22.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️دوقطبیسازی، یکی از شگردهای رسانههای فارسی زبان برای فریب دادن ذهن مخاطبان
https://eitaa.com/rahrastegari
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شگفتی تحلیلگران شبکههای ماهوارهای از قدرت حماس و دست برتر مقاومت فلسطینی!
🔺جنگ غزه یک شکست مسلّم برای اسرائیل و نتانیاهو به بار آورد در حالیکه حماس همچنان قدرتنمایی میکند!
📡 #مانیتورینگ
#نشر_حداکثری_با_شما
https://eitaa.com/rahrastegari
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لرزههای غیرمنتظره سیاستهای ترامپ بر پیکر اپوزیسیون و رسانههای فارسیزبان
🔹️دوره اول ریاستجمهوری ترامپ، آمریکا با اعمال سیاست فشار حداکثری و تحریمهای گسترده علیه ایران، تلاش کرد اقتصاد کشور را تحت فشار شدید قرار دهد تا منجر به فروپاشی یا تغییر نظام در ایران شود.
🔺️با این حال، به مرور زمان مشخص شد که این سیاست نتوانسته به اهداف مورد نظرش دست یابد.
🔺️ حالا اما ترامپی که قرار بود لرزه بر اندام ایران بیندازد، با قطع و تعلیق بودجه مصرفی برای سایر کشورها از جمله رسانهها و نهادهای وابسته به اپوزیسیون ایران، لرزه بر اندام آنها انداخته است.
https://eitaa.com/rahrastegari
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شهد آرزو
🔸 تمام آرزوی ما این است که امام زمان را ببینیم، این آرزوی همه ماست؛ اما از این بالاتر هم آرزویی هست یا نه؟!
آرزوی از این بالاتر این است که او ما را ببیند و این راه باز است...
حضرت آیت الله #جوادی_آملی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
https://eitaa.com/rahrastegari
📌 #نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹این حق ماست که بگیم "نه"! بدون احساس گناه!
🔸تعیین مرز با افراد یکی از نشانه های سلامت روان است
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#قدرت_نه_گفتن
عید مبعث مبارک💚
https://eitaa.com/rahrastegari
بیان اهداف بعثت انبیاء(ص) در کلام سید الاوصیاء(ع)
پرسش :امام علی(علیه السلام) چه اهدافی را برای بعثت انبیاء بیان فرموده اند؟
پاسخ اجمالی :
حضرت امیرالمومنین(ع) اهداف بعثت انبیاء را این گونه برمی شمارند: ۱- توجه دادن مردم به یگانه پرستی و پیروی از حق و عدالت که در فطرت هر کس نهفته است. ۲- به یاد آوردن نعمتهای الهی برای استفاده درست از آنها در پیمودن مسیر سعادت. ۳- رساندن تعلیمات آسمانی و فرامین الهی به مردم. ۴- برگرفتن حجاب های غفلت و گناه از اذهان مردم برای آشکار کردن گنجینه های دانش در عقل بشر. ۵- تذکر دادن آیات الهی به مردم برای توجه شان به خدا و بیدار شدن شان از خواب غفلت.
پاسخ :
امام علی(علیه السلام) در خطبه اول نهج البلاغه به چهار هدف عمده در مورد بعثت انبیا اشاره فرموده است: نخست مطالبه پیمان فطرت. خداوند، معارف توحیدى را در سرشت انسان قرار داده و هر انسانى اگر با این فطرت دست نخورده، پرورش یابد و آموزشهاى نادرست، او را منحرف نسازد و پدران و مادران مشرک، روح او را آلوده نکنند به طور طبیعى و فطرى یگانه پرست خواهد بود و در سایه این فطرت توحیدى به نیکیها و حق و عدالت پایبند خواهد بود، پیامبران مى آیند تا انسانهاى منحرف شده را به فطرت توحیدى باز گردانند.
