هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 اولین شمارهی #مجله_اینترنتی نگار با موضوع تحلیل و بررسی دیدار مداحان اهل بیت علیهمالسلام با رهبر انقلاب اسلامی تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تحلیل_و_تبیین | به روایت فکتها
🔺️ «امروز آمریکا، از مقروضترین دولتهای دنیا است؛ ۲۲ هزار میلیارد دلار به کشورهای مختلف مقروض است.» این را رهبرانقلاب دیروز در دیدار با مردم آذربایجان شرقی فرمودند.
وبسایت رادیوی ملی آمریکا به نقل از توییت ترامپ در تاریخ ۵ آگوست ۲۰۱۸ گفته که رقم بدهیهای آمریکا چیزی نزدیک به ۲۲ بیلیون دلار آمریکاست.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | انتخابات، خنثی کننده نیت آمریکاییها
🔻 رهبر انقلاب، روز گذشته: انتخابات، خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، صهیونیستها در دل دارند علیه کشور؛ انتخابات این نیّتهای شوم را خنثی میکند. این #انتخابات، بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است.
📥 دسترسی به سایر گزیدهها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44954
ملافههای کثیف
زوجی تازه ازدواج کرده و به منطقهای خیلی آرام نقل مکان کرده بودند.
زن هنگامیکه اولین صبح در خانهٔ جدید، قهوه مینوشید از طریق پنجره دید که زن همسایه ملافههایش را روی طناب آویزان میکند. زن گفت:
«همسایه چه ملافههای خیلی کثیفی روی طناب پهن میکند. شاید او به صابونی تازه نیاز دارد یا کسی که به او شستن را یاد بدهد. اکر من دوستش بودم، از او میپرسیدم آیا میخواهد که به او شستن ملافه را یاد بدهم.»
شوهرش به او نگاه کرد و ساکت ماند.
پس از یک هفته از نو هنگام صبحانه، زنِ همسایه ملافهها را روی طناب آویزان میکرد و زن دوباره همان حرفها را برای شوهرش تکرار کرد:
«همسایهٔ ما باز هم ملافههای کثیف آویزان میکند. اگر من خیلی خجالتی نبودم، از او میپرسیدم آیا میخواهد که به او شستن ملافه را یاد بدهم.»
در دومین و سومین هفته، زن باز همان حرفها را برای شوهرش تکرار کرد و دربارهٔ همسایه با ملافههای کثیف قضاوت کرد.
یک ماه گذشت و زن هنگامیکه دید زن همسایه ملافههای تمیز آویزان میکند، تعجب کرد و ذوقزده رفت و به شوهرش گفت:
«نگاه کن، او شستن ملافهها را یاد گرفته است. آیا ممکن است که همسایهٔ دیگری به او یاد داده باشد؟ چرا من هیچ کاری نکردم.»
شوهر به آرامی جواب داد:
«نه، امروز من زودتر بلند شدم و شیشههای پنجرهمان را شستم.»
نکتهٔ اخلاقی:
زندگی اینگونه است. همهچیز به تمیزی پنجرهٔ ما بستگی دارد.
از انتقاد مخرب دوری کنیم و دربارهٔ دیگران حکم صادر نکنیم.
برای اینکه ما با شفافیت بتوانیم پاکی قلب دیگران را ببینیم، شیشههای پنجرهٔ قلبمان را بشوییم.
sapp.ir/raheamin
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دعوت مراجع عظام تقلید از مردم برای حضور در انتخابات دوم اسفند
هدایت شده از KHAMENEI.IR
شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
🔰 #سخن_هفته: رهبر انقلاب ضمن دعوت به #مشارکت_حداکثری در انتخابات تصریح کردند:
علاج مشکلات کشور #مجلس_قوی است
⭕️ #اطلاعنگاشت: ده نکته جدید رهبر انقلاب درباره تحولات اخیر #منطقه و اقدامات #آمریکا: مثل کشتی تایتانیک، آمریکا هم #غرق خواهد شد
✅ #درس_اخلاق: هنگام رأی دادن #قصد_قربت کنید
💢 #خانواده_ایرانی: #غربیها هزار و سیصدسال از اسلام عقباند
🔆 #خاطرات_رهبری: خودشان را کشتند که #انتخابات را عقب بیاندازند، اما نتوانستند
@khattehezbollah
هدایت شده از KHAMENEI.IR
نسخه مطالعه وب- شماره225.pdf
3.32M
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین | به روایت فکتها
🔺️ رهبرانقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی اشارهای به ادعای رییس جمهور آمریکا مبنی بر 'عالی بودن اقتصاد آمریکا' داشتند.
🔹️ رهبرانقلاب فرمودند این حرف رییس جمهور آمریکا را حتی در داخل آمریکا قبول ندارند.
🔹️ آنچه مشاهده میکنید سخنرانی یکی از سناتورهای آمریکاییست در واکنش به صحبتهای رییس جمهور آمریکا
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
#تحلیل_و_تبیین | تقویت مداحان اهلبیت؛ سیره مبارزاتی ائمه
👈 بررسی سنت مداحی در زمان معصومین (علیهمالسلام) و تشویق به آن
🔸سنت اهلبیت همواره تشویق شاعران جبهه حق و برگزاری مجالس مدح بوده است. نکته اینجاست که شعرا سلمان زمان خودشان نبودند؛ اینها در مقایسه با اصحاب عالیمقام ائمّه، خیلی متوسّط بودند اما شما میبینید امام از اینها تجلیلی میکند که از خیلی از اصحاب بزرگوار خودش نمیکند؛ چرا؟ بهخاطر تبیین. چون اینها در یک جا حرفی زدند و نکتهای را روشن کردند که مثل خورشیدی بر ذهنها و دلها تابیده و حقیقتی را برای مردم روشن کرده است.
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مداحان که در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۶ برگزار شد، سابقهی ذکر مصیبت و مدح اهلبیت را از دوران حضور ائمه دانسته و فرمودند: «سنّت این کار هم مربوط به امروز و دیروز نیست؛ از زمان ائمّه (علیهم السّلام) است.»
▫️بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت تاریخچهای اجمالی از سنت مداحی و تشویق معصومین (سلاماللهعلیهم) نسبت به این کار را بررسی میکند.
🔗 مطالعه متن کامل و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44968
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | در تعدادی از شهرها انتخابات خبرگان داریم
👈 انتخابات خبرگان نباید به حاشیه برود
🔺️ رهبر انقلاب، روز گذشته: انتخابات مجلس بسیار مهم است، امّا انتخابات #خبرگان هم بسیار مهم است که ما در کنار این، داریم و در تعدادی از شهرها #انتخابات_خبرگان هست؛ آن هم نباید به حاشیه برود. کاری که بر عهدهی خبرگان ملّت هست یک کار بسیار مهمّی است. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
به چه کسانی باید رأی داد؟
«حسین شریعتمداری» در آستانه برگزاری انتخابات مجلس، در یادداشتی نوشت:
۱- خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله(ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
۲- این روزها، در گرماگرم انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که انتخاب نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد. از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و -به حق- تاکید شده است که انتخابکنندگان به مواضع و عملکردها، سابقهها و هویت واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
۳- در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
۴- مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان
یافت.
۵- ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
sapp.ir/raheamin