💠 مرحوم محمد دشتی در مقدمه نهجالبلاغه مینویسد:
🔰 از آغاز تحصيلات حوزوى (سالهاى 43- 50) در فكر چاره انديشى بودم كه کاستی های ترجمه در نهجالبلاغه را جبران کنم که به يكى از نوشته هاى جرج جرداق مسيحى، (استاد ادبيّات عرب در لبنان) را خواندم كه اعتراف كرده بود: «جاذبه هاى كلمات امام على ع شورى در من ايجاد كرد كه 200 بار نهج البلاغه را مطالعه كردم».
.
🔰چنان بر خود لرزيدم و تعصّب و غرور اعتقادى من ضربه خورد كه تا مدّتى حالت عادّى نداشتم، و بر خود نفرين كردم كه چرا يك مسيحى، 200 بار نهج البلاغه را مى خواند امّا من كه خود را از شيعيان امام على (ع) مى شمارم و ادّعاى محبّت و ولايت او را دارم به راستى چند بار نهج البلاغه را خوانده ام و با مفاهيم ارزشمند آن به چه ميزان آشنايى دارم ما كه در خانواده شيعه، از پدر و مادرى شيعه، و از خاندان شيعه و در كشور شيعيان قرار داريم، چرا بايد با نهج البلاغه بيگانه باشيم...
🔘 راه و راهنما
👉 @rahnemaa
💢 بیسوادانِ صاحبِ مدرک
ابتذال اطلاعات عمومی دَرهم و بَرهم در فضای مجازی را با یک نمونه عینی توضیح میدهم.
فردی مدعیِ سواد در #اینستاگرام از فضایل رضاخان داستان سرایی میکرد، صفحه او را بالا و پایین که کردم، تصویری از #شهید مدرس دیدم.
از او در مورد شهیدمدرس پرسیدم که چگونه مردی بود؟
با طعنه پاسخ داد: از معدود آخوندهای با شرفی بود که مردم قبولش داشتند!!!
.
از این آقا که کَبّاده مدرک از فلان دانشگاه را بعنوان نخبه روشنفکر بر دوش میکشید، پرسیدم: چرا مدرس شهید شد؟ بهرحال هر شهیدی قاتلی دارد، چه کسی دستور قتل مدرس را صادر کرد؟
ابتدا قاجار را قاتلان مدرس معرفی کرد و سپس به انگلیسی ها اتهام زد!
بعد که فهمید #رضاخان مدرس را از صحنه سیاسی و زندگی حذف کرده است، دنبال یک سری اراجیفی گشت تا شهید مدرس را تخطئه و کوچک سازد.
.
اینها در خانه شان یک برگه مدرک با مُهر فلان دانشگاه دارند، هر کدام در ده کانال #تلگرامی عضوند، صبح تا شب مستندهای #منوتو و بی بی سی را نگاه میکنند. مدام تاریخ جدیدی را کشف و روایت میکنند!
این همان ابتذالِ اطلاعات در فضای مجازیست که فرد را گمراه می سازد و او آنچنان بی تحقیق مدیحه سرای جانیانِ تاریخ میشود که هم قاتل(رضاخان) و هم مقتول(مدرس) را ستایش میکند.
🖊علیرضا زادبر
🔘طلوع: کانال اندیشه و فرهنگ
👉 @tolooo
💠 قسمتی از خطبه ۱۵۰ نهج البلاغه
🔅او( قائم عج) مدّتى در پنهانى از مردم به سر مى برد آن گونه که پى جويان اثر قدمش را نبينند، هر چند براى يافتن او بسيار جستجو کنند.
🔅سپس گروهى (براى يارى او) آماده مى شوند همچون آماده شدن شمشير به دست آهنگر تيزگر. چشم آنان با قرآن روشنى مى گيرد و تفسير آياتش به گوش آنها افکنده مى شود و هر صبح و شام از جام حکمت سيراب مى شوند
👉 @rahnemaa
وقتی دانشت در مورد موضوعی محدود است؛
۱. اظهار نظر نکن بلکه فکر کن
۲. مطالعه کن
۳. بپرس
۴. بیاموز
۵. و همچنان به جای اظهار نظر، سکوت کن!
👉 @tolooo
فضای مجازی فضای تاریکیست، فضای پرشور و احساسی است، پردروغ و پرغضب و پرتوهم...
اینجا پر از شور و شعر و وهم و گمان است.
فضایی ست پرزبان و کم گوش.
بیشتر از اینکه بفکر هدایت دیگران باشیم، سعی کنیم مزاحم دیگران نشویم و مروج آداب مزاحم و بیفایده نباشیم.
👉 @rahnemaa
تحقیق کار سختی نیست !
فقط کافیه از چند نفر که به فساد افتادند سوال کنید که از کجا به این رابطه رسیده اند؛ حداقل چندتاشون خواهند گفت توی فلان گروه چتکده یا سایرگروهها.
فهمیدن این مسئله، کار سختی نیست:
اکثر گروهها هدف اصلیشون لذتجویی و ترویج فساده ...
👉 @rahnemaa
🔰 ابتذال
🔹 ابتذال طرفداران فراوانی دارد. اینگونه است که مطالب پوچ راجع به سلبیریتی بیسواد، درددلهای دخترکان پریشان احوال و بی هویت و هرزنوشتهای صادق هدایت، سیمین بهبهانی، فروغ فرخزاد و بعضی روشنفکرنمایان طرفداران زیادی دارد...
🔘طلوع: رسانه فکر و فرهنگ
👉 @tolooo
🔰 ابتذال
🔹ابتذال از ریشه ی «بذل » کردن به معنی بذل توجه بر چیزی است که در ذات، ارزش آن توجه را ندارد. بطور مثال شما اگر یک آفتابه را طلاکوبی کنید کار مبتذلی کرده اید. برای اینکه آفتابه آفتابه است حتی اگر طلا باشد.
🔘طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
👉 @tolooo
علی برکت الله.mp3
4.42M
🔸آهنگ علی برکت الله🔸
🔘 کانال فرهنگی راه و راهنما
@rahnemaa