5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۶۴ قرآن کریم ( آیات ۴۴ و ۵۵ سوره مبارکه فرقان )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (صلیالله علیه وآله) میفرمایند:
«اَهلُ القُرآنِ اَهلُ اللهِ وَخاصَّتُهُ»
اهل قرآن اهل خدا و خاصان بارگاه اویند.
📚 مجمع البیان ۱/۱۵
🎙 استاد پرهیزگار
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
🔆 #پندانه
✍️ دنیایی پر از قضاوت
🔹در دنیای قضاوتها، تنها به این نکته توجه میشود: دیگران بر اساس نظر ما چگونهاند؟!
🔸فردی در ترافیک جلوی ما بپیچد: «احمق»
ما که جلوی دیگران بپیچیم: «زرنگ»
🔹کسی جواب تلفن ما را ندهد: «بیمعرفت»
ما که جواب ندهیم: «گرفتار»
🔸فرد بلندتر از ما: «دراز»
فرد کوتاهتر از ما: «کوتوله»
🔹همکار جزئینگر: «ایرادگیر و وسواسی»
ما جزءنگرتر باشیم، او میشود: «شلخته و بینظم»
🔸فردی لیوان آب ما را ریخت: «کور»
پای ما به لیوان دیگری خورد: «شعور» ندارند که لیوان را سر راه قرار دادهاند.
🔹و مواردی از این دست که بسیارند.
🔸دنیای قضاوتها یعنی تحلیل رفتار و گفتار دیگران بر اساس نیازها و ارزشهای خودمان.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
🔆 #پندانه
✍ دنبال تکیهگاهی برای دعاهایت باش
🔹دو دوست با هم برای سفری مهیا شدند. روز نخست سفر، شب را برای استراحت و در امان ماندن از گزند درندگان و حیوانات در کاروانسرایی اتراق کردند.
🔸در کنج کاروانسرا مرد جوان معلولی را یافتند که گرسنه بود. یکی از آنان طعام خود با آن جوان تقسیم کرد.
🔹دیگری همه طعامش را خورد و گفت:
تو دیوانهای که در این سفر طعام خود به کسی میدهی و نمیدانی در این بیابان از گرسنگی تلف میشوی و از طیِ طریق باز میمانی و کسی نیست به تو رحم کند و طعامی به تو دهد.
🔸چون صبح شد به راه خود ادامه دادند. نزدیک ظهر بود که متوجه شدند مشک آب خود در کاروانسرا جای گذاشتهاند که نه توانِ برگشت به آنجا داشتند و نه توانِ طی طریق برای یافتن آبی در بیابان برای زندهماندن!
🔹هر دو از مرکب پایین آمدند و به سجده رفتند و از خدا طلبِ نشاندادن آبی در بیابان کردند.
🔸رفیق بخیل چون دقت کرد دید رفیق صاحب سخاوتش در سجده گریه میکند.
🔹چون از سجده برخاستند پرسید:
من هرچه کردم مرا اشکی نیامد، تو به چه فکر کردی و خدا را چگونه خواندی که گریه کردی؟!
🔸رفیق مؤمن گفت:
من زمانی که سجده رفتم و خود را نیازمند خدا یافتم، یادم آمد شب طعام خود با بندهای تقسیم کردهام پس جرئت یافتم تا از خدا طلب حاجتی کنم.
🔹به خدا گفتم:
خدایا! تو را به عزتت سوگند بهخاطر آن که بر من رحم نمودی و عنایتی کردی که طعامی از خویش بخشیدم، بر من رحم فرما و در این بیابان آبی بر ما بنمای.
🔸تو هم از خدا این را بخواه و بگو:
خدایا! شب من طعام خود سیر خوردم و به کسی ندادم، به حرمت آن شکمی که شب سیر کردم و خوابیدم دعای مرا اجابت فرما و مرا آبی نشان ده!
