eitaa logo
راه روشن
76 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
971 ویدیو
37 فایل
اهداف و مباحث این کانال: آشنایی و تبیین جریانات فکری، سیاسی، مباحث تاریخ اسلام، تاریخ تحلیلی سیره و زندگانی معصومین(ع)، اخبار روز منطقه وجهان، ویژه طلاب خواهر و فعالین عرصه فرهنگی از میان دانشگاهیان، دبیران، مربیان عرصه فرهنگی ادمین: @Yaskabood10
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این تازه آغاز ماجراست... 🔻رژه خودرویی دوست داران اهل بیت به مناسبت میلاد باسعادت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در شوالان واقع در شرق باکو
💢 هشتگ اردوغان استعفا در ترکیه ترند شد 🔻 در پی ایجاد نارضایتی های گسترده اجتماعی در ترکیه، سقوط شدید ارز لیر در برابر دلار و همچنین کمبود بسیاری از مواد غذایی مردم ترکیه هشتگ را به ترند اول این کشور تبدیل کردند.
💢 پیام ایران به رژیم صهیونیستی در مرز جمهوری آذربایجان 🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به مانور نظامی اخیر ایران در مرز با جمهوری آذربایجان پرداخته و آن را پیامی برای رژیم صهیونیستی قلمداد کرده است. نویسنده نام‌گذاری این مانور تحت عنوان «فاتحان خیبر» را نمود آشکار این پیام می‌داند. 🔻 طبق این یادداشت، ایران اتصال جمهوری آذربایجان به نخجوان از طریق کریدور زنگه‌زور را دریچه‌ای برای ورود مستقیم ناتو و رژیم صهیونیستی به مرزهای شمالی ایران می‌داند که ضمن نقض تمامیت ارضی ارمنستان، تهدیدی برای امنیت ملی ایران است. 🔻 ایران در جریان آخرین جنگ قره‌باغ که منجر به بازپس‌گیری بخش‌هایی از این منطقه توسط باکو شد، عملاً حاکمیت حقوقی و نظامی این کشور بر منطقه قره‌باغ را پذیرفته و برخلاف روابط پیشین مساعدش با ایروان، حمایتی از ارمنستان نداشت. 🔻 ولی علی‌اف پس از برتری در این نبرد، با گرایش به ترکیه و اسرائیل، عملاً مسیری را در پیش گرفته که تنش‌ها را با تهران افزایش می‌دهد. حضور تل‌آویو و آنکارا در مرزهای شمالی، تعادل ژئواستراتژیک را به ضرر ایران تغییر می‌دهد. 🔻 جدیدترین اقدام باکو، جلوگیری از حرکت کامیون‌های ایرانی حامل سوخت و کالا به ارمنستان از مسیری بوده که بخشی از آن در نبرد اخیر از سوی جمهوری آذربایجان آزاد شده است. ایران نیز با برگزاری مانور نظامی در مرزهای شمالی‌اش نشان داد اراده کافی برای ورود سخت‌افزاری برای حل مسأله را دارد. هر چند فعلاً به مسیر دیپلماتیک بسنده نموده است. 🔻 از منظر ایران، اتصال باکو به نخجوان از خاک ارمنستان یعنی آنکه باکو به راحتی می‌تواند از طریق زمینی به ترکیه، رژیم صهیونیستی و اتحادیه اروپا متصل شود. بنابراین ایران را از معادلات ترانزیتی خود خارج می‌کند. ایران این امر را به مثابه افزایش حضور رژیم صهیونیستی و ناتو در مرزهای خود و تضعیف روابط ایران با ارمنستان می‌داند. ▫️ atlanticcouncil.org/blogs/iransource/iranian-war-games-on-the-border-with-azerbaijan-were-really-a-message-to-israel/ ▫️@Tabyincenter
🔰 اقتصاد ترکیه در سراشیبی خطر 🔹 هر یک دلار آمریکا به ۹ لیره و ۶۶ قوروش رسیده و چنین رکوردی که تاکنون در تاریخ اقتصادی ترکیه سابقه نداشته، از نظر فعالان و تحلیلگران اقتصادی، بسیار نگران کننده است. tn.ai/2594431 - - - - - 🔰 درآمد ارزی قابل توجه ترکیه از فروش خانه به خارجی‌ها 🔹 تخمین صورت گرفته توسط بانک مرکزی ترکیه نشان می‌دهد تنها در سال گذشته اتباع خارجی ۵.۷ میلیارد دلار در بخش مسکن این کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند. isna.ir/amp/1400080200921 - - - - - 🔰 لیر ترکیه با سقوط بی سابقه یک رکورد جدید را ثبت کرد. یکی دیگر از رکوردهای ثبت شده ی این کشور فرار سرمایه داران از این کشور ورشکسته است. آمارها نشان می دهد که در ۳ سال گذشته ۲۳۰۰۰ سرمایه‌دار شناخته شده ۱۰ هزار میلیونر و ۱۳ هزار کارآفرین و بازرگان، ترکیه را برای همیشه ترک کرده اند. ✍ مهدی یحیایی(مختار ثقفی)
🛑 نظر سه مرجع تقلید درباره تزریق واکسن 🔹نظرات مراجع عظام تقلید بیانگر آن است که مؤمنین در موضوع واکسینه کردن خود باید به تشخیص و توصیه متخصصان پزشکی عمل کنند، ضمن آنکه ترساندن دیگران نیز در این موضوع جایز نیست. 🔹آیت الله مکارم شیرازی لازم است در این زمینه بر اساس تشخیص و توصیه متخصصان عمل نمایید. 🔹آیت الله علوی گرگانی موضوع ضرورت و یا عدم ضرورت زدن واکسن و شخصی یا اجتماعی بودن آن باید توسط متخصصین پزشکی تعیین شود. 🔹آیت الله جوادی آملی مؤمنان نباید در کاری که تخصص ندارند، اظهار نظر کنند، ضمن آن که نباید دیگران را از تزریق واکسن ترساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشتی ها وناوچه ها وجنگنده ها وسربازان آمریکایی زین پس بدست اینگونه نونهالان ایرانی نابود خواهند شد...
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏فیلم از طرف انساندوست
به نام خداوند بخشایشگر مهربان سلام وعرض ادب به یکایک همراهان گرامی مستحضرید که مدتی درج مطالب متناسب با رویکرد و اهداف کانال متوقف شده است، عمده دلیل کم شدن تعداد مخاطبین است که موجب این برداشت شد: که ضرورت پرداختن به مباحث سیاسی، تحلیل های روزانه و تاریخ تحلیلی مورد نیاز سروران نبوده و یا اولویتی در اخذ مطالب از کانال برگرفته از رویکرد های هدفمند، ولایی و انقلابی، در تفکرات ادمین های -روشن ، مورد نظر نیست. در همین خصوص با توجه به فضای مجازی سردرگم موجود و اینکه این فضا جولانگاه دشمنان، سودجویان سیاسی و حتی گاه دوستان با ایده هایی متفاوت شده که این ایده ها گاه سوء استفاده های دشمنان را باعث شده است. ضرورت ادامه کار کانال برای عده دیگری از دوستان خوب،از ما درخواست شده است، از این رو بر آن شدیم در خصوص ادامه فعالیت کانال نظرسنجی نموده و حتی پس از درخواست ارائه نظر دوستان، حمایت، پیشنهاد،نقد و همکاری همه همراهان( در صورت ادامه کار) در تبلیغ و نشر مطالب را در کانال طرح نماییم. از ارائه نظرات ما را بهره مند فرمایید. ما اظهارنظر در ادامه کار کانال است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا