🔴شرط اجابت دعای "عَجّلْ فَرَجَه"
♦️آیت الله العظمی بهجت (ره) نقل می کند:
🔹"حضرت امیر المؤمنین (ع) لباس خود را در حالی که بر بالای منبر نشسته بود، تکان می داد، از امام حسن (ع) علت آن را سؤال کردند، فرمود پدرم پیراهن دیگری نداشت، همین پیراهن را شسته و پوشیده، لذا تکان می دهد تا خشک شود.
🔹ما نمی خواهیم این گونه افراد حاکم ما باشند! ما مثل معاویه را می خواهیم که به یکی از رؤسا صد هزار می داد و به دیگری هیچ نمی داد، باز هم می گویند او سخی تر است! هم او که بیتالمال مسلمانها را بین خود و دوستان و خویشان خود تقسیم می کرد.
🔹ما می خواهیم مرجع دینی ما، تابع و دلخواه ما باشد، بیخود نیست که هر چه می گوییم «عَجّلْ فَرَجَه؛ [خدایا] در فرج او تعجیل فرما»، ولی اثر ندارد؛ زیرا اگر او بیاید تابع کسی نمی شود، لذا «عَجّلْ فَرَجَهُ» گفتن ما فایده ندارد، چون در حقیقت در راه او و تابع او نیستیم".
🔹(در محضر بهجت ، جلد ٣،
ص ۲۹۴ )
🔴 رئیسی: قدرت ایران رژیمصهیونیستی را آرام نخواهد گذاشت
🔹پیام ما به رژیمصهیونیستی این است که اگر به دنبال عادیسازی در روابط با کشورهای منطقه هستید، کوچکترین حرکت شما از دید نیروهای امنیتی و مسلح ما پنهان نخواهد بود.
🔹کوچکترین تحرکی از ناحیه دشمنان از چشمان تیزبین نیروهای مسلح ما هرگز مخفی نیست. شکست مفتضحانه سرنوشت کسانی است که میخواهند با نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیافتند.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نترسید و نترسیم و نترسانیم!
🍃🌹🍃
🔻 «بنی گانتس» وزیر دفاع رژیم صهیونیستی ادعا کرد این رژیم سامانه دفاع موشکی لیزری جدید، موسوم به پرتو آهنین را با موفقیت آزمایش کرده که قادر است انواع خمپارهها، راکت و موشک ضدتانک را قبل از رسیدن به هدف، رهگیری و منهدم کند.
🔸 نکات تحلیلی:
1⃣ روزنامه صهیونیستی هاآرتص ادعاهای سران خود علیه ایران را پوشالی توصیف کرده و مینویسد: «رجزخوانیهای تلآویو در خصوص ایران، سیاست خارجی نیست، فقط لاف زدن است. گاهی یک حکومت فقط باید سکوت کند!».
2⃣ جنگ اوکراین نیز ناتوانی آمریکا از حمایت متحدان منطقهایاش را آشکار ساخت. فارن پالیسی مینویسد: «تاریخمصرف دوستی آمریکا با دوستانشان در خاورمیانه تمام شده است؛ امریکا دیگر توانایی تعهد به دفاع از پیروانش را ندارد. ناتوانی در حمایت از زلنسکی در مقابل پوتین بارزترین نمونهای است که میتواند در مورد اسرايیل نیز اتفاق بیفتد».
🔺 نکته پایانی: رژیم صهیونیستی نه در مقطع فعلی، بلکه بیش از چهل سال است که درباره جمهوری اسلامی ایران لاف میزند؛ چیزی که شهید سلیمانی بیش از همه بر آن آگاهی بود و به تجربه گفت که «میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست؛ اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم».
✍ حسین حسینینژاد
@rahpoyane
6394269327.mp3
409.8K
══════════﷽❀ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟✤
🇮🇷 موضوع #نشست_سیاسی
سخنران: علی ابراهیمی
🔻چرا این نامگذاری برای امسال انتخاب شد⁉️
🖇 #تولید #دانش_بنیان
@rahpoyane
334.7K
#پرسش_پاسخ
⭕️آیاایران دربحث هسته ای استراتژی روشنی دربرخوردبادشمن دارد⁉️
خواهر عسگری پاسخ می دهد
🍃🌹🍃✨✨✨✨✨✨✨✨✨
@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 سرودی که اثرات بسیار مفیدی در سرتاسر کشور داشت ودیگه بجای ساسی مانکن و.....در مدارس بچه ها همینو دارن سر صف ها زمزمه میکنن.
@rahpoyane
🔴سرلشکر سلامی: همراهی و هم افزایی ارتش و سپاه یاس و ناامیدی دشمن را رقم زده است
♦️فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی فرارسیدن ۲۹ فروردین ماه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و گرامی داشت حماسه آفرینی های نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و افزود: همراهی و هم افزایی ارتش و سپاه یأس، ناامیدی و عصبانیت دشمنان میهن اسلامی را رقم زده است.
@rahpoyane
⭕️ چرا بی بی سی شبکه #فارسی دارد؟
🔹تو سایت شبکه BBC نوشته شده که «اگه براتون سواله چرا مثلا بخش فارسی داریم اما زبان کشور شما رو نداریم، چون وزارت خارجه انگلیس از ما نخواسته و حتماً لازم ندارن!»
🔹دیگه به چه زبونی بگن بیبیسی زیر نظر وزارت خارجه روباهپیر فعالیت میکنه و ابزار پیشبرد سیاست خارجی ملکه هست؟!
@rahpoyane