#حدیث_روز
حکمت 89 :
وَ قَالَ [عليه السلام] مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ .
راه اصلاح دنيا و آخرت (اخلاقى، تربيتى، اجتماعى)
و درود خدا بر او ، فرمود : كسى كه ميان خود و خدا را اصلاح كند ، خداوند ميان او و مردم را اصلاح خواهد كرد، و كسى كه امور آخرت را اصلاح كند ، خدا امور دنياى او را اصلاح خواهد كرد ، و كسى كه از درون جان واعظى دارد ، خدا را بر او حافظى است .
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#شهدای_پیشمرگ_کرد
نام : عبدالله همایون نژاد
تاریخ تولد : 1314/8/1
محل تولد : سنندج
تاریخ شهادت : 1357/8/9
محل شهادت : در مقابل حسینیه سنندج
شهید عبدالله همایون نژاد
شهید عبدالله همایون نژاد در روز اول آبان ماه سال 1314 در شهر سنندج به دنیا آمد. پدرش حبیب الله و مادرش نازنین نام داشت. وقتی که پدرش دار فانی را وداع گفت، بار مسئولیت خانواده را بر دوش گرفت.
شهید همایون نژاد با داشتن مدرک دیپلم طبیعی و پس از معافیت از خدمت نظام وظیفه، به خاطر کفالت خواهر و برادرانش به استخدام شرکت مخابرات درآمد و بعد از مدتی به امر مقدس ازدواج اهتمام ورزید و با خانم فریده محمدی زندگی مشترکشان را آغاز نمودند. پس از فراغت از کار به مطالعه کتب دینی می پرداخت و بخشی از وقتش صرف اُنس با قرآن می شد.
شهید همایون نژاد خیلی زود در صف مبارزین انقلابی قرار گرفت و فعالیت خود را بر علیه رژیم ستم شاهی آغاز کرد. سال 1355 دو بار توسط ساواک دستگیر شد و پس از شکنجه های قرون وسطایی و اذیت و آزار فراوان بصورت موقت و با قید شرط و شروط خاص از زندان آزاد شد و پس از گذشت مدت کوتاهی از آزادی مشروط به فعالیت های انقلابی اش ادامه داد.
پاییز سال 1357 از راه رسید و شهید همایون نژاد علی رغم داشتن چهار فرزند ـ دو پسر و دو دختر ـ، به فعالیتش بر علیه رژیم پهلوی ادامه داد. فعالیت مردم علیه رژیم طاغوت به اوج خود رسیده بود و انقلابیون به صورت شبانه روز فعالیت می کردند؛ از توزیع اعلامیه گرفته تا توزیع نوار کاست سخنرانی و جلسات هماهنگی و شعار نویسی بر روی در و دیوار شهر ها، به گونه ای که تمام وقت جوانان انقلابی را پر کرده بود و عبدالله نیز همچون سایر انقلابیون تا پاسی از شب مشغول فعالیت بود و برای سقوط دولت شاهنشاهی لحظه شماری می کرد که سرانجام در روز نهم آبان ماه همان سال در سن 43 سالگی در مقابل حسینیه سنندج در حالی که تابوت پیکر شهید را حمل می کرد، مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم قرار گرفت و به مقام رفیع شهادت نائل آمد و نامش در لیست شهدای انقلاب اسلامی به ثبت رسید و پیکر پاکش در قبرستان تایله سنندج در کنار سایر همرزمانش مدفون شد.
#سرزمین_مجاهدت_خاموش
#راهیان_نور_غرب_شمالغرب
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#حدیث_روز
حکمت 90 :
وَ قَالَ [عليه السلام] الْفَقِيهُ كُلُّ الْفَقِيهِ مَنْ لَمْ يُقَنِّطِ النَّاسَ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ وَ لَمْ يُؤْيِسْهُمْ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ وَ لَمْ يُؤْمِنْهُمْ مِنْ مَكْرِ اللَّهِ .
