بروز ناآرامیهای آبانماه در ایران و همچنین تحولات پر تنش در عراق و لبنان این ذهنیت را در آمریکا تقویت کرد که نباید اجازه داد که ساختار قدرت منطقهای ایران دست نخورده باقی بماند و باید از فرصت آشوبها برای تنزّل قدرت ایران استفاده کرد. در همین فضا بود که آمریکا از بهانهی کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی در پایگاه کرکوک یا هجوم مردم عراق به سفارت آمریکا در بغداد استفاده کرد و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که «بازی عوض شده» و آمریکا بهسمت سیاست «پیشدستی» حرکت میکند. ترور شهید حاج قاسم سلیمانی گام بزرگ اول در «سیاستِ امنیتی جدید آمریکایی» بود تا ساختار شبکهی قدرت منطقهای ایران را از هم بپاشاند.
اگر جمهوری اسلامی در قبال این وضعیت امنیتی جدید عقب مینشست، جدای از ضربهی اساسی به هیمنهی انقلاب اسلامی، باید منتظر ترورهای بیشتری نیز میشد و اعتماد متحدین و اعتبار منطقهای ایران از بین میرفت. ترامپ قمار باز (آنگونه که شهید حاج قاسم سلیمانی میگفت) این بار قمار بزرگی در بازی تصاعد با ایران به راه انداخت و در این میان بر روی شکاف داخلی حاکمیت ایران در پاسخ به آمریکا حساب کرده بود.
🔹 عقبنشینیِ گام به گام آمریکاییها
جدای از نقش بیبدیل رهبر انقلاب در مدیریت این وضعیت، همه به چشم خود دیدند که اثرِ خون پاک حاج قاسم و حضور غیرقابل توصیف مردم در ایجاد یک وضعیت جدید چقدر نقشآفرین است.
ادبیات ترامپ، پمپئو و اسپر کم کم شواهدی از «پاسخ متناسب» بهجای تصاعد به «سطح بالاتر» و زدن «۵۲ نقطهی بسیار مهم» را نیز نشان داد. ترامپ که در سخنرانی ۳ ژانویه، حاج قاسم را سرکوب کنندهی اعتراضات مردم در ایران معرفی کرده بود، بهصورت احمقانه و وقیحانهای قصد داشت که پشتوانهی داخلی در ایران برای اقدام خود ایجاد کند اما با حضور میلیونها نفر از مردم در تشییع پیکر مطهر حاج قاسم عملاً سکوت کرد.
تصور آمریکا این بود که ایران از طریق نیروهای متحد منطقهای خود به آمریکا ضربه میزند. آمریکاییها هرگز انتظار ضربهی مستقیم را نداشتند. درک آنها از الگویِ جنگ ایران این بود که جمهوری اسلامی از اقدام مستقیم و از خاک خود علیه منافع آمریکا استفاده نخواهد کرد. با اینکه اسپر وزیر دفاعشان اعلام کرده بود که حتی اگر حرفی از حمله بشنویم بهصورت پیشدستانه به ایران حمله میکنیم، اما کم کم آمریکاییها پذیرفتند که ایران پاسخ بدهد.. «ارادهی جمهوری اسلامی مبنی بر لزومِ اقدام متقابل» در کنار «شهامتِ حملهی مستقیم از خاک ایران به نیروهای آمریکایی» و در عین حال «آمادگی برای گسترش بحران از جمله علیه رژیم صهیونیستی» سه مؤلفهی راهبردی هستند که بر عقبنشینی تاریخی آمریکا در برابر دشمن خود اثرگذار بود.
سخنرانی ترامپ در ۸ ژانویه نیز بهوضوح عقبنشینی آمریکا از جنگ با ایران بود. تنها پنج روز پس از حملهی نظامی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران به پایگاه هوایی آمریکا در عراق حمله کرد ولی رئیسجمهور آمریکا از پاسخ متقابل عقبنشینی کرد. این واکنشی است که در تاریخ ثبت خواهد شد. البته این به معنی غفلت از طرحها و گامهای بعدی آمریکا نیست. نیروهای مسلح و امنیتی و سیاسی باید در برابر برنامههای آیندهی آنها کاملاً هوشیار باقی بمانند و سطح قدرت بازدارندگی ایران باید جهش پیدا کند. همچنین آمریکا در توجیه عدم واکنش خود میگوید که چون تلفاتی ندادهایم پس لزومی به پاسخ نیست ولی آنطور که فرماندهان نظامی ایران اشاره کردهاند گرفتن تلفات اولویت اول حمله نظامی ایران نبوده البته از ایجاد تلفات ابایی نداشتهاند کما اینکه عملاً وجود داشته است.
