eitaa logo
رهنما کرمان 1400
281 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
2.2هزار ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 سیر توسعه موشک‌های مقاومت فلسطین در غزه
⭕️رسانه‌ صهیونیستی: شمار کشته‌های اسرائیل به ۱۰۰۰ نفر رسیده است 🔹روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت بامداد دوشنبه گزارش داد، شمار صهیونیست‌هایی که در عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین به هلاکت رسیده‌اند، به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. 🔸تعداد افرادی که توسط نیروهای حماس به اسارت گرفته شده‌اند نیز بیش از ۱۵۰ نفر است.
⭕️سقوط شدید واحد پول اسرائیل 🔹برای اولین‌بار در تاریخ رژیم صهیونیستی بانک مرکزی این رژیم برای کنترل بازار مجبور به فروش ارز شد. 🔸رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، با سقوط شدید ارزش شیکل در مقابل ارزهای خارجی و رسیدن قیمت دلار به حدود ۳.۹۲ شیکل، بانک مرکزی اعلام کرد ۳۰ میلیارد دلار برای متعادل کردن بازار به فروش خواهد رساند. 🔹منابع آگاه در این بانک خبر دادند، آماده تعامل با افزایش قیمت دلار به بالای ۴ شیکل هم هستند.
⭕️جوانان فلسطینی و نهضت فلسطینی بعد از هشتاد سال جنگ
⭕️هک بزرگترین نیروگاه تولید برق رژیم صهیونسیتی توسط گروه انتقام‌جویان 🔹پس از حمله سایبری به اداره برق رژیم صهیونسیتی و شرکت نوگا «پیمانکار توزیع برق» این گروه در جدیدترین اقدام خود نیروگاه دوراد اسرائیل را مورد حمله سایبری قرار داده و چندین فاز تولیدی آن را از کار انداخته است. 🔸هم‌چنین اسناد محرمانه‌ای از نقشه زیرساخت های نیروگاه و قراردادهای آن را منتشر کرده است. 🔹این سومین حمله سایبری گسترده به نیروگاه‌های برق اسرائیل از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی می‌باشد. 🔸این گروه اعلام کرد بزودی ضربات مهلک‌تری را به زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونسیتی وارد خواهد کرد.
⭕️آخرین حربه های تامین مالی ضدانقلاب / خیریه براندازی 🔹شکست جریان ضدانقلاب دارای پیامدهای زیادی برای هواداران آنان شده است. هوادارانی که بدون درک درست از فضای حاکم در ساختار سیاسی کشور و همچنین جامعه ایرانی بر توهم براندازی تمرکز کردند و حالا با یأس و افسردگی جدی مواجه شدند. گروه های سیاسی پس از این ناکامی درصدد یافتن محورهای بازیابی دیگر در محیط پرتنش غرب آسیا هستند و در همین راستا پروژه های تخریب جدی را برعهده خواهند گرفت اما پس از ناکامی بروز اغتشاشات در سالگرد فوت خانم امینی، مسیر ضدانقلاب به سمت تامین مالی سوق یافته است. 🔸آنان برای بقا نیازمند دو سطح بروز رفتاری هستند؛ الف) ایجاد فضای تنفس با مدل های عملیات روانی نظیر بروز آشوب در مناطق قومی یا مذهبی مانند استان سیستان و بلوچستان اما با این وجود در راهبرد عملی ناموفق بودند. ب) تامین مالی برای استمرار بقای مبارزه که از یک سو روند هویت مبارزاتی وجود داشته باشد و از سوی دیگر بخشی از هزینه های ناکارآمدی آنان که کشورهای غربی از تامین آن امتناع می ورزند؛ از سوی بخش فریب خورده داخلی یا خارجی تامین شود و با فریب کمک مالی برای براندازی شرایط را برای زندگی بهتر سرکرده های گروهک ها مهیا سازند.
⭕️شکست پروژه برادرستیزی 🔹درحالی‌که مرزهای ایران و افغانستان روزهای عادی را پشت‌سر می‌گذارد و فضاسازی‌های انجام شده در مورد حضور انبوه افغان ها در ایران بسیار دور از واقعیت است. بخشی از مسئولیت آتش‌بیاری در معرکه قومیتی و نژادپرستانه در دوسوی مرز ایران و افغانستان این روزها برعهده رسانه‌‎های غیرایرانی در لندن است. در این میان شبکه‌های تلویزیونی «بی‌بی‌سی فارسی» و «من‌و‌تو» و «رادیو فردا»، نقش پررنگی در برجسته‌سازی‌ خبرها و گزارش‌های جهت‌دار با اهداف قومیتی و نژادپرستانه دارند. 🔸پیشبرد پروژه های ضد انقلاب اسلامی نیازمند ایجاد مشکل در حوزه درون و بیرون کشور است و دشمن دریافته است که جمهوری اسلامی ایران مستحکم تر از آن است که با ایجاد مشکل در یک ناحیه خم به ابرو بیاورد. لذا دنبال‌کردنِ پروژه درگیرسازی در داخل (که در صورت ایجاد بحران میان جامعه مهاجر و جامعه میزبان ابعاد وسیعی خواهد داشت) و در خارج (خصوصا در مرزها) را دنبال می کنند.