شناخت عالم آگاه (علمى ، اعتقادى)
و درود خدا بر او ، فرمود : فقيه كامل كسى است كه مردم را از آمرزش خدا مأيوس ، و از مهربانى او نوميد نكند و از عذاب ناگهانى خدا ايمن نسازد.
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#شهدای_پیشمرگ_کرد
نام : محمد کريميان
تاریخ تولد : 1295/2/1
محل تولد : روستای مران عليا از توابع شهرستان ديواندره
تاریخ شهادت : 1361/1/21
محل شهادت : سنندج
ملا محمد کريميان
شهید ملا محمد کريميان در اولین روز از اردیبهشت ماه سال 1295 در روستای مران عليا از توابع شهرستان ديواندره به دنيا آمد. پدرش ملا محمدحسین مردی صالح و مؤمن بود. ملا محمد ابتدا نزد ملا عبدالحکيم به آموختن مقدمات علوم دين مشغول شد و پس از آن در شهر سقز نزد ملا محمدامين تلمذ کرد.
ملا محمد مدتی نيز به صفای باطن کوشيد و بدين منظور به بياره رفت و در خانقاه آنجا معتکف شد و به سلوک عوالم روحانی پرداخت. ضمن سلوک، برخی کتابهای مهم در زمينه بلاغت، کلام، تفسير و نحو عرب را نیز مطالعه کرد؛ ديوان اشعار شاعرانی چون مولوی را نيز از نظر گذراند، آنگاه برای ترويج احکام و معارف اسلامی به مران عليا بازگشت و ضمن فعاليت علمی و دينی در زادگاهش، به روستاهای اطراف نيز می رفت.
وقتی مردم منطقه سارال، آوازه فضل و تقوای ملا محمد کريميان را شنيدند، با اصرار ایشان را به آن منطقه دعوت کردند، ملامحمد دعوت آنان را پذيرفت و در روستای گيزمل سفلی ساکن شد.
ملا محمد در زمان رژيم پهلوی در خطبه های نماز جمعه و منبر جماعت روستای گيزمل مردم را ارشاد می کرد و آنان را از مظالم حکومت آگاه می ساخت.
ملا محمد پس از پیروزی انقلاب اسلامی به افشای هويت پليد گروهک های ضد انقلاب پرداخت و مردم را از نيات شوم آنان برای نابودی اسلام و حذف آيين اسلام از زندگی مردم آگاه ساخت، گفتار و کردار ملامحمد مؤثر واقع شد؛ بدين سبب افراد ضد انقلاب به آزار و اذيت ایشان روی آوردند.
ملا محمد ستم ها و ناپاکی های افراد ضد انقلاب را برای مردم آشکار می کرد و برای نابودی آنان تلاش می کرد. ایشان جان را عاریتی از سوی خداوند می دانست که برای احقاق حق به انسان سپرده شده است بدین سبب، از دست دادن جان برایش گران نبود، تهدید ها، فشارها و تحقیر های ضد انقلاب نتوانست او را از مبارزه منصرف کند.
شهید ملا محمد کريميان مدتی بعد از پيروزی انقلاب اسلامی در محله حاجی آباد شهر سنندج ساکن شد، اما افراد ضد انقلاب شب بيست و يکم فروردين ماه سال 1361 به منزلش هجوم بردند و نه تنها او را به شهادت رساندند، بلکه خانه اش را با انبوه کتب دينی و قرآن به آتش کشیدند و پيکرش را نیز سوزاندند. مردم مؤمن سنندج پيکر نيمه سوخته ملا محمد را در بهشت محمدی اين شهر به خاک سپردند.
#سرزمین_مجاهدت_خاموش
#راهیان_نور_غرب_شمالغرب
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#حدیث_روز
حکمت 81 :
وَ قَالَ [عليه السلام] قِيمَةُ كُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ
قال الرضى و هى الكلمة التى لا تصاب لها قيمة و لا توزن بها حكمة و لا تقرن إليها كلمة .