🔹رفیق از این کلام دوست خود احساس تمسخر شدن کرد و گفت:
مرا مسخره کردهای؟ این چه دعایی است که مرا به آن سفارش میکنی؟
🔸رفیق مؤمن گفت:
دوست من! بدان ما در سختیهای زندگی به خوردهها و خوابیدهها و لذتهایی که از زندگی بردهایم نزد خدا تکیه نمیکنیم تا حاجتی از او بخواهیم؛ بلکه به سختیهایی که در راه او کشیدهایم در خود احساسِ طلب از رحمت او کرده و در زمان دعا به آن تکیه میکنیم.
🔹پس باید سعی کنیم در دنیا، کاری برای رضای خدا کنیم تا در زمان سختی، تکیهگاهی برای دعا و خواستن از خدا داشته باشیم.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
💢 آرامش در سقز و تلاش ناکام برای درگیری با پلیس و ایجاد بلوا
🔺جمعیت حاضر در مراسم چهلم «مهسا امینی» که در حالت حداکثری نزدیک به ۱۰ هزار نفر بودند، بعد از پایان مراسم در آرامستان به سمت شهر سقز حرکت کردند، اما در مسیر بازگشت به واسطه تحرکات برخی از آنها و استقرارشان در خیابانهای شهر، فضا کمی ملتهب شد.
🔺جمعیت حاضر در آرامستان اغلب شعارهایی با گویش کردی سر دادند. برخی نیز با آمادگی درگیری به سمت شهر حرکت کردند، به نحوی که یکی از حاضران پرچم اقلیم کردستان را برافراشته بود.
🔺با وجود آنکه از سوی نیروهای انتظامی ممانعتی برای حضور افراد بر سر مزار مهسا امینی وجود نداشت، اما پلاکهای برخی خودروهای حاضر در آرامستان که پس از مراسم به سمت شهر حرکت کردند، گلمالی شده بود. بین جمعیت نیز افرادی بودند که چهره خود را پوشانده بودند.
🔺در پایان مراسم آرامستان آیچی، برخی افراد بنا داشتند به مرکز نظامی ارتش حمله کنند که با ممانعت جمعی از مردم حاضر در مراسم پراکنده شدند.
🔺تعداد محدودی از حاضران در چهلم مهسا امینی در ابتدای شهر سقز با نیروهای انتظامی درگیری داشتند که پس از آن پراکنده شدند و به حاشیه شهر رفتند.
🔺به دنبال التهابات و درگیریهای پراکنده بهوجود آمده بعد از مراسم چهلم، به جهت ملاحظات امنیتی اینترنت شهر سقز قطع شد./ ایسنا
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز
🔹عصر امروز سه فرد مسلح با تیراندازی به سمت حرم مطهر شاهچراغ (علیه السلام)، تعدادی از زائران را شهید و مجروح کرد.
🔹مهاجمان پس از ورود به شبستان امام خمینی و مضجع شریف، اقدام به تیراندازی به سمت زوار کردند.
🔹۲ نفر از تروریستها دستگیر و تلاش برای دستگیری نفر سوم ادامه دارد.
🔰تروریستهای خیابانی و داعشیهای اغتشاشگر داخلی را شناسایی کنید و با شمارههای
📲 ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه
📲 ۱۱۳ وزارت اطلاعات
📲 ۱۱۶ فراجا
تماس بگیرید و گزارش دهید
🌏 #انتشار_حداکثری این پیام(( به صورت پیامک برای مخاطبینتون))
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
«عقلانیت»
🌀 چرا امام خامنه ای را «رهبر آزادگان» میدانیم؟
🔰 طریقۀ دیکتاتوری، طریقۀ گفتگو
🍃۱- نظر قطعیِ امام خمینی ره این بود که ایشان بر «کرسیِ رهبری» تکیه بزند، امّا هرگز از این امر استقبال نکرد، بلکه خویش را به حاشیه راند تا حتّی در معرض چنین انتخابی نیز قرار نگیرد. در پی ارائۀ هیچ «مؤیّد»ی از سوی امام خمینی نبود تا مبادا به پشتوانۀ اینچنین نظری، ذهن دیگران را مرعوب و به خود متمایل سازد. نگفت و نهفت و از صحنۀ بازیِ قدرت گریخت، درحالیکه دیگرانی بودند که طلب و تمنّای قدرت داشتند، امّا چنین «برگ برنده»ای در اختیار نداشتند. آری، او بهدنبال رهبریِ امّت نبود، امّا «تقدیر» چنین میخواست.
