🚨🚨🚨 منابع خبری از فرود دو جنگنده اف۳۵ ارتش رژیم صهیونیستی در باکو خبر میدهند
رژیم صهیونسیتی با استقرار جنگندههای رادارگریز و پیچیده اف۳۵ در نزدیکی مرزهای ایران، عملا هدف قرار دادن مراکز هستهای کشورمان را هشدار داده است
#غرب_آسیا
@westanews
🚨🚨🚨استمرار پرواز هواپیماهای ترابری نظامی اسرائیل به باکو و بالعکس
#غرب_آسیا
@westanews
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه جليل آيت اللَّه "محمدباقر محسني ملايري" (1374 ش)
➕ درگذشت دانشمند و شاعر شهير معاصر استاد "سيد محمد علي صفير" (1377 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت علي بن محمد تنوخی اديب و شاعر (342 ق)
❄️ #میلادی
➕ تشكيل سازمان بين المللي استاندارد و روز جهانی استاندارد (1946م)
➕ حمله تروريستي صهيونيستهاي مسلح به روستاي فلسطيني قُبيه (1953م)
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️2 روز تا آغاز امامت امام زمان عج
▪️10 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام
▪️27 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️31 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
مداحی آنلاین - دلم حزینه - سید رضا نریمانی.mp3
7.72M
🔳 #شهادت_امام_حسن_عسکری(ع)
🌴دلم حزینه
🌴یه دنیا غم نهفته دارم توی سینه
🎤 #سید_رضا_نریمانی
⏯ #واحد
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
❇️ یک «گذرگاه خاصالخاص عرفانی» الگوی امروزِ ما
👈دیدگاه رهبر معظّم انقلاب دربارۀ مکتب عرفانی حضرت آیتالله سید علی قاضی (قدّس سرّه)
🔹 ما در بین سلسلهی علمی فقهی و حِکمی خودمان در حوزههای علمیه - در این صراط مستقیم - یک گذرگاه و جریان خاصالخاص داریم که میتواند برای همه الگو باشد، هم برای علما، هم برای آحاد مردم و هم برای جوانها؛ میتوانند واقعاً الگو باشند.
🔸 اینها کسانی هستند که به پایبندی به ظواهر اکتفاء نکردند، در طریق معرفت و طریق سلوک و طریق توحید تلاش کردند مجاهدت کردند کار کردند، و به مقامات عالیه رسیدند.
🔹 و مهم این است که این حرکت عظیم سلوکی و ریاضتی را نه با طرق مندرآوردی و تخیّلی - مثل بعضی از سلسلهها و دکانهای تصوّف و عرفان و مانند اینها - بلکه صرفاً از طریق شرع مقدّس آن هم با خبرَویّت بالا، به دست آوردند.
🔺 همین سلسلهی مرحوم آقای قاضی - مجموعهی این بزرگواران که از مرحوم حاج سید علی شوشتری شروع میشود - همهشان مجتهدین طراز اول بودند.
🔹 .... این یک گذرگاه فوقالعادهای است؛ گذرگاه خاصالخاص است. برای ماها از این جهت حجّت است که ما بفهمیم این هم هست؛ این مقامات، این حرکت، این سلوک، این خلوص در راه خدا هست.
🔸 هیچ اهل بُروز مکاشفات و مانند اینها هم نبودند؛ خب خیلی چیزها از آنها نقل شده - نقلیات موثقی که در مورد عجایب زندگی مرحوم آقای قاضی که به نظر ماها عجایب است نقل شده، یکی دو تا نیست؛ موثق هم هست، آدم یقین پیدا میکند از صحّت طُرقی که دارد - لکن اصلاً اینها در زندگی این بزرگوارها اهمیتی ندارد، نقشی ندارد. خود ایشان هم به شاگردهایشان میگفتند؛ میگفتند اگر چنانچه یک حالت مکاشفهای برایتان دست داد اعتناء نکنید، کارتان را بکنید، ذکرتان را بگویید، آن حالت خشوع را حفظ بکنید؛ یعنی مقامات اینها این است.
🗓 ۱۳۹۱/۰۴/۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تخفیف ۲۵ درصدی کهکشان نیستی♦️
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز چهارشنبه ششم ربیع الاول سالگرد وفات مرحوم آیت الله سید علی قاضی اعلی الله مقامه الشریف است.
♦️انتشارات فیض فرزان ناشر کتاب کهکشان نیستی،داستانی بر اساس زندگی آیت الله قاضی ره در نظر دارد به مناسبت سالگرد وفات ایشان به مدت سه روز تا روز جمعه ۲۳ مهر تخفیف ۲۵ درصدی برای کتاب لحاظ کند.
♦️برای سفارش کتاب با ۲۵ درصد تخفیف روی لینک زیر زده 🔻
https://b2n.ir/kahkeshan
یا به آی دی @jelvehadmin مستقیما پیام دهید.
قیمت پشت جلد: ۹۴۰۰۰ تومان
فیمت با تخفیف ۲۵ درصد: ۷۰۵۰۰ تومان.
تعداد صفحات: ۵۵۵ صفحه
♦️این فرصت را با علاقه مندان مرحوم قاضی ره و مکتب تربیتی عرفانی نجف اشرف به اشتراک بگذارید.
پ ن: با تشکر از مجموعه ی @cheeketab به خاطر ساخت این فیلم
@kahkeshaneh_nisti
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
✨وَ ما أَدْراكَ ما يَوْمُ الدِّينِ * ثُمَّ ما أَدْراكَ ما يَوْمُ الدِّينِ* يَوْمَ لا تَمْلِكُ نَفْسٌ لِنَفْسٍ شَيْئاً وَ الْأَمْرُ يَوْمَئِذٍ لِلَّه
{و تو چه می دانی یوم الدین چیست* باز هم تو چه می دانی یوم الدین چیست* روزی که هيچ نَفْسی بر نَفْسِ ديگر مالكيت ندارد و مطلقِ امر در آن روز ، برای ذات اقدس اله است}
(سوره انفطار آیات ۱۷ تا ۱۹)
یکی از معانی و بطون «یوم الدین» در آیات حضرت قرآن، روز ظهور حضرت مولانا بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) است.
حضرت امام محمدبن علی الباقر (علیه السلام) در تفسیر ذیل آیات حضرت قرآن، تصدیق «یوم الدّین» را به تصدیق و ایمان به خروج حضرت قائم آل محمد (ارواحنا فداه) و تکذیب یوم الدین را به تکذیب خروج آن حضرت ، معنا و تفسیر نمودند:
▫️«وَ الَّذِينَ يُصَدِّقُونَ بِيَوْمِ الدِّينِ» (سوره معارج آیه ۲۶) قَالَ: بِخُرُوجِ الْقَائِمِ (علیه السلام)
« و آنان که یوم الدین را تصدیق می کنند» یعنی خروج حضرت قائم (علیه السلام) را تصدیق می نمایند
▫️«و كُنَّا نُكَذِّبُ بِيَوْمِ الدِّينِ» (سوره مدثر آیه ۴۶) قَالَ: يَوْمُ الدِّينِ خُرُوجُ الْقَائِمِ (علیه السلام)
[اهل جهنم که می گویند:] «و ما یوم الدین را تکذیب می کردیم» ؛ مقصود از یوم الدین،خروج حضرت قائم (علیه السلام) است
📔الکافی ج ۸ ص۲۸۷؛ كنز الدقائق و بحر الغرائب، ج۱۱ ص۴۹۸؛ بحار الأنوار ج۲۴ ص: ۳۲۶؛ البرهان في تفسير القرآن، ج۵ ص۵۲۸
«یوم الدین» در آیات حضرت قرآن به سه ظرف زمان اشاره دارد. به عبارت دیگر «یوم الدین» در سه مصداق و سه ظرف زمانی است که به بروز و ظهور تام خود می رسد:
▫️روز اخذ میثاق (در عالَم ألست)
▫️روز قیام حضرت بقیةالله الأعظم (ارواحنا فداه)
▫️روز قیامت
حقیقت معنای «یوم الدین» در آیات سوره مبارکه انفطار تبیین گردیده است:
✨ثُمَّ ما أَدْراكَ ما يَوْمُ الدِّينِ* يَوْمَ لا تَمْلِكُ نَفْسٌ لِنَفْسٍ شَيْئاً وَ الْأَمْرُ يَوْمَئِذٍ لِلَّه (ایات ۱۸ و ۱۹).
یوم الدین یعنی ظرف زمانی که مطلق أمر لِلّه است و اختیار و مالکیت از غیر سلب می شود ؛ روزی که امری نیست جز امر او و حکمی نیست جز حکم او؛ لذا روز به ظهور و بروز رسیدنِ حقیقت «دین» نیز می باشد.