ميزان ارزش انسان ها (ارزش تخصّص و تجربه) (اخلاقى،معنوى)
و درود خدا بر او ، فرمود : ارزش هر كس به مقدار دانايى و تخصّص اوست .
(اين از كلماتى است كه قيمتى براى آن تصور نمى شود ، و هيچ حكمتى هم سنگ آن نبوده و هيچ سخنى والايى آن را ندارد).
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#شهدای_پیشمرگ_کرد
ام : محمد جعفری
تاریخ تولد : 1333
محل تولد : در بخش دهگلان از توابع شهرستان قروه
تاریخ شهادت : 1359/5/8
محل شهادت : روستایی هوار پان در کمین نیروهای ضد انقلاب
شهید محمد جعفری
تاریخ تولد: 1333
محل تولد: در بخش دهگلان از توابع شهرستان قروه
تاریخ شهادت: 1359/5/8
محل شهادت: روستایی هوار پان در کمین نیروهای ضد انقلاب
فرمانده سپاه بخش دهگلان شهرستان قروه
شهید محمد جعفری معروف به (حه مه رابی) در سال 1333 در بخش دهگلان از توابع شهرستان قروه دیده به جهان گشود. تا اواسط مقطع ابتدایی به تحصیل ادامه داد. در همان سال بود که با نهضت چشمگیر حضرت امام (ره) آشنا شد و به جمع عاشقان آن رهبر فرزانه پیوست. پس از پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی و پیدایش گروهک های ضدانقلاب در منطقه دهگلان، به مبارزه قاطعانه با آنان برخواست. در سال 1358 به عضویت سازمان پیشمرگان مسلمان کرد شاخه دهگلان در آمد. این سازمان در پی صدور فرمان تاریخی حضرت امام (ره)مبنی بر ایستادگی در مقابل گروهکهای ضد انقلاب در سال 1358 تشکیل شد. به گونه ای که عده زیادی از مردان غیور کرد به صورت داوطلب سلاح در دست گرفتند و با عزم قاطع و استوار به مقابله با ضدانقلاب پرداختند. این سازمان وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و بیشتر به جذب نیروهای بومی همت می گماشت.
پس از مدتی به خاطر شایستگی و لیاقتی که از خود نشان داد به فرماندهی آن سازمان منصوب شد. در تاریخ 1359/5/8 هنگامی که به منظور بازدید از محور موچش - بلبان آباد رفته بود در روستایی به نام «هوار پان» در کمین نیروهای ضد انقلاب افتاد و همراه دو نفر از همرزمان دلاور خود به شهادت رسید. از شهید جعفری یک فرزند پسر و یک فرزند دختر به یادگار مانده است.
بی نهایت ساده و بی تکبر بود؛ اخلاص عجیبی داشت؛ می شد خلوص و سادگی را در اعمال و رفتار او به وضوح مشاهده کرد. دلسوز بود. در آنچه که به او محول می گردید خیانتی روا نمی دید. خود را وقف انقلاب و اهداف نظام می دانست و از مبارزه با دشمنان اسلام و قرآن لذت می برد. گروهکهای ضد انقلاب از دست او به ستوه آمده بودند و می خواستند به هر طریقی او را از سر راه خود بردارند و چون در این راستا موفق نمی شدند خانواده او را مورد آزار قرار می دادند؛ به طوری که او به خاطر آن که بتواند با خیال آسوده به مبارزه با آن اشرار پلید بپردازد، خانواده خود را از دهگلان به قروه انتقال داد. نیرو های ضد انقلاب به حدی با او عداوت و دشمنی داشتند که او را بسیار ناجوانمردانه به شهادت رساندند و بدنش را تکه تکه کردند. از این اسناد محکم و معتبر که بتواند شقاوت و سنگدلی آن بی رحمان خود فروخته را به اثبات برساند، بسیار است.