⭕️قناعت کن، تا عزیز شوی 🔹«قناعت» نه به داشتن است و نه به نداشتن. هر کسی قوه قناعت داشته باشد، عزیز است و هر کس قناعت نداشته باشد، ولو همه چیز داشته باشد، حاضر است خود را ذلیلانه به هر آب و آتشی بزند. عَزَّ مَنْ قَنَعَ وَ ذَلَّ مَنْ طَمَعَ: کسی که قناعت پیشه کرد، عزیز شد و کسی که طمع ورزید، خوار شد. 🔸شخص قانع به هر چه خدا برای او برساند، راضی است. کسی که به چیزی که مال او نیست طمع داشته باشد ،قانع نیست. عزت تنها از آن خدا و رسولش و مؤمنان است. 📚از کتاب مصباح الهدی، مباحث اخلاقی مرحوم حاج اسماعیل دولابی
⭕️قانون و مردم ؛ محور امنیت اجتماعی 🔹امروز پلیس به دنبال آن است که اقتدار سازمانی و اعتماد مردم را بیش از پیش باهم جمع کند و در عرصه های مغز افزاری، نرم افزاری و سخت افزاری، عوامل و الزامات مرتبط را تقویت نماید که برخی از آنها عبارتند از: انگیزه مجاهدت و آمادگی برای فداکاری،سازماندهی و مدیریت مناسب، برخورد حکیمانه با مردم، رفتار مهربانانه و حمایت نسبت به عموم مردم بویژه آسیب دیدگان از جرائم، اقتدار و قاطعیت در برابر مجرمان، همکاری و هماهنگی با سایر نهادها، بهره گیری مناسب از رسانه‌ها، استفاده صحیح از ابزار وفناوری نوین و برخورداری از تجهیزات لازم در ماموریت ها، کارآمدی و توانمندی در انجام وظایف و ایجاد امنیت واقعی و تقویت احساس امنیت عمومی . 🔸در مجموع، نقش آفرینی فعال در حفاظت از امنیت مردم، نیازمند پیشگیری از جرایم و تهدیدها و برخورد مقتدرانه با عاملان ناامنی جامعه و محیط زندگی، از طریق امنیت «مردم پایه» و کارآمد سازی کارکنان و سازمان امکان پذیر است که پلیس در این جهت گام های مهمی برداشته و پرشتاب پیش می رود تا با پشتوانه مردم، امانتدار امنیت جامعه باشد و شعار « شهروند قانون مدار ، پلیس خدمتگزار» را تحقق بخشد. تقدیم 51 شهید از کارکنان انتظامی در مقابله با اشرار، قاتلان و قاچاقچیان طی شش ماه ابتدای سال 1402 گواه روشنی بر خدمت بی منت و ثبات قدم پلیس در تأمین امنیت مردم و جامعه است.
⭕️پلیسِ انقلاب اسلامی و راه پیش رو 🔹شعار امسال هفته بزرگداشت انتظامی، « پلیس خدمتگزار، شهروند قانون‌مدار » تعیین شده است. شعاری مهم، ظریف و راهبردی که اگر سرلوحه مردم و خادمان آنها در فراجا قرار بگیرد، می‌تواند الگویی ناب و متعالی از تعامل مردم و پلیس را که در جامعه اسلامی تحقق یافته، به دیگر کشورها و ملت‌ها ارائه دهد. پلیس در فرهنگ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، علاوه بر ماموریت متداول و تعریف شده حفظ نظم و امنیت – که برای پلیس همه کشورها نیز تعریف شده – رسالتی سنگین‌تر بر دوش دارد که عبارت است از، ترسیم الگویی مقتدر از «پلیس مسلمان.» 🔸اگر قرار باشد، «اقتدار پلیس» در عبارتی کوتاه تعریف و خلاصه شود تا قابل فهم‌تر باشد، باید دو شاخصه برای آن ارائه کرد؛ نخست، قاطعیت در انجام وظیفه و دوم، متانت و قانون‌مداری در عین قاطعیت. جمع این دو ویژگی در پلیس جمهوری اسلامی، مفهوم عملی «اقتدار» را به وجود می‌آورد که از دل آن، آرامش شهروندان و عدم آرامش مخلان نظم و امنیت و تهدیدکنندگان اجتماع بیرون می‌آید.
⭕️نقش بازار مد و لباس در پازل حجاب 🔹هفده سال از تصویب قانون ساماندهی مد و لباس می‌گذرد؛ قرار بود با کنترل واردات لباس خارجی و البته حمایت از تولیدکنندگان داخلی و برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف، مد و لباس ایرانی - اسلامی جایگزین مد و لباس رایج خارجی شود اما حالا نه تنها آن اهداف محقق نشده است که این بار قانونگذاران با تصویب مصوبه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و حمایت از سلامت اجتماعی تلاش کنند تا با رویکردهای سلبی به دنبال احیای فرهنگ از دست رفته بروند. اما چرا قانون ساماندهی مد و لباس چرا اجرا نشد؟ 🔸با تصویب قانون ساماندهی مد و لباس،‌ کارگروهی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همین منظور شکل گرفت و در کنار آن نیز خانه طراحان مد و لباس آغاز به کار کردند تا بتوانند با معرفی و ترویج مد و لباس ایرانی و اسلامی، سهمی در تغییر ذائقه پوششی ایرانی‌ها داشته باشند اما مشکل از جایی شروع شد تا آنچه در رویدادها و جشنواره‌های مد ایرانی و اسلامی معرفی می‌شدند تفاوت معناداری با سلیقه جامعه داشتند. از سوی دیگر هم طراحان مد و لباس به عنوان یک کار تخصصی، لباس‌هایی طراحی می‌کردند که نسبت به وسع عمومی جامعه، قیمت‌های بالایی داشت و همین مسائل باعث شد تا استقبال از مدهای طراحی شده، راه چندانی به جامعه نداشته باشند. شاید فعالیت بیشتر خانه‌های مد (مزون‌ها)‌ برای طراحی لباس ارزان، شیک و متناسب با الگوهای ایرانی و اسلامی نیاز به بازطراحی داشته باشد تا سهم بازار از این لباس‌ها هم تغییر کند اما چه سود که این لباس‌ها یا خیلی گران است یا مطابق فرهنگ جامعه نیست.