🔸 شکست آمریکا در جنگ ارادهها
در آخر اینکه آمریکاییها در بازی تصاعد و «جنگِ ارادهها» باختند ولی بهدنبال جبران آن در جنگ رسانهای هستند. کشورهای منطق
هدایت شده از KHAMENEI.IR
ه هم پیام اقدام ایران را بهخوبی میفهمند. همچنین بهخوبی معنی این جملهی رهبر انقلاب را میفهمند که دشمن اصلی جمهوری اسلامی، آمریکا و رژیمصهیونیستی هستند و دیگران تا زمانیکه همدستی در اقدام علیه ایران نکنند، دشمن محسوب نمیشوند. این پیامی واضح برای آنها است. هوشیاری بعد از سیلی اقتضای دیگری هم دارد و آن تغییر بازی در سطح راهبردی اعم از ژئوپلتیک منطقه و همچنین عرصههای دیگری دارد. اکنون این ایران است که بازی را تغییر میدهد.
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44642
ملت ایران داغ دار اصلی ساقط شدن هواپیمای مسافربری است که مسافران بیگناه آن در شرایط جنگی که جنایتکاران آمریکایی ایجاد کردند، قربانی یک خطای انسانی تلخ شدند.
در این زمینه چند نکته وجود دارد:
1- نظام اسلامی و قوای مسلح آن پس از بررسی های کارشناسی و رسیدن به واقعیت امر، ضمن پذیرش مسئولیت این حادثه، خود پیگیر حقوق قربانیان بیگناه این حادثه تلخ می باشند.
2- دولت ها و رسانه های معاند ملت ایران، این حادثه تلخ را فرصتی برای عقده گشایی علیه قوای مسلح ایران قرار خواهند داد و با ارتباط دادن این اشتباه با سایر موضوعات، در پی انتقام گیری از شکستهای خود برخواهند آمد.
3- رسانههای معاند نمیتوانند با سوء استفاده از این اشتباه غم انگیز بر جنایات آمریکا و برخی دول اروپایی علیه ملت ایران سرپوش گذارند، هنوز برخی بیماران خاص در ایران به خاطر تحریمهای دارویی آنها در حال جان دادن هستند، لذا نقش دایه های مهربان تر از مادر را برای ملت بازی نکنند
4- آمریکا و هم پیمانان غربی و عربی و عبری و لاشخورهای رسانهای آنها، نمیتوانند با بهانه قرار دادن این اشتباه، قدرت قوای مسلح ایران را نادیده گرفته و آنها را شماتت کنند. نیروهای مسلح ایران همچنان مدافع قدرتمند منافع ملی هستند.
۵.بدیهی است که دستگاه قضایی باید به دنبال پیگیری و مجازات مسببان این حادثه تلخ و احقاق حقوق قربانیان و خانواده های آنها باشد، اما همه باید مراقب باشند که قوای مسلح کشور تضعیف نشوند، خصوصا که دشمن زخم خورده ای مانند آمریکا در کمین فرصت است.
این نکته را هم فراموش نکنیم که این اتفاق قبلاً برای کشورهایی مثل روسیه و آمریکا (با اون همه ادعای سیستم پدافندی که دارند) هم افتاده ولی اولا خبر را تا مدتها مخفی کردند ثانیا اقدام عمدی را توجیه کردند ثالثا به شلیک کننده مدال دادند.
جمهوری اسلامی حتی اگر پس از عملیات غرور آفرین بمباران مواضع آمریکاییها تا مدتی این خبر را مخفی میکرد، در دنیای نظامی امروز، توجیه داشت. اما در رأس نظام اسلامی کسی قرار دارد که مثل مولایش علی (ع) معتقد است: النجاة فی الصدق.