شهید محمد جعفری نماز را وسیله ای برای رسیدن به شهادت می دانست. و همیشه در نماز خاضعانه از خداوند می خواست که شرف شهادت را نصیب او نماید. روزه داری بود که با لذت یک پیروزی و خستگی طاقت فرسای مبارزه با اشرار، افطار می کرد و در فرجام زندگی دنیایی خود هم، با گلوله و خون افطار ساخت که بهترین نوع روزه گشادن است. او بسیار صبور و شکیبا بود. از سختی مبارزه و جهاد احساس و ملالت نمی نمود. قلبی صاف و مهربان داشت. در وجودش کینه و عداوت نبود. همیشه می خواست که دیگران را از کار های بد باز دارد و به سوی کارهای حسنه سوق دهد .بی ادعا بود و در برابر آن همه رنج و مشقتی که متحمل می شد، توقعی نداشت. خیر خواه دیگران بود و آنها را مورد راهنمایی و ارشاد قرار می داد.//
#سرزمین_مجاهدت_خاموش
#راهیان_نور_غرب_شمالغرب
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#حدیث_روز
حکمت 82 :
وَ قَالَ [عليه السلام] أُوصِيكُمْ بِخَمْسٍ لَوْ ضَرَبْتُمْ إِلَيْهَا آبَاطَ الْإِبِلِ لَكَانَتْ لِذَلِكَ أَهْلًا لَا يَرْجُوَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِلَّا رَبَّهُ وَ لَا يَخَافَنَّ إِلَّا ذَنْبَهُ وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِذَا سُئِلَ عَمَّا لَا يَعْلَمُ أَنْ يَقُولَ لَا أَعْلَمُ وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ إِذَا لَمْ يَعْلَمِ الشَّيْ ءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ وَ عَلَيْكُمْ بِالصَّبْرِ فَإِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الْإِيمَانِ كَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ وَ لَا خَيْرَ فِى جَسَدٍ لَا رَأْسَ مَعَهُ وَ لَا فِى إِيمَانٍ لَا صَبْرَ مَعَهُ .
ارزش هاى والاى انسانى (اخلاقى)
و درود خدا بر او ، فرمود : شما را به پنج چيز سفارش مى كنم كه اگر براى آن ها شتران را پر شتاب برانيد و رنج سفر را تحمل كنيد سزاوار است : كسى از شما جز به پروردگار خود اميدوار نباشد، و جز از گناه خود نترسد، و اگر از يكى سؤال كردند و نمى داند ، شرم نكند و بگويد نمى دانم ، و كسى در آموختن آنچه نمى داند شرم نكند و بر شما باد به شكيبايى كه شكيبايى ، ايمان را چون سر است بر بدن و ايمان بدون شكيبايى چونان بدن بى سر ، ارزشى ندارد.
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#شهدای_پیشمرگ_کرد
شهید محمد کاکه خانی با برادرم دوست و همرزم بود. رفت و آمد آقا محمد به خانه ما ادامه داشت تا اینکه یک روز مادرش به خانه ما آمد و از من برای آقا محمد خواستگاری کرد.

شهید محمد کاکه خانی
بعد از اینکه من و آقا محمد با هم ازدواج کردیم، برایم تعریف می کرد: «همان روزهای اولی که شما را دیدم، مهرتان به دلم نشست. اما نمی توانستم به دوست صمیمی ام بگویم که عاشق خواهرت شده ام. مدت ها با خودم کلنجار رفتم تا اینکه توانستم به خودم بقبولانم که خواستگاری کردن از خواهر دوست صمیمی ام اشکالی ندارد. بعد از این مرحله باید جریان عاشق شدنم را با خانواده ام در میان می گذاشتم که به خواستگاری شما بیایند. من که نمی توانستم در چشم پدر و مادرم نگاه کنم و به آن ها بگویم که به خواستگاری شما بیایند، بعد از اینکه مرخصی ام تمام شد و به محل کار مراجعه کردم، درد دلم را داخل یک نامه نوشتم و نامه را مهر و موم کردم و به برادرت تحویل دادم تا نامه را سربسته به خانواده ام تحویل دهد. بعد از اتمام مرخصی وقتی به خانه آمدم، پدر و مادرم به خواستگاری شما آمدند».
