نکاتی درباره اسراف
۱. اسراف يكى از گناهان كبيره و حرام است( ] تحريرالوسيله، ج ۱، ص ۲۷۵؛ فرهنگ فقه، ج ۱، ص ۴۷۹)و نمونه هاى زيادى در محيط زندگى دارد، همچون اسراف در آب، برق، نان و ...
۲. چند چيز اسراف نيست مانند: اسراف در كار خير، لباس هاى مورد نياز، عطر زدن، آنچه براى بدن مفيد است.
۳. غذاى مورد نياز بدن هر قدر كهباشد، اسراف محسوب نمى شود.
۴. نکاتی درباره اسراف
۱. اسراف يكى از گناهان كبيره و حرام است( ] تحريرالوسيله، ج ۱، ص ۲۷۵؛ فرهنگ فقه، ج ۱، ص ۴۷۹)و نمونه هاى زيادى در محيط زندگى دارد، همچون اسراف در آب، برق، نان و ...
۲. چند چيز اسراف نيست مانند: اسراف در كار خير، لباس هاى مورد نياز، عطر زدن، آنچه براى بدن مفيد است.
۳. غذاى مورد نياز بدن هر قدر كهباشد، اسراف محسوب نمى شود.
۴. خوردن بيجا و پرخورى و زياده روى مكروه است( توضيح المسائل مراجع، ج ۲، ص ۵۳۹، م ۲۶۳۷) بيجا و پرخورى و زياده روى مكروه است( توضيح المسائل مراجع، ج
موسیقی در ماشین
کسی که با رانندگانی مواجه میشود که از نوارهای موسیقی غنا و حرام استفاده
می کنند وظیفه دارد با تحقق شرایط نهی از منکر، نهی از منکر کند، منتها بر او بیشتر از
نهی از منکر زبانی واجب نیست و در صورتی که مؤثر واقع نشود واجب است که از گوش دادن به غنا و موسیقی حرام اجتناب کند و اگر به طور غیر ارادی صدای موسیقی حرام و غنا به گوش اوبرسد چیزی بر او نیست.
( اجوبة االستفتاءات، س ۴۷۰۰ )
🚨استاد رحیم پور ازغدی هشدار داد
⛔️برخی جریان ها از درون حوزه درپی ضربه زدن به خط امام و انقلاب هستند!
استاد رحیم پور ازغدی: دشمنان امام خمینی (ره) در داخل برخی حوزهها وجود دارند منتهی خفه شده و صدایشان در نمیآید، اما خط انقلاب و امام را میکوبند، به تربیت طلبه پرداخته تا در ۲۰ یا ۳۰ سال آینده دیگر جرأت ذکر اسم امام راحل، ولایت فقیه و پیام رهبری نداشته باشیم و حتی منشور روحانیت را در دست بگیریم.
♨️♨️♨️کانال روزنه با نشر یادداشتی با عنوان تقابل های واقعی در فضای مجازی به بررسی جریانات سیاسی و حوزوی فضای مجازی و حقیقی در کشور و ارتباطات فکری و عملی آنها پرداخت
♨️♨️♨️تحلیلی بر سوگیری های متفاوت در فضای مجازی کشور
♨️طیفبندی جبههای جریانات ناهمسو
♨️با بررسی میانمدت امّا مستمرّ فضای رسانهای و پیگیری تحلیلها و نظرات خبرگان سیاسی٬ به جبههبندی نرم و البته وسیع نظام سلطه در برابر جریان اصیل اسلامی میرسیم.
#جبههبندی که بر اساس یک طیفبندی سیاسی-اعتقادی میتوان آن را به صورت زیر تقسیمبندی کردی:
1. معاندان یا مخالفان اعتقادی:
کسانی که دین مبین اسلام را نپذیرفتهاند و علیه آن تبلیغ میکنند. همچون آتئیستها با زیستمجازی و یا بهائیان.
2. سلطنتطلبان:
که با وجود داشتن ارتش سایبری؛ به علت کمبود نیروی حقیقی و نداشتن پایههای ایدئولوژیک مقبول خطر آنچنانی محسوب نمیشوند.