هر چند هنوز بخشی از ابعاد این موضوع پنهان است از جمله اینکه این حادثه به ظاهر خطای انسانی، می تواند از پیش طراحی شده باشد.
برای خانوادههای داغدار این حادثه، از خداوند سبحان صبر عظیم و برای جانباختگان آن طلب رحمت و مغفرت داریم
➕ تمام هواپیماهای مسافری که با موشک سقوط کردند
🔹سال ۲۰۱۷ / هواپیمای مالزیایی که توسط روسیه در میانه جنگ اکراین به اشتباه مورد اصابت موشکهای روس قرار گرفت و منجر به کشته شدن ۲۹نفر شد
🔹سال ۲۰۰۷ / هواپیمای بلاروسی که در سومالی مورد هدف قرار گرفت و ۱۱ نفر کشته شدند.
🔹سال ۲۰۰۱ / سقوط پرواز روسی بر فرار دریای سیاه که از اسرائیل به سمت روسیه در حال حرکت بود، اکراین به اشتباه به این هواپیما شلیک کرده بود! ۷۸ کشته...
🔹سال ۱۹۸۸ / و شلیک معروف ارتش آمریکا به ایرباس ایرانی و کشته شدن ۲۹۰ هموطن ایرانی که البته برای تعمدی بودن آن، دهها دلیل بیشتر است.
🔹سال ۱۹۸۳ / مورد اصابت قرار گرفتن هواپیمای کره جنوبی توسط شوروی، ۲۶۹ کشته
🔹سال ۱۹۷۳ / شلیک هواپیمای نظامی اسرائیل به هواپیمای مسافربری لیبی در صحرای سینا بعد از اینکه به هشدارهای اسرائیل گوش نداد، ۱۰۸ کشته داد.
🔸به این موارد دقت کنید و بعد به این سئوال پاسخ دهید: این کشورها چند ساعت و چند روز پس از حادثه، طی اطلاعیه رسمی، واقعیت را به مردم دنیا گفتهاند؟
🔸ستاد کل نیروهای مسلح حدود ۶۰ ساعت پس از حادثه، اطلاعیه رسمی داده یعنی در این ۶۰ ساعت از اصل خبر مطلع شده، ابعاد موضوع را بررسی کرده و اطلاعیه اول را صادر کرده است.
🚩بصیرتی راه امین
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 پیام رهبر انقلاب در پی سرنگونی هواپیمای اوکراینی
🔹 در پی اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل نیروهای مسلح درباره سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی با ابراز همدردی عمیق و مجدد با خانوادههای داغدار، ستاد کل نیروهای مسلح را مأمور پیگیری کوتاهیها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثه و مراقبت برای عدم امکان تکرار چنین سانحهای کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 با اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل دربارهی حادثهی هواپیمای مسافربری اوکراینی و اثبات دخالت خطای انسانی در آن، مصیبت درگذشت جانباختگان این حادثهی اندوهبار برای اینجانب بسیار سنگینتر شد.
🔸 لازم میدانم اولاً به خانوادههای معظم این عزیزان بار دیگر همدردی عمیق و تسلیت صمیمانهی خود را ابراز کنم و از خداوند متعال برای آنان بردباری و آرامش روحی و قلبی تمنا نمایم.
🔸 ثانیاً به ستاد کل نیروهای مسلح مؤکداً دربارهی پیگیری کوتاهیها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثهی دردناک سفارش کنم.
🔸 ثالثاً مراقبت و پیگیریهای لازم برای عدم امکان تکرار چنین سانحهای را از مدیران و مقامات ذیربط مطالبه نمایم. پروردگار عزیز و کریم به درگذشتگان لطف و رحمت و به داغداران صبر و اجر عنایت فرماید.
سیّدعلی خامنهای
21 دی 1398
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت تا دیروز رحم اجارهای بود حالا مسئولیتش را نمیپذیرید؟!
🔸 عضو حزب اعتماد ملی میگوید: اصلاحطلبان در حمایت از روحانی، سیاستورزی درستی نکردند و امروز با نارضایتی مردم مواجه هستند.