دوّم این که: نعمتهاى فراموش شده الهى را به یاد او آورند، چرا که در وجود انسان نعمت هاى مادّى و معنوى بسیار است که اگر از آن به خوبى بهره گیرى کند مى تواند کاخ سعادت خود را بر پایه آنها بنا نماید، ولى فراموش شدن این نعمتها، سبب از دست رفتن آنها مى شود، درست همانند باغبانى که نه از آبهاى موجود باغ براى آبیارى استفاده مى کند و نه از میوه هاى درختانش به موقع مى چیند. هرگاه کسى بیاید و این نعمت هاى فراموش شده را به خاطر او بیاورد، بزرگ ترین خدمت را به او کرده است و انبیا چنین بوده اند.
سوّم این که: از طریق استدلالات عقلى (علاوه بر مسائل فطرى) بر آنها اتمام حجّت کنند و تعلیمات آسمانى و فرمان هاى الهى را به او برسانند.
چهارم این که: گنجینه هاى دانش که در درون عقلها نهفته است براى او آشکار سازند چرا که دست قدرت پروردگار، گنجینه هاى بسیار عظیم و گرانبها در درون عقل آدمى نهاده که اگر کشف و آشکار شوند جهشى عظیم در علوم و دانشها و معارف حاصل مى شود، ولى غفلت و تعلیمات غلط و گناهان و آلودگیهاى اخلاقى، پرده هایى بر آن مى افکند و آن را مستور مى سازد. پیامبران این حجابها را بر مى گیرند و آن گنجینه ها را آشکار مى کنند.
سپس به پنجمین هدف، پرداخته و نشان دادن آیات الهى را از سوى پیامبران در عالم آفرینش به انسان یادآور مى شود، مى فرماید: (و هدف این بود که آیات قدرت خدا را به آنان نشان دهند)؛ «وَیُرُوهُمْ آیاتِ الْمَقْدِرَة» و بعد به شرح این آیات پرداخته، مى فرماید از جمله:
(سقف برافراشته آسمان که بر فراز آنها قرار گرفته.
و این گاهواره زمین که در زیر پاى آنها نهاده.
و آن وسایل زندگى که حیات را به آنها مى بخشد.
و آن اجلها و سرآمدهاى عمر که آنها را فانى مى سازد.
و آن مشکلات و رنجهایى که آنان را پیر مى کند.
و حوادثى که پى در پى بر آنان وارد مى گردد).
«مِنْ سَقْف فَوْقَهُمْ مَرْفُوع وَ مِهاد تَحْتَهُمْ مَوْضُوع وَ مَعایِشَ تُحْیِیهمْ و آجال تُفْنیهِمْ وَ اَوْصاب(۱) تُهْرِمُهُمْ (۲) وَ اَحْداث تَتابَعُ عَلَیْهِمْ».
در واقع این امور ترکیبى است از اسرار آفرینش در آسمان و زمین، و وسایل و اسباب زندگى و همچنین عوامل فنا و درد و رنج که هر کدام مى تواند انسان را به یاد خدا بیندازد و همچنین حوادث گوناگونى که مایه عبرت و هوشیارى انسانهاست و به این ترتیب پیامبران مجموعه اى از تعلیمات را به انسان مى دهند که هر کدام مى تواند سطح معرفت او را بالا برد یا بر بیدارى و آگاهى او بیفزاید یا او را از خواب غفلت بیدار کند. (۳)
پی نوشت :
(۱). «اوصاب» از مادّه «وَصَبَ» به گفته مفردات به معناى بیمارى مزمن است و سپس واصب به هر چیزى که به طور دائم وجود داشته باشد اطلاق شده است و در کلام امام(علیه السلام) به معناى مشکلات و رنجهاى مداوم است
(۲). «تُهْرِمُهُمْ» از مادّه «هرم» به معناى نهایت پیروى و از کار افتادگى است.
(۳). گردآوری از کتاب پیام امام امیر المومنین علیه السلام، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى، دار الکتب الاسلامیه، تهران، ۱۳۸۷ ه. ش، ج ۱، ص ۲۱۵.
https://eitaa.com/rahrastegari
🔴حوادث #فتنه شام (سوریه) قبل از ظهور:
1️⃣ منطقه شام و سوریه، عراق، فلسطین و عربستان؛ مرکز تحولات و رویدادهای مهمی خواهند بود. در آینده کشورهای مذکور در جغرافیایی عصر ظهور و در مثلث "مکه ـ کوفه ـ قدس" اتفاقاتی بسیار سریع و شگفت آور رخ خواهد داد که تاثیرات داخلی و منطقه ای و حتی جهانی خواهند گذاشت.