3. شبهروشنفکران غیردینی:
کسانی که عمدتا لندننشین و پاریسنشیناند و غربزده عریان محسوب میشوند. برخی امضا کنندگان تحریم ملّت ایران یا آن دسته افرادی که به صراحت از رژیم اشغالگر صهیونیستی حمایت میکنند یا فمنیستهای معروف و سازندگان چهارشنبههای پلید (سفید) جزء همین دسته محسوب میشود.
4. شبهروشنفکران دینی:
کسانی که از نظر تاریخی پیوست نهضت آزادی و جبهه ملی محسوب میشوند و به خاطر جوّ مذهبی ایران مجبور به داشتن پوستهای از اسلام هستند.
5. بازیگران چند چهره:
گروهی که به اسم اعتدال یا پرهیز از تنش و تفرقه؛ گاهی به راست و گاهی به چپ متمایل میشوند.
6. انقلابیون عرفی:
کسانی که به شعارهای انقلاب همچون عدالت به مثابه یک شعار عرفی برخورد کرده و در حال حاضر به جای مسلکگرایی به شخصگرایی رو آوردهاند.
9. متدینین غیرسیاسی:
گروهی که شعار خود را پلیدی سیاست قرار دادهاند و سعی دارند از آن دوری کنند. سابقه تاریخی آنان به انجمن حجّتیه و تفکرات آن برمیگردد و هرچند اکنون تشکیلات و جلسات انجمن زیرزمینی پیگیری می شود امّا نرمافزار آن در افکار برخی متدینین رسوب کرده است.
بخشی از حوزه سکولار قمنشین پشتیبان معنوی این جریان هستند.
10. متدینین ضدسیاست و حکومت:
گروهی که از مرحله گریز از سیاست به مرحله ستیز با سیاست آن هم از نوع سیاست اسلامی و حکومت دینی رسیدهاند. کسانی که با وجود تعداد اندک؛ به دلیل ویژگیهای روحی و خلقی سرشار از تعصبات کور و نادرست مذهبیاند و خود را یاران حقیقی امام حسین علیهالسلام میبینند و طرف مقابل را به منزله فرعون و یزید.
بنابر اطلاعات میدانی این گروه از نظر معنوی و همچنین مادّی از شیعهانگلیسی ساکن قم تغذیه میشوند و هیئات و مراسمات آنها به صورت ویژه از بیت خاصی از قم تغذیه میشود.
♨️همانطور که مشاهده میشود هرکدام از این گروهها به ظاهر بیربط هستند امّا با نگاهی دقیقتر پیوند شبکهای نامرئی این اجزاء مختلف را به یکدیگر پیوند میزند. به طور مثال دادگاه یک فرد بهائی(معاند اعتقادی) در یکی از شهرستانها را تبرئه میکند و از بهارستان تهران نماینده مجلسی که میتوان او را در گروه شبهروشنفکر دینی جا داد به حمایت و تمجید از حکم دادگاه به نفع از فرد بهائی میپردازد.
♨️یا در صحنهای دیگر، پسر مرجع طیف تندرو موسوم به شیعه انگلیسی به علت اهانت به #ولیفقیه در قم دستگیر میشود و از طرف دیگر فردی در لندن که روزی دستگاه سیدالشهدا و شعائر حسینی را خرافهپرستی میخواند به حمایت از او دست به قلم میشود.
♻️بنابراین نباید به این گروهها به صورت جزیرهای پراکنده نگاه کرد بلکه باید تحرکات آنها را در یک شبکه منسجم تعریف کرد و هرکدام از این گروهها را در جای خود به منزله میمنه و میسره یک لشکر دید.
♻️پس از شناخت اجمالی این جبهه؛ باید به نقاط نفوذ آنان اشاره کرد. نقاط نفوذی که استقرایی است و روز به روز باید دقیقتر و روزآمدتر گردد و پروندههایی برای مقابله با آن شکل گیرد.
در یادداشت های بعدی از این لشکر مجازی بیشتر خواهیم نوشت.
♨️♨️♨️آیت الله اعرافی در صحبتهایی به تشریح ابعاد قدرت فرهنگی قم پرداخت و گفت
♨️۱۵۰۰ مرکز و نهاد کشور از قم هدایت می شود
♨️♨️آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه در دیدار وزیر صمت گفت:
♨️تعداد رشته های حوزه علوم اسلامی در حوزه ها از ۲۰۰ رشته به ۴۰۰ رشته افزایش می یابد.
♨️فعالیت ۱۰۰ هزار طلبه از ۱۳۰ کشور جهان در قم،
♨️وجود ۳۰۰ مؤسسه کوچک و بزرگ فرهنگی و دینی،
♨️تدریس ۲۰۰ رشته در حوزه علوم اسلامی و همچنین چاپ ۱۰۰ مجله در حوزه علوم اسلامی و انسانی
از جمله بخشی از ظرفیت های مهم علمی و دینی این استان است.
♨️استان قم به عنوان قطب فکری و فرهنگی دینی کشور و جهان تشیع است.
♨️هشت نهاد مهم اصلی حوزوی از جمله جامعه المصطفی العالمیه، جامعه الزهرا(س) و حوزه علمیه از جمله ظرفیت هایی است که موجب شده تا یک هزار و پانصد مرکز و نهاد کشور از قم هدایت شود.
♨️توجه به قم، توجه به یک استان نیست بلکه توجه به فرهنگ و علوم دینی، انسانی و اسلامی در کشور است.
♨️یک سوم انتشار کشور متعلق به قم است. این استان در تولید و چاپ آثار دینی و علوم اسلامی جایگاه اول منطقه را دارد؛ خروجی های این استان در علوم اسلامی و انسانی در چهل سال گذشته بسیار چشمگیر بوده که خلاصه این آثار در ۳۰ جلد به چاپ رسیده است.
♨️فریاد آیت الله وحیدخراسانی بر سر مدعیان مرجعیت
#نشست_اساتید
♨️آیت الله وحیدخراسانی ابتدای درس خارج در مسجداعظم قم
📆 ۴شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳
«کار به جایی رسیده که بعضی ها یک جفتک می اندازند آیت الله می شوند، یک جفتک دیگر می اندازند آیت الله العظمی می شوند، حالا هم جفتک انداخته می خواهند مرجع تقلید اعلم شوند»
🔻🔻🔻
♨️تلاش ناکام چندساله ضدانقلاب برای القای مخالفت آیتالله وحید خراسانی با رهبرانقلاب
🔻آیت الله وحیدخراسانی در دیدار اخیر با حجت الاسلام مروی: «سلام ما را به آقای خامنهای برسانید، ایشان واقعاً مرد بزرگواری هستند و ایشان را خیلی دعا میکنم»
🔻حجتالاسلام خسروپناه: آیتالله وحید در پاسخ به انتقادات یکی از طلاب از اوضاع کشور و حاکمیت گفتند:«یعنی من وحید بروم حاکم بشوم، مگر من میتوانم؟ سید اولاد پیغمبر دارد به خوبی کشور را اداره میکند»
🔻آیتالله وحید در پاسخ به مشورت آیتالله آملی در خصوص پذیرش ریاست قوه قضائیه گفته اند:«به هرطریق که میتوانید این سید را کمک دهید، ایشان تنهاست، اگر شما او را کمک نکنید پس چه کسی به ایشان یاری برساند؟»
🔻آیتالله شبزندهدار: «آیتالله العظمی وحید خراسانی که ما بیست و چند سال خدمت ایشان مشرف میشدیم و تلمذ کردیم، چند بار در جلسات مختلف فرمودند که کارهای آقای خامنهای براساس موازین است»
🔻آیتالله سیدرضا بنیطبا در گفتگو با تسنیم: «آیتالله وحید خراسانی گفته بودند در مسائل حکومتی از ایشان (آیتالله خامنهای) اطاعت کردن لازم است»
♨️به تازگی افراد زیر اقدام به نشر رساله یا پاسخگویی به استفتائات کرده اند
🔻سیدمیرمحمدیثربی
🔻سیدمحمدجوادعلوی بروجردی
🔻مهدی هادوی تهرانی
🔻محمدجوادفاضل لنکرانی
🔻🔻🔻
🔥تلاش سکولارهای حوزوی جهت مصادره شخصیتهای علمی و انقلابی نظام !!!
♨️با اینکه هنوز فقط چهل سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می گذرد ولی واقعا جای تاسف است که عده ای به دنبال تحریف سخنان حضرت امام(ره) و شخصیتهای انقلابی نظام هستند. این عده که عمدتا از سکولارهای حوزوی و لیبرالهای نفوذی محسوب می شوند تلاش دارند تا سخنان و مواضع شخصیتهای علمی و انقلابی را به نفع خود تفسیر کند و درنهایت این شخصیتها را برای طیف و جریانشان مصادره کنند.
♨️چرایی پنهان شدن سکولارهای حوزوی پشت شخصیتهای انقلابی را به یادداشتهای بعد موکول می کنیم و فعلا به چند مصداق اشاره خواهیم کرد.
♨️از جمله سکولارهای حوزوی که خود را پشت شخصیتهای ارزشمندی همچون شهید صدر، شهید بهشتی و شهید مطهری پنهان می کنند و به دنبال مصادره این شخصیتها برای جریانشان هستند سروش محلاتی و کاظم قاضی زاده و ... می باشند.
♨️این افراد و همفکران وی تلاش دارند تا از هر فرصتی برای القاء افکار غیرانقلابی خود استفاده کنند. حضور این افراد در موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) در همین راستاست. با بررسی مواضع و عملکرد آنها، روشن است که هیچ سنخیتی با مواضع حضرت امام ندارند.
♨️در اواخر سال گذشته بود که نشستی با عنوان "چرایی عدم مشروعیت حکومتها" با حضور افرادی همچون کاظم قاضی زاده، داود فیرحی، صادق حقیقت و ... در موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام در قم برگزار گردید و توسط سایت جماران بازنشر داده شد.
همچنین در سال قبل نیز همایشی در حرم مطهر با همکاری موسسه فهیم و شخص کاظم قاضی زاده در جهت معرفی و تحلیل و تفسیر افکار حضرت امام برگزار شد که حضور این افراد در این موسسه، بسی جای تامل دارد.!!!
حال سوال اینجاست که این افراد چه سنخیتی با انقلاب و حضرت امام(ره) دارند؟
♨️اخیرا سروش محلاتی نیز قرار است نشستی را با عنوان بازخوانی اندیشه های اجتماعی شهید مطهری با حضور محمد علی حاضری و شجاعی فرد در حرم مطهر امام، پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار کند.
به نظر می رسد جریان انقلابی می بایست نگران تحریف و مصادره شخصیتهای انقلابی نظام باشد و اجازه ندهد تاریخ انقلاب برای نسل جوانی که انقلاب و امام را ندیده اند وارونه بیان شود.
از طرف میپرسن قویترین حیوون دنیا چیه؟؟!!
میگه مورچه!!😳😳😳
میپرسن چرا؟
میگه یه بار رفت تو سوراخ پریز اومدم با میخ درش بیارم همچین لگدی زد که پرت شدم تو توالت خونه همسایه.😂😂
ﺩﺭﻣﺎﻥ 7 ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﺎ 7 ﻣﯿﻮﻩ 👌
⇠ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ : ﮐﺸﻤﺶ
⇠ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﻔﺮﻃ : ﺧﺮﻣﺎ
⇠ﻧﻘﺮﺱ : گیلاس ﺧﺸﮏ
⇠ﻓﺸﺎﺭﺧﻮﻥ ﺑﺎﻻ : ﺯﺭﺩﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ
⇠ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺜﺎﻧﻪ : ﺯﻏﺎﻝ ﺍﺧﺘﻪ ﺧﺸﮏ
⇠ﯾﺒﻮﺳﺖ : ﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ
⇠ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ : ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺧﺸک
⭕️ رحیمپور ازغدی: گفتمانی که شهید بهشتی در مقابل آن ایستاد امروز در جامعه ظهور و بروز دارد
👤 حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹شهید بهشتی چنان مورد بمباران رسانهای بود که در افکار عمومی کار بهجایی رسید که نمیشد از ایشان دفاع کرد و حتی برخی از حزباللهیها با تردید از وی دفاع میکردند و میگفتند بهتر نیست یک خط عقبتر برویم و از خود امام دفاع کنیم؟
🔹نگرانی من این است که برخی اتفاقات زمان شهید بهشتی، با ادبیات دیگری توسط عدهای دیگر بازتولید شود و تا حدودی هم این اتفاق رخ داده است.
🔹تفکری که شهید بهشتی در مقابلش ایستاد، همچنان در رسانهها و فضای کشور فعال هستند./ ادبیات آنها عوض شده ولی همان گفتمان است.
🔹(وی به دیدار شهید بهشتی با انجمن اسلامی وزارتخانهها در ۲۰ روز قبل از شهادتش اشاره کرد و گفت) شهید بهشتی میگوید حزباللهیها در جامعه اکثریت هستند اما در حکومت اقلیت هستند. ما باید با هم پیوسته باشیم. اگر نتوانیم ساختارها را عوض کنیم یا حذف میشویم یا هضم.
🔹شدیدترین تحریمهای پس از انقلاب را در ۳ مرحله داشتهایم
🔹یک بار در دهه هفتاد بود که بحث تنشزدایی مطرح شد و غربیها، مرحوم هاشمی رفسنجانی که رییسجمهور بود را تحریم کردند. در آن زمان حتی کسانی تلاش کردند که دیگر مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی گفته نشود، با این حال آنها گفتند اگر رییسجمهور شما وارد خاک اروپا شود دستگیر میشود.
🔹دومین مقطع مربوط به اواخر دهه هفتاد است
🔹زمان خاتمی گفتند شعار انقلابیگری تمام شد و گفتوگوی تمدنها مطرح شد، اما همان زمان ایران را محور شرارت نامیدند با اینکه ایران در قضیه طالبان با آمریکاییها همکاری کرد.
🔹(وی مقطع کنونی را سومین مقطعی دانست که تحریمها به اوج خود رسیده است و افزود) در حالی که بیشترین عقبنشینی چهل سال اخیر در برابر آمریکا را در این چند سال داشتهایم، بیشترین توهین و تحریم را هم در این چند سال اخیر تجریه کردهایم./
ادمین:
🌺🍃
🍃
😴علل خستگی مزمن
قسمت دوم ☑️
اگر چه طیف وسیعی از علل مختلف و نادر برای این بیماری ذکر شده اند که بسیاری از آنها موضوع بحث ما نیستند
(مثل بیماریهای بافت همبند و سیستم ایمنی
(به قول عامّه: همان روماتیسم، سرطانها و …)؛ اما در اکثر موارد خستگی مزمن از این عوامل ناشی می شود.
🌷۱- بیماریهای روحی و به ویژه افسردگی به ویژه در موارد خفیف آن که برای بیمار قابل تشخیص نیست.
🌷۲- یبوست
🌷۳- کمبود ریز مغذّی ها در رژیم غذایی(کلسیم، پتاسیم و یتامین ها و ….
🌷۴- نامنظّمی های خواب
🌷۵- کمبود فعالیت بدن
🌷۶- غلظت خون(ازجمله بالا بودن چربی خون).
🌷۷- عفونتهای مزمن(مثل سینوزیت، عفونتهای رحمی و ….
🌷۸- مصرف غذاهای نامناسب
(عمدتاً غذاهایی که سرما یا رطوبت زیادی دارند)
🌷۹- افزایش میزان بلغم در بدن.
🌷۱۰- کم خونی.
🌷۱۱- مسمومیت های مزمن و به ویژه مسمومیت با سرب که این روزها بسیار دیده میشود.
🍃
🌺🍃