هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 بخش پایانی گفتگوی دبیرکل حزبالله لبنان با دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی؛
🔺 آنکه شجاعانه مقابل آمریکا ایستاد، آیتالله خامنهای بود
👈 تشریح ویژگیهای رهبری حضرت آیتالله خامنهای توسط سیدحسن نصرالله
🔹 پنجمین و آخرین قسمت از گفتگوی تفصیلی دبیرکل حزبالله لبنان با دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، امشب ساعت ۲۰ از شبکهی سه سیما پخش خواهد شد.
🔻 حجتالاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله در این بخش از گفتگو، شجاعانهترین تصمیم رهبر انقلاب اسلامی در حوادث منطقهای را ایستادگی فعالانه در برابر هجوم همهجانبه و خشمگینانهی آمریکا به منطقهی غرب آسیا پس از حوادث ۱۱ سپتامبر دانست و افزود: « به یاد دارم در آن زمان، مقالاتی نوشته و در آنها گفته شد که منطقه به مدت ۲۰۰ یا ۳۰۰ سال وارد عصر آمریکایی میشود و هیچکس نمیتواند در برابر آمریکا بایستد و آن را شکست دهد. چه کسی مقابل آمریکا ایستاد؟ السید القائد. این اقدام تنها نیاز به شناخت تاریخی و آگاهی سیاسی و تدین و اخلاص ندارد، بلکه مستلزم برخورداری از سطح بالایی از شجاعت است. ایشان در مقابل تنها ابرقدرتِ متکبر استکباری در جهان ایستادند؛ ابرقدرت خشمگینی که به هیچ قید و بندی پایبند نیست. ایشان در مقابل آن ایستادند اما نه بهحالت تسلیم که بهصورت تهاجمی؛ یعنی کسی که نبرد مواجهه با پروژهی آمریکایی در منطقه را طی سالهای گذشته رهبری کرد، السید القائد بود.»
دبیرکل حزبالله لبنان در بخش دیگر این گفتگو به بیان ویژگیهای شخصیتی رهبر انقلاب اسلامی نیز پرداخت. وی در این زمینه به «داشتن اخلاص نسبت به خداوند متعال، اسلام، مسلمانان و مستضعفان و مظلومان»، «زهد و پارسایی»، «تواضع، مهربانی و رفتار پدرگونه نسبت به افراد»، «آگاهی سیاسی و تاریخی گسترده»، «داشتن اعتماد فراوان به خداوند»، «صاحب اندیشه بودن در مسائل فکری جهان اسلام» و «قدرت علمی و فقهی» رهبر انقلاب اشاره کرد و در بخش دیگر این گفتگو در پاسخ به سؤالی دربارهی شیرینترین خاطرهاش از دیدارهایی که با رهبر انقلاب داشته است، به ذکر یکی از خاطراتش با ایشان پرداخت و گفت: «در سالهای ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ بهدلیل سختیها، چالشها و خطرات بسیار، مراحل سختی را سپری میکردیم و خسته شده بودیم. طبیعتاً آن موقع من جوان بودم، محاسنم کاملاً سیاه بود و باری که بر دوش داشتم، فراتر از طاقتم بود. یک بار که به ایران سفر کردم، در نزد السید القائد خطاب به ایشان گفتم «ای سید ما! چه کنم؟» السید القائد در آن زمان به من گفتند: «تو هنوز جوان هستی و تمام محاسنت سیاه است. من از خستگی چه بگویم که تمامی محاسنم سفید شده است؟» ایشان گفتند: «طبیعی است که انسان در مسیرش با چالشها، سختیها و مخاطراتی، گاهی از سوی دشمنان و گاهی از سوی دوستان خود مواجه شود. غالباً هم اذیتهای دوستان، آزاردهندهتر از اذیتهای دشمنان است و درد بیشتری را به انسان تحمیل میکند. در نهایت هم محدودیتهایی در بسیاری از امور وجود دارد. انسان گاهی از لحاظ روحی خسته میشود و به کسی احتیاج پیدا میکند که او را راهنمایی کرده و مسیر را به او نشان دهد. گاهی انسان به کسی احتیاج پیدا میکند که دستش را بگیرد؛ گاهی به کسی احتیاج پیدا میکند که او را آرام کند و از لحاظ روحی و معنوی به او آرامش و اطمینان ببخشد؛ گاهی هم به کسی نیاز پیدا میکند که قدرتش را افزایش داده و عزمش را راسخ سازد. در همهی این اموری که بدان احتیاج داریم، ما خداوند متعال را داریم و به دیگران نیازی نداریم.»
وی ادامه داد: اینها جملگی صحبتهای السید القائد بود که به دور از هرگونه تشریفاتی مطرح شد. ایشان در ادامه گفتند: «به همین دلیل، هرگاه احساس خستگی کردی و یا احساس سختی داشتی، توصیه میکنم که این راه را امتحان کنی. وارد یک اتاق شو و برای مدتی حتی پنج یا ده دقیقه یا ربع ساعت با خود خلوت کن و با خداوند متعال سخن بگو. ما اعتقاد داریم که خداوند حضور دارد، میشنود، میبیند و میداند و او قادر و غنی و حکیم است. یعنی همهی آنچه را که ما بدان احتیاج داریم، خداوند داراست. پس با او سخن بگو و در این میان، نیازی به خواندن ادعیهی پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم و ائمهی معصومین علیهمالسلام نیست. با زبان خودت، به زبان عامیانهی مردم، آنچه را که در ذهن و قلبت میگذرد بگو و خداوند میشنود و میبیند و او جواد و کریم و بخشنده و اهل عطف و کرم و مغفرت و هدایت و علم است. اگر این کار را انجام دهی، خداوند تعالی به تو آرامش و اطمینان و قدرت میدهد، دستت را میگیرد و هدایتت میکند. من این مسئله را از روی تجربه میگویم. امتحان کن و نتیجهاش را ببین.»
📝 متن کامل گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله بهزودی در نشریهی مسیر منتشر خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹وعده شکست دشمن
http://kayhan.ir/fa/news/171016
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️با امضای یک فرمان اجرایی
ترامپ ورود مقامات ارشد ایران و بستگان آنها به آمریکا را ممنوعکرد
🔸کاخ سفید با انتشار یک اطلاعیه رسمی اعلام کرد که رئیسجمهور آمریکا ورود مقامات بلندپایه ایران و ونزوئلا و همچنین خویشاوندان درجه یک آنها به خاک آمریکا را ممنوع کرد.
▫به گزارش اسپوتنیک، کاخ سفید اعلام کرد که ورود مقامات ارشد دولت ایران و خویشاوندان درجه یک آنان به خاک آمریکا ممنوع است.
کاخ سفید در بیانیهای که متعاقب امضای این فرمان اجرایی توسط رئیسجمهور آمریکا صادر کرد، مدعی شد: «رژیم ایران به بحرانهای بشردوستانه دامن میزند، همسایگان خود را تهدید میکند، دریانوردی بینالمللی را تهدید میکند و حملات سایبری ویرانگری را رهبری و اجرا میکند!»
ترامپ همچنین سفر و ورود «نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا و خویشاوندان درجه یک وی را به همراه افرادی که از معامله با دولت ونزوئلا سود مالی میبرند، به خاک آمریکا ممنوع کرد. دفتر مطبوعاتی کاخ سفید با ادعای «بحران سیاسی و بشردوستانه» بهوجود آمده از سوی کاراکاس، «ورود به خاک آمریکا را برای افراد مهاجر و غیرمهاجری که نهادهای دموکراتیک ونزوئلا را تهدید میکنند، به حالت تعلیق درآورد.»
افرادی که مشمول این ممنوعیت میشوند عبارتاند از تمام مقامات دولتی با سمت معاون وزیر و بالاتر، اعضای نیروهای مسلح از درجه سرهنگ به بالا، اعضای مجلس قانونگذاری ونزوئلا و همچنین اعضای درجه یک خانواده آنان.
این اقدام دولت آمریکا جدیدترین تلاش دولت ترامپ برای برکناری رئیسجمهور ونزوئلا است. با این حال، وزیر خارجه ونزوئلا در گفتوگو با اسپوتنیک خاطرنشان کرد که ممنوعیت ورود به خاک آمریکا پیش از این نیز برقرار بوده است.
http://kayhan.ir/fa/news/171026
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
بصیرتی راه امین⤵️
sapp.ir/raheamin
@raheamin
@rahaminw
💠حاج اسماعیل دولابی (ره) :
🔸 درهای بهشت و دوزخ:
یکی از راه های خدا قوه ی لامسه است. قوه ی لامسه خودش یکی از درهای بهشت است. وقتی که چشم و زبان نیست باید از لامسه استفاده کرد. لامسه، قرآن را به قلب می رساند. اگر بعضی اوقات حال قرآن خواندن نداری، وضو بگیر و قرآن را مس کن. یکدفعه شما را بیدار می کند.
بصیرتی راه امین⤵️
sapp.ir/raheamin
@raheamin
@rahaminw
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸🍃🌺🍃🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
♥️ پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
🍃ثَلاثٌ مِنْ مَكارِمِ الاَْخْلاقِ فِى الدُّنْيا وَالآخِرَةِ اَنْ تَعْفُوَ عَمَّنْ ظَلَمَكَ وَتَصِلَ مَنْ قَطَعَكَ وَ تَحْلُمَ عَمَّنْ جَهِلَ عَلَيْكَ؛
🍃 سه چيز در دنيا و آخرت از مكارم اخلاق است:
1⃣ كسى را كه به تو ظلم كرده ببخشی،
2⃣ با كسى كه با تو قطع رابطه كرده، رابطه برقرار كنى
3⃣ و با كسى كه با تو سَبُكسرى مى كند، صبوری نمايى.
📖نهج الفصاحه، ح 1288.
🔴 بصیرتی راه امین⤵️
sapp.ir/raheamin
@raheamin
@rahaminw
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸🍃🌺🍃🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
ایران، کویت نیست
پاسخهای محکم انصارالله یمن به تجاوزهای آلسعود سبب شده است در 10 روز اخیر رسانهها و افکار عمومی جهان درگیر این موضوع باشند. در این زمینه نشریه «پولتیکو» طی مقالهای نوشت: «ترامپ در پاسخ به حملات اخیر به تأسیسات نفت سعودی، گزینههای خوبی روی میز ندارد و عدم پاسخگویی در این وضعیت از آمریکا تنها یک ببر کاغذی میسازد.» این نشریه در ادامه مینویسد: «برخی شرایط کنونی را با زمان حمله ائتلاف جهانی برای آزادسازی کویت مقایسه میکنند؛ اما باید دانست آمریکا در آن زمان حمایت جهانی را برای مقابله با رژیم صدام داشت که صد هزار سرباز عراقی کویت گماشته بود و سعی داشت با تخریب زیرساختهای نفتی، یک فاجعه محیط زیستی را رقم بزند؛ اما در شرایط کنونی با هرگونه حمله نظامی، جنگی ویرانگر در خواهد گرفت و ایران در صورت تجاوز احتمالی، جنگ را در قلمرو سرزمینی خود محصور نخواهد کرد. از دیگر سو نباید فراموش کرد که مسلماً آمریکا قربانی هیچ اقدام نظامی نشده و این کشور هیچ تعهدی مبنی بر دفاع از عربستان ندارد.» این در حالی است که عربستان سعودی با تصور اینکه آمریکاییها همواره پشتیبان آنها در برخورد با ایران هستند، اتهامی به ایران وارد کرده و خط و نشانهایی برای جمهوری اسلامی میکشند که خارج از توان آنهاست. تهدید نظامی ایران از سوی «عادلالجبیر» وزیر خارجه پیشین عربستان نمونهای از این خط و نشانهاست؛ اما واقعیت این است که آمریکاییها خود نیز جرئت چنین گستاخی را علیه ایران ندارند و تنها به دنبال پیادهسازی سیاست نفت(دلار) در برابر امنیت هستند. بدین صورت آلسعود را قبل از سقوطش تا میتوانند، بدوشند. ایالات متحده نه خود توان مقابله با جمهوری اسلامی ایران را دارد و نه وضعیت جامعه جهانی و منطقهای چنین اجازهای را به این کشور میدهد که جنگ نظامی علیه ایران طراحی و اجرا کند. امید که حاکمان سعودی این واقعیت را درک کنند.
🔴 بصیرتی راه امین⤵️
sapp.ir/raheamin
@raheamin
@rahaminw
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸🍃🌺🍃🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اینستاگرام بصیرتی راه امین
نشست نهضت روشنگری( بصیرت افزائی ) با سخنرانی محمد امین پور با موضوع: نهضت عاشورا و دفاع مقدس و انتخابات مجلس شورای اسلامی "بخشی از بیانات" (نسل جدید انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی نه تنها باید مسیر تقویت نظامی،سیاسی و اقتصادی گذشته را ادامه دهد؛بلکه مراقبت از سیاست های نرم و تلاش آمریکا برای نفوذ در کشور از طریق مذاکره را خنثی کند. این مهم بیش از هر چیزی با روشنگری،بصیرت و آگاهی دادن به مردم میسر می شود؛) درپایگاه شهید گلبیدی از حوزه یک حضرت خدیجه(س) درمحل حسینیه مسجد حضرت قائم (عج) میدان قائم (اطلسی) عصر روز سه شنبه 2 مهرماه1398
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اینستاگرام بصیرتی راه امین
https://www.instagram.com/p/B28ua4Zl8np/?igshid=1wm38kva3d5ml
هدایت شده از KHAMENEI.IR
رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاستهای کلی نظام قانونگذاری را ابلاغ کردند؛
سه قوه موظفند اقدامات را زمانبندی و پیشرفتها را گزارش نمایند
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی نظام قانونگذاری را ابلاغ و با توجه به اهمیت موضوع در حاشیه آن مرقوم کردند: «سیاستها به قوای سهگانه ابلاغ شود. سه قوه موظفند اقدامات را زمانبندی و پیشرفتها را گزارش نمایند».
متن سیاستهای کلی نظام قانونگذاری مصوّب مقام معظم رهبری که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تنظیم شده است، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی نظام قانونگذاری
١- توجه به موازین شرع به عنوان اصلیترین منشاء قانونگذاری در تنظیم و تصویب طرحها و لوایح قانونی.
۲- ارزیابی و پالایش قوانین و مقررات موجود کشور از حیث مغایرت با موازین شرعی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ایجاد سازوکار لازم برای تضمین اصل چهارم قانون اساسی.
٣- تعیین سازوکار مناسب برای عدم مغایرت مقررات با قانون اساسی.
۴- نظارت بر عدم مغایرت یا انطباق قوانین با سیاستهای کلی نظام با همکاری شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و تصویب قوانین لازم برای تحقق هریک از سیاستهای کلی نظام.
۵- تعیین حدود اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات با ارائه تعریف روشن و مشخص از «قانون»، «آییننامه، تصویبنامه و بخشنامه موضوع اصل ۱۳۸»، «قانون آزمایشی و اساسنامه موضوع اصل ۸۵»، «برنامه و خط مشی دولت و تصمیمات موضوع اصل ۱۳۴»، «آراء وحدت رویه و ضوابط موضوع اصل ۱۶۱» و سایر مقررات و همچنین طبقهبندی و تعیین هرم سیاستها، قوانین و مقررات کشور بر اساس نص یا تفسیر اصول قانون اساسی حسب مورد، از طریق مجلس شورای اسلامی.