گرچه همواره از ازل الی الابد، مطلق أمر برای ذاتا اقدس اله است و تنها اوست که حاکم و مالک و آمر بر کلّ شیء می باشد، اما ظرف زمانی که این حقیقت «بر بندگان» به بروز و ظهور برسد، آن روز مصداقی از مصادیق یوم الدین می باشد .
به عبارت دیگر، در بطنِ عالَم ، هر روز «یوم الدین» است و از ازل الی الابد، در نقطه وحدت عالَم، تنها أمر ذات اقدس اله حاکِم می باشد؛ اما روزی که این حقیقت بر بندگان ظاهر شود ، آن روز یوم الدین نامیده می شود.
لذا یکی از مصادیق یوم الدین، یوم المیثاق است؛ چنانکه حضرت امام باقر (علیه السلام) فرمودند: «يَوْمُ الدِّينِ» يَوْمُ الْمِيثَاق
📔تأويل الايات الظاهرة فى فضائل العترة الطاهره ،ص ۷۱۵؛ البرهان فى تفسير القران ج ۵ ص ٥٣٠؛ بحارالانوار، ج ٢٤،ص ۹
روزی که معرفت به ربوبیت ذات اقدس اله و نبوت حضرت ختمی مرتبت (صلی الله علیه و اله و سلم) و ولایت امیرالمومنین علی (علیه السلام) بر تمام بنی آدم عرضه شد و از آنان بر این أمر، عهد گرفته شد، «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى .. » (سوره اعراف،آيه ۱۷۲)، آن روز یکی از مصادیق «یوم الدین» می باشد. یعنی ظرف زمانِ ظاهر شدن حقیقت دین بر بندگان بوده است. چرا که حقیقت «دین» [چنانکه در احادیث متعدد اشاره شده]، امر ولایت حضرت دیّان الدّین، امیرالمومنین علی (علیه السلام) است: «الدِّين» وَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِين (علیه السلام).
📔رجوع کنید به بحارالانوار ج ۳۵ ص ۳۳۶ : باب أن علی (علیه السلام) الدین فی القرآن
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
مصداق اجلّ و اکمل یوم الدین، روز قیامت است : روز جزا و روز حساب؛ روزي كه هيچ كس بر ديگري مالكيّت و اراده اي ندارد. چنانکه در تمامی آیات حضرت قرآن، تنزیل «یوم الدین» به روز قیامت اشاره می نماید:
✨مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (سوره حمد آیه ۳)
✨وَ قالُوا يا وَيْلَنا هذا يَوْمُ الدِّين (سوره صافات آیه ۲۰)
امام صادق (علیه السلام) با اشاره به آیات فوق فرمودند: مقصود از یوم الدین در آیه «مالک روز دین» (سوره حمد آیه ۳) ، روز حساب است و دلیل آن شریفه دیگری است که [از زبان اهل جهنم] بیان می نماید: «ای وای بر ما! این همان یوم الدین است» (سوره صافات آیه ۲۰) که مقصود، روز حساب می باشد: «مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ» قَالَ يَوْمِ الْحِسَابِ وَ الدَّلِيلُ عَلَى ذَلِكَ قَوْلُهُ وَ قالُوا «يا وَيْلَنا هذا يَوْمُ الدِّينِ» يَعْنِي يَوْمَ الْحِسَاب.
📔تفسير القمي ؛ ج۱ ؛ ص۲۸؛ البرهان فى تفسير القران ج۱ ص۱۰۷
اما یکی دیگر از مصادق یوم الدین که در بطن آیات حضرت قرآن بدان اشاره شده، روز ظهور حضرت مولانا بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) است؛ روزی که تنها آمریت از آنِ حضرت صاحب الامر (ارواحنا فداه) است و مهلت شیطان به پایان رسیده و حقیقت دین بر خلق ظاهر شده و أمر ذات اقدس اله بر زمین و در عالَم خاک، حاکم و جاری و ساری می گردد.