🍂۲- آنگاه که به قدرت دست یافت، «مخالفان» و «منتقدانِ» پیشین خویش را قلعوقمع نکرد و از قدرت نراند، بلکه با همۀ آنها مدارا کرد و از درِ لطف و مرحمت وارد شد. او در پیِ آنهمه ظلم و جفای نخستوزیرِ دهۀ شصت برنیامد و بر او نتاخت و از او انتقام نگرفت. اگر در گذشته که رئیسجمهور بود، صبر ورزید و مدارا کرد، اینک که رهبر شد، بسیار بیش از آنهنگام، طریق «پدرانه» و «دوستانه» را در پیش گرفت و موافقت و مخالفت با «خویش» را معیار حقّ و باطل ندانست.
🍃۳- او «ولیّفقیه» است و «نائب امام معصوم»، امّا هرگز برای خویش، «قداست» نمیتراشد. مبدأ «مشروعیّت» است، امّا بر دین و مردم اصرار میورزد و از خویش سخن نمیگوید. میگوید نهفقط قابلمقایسه با حضرت امیر نیست، بلکه از قنبر، غلام آن حضرت نیز فروتر است. او میتوانست «دکّان قداستفروشی» بگشاید و خویش را دریچۀ امام معصوم معرفی کند، امّا هرگز بهگونهای سخن نگفت و عمل نکرد که از آن، بوی الوهی و آسمانی بودن برخیزد.
🍂۴- او همیشه به «قانون»، ارجاع داده و قانون را فصلالخطاب دانسته است، نه خویش را. بارهاوبارها گفته است که باید قانون، ملاک عمل باشد و نباید «بدعتهای قانونگریزانه» ایجاد کرد. او نظر خودش را بر قانون حاکم نمیکند، بلکه حتّی آنجا که قانون برخلاف نظرش باشد، باز خویش را موظّف به «اطاعت از قانون» میشمارد و معترض نمیشود. او قانون را محترم میانگارد تا همگان دریابند که حتّی رهبر نیز از قانون عبور نمیکند. او برای خویش در برابر قانون، «استثناء» نمیتراشد و «تبصره» نمیزند و «ویژهخواری» نمیکند، بلکه همچون یک شهروند عادی، تابع و تسلیم قانون است.
🍃۵- او قدرت را در خویش، متمرکز نساخته و خود را تبدیل به «قدرت متمرکز» نکرده است. مجال نداده که در اطرافش، «انباشت قدرت» به وجود بیاید و نهادها و قوا، «بیقدرت» و «صوری» شوند. از یک سو، عمدۀ بضاعتهای نظام در دولت، تجمیع و انباشته شده است و از سوی دیگر، او خود در پی «تفویض» و «واگذاری» برآمده و بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در قالب شوراها و نمایندگیها و ... به «حضور مؤثّر» فراخوانده و قدرت در میان «کنشگران متنوّع»، توزیع کرده است. ازاینرو، امروز با «قدرت توزیعشده» و «کنشگریهای پخششده» مواجه هستیم.
🍂۶- او جامعه را نیز بهصورت حداکثری، به «مشارکت» فراخوانده است و از نظریۀ «مردمسالاریِ دینی»، روایت رقیق و اقلّی نداشته است. مردمسالاریِ دینی به روایت او، جوهرۀ نظام است و مناسبات و معادلات سیاسی، وابسته به آن و برآمده از آن است. مردمسالاریِ دینی، محدود به انتخابات نیست و او «مردمسالاریِ انتخاباتی» را سقف و حداکثرِ مشارکت مردم در قدرت و تدبیر معرفی نکرده است، بلکه بر «مردمسالاریِ پساانتخاباتی» نیز اصرار ورزیده و فروع و اضلاعی را نیز برای حضور و فاعلیّتِ مردم در دورۀ پساانتخابات عرضه داشته است. او خواهانِ «حضور حداکثریِ مردم» است، نه گریزان از آن. او مردم را «رقیبِ» خویش نمیشمارد و نمیخواهد با تنگکردن دامنۀ انتخابها و کنشگریهای مردم، قدرتِ خویش را تثبیت کند، بلکه «مردمیسازی» را سازوکارِ نافع و قطعیِ نظام قلمداد میکند.