محمدصادق جوادی حصار درباره این سوال روزنامه شرق که «اصلاحطلبان چرا مناسبات خود را با دولت طوری تنظیم نکردند که چهره دولت روحانی در چهره آنها دیده نشود تا این حجم از انتقاد بر دوش آنها تحمیل نشود؟» گفت: من به آقای خاتمی به صراحت گفتم که آقای خاتمی اگر مشخص نکنید جریان اصلاحات کجای دولت ایستاده است، بعد از انتخابات همین همراهان دولت خواهند گفت که اصلاحطلبان دو میلیون بیشتر رای برای دولت نیاوردند. همین هم شد و مشابه این سخن را از دهان اطرافیان آقای روحانی شنیدم.
وی خاطرنشان کرد: ماجرا از اینجا آغاز شد که ما خوشبینانه با آقای روحانی مواجه شدیم. اگر آقای هاشمی به سمت اصلاحطلبان آمده بود، بر اساس یک درک عمیق نسبت به آینده این کار را کرده بود اما آقای روحانی برای اهداف سیاسی و مقطعی به اصلاحطلبان نزدیک شد اما آقای هاشمی دریافته بود که شرایط کشور بدون گفتمان اصلاحطلبی درست نمیشود. اصلاحطلبان باید سهم خود در دولت را مشخص میکردند و اگر قرار به پیروزی در انتخابات بود، دستکم باید آقای عارف معاون اول میشد و چند وزارتخانه مهم به اصلاحطلبان میرسید. آنچه نتیجه حمایت اصلاحطلبان از آقای روحانی شد، این بود که پیروزی به نام اصلاحات و به کام نزدیکان آقای روحانی رقم خورد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/179561
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بانک جهانی:
ایران سال آینده از رکود خارج میشود
🔸 انک جهانی با بیان اینکه ایران سال آینده از رکود خارج میشود، اعلام کرد: ادامه تنشهای ایران و آمریکا به حجم سرمایهگذاریها آسیب خواهد زد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود پیشبینی کرد که رشد اقتصادی در سال 2020 به واسطه تجارت و سرمایهگذاری کمتر از انتظاری که وجود داشته و حتی اگر تنشهای تجاری بین چین و آمریکا هم کم شود، ضعیف خواهد بود.
بانک جهانی با اشاره به اینکه اکثر رشد بازارهای نوظهور مدیون هشت کشور خواهد بود توضیح داده است: کشورهای آرژانتین و ایران انتظار بر این است که در سال 2020 از رکود بیرون بیایند و پیشبینی میشود که شش کشور با اقتصاد نوظهور مانند مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، ترکیه و هند که در سال گذشته چالش داشتند، وضعیت بهبودیافتهتری داشته باشند.
مقامات بانک جهانی اعلام کردند که نتوانستهاند تأثیر تنشهای ایران و آمریکا را در رشد اقتصاد جهانی ارزیابی کنند، اما بیان کردند که این تنشها منجر به ناامنی میشود که به چشمانداز سرمایهگذاری بسیار آسیب خواهد زد.
رشد اقتصادی چین به 5/9 درصد در سال 2020 کاهش مییابد که دو دهم درصد نسبت به پیشبینی ماه ژوئن کاهش دارد. بانک جهانی دلیل این کاهش را درگیر شدن در جنگ تجاری با آمریکا عنوان کرده است.
بانک جهانی اعلام کرد که جنگ تجاری به تولید چین ضربه میزند و صادرات این کشور را در سال گذشته بسیار سخت کرد. قوانین سختگیرانه در بخش بانکی این کشور نیز مانع بیشتری در سرمایهگذاریها شد.
بانک جهانی همچنین گفته است سال 2019 ضعیفترین توسعه اقتصاد را از زمان بحران اقتصاد جهانی از 10 سال گذشته تاکنون برجای گذاشته و سال 2020 بهبود اندکی مییابد، اما آسیبپذیری و ابهام در تجارت و تنشهای ژئوپلیتیکی همچنان برقرار خواهد بود.
در آخرین گزارش چشمانداز اقتصاد جهانی، بانک جهانی دو دهم درصد پیشبینی قبلی خود برای 2019 و 2020 را کاهش داد، به طوری که رشد اقتصاد 2019 را 2/4 درصد و سال 2020 را 2/5 درصد پیشبینی کرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/179505
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper