eitaa logo
راه روشن
44 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
2.5هزار ویدیو
402 فایل
ای دی ارتباط ادمین @hamsangar314
مشاهده در ایتا
دانلود
💢بخشش ممکن است؟! 🔸در فرهنگ اسلامی هر چند «قصاص» را حق شرعی و قانونی اولیای دم می‌دانند، اما از دیگرسو رضایت دادن به عفو و بخشش را برتر از آن دانسته و تمسک به آن را به صاحبان دم توصیه کرده‌اند. در این راستا...
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمایت مربیان فوتبال از انتخاب امیر قلعه نویی 🔹مربیان و کارشناسان فوتبال در حاشیه برگزاری مجمع کانون مربیان فوتبال ایران از انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی حمایت کردند؛ نبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم درخصوص برنامه‌های پیش روی تیم ملی فوتبال توضیحاتی ارائه کرد.
💢مزین شدن کاروان ورزشی ایران با نام شهید حججی 🔹پانزدهمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک صبح امروز با ریاست محمود خسروی وفا رییس کمیته برگزارشد. 🔸با توجه به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی بخصوص شهدای مدافع حرم و شهید محسن حججی، کاروان اعزامی ایران به نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی هانگژو به عنوان کاروان "شهید حججی "نامگذاری شد. 🔹نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ اول تا شانزدهم مهرماه سال ۱۴۰۲به میزبانی هانگژو چین برگزار خواهد شد
SedayeAnghelab-Panjare1086-02.MP3
6.2M
📢 شماره۶۴۷ 💠پنجره 💠آخرین تحلیل‌های روز در رادیو صدای انقلاب موضوع : ارتباط ایران و عربستان و اثرات آن 🎙کارشناس: دکتر رضا صارمی کارشناس مسائل بین الملل
💠 شناور جدید سپاه مجهز به پهپاد انتحاری است 🔹فرمانده نیروی دریایی سپاه: شناورهای طارق نیروی دریایی سپاه به موشک‌های ۱۸۰ کیلومتری مجهز شده‌اند و می‌توانند این موشک‌ها را در حرکتی با سرعت ۶۰ نات شلیک کنند. 🔹دو شناور کلاس شهید سلیمانی داریم، یکی شناور شهید حسن باقری که یک ناو پهپادبر است و بعدی شناور شهید صیاد شیرازی که یکی را وزارت دفاع و دیگری را نیروی دریایی سپاه ساخته است. 🔹شناور شهید باقری آماده است و در سال جدید رونمایی می‌شود. شناور شهید باقری توان مقابله با هواپیماهای دشمن تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری را دارد. 🔹 اگر به کشتی‌های ایرانی هرگونه تعرضی صورت بگیرد، حتما پاسخ خواهیم داد.
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاتک دیپلماتیک چینی‌ها به کاخ سفید
♦️راهکار جدید برای آزادسازی منابع بلوکه شده ایران/ پول‌های بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی بلاخره آزاد می‌شود؟ 🔹از آنجایی که در‌صورت آزاد‌سازی منابع بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی، این منابع باید از طریق سیستم مالی آمریکا کنترل شود و ایران دسترسی مستقیم به این سیستم ندارد، باید کانال جدیدی ایجاد شود. ایجاد چنین کانالی نیاز به طراحی داشته و هزینه‌هایی را نیز در پی خواهد داشت. 🔹آن‌طور‌که یک منبع آگاه گفته است قطر پذیرفته در راستای ایجاد این کانال ارزی ایفای نقش کرده و هزینه‌های احتمالی را نیز متحمل شود. حال ایران باید کانال ایجاد‌شده توسط قطر را مورد بررسی قرار دهد. 🔹در‌صورت کارآمدی این ساز و کار در رساندن منابع ارزی به ایران می‌توان امیدوار بود در توافق احتمالی بازگشت به برجام نیز از آن بهره برده شود. با این توصیف توافق عمان را می‌توان مقدمه‌ای برای رسیدن به توافق احیای برجام برشمرد، اما عدم‌ثبات رفتاری طرف‌های غربی در چند‌ماه اخیر نشان می‌دهد نباید با اطمینان از رسیدن به توافق صحبت به میان آورد.
💢کشف و خنثی‌سازی دو بسته انفجاری در تهران 🔹سخنگوی پلیس: درپی دریافت گزارش‌های مردمی در خصوص وجود دو بسته مشکوک در یکی از محدوده‌های شهر تهران، ماموران بلافاصله با حضور در محل متوجه وجود دو بسته انفجاری شدند. 🔸با هوشیاری به موقع تیم چک و خنثی‌ از انفجار جلوگیری شد. پلیس در تلاش است تا عوامل سازنده این بسته‌های انفجاری را شناسایی و بازداشت کند.
🔷سلطنت طلبان خبیث کذاب جماعت طرفدار پهلوی به دروغ بیان‌می کنند که‌ این‌ ترقه بازی و آتش سوزی و آتش بازی ها کار جمهوری اسلامی است که چهارشنبه سوری رو به حاشیه ببره. برای این‌جماعت کذاب بخش هایی از روزنامه اطلاعات ،۲۵ اسفند ۱۳۵۵ رو قرار می دیم که مشاهده کنند اتفاقا این ترقه بازی از زمون شاه رواج داشته است. 🔻 آمار داده شده روزنامه فقط برای شهر تهران است. ▪️انگشتان ۱۲ نفر قطع شدند ▪️۱۵ منطقه تهران آتش گرفت ▪️۲۱ نفر هنگام پریدن از روی آتش ،آتش گرفتند. این فرهنگ ایرانی را هم خاندان منحوس پهلوی مثل بقیه ی چیزها به سیاهی کشیدند.