آیات حضرت قرآن، مهلت شیطان را تا «یوم الدین» معرفی می نماید:
✨وَ إِنَّ عَلَيْكَ اللَّعْنَةَ إِلى يَوْمِ الدِّين (سوره حجر آیه ۳۵)
✨وَ إِنَّ عَلَيْكَ لَعْنَتي إِلى يَوْمِ الدِّين (سوره ص، آيه ۷۸)
و مطابق فرمایشات نورانی ائمه اطهار (علیهم السلام)، این مهلت تا روز قیام و خروج حضرت قائم آل محمد (علیه السلام) می باشد: إبليس اللعين.. هذه الدولة إلى يوم الوقت المعلوم، يوم يقوم القائم (عليه السلام) .
📔البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۵ ؛ ص۵۲۸
به عبارت دیگر، یوم الدین روز به پایان رسیدن حاکمیت و آمریت ظاهری شیطان بر خلق است؛ زمانی که زمین از لوث شرک و اعداءالله پاک شود، و مشركين و كفّار از صحنه امر الهی حذف شوند، در عالم قدرت ظاهري و مادّي نخواهند داشت. که این امر «وَ الْأَمْرُ يَوْمَئِذٍ لِلَّهِ» در عالم خاک و در روي زمين هم به وقوع می پیوندد.
با طاهر شدن آفاق و انفس از حقیقت شرک، دین الله در اتم وجه حاکم شده و بر تمام ادیان غالب گردد، مضمون شریفه : ✨«هُوَ الَّذي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُون» (سوره توبه آیه ۳۳ و سوره صف آیه ۹). روزی که دین الحق «وَ الْوَلَايَةُ هِيَ دِينُ الْحَقِّ» یعنی ولایت حضرت ولی الله الاعظم (علیه السلام) ، بر زمین حاکم و بر همه ادیان غالب شود، آن روز «یوم الدین» نامیده می شود؛ چنانکه در تفسیر شریفه فوق الذکر بیان شده است: فَإِنَّهَا نَزَلَتْ فِي الْقَائِمِ مِنْ آلِ مُحَمَّد (علیه السلام).
📔تفسير القمي ؛ ج۱ ؛ ص۲۸۹؛ تأويل الآيات الظاهرة في فضائل العترة الطاهرة ؛ ص۶۲۲
با ظهور حضرت مولانا بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه)، حقّ بر نقطه ي وحدتِ حكومتِ عالم و حكومت زمين می نشيند و هر آنچه امر و تقدير و حكم الهی است به ید آن حضرت جاری و ساری می گردد.
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از حال و هوای سامرا در شب شهادت امام یازدهم
🏴شهادت امام حسن عسکری(ع) بر شیعیان جهان تسلیت باد
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
💢 همکاری سینمایی رژیم صهیونیستی و عربستان
🔻 جعل تاریخ به بهانه روایت زندگی حضرت موسی
🔸 رژیم صهیونیستی و عربستان بهزودی نخستین همکاری مشترک سینمایی خود را بهواسطه ساخت فیلمی سینمایی با محوریت زندگی حضرت موسی (ع) و برمبنای کتاب «خروج» کلید خواهند زد.
🔸 «غفاری» پژوهشگر و مستندساز: این همکاری مشترک را باید در چارچوب پروژه تطبیع یا عادیسازی روابط فهم کرد.
🔸 جنگ روایتها یکی از اصلیترین راهبردهای رسانهای صهیونیستها است، رژیم صهیونیستی به دنبال تاریخسازی است.
▫️ tn.ai/2588335
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
🔖 #عکس_نوشت | صکوک دستاورد شریعت
✍ #سیدعباس_موسویان
📌 به بهانه آیین بزرگداشت فقیه الاقتصاد استاد سیدعباس موسویان
🔻 از جمله مهمترین دستاوردهای بانکداری و مالیه اسلامی (صکوک) اوراق بهادر میباشد که ابزاری برای توسعه اقتصادی اسلامی است.
📖 کتاب #بازار_سرمایه_اسلامی
#فقیه_الاقتصاد
#بزرگداشت
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 رئیس جمهور سرزده به روستای کناره مرودشت رفت
◻️ وعده رئیسی برای قطع دست دلالان نهادههای دامی
◻️ رئیس جمهور در ادامه برنامههای سفر به استان فارس در روستای کناره، یکی از بزرگترین و پرجمعیتترین روستاهای کشور حضور یافت و از نزدیک با شماری از دامداران و کشاورزان روستا گفتگو کرد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آیت الله رئیسی: مدیر در میدان میتواند کار کند نه در اتاق کارش
رئیس جمهور:
🔹 عدهای میگویند سفرهای استانی هزینه دارد، من به آنها میگویم اگر من به کارخانهای که ۸ سال منتظر تسهیلات مانده سر نزنم چگونه مشکل حل خواهد شد؟
🔹 شنیدن کی بود مانند دیدن؟ ما مصمم به حضور در بین مردم هستیم و رفع مشکلات را در این حضور میبینیم.