🍃۷- او یک «رهبرِ گفتوگویی» است؛ آن هم نه «گفتوگوی ساختگی»، بلکه «گفتوگوی واقعی». گفتوگویی که در آن «استدلال»، غالب است و «برهان»، تعیینکننده. گفتوگو در «شرایط برابر» و «بدون هراس از عواقب گفتهها». منطق او، «تحکّم» و «فرمان» و «امر» و «تحمیل» نیست، بلکه «همراهسازی» و «استدلالپردازی» و «اقناع» و «مباحثه» است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع «میشنود» و خود را در جایگاه «مخاطب مستقیم» مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که «صریح» بگوید و «شفاف» بخواهد و «انتقاد» کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش. هیچچیز از پیش، طرّاحی نشده است و تصنّعی نیست، بلکه مجال برای «گفتوگوی ساختارنیافته» فراهم شده است. گفتههای چالشی و منتقدانه نیز زیر آن سقف، محبوس نمیشوند و خاص آن جمع محدود نیستند، بلکه رسانهای میشوند.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
روایت یکی از خادمان شاهچراغ از حادثه تروریستی
🔹موقع اذان از سمت زنان صدای جیغ آمد. ناگهان یک نفر به مقابل شبستان آمد و با کلاشینکف شروع به تیراندازی کرد. پس از آن به سمت حرم رفت و اطراف ضریح را به رگبار بست.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
❇️ درمان مشکلات و بیماریها با صدقه!
💠 مردی خدمت امام کاظم (علیهالسلام) رسید و عرض کرد:
✍ ده نفر عائله دارم و تمامشان بیمارند، نمیدانم چه کنم و با چه وسیله گرفتاریشان را بر طرف سازم؟
💚 امام(علیه السلام) فرمودند:
✍ آنان را به وسیله صدقه و احسان به نیازمندان مؤمن در راه خدا، معالجه کن(به نیازمند صدقه داده و از او بخواهید دعا کند)
👈 که هیچ چیزی سریعتر از صدقه، حاجت را بر آورده نمیکند و هیچ چیز برای بیمار سودمندتر از صدقه نمیباشد...
💚 گاهي امام سجاد سلاماللهعليه چيزی كه به سائل مرحمت میفرمودند، دست مبارك خود را میبوييد و میفرمودند:
✍ اين دست، به دست الهی رسيده؛
👈 چون خداوند در آیه ۱۰۴ سوره توبه میفرماید:
🕋 خداست که توبه را از بندگانش میپذیرد و اوست که صدقات آنها را میگیرد...
📚 بحارالانوار، ج ۶۲، ص ۲۶۹
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
❇️ پرونده اعمالی که باز هستند.
💠 هفت چیز پس از مرگ، برای انسان جاری است (برای نوشتن ثواب، نامه عملش باز میماند )
💚 پیامبر اکرم ﷺ:
✍ هفت چیز برای بنده بعد از مرگ در جریان است:
1⃣ دانشی که بیاموزد که دیگران از آن بهرهمند شوند؛
2⃣ رودی به جریان اندازد تا همه مردم به خصوص طبقه کشاورزان و باغداران و دیگر اصناف از آن استفاده نمایند؛
3⃣ چاهی را حفر کند که دیگران از آن آب بهره برداری کنند؛
4⃣ درخت خرما (و سایر درختان میوه) بنشاند که از میوهها و سایۀ آن بهرهمند گردند؛
5⃣ مسجدی بنا کند ( که با اقامۀ نماز در آن و رفع مشکلات جامعه و نیز با برگزاری جلسات مذهبی جهت تعالی معارف اسلام از آن به کار گیرند)؛
6⃣ قرآن ( و متون و کتب دینی دیگری ) را به ارث گذارد؛
7⃣ فرزندی صالح از او بماند که برای او طلب مغفرت نماید.