بعد از خواستگاری آقا محمد، خانواده ام با ازدواج من و ایشان موافقت کردند و ما به عقد هم درآمدیم. ابتدای سال 1361 بود که زندگی مشترک من و همسرم در اتاق کوچکی در منزل پدری آقا محمد آغاز شد. آقا محمد فرزند بزرگ خانواده بود و زندگی مشترک ما در یک خانواده نسبتاً بزرگ با خوبی و خوشی شروع شد.
آقا محمد هفته به هفته و ماه به ماه دور از خانه و در محل کارش بود؛ ایشان جزء نیروهای گردان ضربت بود و بیشتر ایام سال را در مناطق آلوده از جمله ارتفاعات سارال، سقز، سروآباد و مریوان سپری می کرد. اما زمانی که به خانه می آمد موجی از خوشی و صفا تمام خانه را در بر می گرفت. اخلاق خوب آقا محمد با من و خواهر و برادران کوچکش هیچ گاه از خاطرم نمی رود. آقا محمد احترام ویژه ای برای پدر و مادرش قایل بود و همواره با عزت و احترام با آن ها برخورد می کرد.
آقا محمد جوان با اخلاق و با حیایی بود و در کنار پدر، مادر و خواهر و برادرانش خیلی با من گرم نمی گرفت، اما زمانی که با هم بیرون می رفتم متوجه عشق و علاقه ایشان می شدم. قدم زدن و حرف زدن در کنار آقا محمد برایم مسرت بخش بود.
مهرماه سال 1363 بود که خداوند یک فرزند دختر به ما ارزانی داشت، نامش را کوهستان نهادیم. عشق و علاقه آقا محمد به دخترمان وصف ناپذیر بود. آقا محمد می گفت: «در ایامی که در محل کار هستم، عکس کوهستان را روی سینه ام می گذارم و به خواب می روم».
نه ماهی از تولد کوهستان سپری شده بود و ما با خوشی ومهربانی در کنار همدیگر زندگی می کردیم. یک روز که قرار بود آقا محمد به محل کارش در شهر مریوان عزیمت نماید، صبح زود از خواب بیدار شد و شال و کلاه کرد تا عازم مریوان شود. از خواب بیدار شدم و صبحانه آقا محمد آماده کردم. آقا محمد خداحافظی کرد و از خانه بیرون رفت، اما دوباره برگشت و کوهستان را که در خواب بود، در آغوش گرفت و صورتش را بوسید. این کار آقا محمد سه مرتبه تکرار شد. در مرحله آخری که آقا محمد می خواست پایش را از درب خانه بیرون بگذارد رو کرد به من و گفت: «شاید این آخرین دیدار ما باشد، اما قَسَمَت می دهم به مقدسات دین مبین اسلام، هیچ گاه فرزندمان را رها نکن؛ این دختر تنها یادگار من است، پس هرجا رفتی او را با خودت همراه کن و اجازه نده که درد بی مادری نیز بر او تحمیل شود».

شهید محمد کاکه خانی در کنار همرزمش
هر چه خواستم آقا محمد را دلداری دهم، نشد. انگار به دلش برات شده بود که در این سفر به شهادت خواهد رسید. برای اینکه از سفر منصرفش کنم گفتم: پدرم مریض است، اگر می خواهید امروز به ملاقات پدرم می رویم و شما صبح فردا به محل کارتان مراجعه کنید. ایشان قبول نکرد و خداحافظی کرد و رفت.