۶- تعیین حدود اختیارات مجلس در اصلاح لوایح با رعایت اهداف لایحه.
۷- تعیین محدوده اختیار مجلس در تصویب ساختار و مفاد بودجه سالانه کل کشور (پیشبینی درآمدها، هدفگذاریها، موارد هزینه و...) با تصویب قانون لازم و اصلاح آییننامه داخلی مجلس.
۸- تعیین وظایف دولت و مجلس در مورد تعداد وزرا و وظایف و اختیارات آنان، وظایف قانونی رئیس جمهور موضوع اصل ۶۰ و ۱۲۴ قانون اساسی و هر گونه ادغام، الحاق، انتزاع و ایجاد سازمانهای اداری، از طریق تصویب قانون.
۹-رعایت اصول قانونگذاری و قانوننویسی و تعیین سازوکار برای انطباق لوایح و طرحهای قانونی با تأکید بر:
- قابل اجرا بودن قانون و قابل سنجش بودن اجرای آن.
- معطوف بودن به نیازهای واقعی.
- شفافیت و عدم ابهام.
- استحکام در ادبیات و اصطلاحات حقوقی.
- بیان شناسه تخصصی هر یک از لوایح و طرحهای قانونی و علت پیشنهاد آن.
- ابتناء بر نظرات کارشناسی و ارزیابی تأثیر اجرای قانون.
- ثبات، نگاه بلندمدت و ملی.
- انسجام قوانین و عدم تغییر یا اصلاح ضمنی آنها بدون ذکر شناسه تخصصی.
- جلب مشارکت حداکثری مردم، ذینفعان و نهادهای قانونی مردمنهاد تخصصی و صنفی در فرآیند قانونگذاری.
- عدالت محوری در قوانین و اجتناب از تبعیض ناروا، عمومی بودن قانون و شمول و جامعیت آن و حتیالامکان پرهیز از استثناهای قانونی.
۱۰- تعیین عناوین قوانین جامع، تبویب، تنقیح و تعیین شناسه قوانین موجود کشور در طول برنامه ششم توسعه.
۱۱- تعیین ساز و کاری از سوی مجلس شورای اسلامی برای تشخیص قابلیت طرح در مجلس (موضوع اصل ۷۵ قانون اساسی) قبل از طرح و اعلام وصول.
۱۲- ضابطهمندسازی و تعیین نصاب بالا برای ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد تعارض مصوبه مجلس با نظر شورای نگهبان.
۱۳- بازنگری در مصوباتی که بر اساس مصلحت در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است از حیث تعیین دوره اعتبار مصلحت.
۱۴- رعایت صلاحیت ذاتی قوای سه گانه در قوانین مربوط به تشکیل نهادهایی از قبیل شوراهای عالی؛ بازنگری در قوانین موجود این نهادها؛ پیشبینی ساز و کار کارآمد قانونی لازم برای تضمین عدم مغایرت مصوبات آنها با قوانین عادی.
۱۵- تعیین اولویتهای قانونگذاری با محوریت: گره گشایی از امور اجرایی کشور، اصول اجرانشده قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی نظام، برنامه پنج ساله توسعه و مطالبات رهبری.
۱۶- رعایت تدابیر فرماندهی کل نیروهای مسلح در قانونگذاری برای نیروهای مسلح.
۱۷- ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رعایت، تمکین و احترام به قانون و تبدیل آن به یک مطالبه عمومی.
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13980702_32271_192k.mp3
3M
🎙 مجموعه صوتی
🔺 هفت سنگر | ۷. جنگ سازندگی
🔰 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت هفتهی دفاع مقدس، براساس بیانات رهبر انقلاب مجموعه کلیپ صوتی «هفت سنگر» را منتشر میکند.
📥 دسترسی به مجموعه کلیپ صوتی👇
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=43536
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | پیام رادیویی حضرت آیتالله خامنهای به ملت ایران در پی تجاوز رژیم بعث عراق
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=43571