هدایت شده از تحدیر معتز آقایی و شرح دعای روز
جزء06.mp3
4.2M
🎤 تحدیر استاد معتز آقایی
📗همراه با تصویر
⬅️راهکار های موفق جزء
📖 جزء ششم
هدایت شده از تحدیر معتز آقایی و شرح دعای روز
☄ راهکارهای زندگی موفق در جزء ششم قرآن کریم ☄
🔹منبع: پایگاه اطلاع رسانی تبیان 🔸
@tahdir_Aghaii
راهی به سوی نور
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
همراه با یار مهربان
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
📚 معرفی کتاب
══✼ «زن و بازیابی هویت حقیقی»✼══
تجربیِات بشری بخصوص تجربهی «زنان» در جاهلیّت قدیم و در جاهلیّت عصر جدید، پر از تعارضات و تناقضات رفتاری است و به دلیل چند وجهی بودنِ موضوع و تعدّد آثار و پیامدهای آن، زنان در مقام تشخیص درستی و داوری متعارضات، دچار حیرت، سردرگمی و بلاتکلیفی شدهاند.
جهان امروز برای همهی امور زندگی، تعریف و تبیینی دارد امّا تعریف و تصویر صحیحی از هویّت و چیستی و جایگاه انسانی بنام زن - بهعنوان سنگ بنای جامعه و حیات - نداشته و بدون شناخت شخصیت، حقوق، وظایف و اختیارات وی، جهان را به چالش کشیده و هل مِن مبارز میطلبد. خود به بیراهه رفته و دیگران را نیز به بیراهه میکشاند.
جهان امروز در مقولهی زن و با هدف به بند کشیدن روحش، تنها به رهاسازی جسم او میاندیشد و قوانین موضوعهی جهان امروز نیز، صرفاً پیرامون مسائل مادّی و سهلالوصول نمودن طریق طلاق و تشویق به نحوههای زندگی خاص و تن ندادن به مسئولیتهای خانوادگی است. زن و پیوندهای روحی - اخلاقیش، هرگز مورد طلب و تلاش جهان امروز نیست. این در حالی است که خدای اسلام، زن را بزرگ میبیند و برای پیوندهای روحی و عاطفیاش، تعریف و تصویری روشن دارد.
کتاب «زن و بازیابی هویت حقیقی» که به کوشش محسن کربلای نظر و جمعی از محققین توسط انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده است، مجموعه ای از سخنان رهبر معظم انقلاب آیت الله سید علی خامنه ای است.
این کلمات از زبان انسانی جاری است که با رهتوشهی دانش الهی در ثقلین و آگاهی به مسائل زمان و حوادث واقعه، وظیفهی سنگین پاسخگویی به نیاز انسانی و هدایتگری را عهدهدار است.
🔷 موضوعات مهم مطرح شده در این کتاب عبارتند از:
اهمیّت و ضرورت پرداختن به مسألهی زن،
پیشینهی تاریخی،
جایگاه و اهمیّت الگوهای قرآنی-اسلامی،
الگوهای منحط،
حقوق و وظایف زن،
زن و خانواده در اسلام و جنگ تحمیلی،
تعامل زنان با مردان و حجاب زن و
بازیابی هویت حقیقی.
کتاب حاضر به صورت خلاصه به سه زبان انگلیسی، فرانسه و عربی نیز ترجمه شده است.
06.mp3
1.97M
༺═══════༺═════
💫🕊️💫🕊️💫🕊️💫🕊️💫🕊️
༺═══════༺═════
🌸🍃 شرح دعای روز ششم ماه مبارک رمضان از آیت الله مجتهدی (ره) 🍃🌸
eitaa.com/rahi_besoye_noor
•══•══•🍃══•══🎀
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌾 نکاتی قابل تأمل از دعای روز ششم ماه مبارک رمضان: 🌾
🌸خذلان معصیت
🌸شلاق انتقام
🌸 مقام رغبت
✨🔹🍃روز ششم🍃🔹✨
🎀══•══•🍃══•══
eitaa.com/rahi_besoye_noor
•══•══•🍃══•══🎀
🌿 🌾 اللهم لا تخذلنی فیه لتعرض معصیتک. 🌾🌿
خدایا ! یاریات را از من به خاطر گناهانم بر ندار.
یکی از نکاتی که ما انسانها گاهی در زندگی خود از آن غفلت داریم عنایات و یاری مستمر خالق هستی به ما در تمام عرصههای زندگی است.
انسان جدای از عنایات حضرت حق هیچ است و بدترین حالت برای انسان این است که خداوند او را به حال خود رها کند.
امام خمینی رحمه الله علیه در تفسیر آیه 19 سوره حشر میفرمایند:
اگر کسی خدا را فراموش کند و خود را آلوده به گناهان نماید؛ خداوند او را به خودش واگذار میکند و کسی را که خدا او را به خودش واگذارد؛ او تحت ولایت شیطان قرار میگیرد.
خذلان، یعنی ترک یاری خداوند. انسانی که همه وجود و هستیاش به خداوند است اگر این یاری و این توجه از او برداشته شود دیگر چیزی برایش باقی نمیماند.
حالا چه چیزی سبب میشود که یاری خداوند از بنده گرفته شود و او به حال خودش رها گردد؟
در همین فراز از دعا آمده که:
گناه و معصیت و سرکشی و عصیان ما سبب میشود این توفیق و یاری الهی از ما گرفته شود.
انسانهای موحد باور دارند که به یاری و نگاه و توجه خداوند نیازمندند و بدون آن زندگی نورانیتی نخواهد داشت. ولی با غفلتی که در وجود خیلی از افراد هست : با خطا و اشتباه قدر این نعمت را نمیدانند و برای دنیا و آخرتشان از اثرات آن محروم میمانند.
حدیث قدسی : ای کسی که دست از وصال ما برداشتهای و از ما دور شدهای و بر دوری کردن از ما قسم خوردهای.قسم خود را بشکن و کفاره بده. ما ابلیس ملعون را از درگاه خود راندیم چون به تو سجده نکرد؛ پس چگونه تو با او مصالحه کردی و از ما دور شدی.
. ✨🔹🍃1⃣🍃🔹✨
🎀══•══•🍃══•══
eitaa.com/rahi_besoye_noor
•══•══•🍃══•══🎀
🌿🌾 و زحزحنی فیه من موجبات سخطک 🌾🌿
و عوامل خشم و غضبت را از من دور ساز.
عاملی که باعث خشم الهی میگردد؛ گناه و عصیان و نافرمانی بندههاست.
انسانی که در همسایگیاش نیازمندی وجود دارد و او بیتفاوت از کنارش میگذرد ؛
رها کردن فرزندان به حال خودشان ؛ غیبت ؛ تهمت ؛ ناسزاگویی ؛ بداخلاقی و بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی از مصادیق موجبات سخط الهیاند.
نظام زندگی انسانها بر پایه جبر نیست و برگشت از مسیر گناه درا ختیار خود انسان است. اگر انسان صراط مستقیم الهی را برگزیند؛ یاری خداوند همراهش خواهد بود و اگر نیت و عمل شر را انتخاب کند؛ سخط الهی را به دنبال دارد.
. ✨🔹🍃2⃣🍃🔹✨
🎀══•══•🍃══•══
eitaa.com/rahi_besoye_noor
•══•══•🍃══•══🎀
🌿🌾 و لاتضربنی بسیاط نقمتک 🌾🌿
و مرا به تازیانه انتقامت عذاب نکن.
در فرار دوم اینگونه عرضه میداریم که خدایا اگر ما با پیروی از هوای نفس بدی کردیم ؛ با انتقام و عقوبت خودت، شلاقهای عذابت را متوجه ما نکن.
شلاقهای خداوند دو گونه است: برخی از آنها در همین دنیاست; هر چند خود انسان از آن غافل است و برخی در عالم آخرت است که به انتظار انسان نشسته است.
جهان آفرینش بر اساس سنتهای الهی پیش میرود و همه زندگانی بشر برپایهی محاسبه است.
وقتی میگوییم خدایا ما را با شلاقها و تازیانههای عقوبتت عذاب نکن، باید در عمل کاری کنیم که متوجه این عذابها نشویم.
تازیانه عذاب الهی آنگاه متوجه انسان میشود که موجبات خشم و غضب پروردگار را فراهم آورد و آنچه موجبات خشم خداوند را فراهم میآورد ؛ نافرمانی اوست.
این سیلی و شلاق الهی گاهی رحمت و لطف خداوند نسبت به بندگانش هست تا از خواب غفلت بیدار شوند و تا فرصت دارند جبران کنند و با دست پر به ملاقات پروردگار نایل شوند.