همسرم در روز ششم مرداد ماه سال 1364 در منطقه کُره میانه مریوان به شهادت می رسد و پیکرش به مدت سه شبانه روز در منطقه روی زمین می ماند و همرزمانش بعد از سه روز پیکرش را به بهشت محمدی(ص) منتقل می کنند. نیروهای ضد انقلاب تمام وسایل همسرم را به غارت برده بودند؛ آن ها حتی به عکس دختر نُه ماهه ام نیز رحم نکرده و عکس دخترم را نیز با خود برده بودند.
گروهک های ضد انقلاب بعد از شهادت همسرم، نام و مشخصات همسرم را در رادیوهای بیگانه اعلام کرده بودند. تعدادی از اقوام و همسایه ها از شهادت همسرم اطلاع داشتند، اما خود ما از شهادت ایشان بی اطلاع بودیم. تا اینکه پدر و مادر همسرم برای پیگیری ماجرا به مریوان رفتند و پیکر بی جان همسرم را به سنندج آوردند و ما پیکر همسرم را در بهشت محمدی(ص) سنندج به خاک سپردیم.
زمانی که همسرم زخمی می شود و در چنگال گروهک های ضد انقلاب گرفتار می شود، به طرز وحشتناکی مورد شکنجه قرار می گیرد. نیروهای ضد انقلاب همسرم را مورد بازجویی قرار می دهند و چون همسرم لام تا کام حرفی نمی
زند، ایشان را مورد شکنجه قرار می دهند. وقتی با پیکر بی جان همسرم رو به رو شدم، متوجه شدم که نیروهای ضد انقلاب دست و پای همسرم را شکسته اند و با شلیک گلوله های متعدد ایشان را شکنجه کرده اند. نیروهای ضد انقلاب در نهایت با یک تیر خلاص همسرم را مظلوانه به شهادت رسانده بودند و پیکر پاک و مطهرش را روی زمین رها کرده بودند.
کوهستان کاکه خانی تنها یادگار شهید محمد کاکه خانی نیز با بیان اینکه مادرم در تمام طول زندگی ام اجازه نداد که درد بی پدری را بچشم گفت: علی رغم تمام حمایت های مادرم، اما گاهی آن قدر دلتنگ پدرم می شدم و پتو را روی سرم می کشیدم و آرام آرام زیر پتو گریه می کردم تا به خواب می رفتم. آن قدر دوست داشتم که پدرم زنده بود و دستش را روی سرم می کشید و نوازشم می کرد، اما ... .
زمانی که می خواستم ازدواج کنم، دوست داشتم پدرم شاهد عقدم باشد و من با اجازه ایشان در جواب عاقد "بله" بگویم. دو شب قبل از مراسم عقد، پدرم را در خواب دیدم که در مراسم عقدم حاضر شده است، در حالیکه همه اقوام و آشنایان در مراسمم حضور داشتند، پدرم عقد نامه ام را امضاء کرد. دیدن این خواب تا حدود زیادی از ناراحتی هایم کاست و من را برای ازدواج مصمم تر کرد.
من هیچ خاطره ای از پدر شهیدم ندارم و تمام ذهنیتی که از ایشان دارم متعلق به خاطراتی است که مادرم برایم تعریف کرده است. با جان و دل پای حرف های مادرم می نشستم و به خاطرات پدرم گوش می دادم. یکی از وصایای بزرگ پدرم، حفظ حجاب بوده. من هم برای اینکه به وصیت پدرم جامه عمل بپوشانم همواره سعی کرده ام در نشر و گسترش حجاب و حفظ آن در جامعه اسلامی کوشا باشم.
پدرم اعتقاد راسخی به انقلاب اسلامی داشت و برای حفظ دست آوردهای انقلاب اسلامی لباس مقدس پاسداری به تن کرد و وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. پدرم آن قدر شجاع و دلیر بود که امروز بعد از گذشت سال ها از شهادت ایشان، وقتی خاطرات حضور ایشان در عملیات های مختلف را می شونم افتخار می کنم که فرزند چنین پدری هستم.