2️⃣ و از جمله این حوادث، فتنه منطقه شام و سوریه قبل از ظهور است که صحنه رویارویی، اختلاف بین رمحان (جریان اصهب و جریان ابقع)، حضور ترک ها و رومی ها خواهد بود که سرانجام منجر به قدرت رسیدن آخرین حاکم دمشق قبل از ظهور (سفیانی) خواهد گردید. سفیانی که توسط مثلث "روم، یهود و عرب" حمایت و پشتیبانی میشود ابتدا بر دمشق و سایر مناطق الکورالخمس مسلط میگردد و آنگاه بعد از پیروزی در جنگ قرقیسیا، عزم حمله به عراق را خواهد داشت.
3️⃣ ترتیب حوادث فتنه شام (سوریه) قبل از ظهور:
🔸 اختلاف و جنگ بین دو پرچم و دو تفکر در منطقه شام و سوریه (اختلف الرمحان بالشام)
🔹 رجفۀ (جنگ) در منطقه شام با کشته های فراوان (رجفۀ تکون بالشام یهلک فیها اکثر من مائۀ الف)
🔸 ورود ادوات نظامی و سلاح های پیشرفته به سوریه (اصحاب البراذین الشهب المحذوفۀ)
🔹 دخالت نظامیان پرچم های زرد رنگ در تحولات فتنه شام (الرایات الصفر تقبل من المغرب حتی تحل بالشام)
🔸 خسف دمشق در محور جابیه- حرستا در اثر زلزله یا حمله نظامی و ... (تخسف قریۀ من قری الشام تسمی الجابیۀ)
🔹 که نشانه آن، بخشی های از مسجد اموی دمشق، نیز فرو می ریزد (تسقط طائفۀ من مسجد دمشق الایمن)
🔸 ادعای استقلال کردها از حاکمیت منطقه شام و سوریه (مارقۀ تمرق من ناحیۀ الترک)
🔹 حمله ترک ها به مناطق کردنشین سوریه (سیقبل اخوان الترک حتی ینزلوا الجزیرۀ)
🔸 غربی ها که خود از اختلاف، قتل و چه بسا جنگ جهانی، رنج می برند (هرج الروم)
🔹 اما در آخرین مرحله، بخشی از غربی ها آمریکا و ... در دفاع از یهودیان اسرائیل به منطقه شام لشکرکشی نظامی کرده و وارد منطقه رمله در نزدیکی بیت المقدس در فلسطین می شوند (و ستقبل مارقۀ الروم حتی ینزلوا الرملۀ)
🔸 تسلط سفیانی (حاکم آینده دمشق در عصر ظهور) بر منطقه شام: البته وی نیز بیش از 15 ماه حکومت نخواهد کرد و سرانجام در جنگ با سپاه قدس امام مهدی، شکست خواهد خورد.
https://eitaa.com/rahrastegari
💥رابطه عدالت اجتماعی و اخلاق جامعه
✍استاد شهید #مطهری :
اگر عدالت اجتماعی در جامعه نباشد، خواه از این جهت که رسوم و مقررات و سنن آن اجتماع منشأ بیعدالتیها شده باشد و جامعه را منقسم کند به طبقه مرفّه و مترَف و طبقه محروم و بدبخت، و یا از این جهت که عدالت و دادگستری ضعیف باشد و برخی بر جان و مال و آبروی برخی دیگر ستم کنند، اخلاق اجتماعی مردم فاسد میگردد. زیرا انسان وقتی میتواند اخلاق خوب و سالم داشته باشد که روح و روانی آرام داشته باشد؛ اگر به علتی آرامش روحی بههم بخورد (خواه به علت نازپروردگی یا محرومیت و احساس غبن یا ستمگری و جباری یا مظلومیت و عقده انتقام) دیگر قادر به حفظ تعادل روحی که مادر همه اخلاق پسندیده است نخواهد بود.
📚حکمتها و اندرزها، ج 2، ص193
#عدالت_اسلامی
https://eitaa.com/rahrastegari
🔴ریچارد فاینمن نابغه فیزیک: هرگز تحصیلات را با هوش اشتباه نگیرید، شما میتوانید علاوه بر داشتن مدرک دکترا همچنان یک احمق باشید.
https://eitaa.com/rahrastegari
ابطال یک انگاره سازی
🔰دوست انگاری آمریکا
و ارتباط گیری پنهان، ممنوع!
🔸رهبر حکیم انقلاب صبح امروز، ناظر به برخی تحرکات برای تلطیف سیمای کریه آمریکا و ارتباط گیریهای پنهانی، مسئولان را از این امر بر حذر داشتند.
🔸ایشان ابتدا درباره ماهیت تغییر ناپذیر آمریکا گفتند:
🔺"ما امروز دچار هر سه مرحله استعمار هستیم. امروز هم دستگاههای قدرتِ زورمندِ شیطانی عالم، هم به منابع طبیعی کشورها نظر سوء دارند، هم به فرهنگ اصیل آنها، هم به هویت ملی و اسلامی آنها، و درصدد تخریب و تصرف اینها هستند. البته همه یکجور نیستند، در راس اینها آمریکاست. امروز، توصیف کامل استعمار و استکبار، آمریکاست".
🔸سپس تذکر و توجه دادند:
🔺"بدانیم پشت لبخندهای دیپلماسی، دشمنیها و کینههای پنهانی و باطنی خبیث نهفته است. چشمهایمان را باز کنیم "وَ فَهما فی خَلقِک". چشمهایمان را باز کنیم. "تُسِرّون الیهم بالموده" (ارتباط و دوستی پنهانی برقرار کردن) نباشیم. حواسمان باشد که با چه کسی مواجهیم، با چه کسی معامله میکنیم و حرف میزنیم. این را بدانیم".
🔸خداوند متعال در سوره ممتحنه، مومنان را از مودّت، به ویژه دوستی پنهانی با کافران ستیزه جو بر حذر می دارد:
🔺"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ ۙ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ كُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاءَ مَرْضَاتِي ۚ تُسِرُّونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَ مَا أَعْلَنْتُمْ ۚ وَمَنْ يَفْعَلْهُ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ.
🔺ای کسانی که ایمان آورده اید! دشمن من و دشمن خودتان را دوست نگیرید! شما نسبت به آنان اظهار محبّت می کنید ، در حالی که آنها به آنچه از حقّ برای شما آمده کافر شده اند و رسول اللَّه و شما را به خاطر ایمان به خداوندی که پروردگار همه شماست از شهر و دیارتان بیرون می رانند. اگر شما برای جهاد در راه من و جلب خشنودیم هجرت کرده اید ( پیوند دوستی با آنان برقرار نسازید! ) شما مخفیانه با آنها رابطه دوستی برقرار می کنید در حالی که من به آنچه پنهان یا آشکار می سازید از همه داناترم! و هر کس از شما چنین کاری کند ، از راه راست گمراه شده است".
🔸اظهارات رهبر انقلاب، ابطال فضا سازی منافقانه ای است که با اشاره به تحرکات "دولت سایه در دولت" برای ارتباط گیری با آمریکا، وانمود می کرد موافقت رهبری برای این کار اخذ شده شده است!
#محمد_ایمانی
https://eitaa.com/rahrastegari
📚 مسئولیت کودک برای خسارت زدن به دیگران
💠 سؤال: آیا کودک نسبت به خسارت های مالی که وارد کرده، ضامن است یا والدین او؟
✅جواب : خود کودک، ضامن است و ولیّ او می تواند از مال کودک، خسارت را بپردازد و اگر نپرداخت، پس از بلوغ بر خودش واجب است که جبران کند یا از شخصِ خسارت دیده، حلالیت طلب کند.
🌐منبع : سایت دفتر رهبری،استفتائات
https://eitaa.com/rahrastegari
🇮🇷 🇵🇸