📚 نهج الفصاحه، ش ۱۷۳۰، ص ۳۶۶
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
❇️ خواص سوره| سوره مبارکه انشراح
💠 سود بردن در معامله
💚 امـام صـادق علیهالسلام:
✍ هر کس «سوره مبارکه انشراح» را
هنگام معامـله، سه بـار بخـواند
سـود میبرد.
📚 ارشاد القلوب ۶۴/۲
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
🔰زلنسکی جا زد
عبدالله گنجی در توئيتی نوشت: شنیدم بعد از سر و صدای غربیها و اوکراین مبنی بر فروش پهپاد ایرانی به روسیه، ایران خواستار تشکل کمیته مشترک حقیقتیاب شده، طرف هم پذیرفته. اما بعد از حضور تیم فنی ایران در کشور ثالث، تیم اوکراینی از حضور خودداری کرده. چرا؟ غربیها به اوکراین: اگر حرف ایران ثابت شود بهانه تحریم نداریم.
🔰 بمب کثیف زیر ذرهبین آژانس
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که بازرسان این سازمان به درخواست کییف از ۲ نیروگاه هستهای در اوکراین بازرسی خواهند کرد تا ببینند هشدارهای روسیه مبنی بر آمادگی اوکراین برای استفاده از بمب کثیف صحت دارد یا نه.
🔰صادرات ۱۲ میلیارد دلاری ایران به کشورهای همسایه
بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، میزان صادرات ایران به کشورهای همسایه با رشد 9/89 درصدی نسبت به مدت مشابه در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ به عدد 12/3 میلیارد دلار رسیده است که بیش از نیمی از صادرات کشور را تشکیل میدهد.
🔰بدحسابها زیر ذرهبین
بانک مرکزی اعلام کرد: فهرست اطلاعات تسهیلات و تعهدات کلان بانکهایی که در پایان سه ماه اول سال جاری مورد بررسی نهایی قرار گرفتهاند به همراه اطلاعات تسهیلات کلان غیرجاری و تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط به تفکیک هر بانک بهروزرسانی و منتشر شد.
🔰آقای «همه گزینهها» مرد
اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در دوران ریاستجمهوری باراک اوباما در سن ۸۶ سالگی مرد. «همه گزینهها درباره ایران روی میز است» از تکیهکلامهای معروف کارتر در دوران هدایت پنتاگون توسط او از فوریه ۲۰۱۵ تا ژانویه ۲۰۱۷ بود.
🔰خسارت صهیونیستها از خروج آمریکا از توافق هستهای
گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهارات جدیدی بنیامین نتانیاهو را متهم کرد با فشار خود به دونالد ترامپ و وادار کردن او برای خروج از توافق هستهای ضربه مهلکی به امنیت رژیم صهیونیستی وارد کرد.
🔰الگوی کشت مورد حمایت دولت
قربانی، معاون برنامهریزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در الگوی کشت هیچ محدودیتی برای تولید محصولات وجود ندارد و برای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت میکنند ۵۰ درصد آببها رایگان میشود.
🔰روزهای سخت در انتظار اروپا
وزیر انرژی عربستان در رابطه با بحران انرژی در اروپا عنوان کرد که همه اروپا باید منتظر روزهای سختی باشند که پیشروست و عربستان در این راستا در حال رایزنی با اروپاییهاست.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
رئیسی: حادثه تروریستی شاهچراغ قطعا بی پاسخ نخواهد ماند
رئیس جمهور:
🔹اینجانب، شهادت و زخمی شدن جمعی از زائران حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیهالسلام در این حمله تروریستی را به خانوادههای این عزیزان و همه مردم ایران تسلیت عرض میکنم.
🔹تجربه نشان می دهد دشمنان ایران، انتقام استیصال و به سنگ خوردن تیرهایشان در ایجاد انشقاق در صفوف متحد ملت و پیشرفت کشور را با خشونت و ترور میگیرند.
این شرارت، قطعا بیپاسخ نخواهد ماند و دستگاههای امنیتی و انتظامی با شناسایی عقبههای این جنایت کور، به آمران و طراحان آن پاسخ پشیمانکننده و عبرتآموزی خواهند داد.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─