#سرزمین_مجاهدت_خاموش
#راهیان_نور_غرب_شمالغرب
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#حدیث_روز
حکمت 83 :
وَ قَالَ [عليه السلام] لِرَجُلٍ أَفْرَطَ فِى الثَّنَاءِ عَلَيْهِ وَ كَانَ لَهُ مُتَّهِماً أَنَا دُونَ مَا تَقُولُ وَ فَوْقَ مَا فِى نَفْسِكَ .
روش برخورد با چاپلوسان (اخلاقى، تربيتى)
و درود خدا بر او ، : (به شخصى كه در ستايش امام افراط كرد ، و آنچه در دل داشت نگفت).
فرمود : من كمتر از آنم كه بر زبان آوردى ، و برتر از آنم كه در دل داري.
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#شهدای_پیشمرگ_کرد
شهید فایق امانی در اولین روز از فروردین ماه سال 1351 در روستای خورخوره از توابع شهرستان سقز به دنیا آمد. پدرش رشید نام داشت که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و حضور ناموجه گروهک های ضد انقلاب در کردستان، به عنوان پیشمرگ مسلمان کرد از میهن اسلامی دفاع می کرد و مادرش زیبا خانم به کار خانه داری مشغول بود.
فایق در روزهایی که امت مسلمان ایران بر علیه حکومت پهلوی قیام کرده بودند، در پایه اول دبستان مشغول تحصیل بود. فایق همزمان با تحصل علم و دانش در مدرسه، درس دفاع از وطن، شرف و ناموس را از پدر مبارزش می آموخت.
شهید فایق امانی جوانترین پیشمرگ مسلمان کرد شهرستان سقز و حتی کردستان است که در سال تحصیلی 1361-1362 دانشآموز مقطع ابتدائی دبستان هجرت سقز بود. فایق علی رغم اینکه کم سن و سال بود، اما شاهد رشادت و ایثارگری پدر و همرزمان پیشمرگش بود.
در روزهایی که هم سن و سالان فایق در کلاس های درس حاضر می شدند و به تحصیل علم و دانش مشغول بودند، فایق شاهد ظلم و ستم گروهک های ضد انقلاب در حق مردم سرزمینش بود. فایق علی رغم صغر سنی نمی توانست ببیند که مزدوران اجنبی به جان مردم کردستان افتاده اند و آرامش مردم را سلب کرده اند.
در حالیکه کودکان و نوجوانان بعد از فراغت از تحصیل، به دنبال بازی های کودکانه اشان بودند؛ فرزندان کردستان باید درس جهاد و شهادت را خیلی زود میآموختند تا دوشادوش پدرانشان از سرزمین مجاهدتهای خاموش پاسداری کنند.
با تعطیلی مدارس در تابستان سال 1362، تعدادی از پیشمرگان کم سن و سال به اصفهان اعزام می شوند تا با شرکت در یک اردوی نظامی، هم اوقات فراغتشان را سپری نمایند و هم با فنون نظامی و استفاده از سلاح آشنایی پیدا کنند تا به هنگام نیاز، همرزم پدرانشان باشند. شهید فایق امانی در این اردوی نظامی، بر اثر اصابت گلوله در حین آموزش و در سن یازده سالگی شربت گوارای شهادت را سرکشید و نامش در لیست پیشمرگان مسلمان کرد شهید ثبت شد.
#سرزمین_مجاهدت_خاموش
#راهیان_نور_غرب_شمالغرب
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
#حدیث_روز
حکمت 84 :
وَ قَالَ [عليه السلام] بَقِيَّةُ السَّيْفِ أَبْقَى عَدَداً وَ أَكْثَرُ وَلَداً .
مردم پس از جنگها (سياسى ، نظامى)
و درود خدا بر او ، فرمود : باقيماندگان شمشير و جنگ ، شماره شان با دوام تر ، و فرزندانشان بيشتر است .
➕باشگاه خبرنگاران راهیان نور👇
@rahianenoor_press
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