🔹 بیش از صد طرح متناسب با اعتبارات موجود برای حل مشکلات مردم استان فارس به تصویب میرسد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔰 چوب کارگزاران!
✍ محمد ایمانی
🔹 ارگان حزب کارگزاران، تیتری سفارشی برای روحانی منتشر کرده؛ شبیه کارها هایی که قبلا انجام می دادند، با این تفاوت که هنر او در قالب نابودی اقتصاد و کشیدن ترمز پیشرفت نمایان است.
🔹 نویسنده (محمد قوچانی) چند سال سر سفره دفتر واعظی بود؛ اما روحانی، پدیده چند قرن قبل نیست که بشود واقعیت او را تحریف و مشمول قرائت های مختلف کرد!
🔹 عملکرد روحانی چنان بود که سعید لیلاز (عضو مرکزیت کارگزاران و طرف مصاحبه ظریف در فابل صوتی جنجالی) شهریور ۹۷ به یورو نیوز گفت: «با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر چوب بود تا الان کاری کرده بود. عامل التهاب بازار، سوءمدیریت است که به ناشیانهترین شکل رفتار کرد. مسئولیت متوجه روحانی است»
🔹 کارگزاران همچنین پس از قانع نشدن مجلس دهم از پاسخ های روحانی، بیانیه داد: «این پاسخها نه مجلس را قانع، نه ملت را راضی ساخت. دولت، فاقد استراتژی اقتصادی است. اوج سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دید که بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم ساخت. متأسفانه با وجود نقدها بر سازمان برنامه و بودجه، اصلاحی صورت نگرفت. دولت، فاقد استراتژی و مجمعی از بوروکراتهای بیانگیزه است.»
⭕️ واکنش حزب الله و جنبش امل لبنان به ناآرامیهای بیروت
*بیانیه مشترک حزب الله و جنبش امل لبنان در واکنش به تحولات و ناآرامیهای امروز بیروت:
🔻امروز شرکت کنندگان در تجمع مسالمت آمیز مقابل کاخ دادگستری هدف تیراندازی تک تیراندازان قرار گرفتند.
🔻این تجاوز از سوی گروههای مسلح سازمان یافته با هدف سوق دادن کشور به سوی فتنه انجام گرفت.
🔻طرفهایی که اقدامات تحریک آمیز انجام میدهند و کسانی که برای کسب دستاوردهای سیاسی پشت خون شهدا و قربانیان انفجار بیروت قرار دارند، مسئول این فتنه انگیزی هستند.
🔻از ارتش لبنان میخواهیم مسئولیت خود را به عهده بگیرد و به سرعت برای بازداشت فتنه انگیزان وارد میدان شود.
🔻همه حامیان و هواداران خود را به آرامش و کشیده نشدن به دام فتنه پلید دعوت میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظمت و ضرورت اقامه نماز شب
استاد #مؤیدی
2 دقیقه | 8 مگابایت
برشی تصویری از جلسه وعظ استاد
در میان طلبههای غیرایرانی مقیم قم
21 مهرماه 1400
✔️ رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی):
⚫️ پدر امام زمان (عج) با آن همه فضیلت، با آن همه مقامات، با آن همه کرامات، وقتی با سم و جنایت دشمنان از دنیا رفت، فقط بیست و هشت سال داشت؛ این میشود الگو؛ جوان احساس میکند یک نمونهی عالی در مقابل چشم دارد.