خوشا به حال کسانی که به گونهای عمل میکنند که همواره عنایات و یاری خداوند متعال را با خود دارند و آن کسی که خداوند یار اوست هیچ کم و کاستی ندارد.
اما در مقابل، بدترین پیشامد در زندگی انسان این است که خداوند یاریاش را از انسان دریغ کند، ( البته این دریغ کردن به خاطر اعمال انسان است و گر نه خداوند وجودش خیر محض است) و مخذول خداوند شود که از آن به ذات سبحانیاش پناه میبریم.
. ✨🔹🍃3⃣🍃🔹✨
🎀══•══•🍃══•══
eitaa.com/rahi_besoye_noor
•══•══•🍃══•══🎀
🌿🌾 بمنک و ایادیک یا منتهی رغبة الراغبین 🌾🌿
به منت و عنایتت ای منتهای آرزوی آرزومندان.
اجابت خواستههایی که در این فرازهای دعای روز ششم از خداوند طلب داریم ، تنها با عنایت و منت پروردگار میسر است، لذا او را با نجوای "*بمنک و ایادیک* " صدا میزنیم. خدایی که منتهای رغبت و آرزوی آرزومندان است و این نکته دقیقی است که نمایانگر درجه انسان مومن است.
🌀 مقام رغبت :
رغبت یک نوع محبتی است که در دل انسان مومن به وجود میآید که نمیتواند لحظه ای از محبوبش جدا شود.
اگر منتهای رغبت و آرزوی انسان بهشت باشد نشانه کمال ایمان نیست همچنانکه اگر منتهای آرزو نجات از عذاب الهی باشد.
راغبین; مومنینی هستند که آرزوی اصلی و نهایی آنان فقط و فقط خود خداست و این نشانه کمال ایمان است.
بار خدایا! ترا به مقربین درگاهت قسمت میدهیم که این نجواهای ما را به اجابت برسانی و عاقبت همه ما را ختم بخیر بفرمایی.
. ✨🔹🍃4⃣🍃🔹✨
🎀══•══•🍃══•══
eitaa.com/rahi_besoye_noor
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قسمت دوم از مستند جنجالی کلاه وحدت
💬 #بصیرت_عمار
✅ هدف از طرح وحدت؛ وحدت برای تصرف صندلی قدرت یا وحدت برای رفع مشکلات ملت؟!
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
راهی به سوی نور
┄┄┅━⊹🌸⊹━┅┄┄ سبک زندگی مؤثرتراز آگاهی وایمان ازسری بیانات معنوی استادپناهیان ┄┄┅━⊹🌸⊹━┅┄┄ بسم ال
┄┄┅━⊹🌸⊹━┅┄┄
سبک زندگی مؤثرتراز آگاهی وایمان
ازسری بیانات معنوی استادپناهیان
┄┄┅━⊹ک🌸⊹━┅┄┄
بسم الله الرحمن الرحیم
📌شاید کسی نخواهد تقوا داشته باشد، ولی ادب که باید داشته باشد!
📌چرا صهیونیستها بیادبی را رواج میدهند؟ چون وقتی ادب در جامعه از بین برود، میتوانند مردم را به بردگی بکشند
🔹علی(ع): کسی که ادب را ترک کند، بردۀ دیگران میشود.
🔹ادب، سختی دارد؛ باید سختی ادب را بپذیریم
🔹خوشاخلاقبودن اگر بهخاطر صفات ارثی باشد، هنر نیست؛ هنر این است که به خودت سختی بدهی و رفتارهای خودت را منظم کنی؛ آنهم بر مبنای ادب!
🔹خوبیهای ژنتیکی را برای خودت فضیلت حساب نکن! آن خوبیهایی ارزش دارد که برایش «سعی کردهای»!
🔹به خوبیهای خودت نگاه کن، ببین برای این خوبیها چه زحمتی کشیدهای؟ چه سعی و تلاشی انجام دادهای؟
🔹 تقوا نسبت به ادب، چند ویژگیِ اضافه دارد:
1. دقت و مراقبتِ دائم
2. دنبال دستور خدا بودن
3. داشتنِ انگیزۀ الهی در رفتارها
⭕سهتا فریب بزرگ معمولاً در زندگی ما وجود دارد که ما با توجیهات و تعابیرِ بهظاهر معقول و مطلوب، این فریبها را به خودمان تحمیل میکنیم:
⭕یک فریب این است که ما گاهی اوقات، دنبال علاقههای خوب میگردیم و منتظریم علاقۀ به انجامِ کار خوب، اینقدر در وجود ما شدید بشود تا آن کار خوب را با لذت انجام بدهیم. ولی این در واقع یکنوع راحتطلبی است! چون معنایش این است که نمیخواهی برای تقویت این علاقه، بهزحمت بیفتی، بلکه میخواهی منتظر بمانی تا این علاقه همینطوری تقویت شود!
⭕فریب دیگر این است که انسان گاهی میخواهد ایمان و یقینش اینقدر قوی بشود تا کارهای خوب را بهراحتی و با لذت، انجام بدهد. این هم نوعی راحتطلبی و لذتطلبی است.
⭕فریب سوم این است که میگوید: من دوست دارم اخلاقم خوب باشد، تا در اثرِ داشتنِ ملکاتِ خوب، رفتارهای خوب را بهراحتی و با لذت انجام بدهم! این راحتطلبی و لذتطلبی، ذلیل بشود! مثلاً انسان میخواهد سخاوت، سجیۀ او باشد تا وقتی انفاق میکند، زجر نکشد!
⭕ما میگوییم: هنر این است که به خودت سختی بدهی و-بدون اینکه منتظر باشی ایمان و محبت و اخلاقت خودبهخود بالا برود- رفتارهای خودت را منظم کنی؛ آنهم با بنای ادب!
⭕باید قبول کنیم که «ادب سختی دارد!» حتی اگر پدر و مادرها دیدند که فرزندشان بهخاطر صفات ژنتیکیِ انتقالیافته از پدر مادر به بچه، چهارتا صفت اخلاقی خوب دارد و با این صفات خوب، چهارتا کار خوب را راحت انجام میدهد، رفتارهای خوبی را که برای بچه سخت است به او تمرین بدهند؛ این یعنی ادبکردن!
⭕اینکه همینطوری-بهخاطر صفات ژنتیکی- اخلاقت خوب باشد هنر نیست، مهم این است که چه تغییری در رفتارت ایجاد کردهای؟ چه عادت خوبی را پیدا کردی؟ چه عادت بدی را ترک کردی؟ حتی چه عادت خوبی را ترک کردی؟ آن تلاشی که برای تغییر عادت، بهخرج میدهی ارزش دارد.
⭕قرآن میفرماید:
«لَيْسَ لِلْإِنْسانِ إِلاَّ ما سَعى»
(نجم/39)
برای انسان هیچ چیزی جز «سعی» نمیماند و هیچچیزی جز سعی، به انسان ارزش نمیدهد. الان خوبیهای خودت را نگاه کن، ببین برای این خوبیها چه زحمتی کشیدهای؟ چه سعی و تلاشی انجام دادهای؟ اگر خوبیهایت بهصورت ژنتیکی از خانواده به تو منتقل شده و برایش زحمتی نکشیدهای، فایده ندارد! کمااینکه برخی حیوانات بهصورت ژنتیک، باوفا هستند و برخی دیگر، بهصورت ژنتیک یا فیزیولوژیک، متین هستند! یعنی این صفات خوب را با سعی و تلاش خودشان کسب نکردهاند و برایش سختی نکشیدهاند!
⭕روی آن خوبیهایی که از خانوادهات به ارث بردهای، حساب نکن! نه اینکه طبق آنها رفتار نکنی! طبق آنها رفتار کن، ولی این خوبیهای ژنتیکی را برای خودت فضیلت حساب نکن! ملکات نفسانی-که محور علم اخلاق است- زیاد برای ما مهم نیست، «سعیِ انسان» برای ما مهم است که این سعی هم با سختی توأم است.
⭕ *کسبکردنِ ادب، سخت است.*
امیرالمؤمنین(ع) میفرماید:
«النَّفْسُ مَجْبُولَةٌ عَلَى سُوءِ الْأَدَب...»
(مشکاتالانوار/۲۴۷)
نفس انسان همیشه دنبال بیادبی است(بیادبی را دوست دارد) و عبد مأمور است که برای حُسن ادب، ملازمت داشته باشد، وقتی که نفس خود را به ادب، وادارش میکند، نفسش مخالفت میکند و عبد باید محکم در مقابل نفسِ خودش بایستد، اگر عنان نفسش را راها کند، در فساد نفسش شریک شده است و اگر به نفسش کمک کند که به دلبخواهی خودش بپردازد، در قتل نفس خودش شریک شده است!
(انگار قاتل خودش شده است!)
👈 ادامه مطلب در پست بعد👇👇
@Panahian_text