🔗 #امام_حسن_عسکری #امام_زمان
#تازههاي_سايت
🔹تقابل جریان هدایت و ضلالت و راهبری امام زمان علیه السلام در دوران غیبت در مراسم شهادت امام عسکری در حسینیه حق شناس
🔸yun.ir/w3yf51
🔹شهادت امام عسكري در هيات رزمندگان/ بندگی خدای متعال تنها راه رسیدن به عزت
🔸yun.ir/dnjv9e
🔹طرح امت سازی نبی اکرم صلی الله علیه و آله ذیل عاشورا در مراسم شهادت امام عسكري عليه السلام
🔸yun.ir/ruouk
🔹تحلیل فعل امام با رسیدن به مقام تسلیم کامل در مراسم شهادت امام عسكري عليه السلام
🔸yun.ir/6h6vgc
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
✨مَنْ كانَ يُريدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ في حَرْثِهِ وَ مَنْ كانَ يُريدُ حَرْثَ الدُّنْيا نُؤْتِهِ مِنْها وَ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ نَصيب
(سوره شوری،آيه ۲۰)
واژه «آخرت» از نظر لغوی، به نشئه ای که پس از نشئه عالَم دنیا قرار دارد، اطلاق می شود. مطابق آیات حضرت قرآن، نشئه ای است که حقیقت حیات در آنجا است و لذا به «دار الحیوان» نامیده شده است:
وَ ما هذِهِ الْحَياةُ الدُّنْيا إِلاَّ لَهْوٌ وَ لَعِبٌ وَ إِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوانُ لَوْ كانُوا يَعْلَمُون
(سوره عنکبوت، آيه ۶۴)
مطابق روایات حضرات معدن وحی الله (علیهم السلام)، «آخرت» دارای مصادیق متعدد است:
▪️دوران ظهور حضرت مولانا بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه)
▪️دوران رجعت
▪️یوم الکرّة
▪️آنچه که مربوط به روز قیامت و حیات پس از آن می باشد.
📔مستدرک سفینةالبحار، ج ۱ صص۶۵ و ۶۶
یکی از مصادیق «آخرت» در آیات حضرت قرآن ، دوران ظهور و قیام حضرت صاحب الامر و الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. چنانکه حضرت صادق آل محمد (علیه السلام) ذیل شریفه ۲۰ سوره مبارکه شوری فرمودند:
عن ابی عبدالله (علیه السلام):
«مَنْ كانَ يُرِيدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ» قَالَ مَعْرِفَةَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ علیهم السلام) «نَزِدْ لَهُ فِي حَرْثِهِ» قَالَ نَزِيدُهُ مِنْهَا قَالَ يَسْتَوْفِي نَصِيبَهُ مِنْ دَوْلَتِهِمْ «وَ مَنْ كانَ يُرِيدُ حَرْثَ الدُّنْيا نُؤْتِهِ مِنْها وَ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ نَصِيبٍ» قَالَ لَيْسَ لَهُ فِي دَوْلَةِ الْحَقِّ مَعَ الْقَائِمِ نَصِيبٌ
قول خداوند عزوجل که می فرماید « هر کس ثمره ی آخرت را بخواهد» یعنی معرفت امیرالمومنین و ائمه (علیهم السلام) را بخواهد، « بر ثمره ی او می افزاییم» یعنی بر معرفت اش می افزاییم و نصیب او را از دولت آل الله (علیهم السلام) کامل می گردانیم و قول خداوند که می فرماید: «و هر کس ثمره ی دنیا را بخواهد به او می دهیم و در آخرت نصیبی نخواهد برد» یعنی از دولت حق که برای حضرت قائم آل محمد (علیه السلام) است ، نصیبی نمی برد.
📔بحار الأنوار؛ ج۵۱ ؛ ص۶۳؛الكافي ؛ ج۱ ؛ ص۴۳۵؛البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۴؛ ص۸۱۴؛تفسير كنز الدقائق و بحر الغرائب ؛ ج۱۱ ؛ ص۴۹۷؛إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب عجل الله تعالى فرجه الشريف ؛ ج۱ ؛ ص۸۶
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
بنابراین دولت حضرت قائم ال محمد (علیهم السلام)، از مصادیق «آخرت» است، چرا که با قیام آن حضرت، حقیقت حیات به بروز و ظهور می رسد.
حقیقت حیات و آنچه که سبب حیات در قلوب خلق می گردد، ولایت مولانا امیرالمومنین علی (علیه السلام) است.
چنانکه آیات سوره مبارکه اعلی بر این امر تصریح می نماید:
بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَياةَ الدُّنْيا * وَ الْآخِرَةُ خَيْرٌ وَ أَبْقى* إِنَّ هذا لَفِي الصُّحُفِ الْأُولى. صُحُفِ إِبْراهِيمَ وَ مُوسى (سوره اعلی، آيات۱۶ تا ۱۹)
عن ابی عبدالله (علیه السلام):
قَوْلُهُ جَلَّ وَ عَزَّ« بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَياةَ الدُّنْيا» قَالَ وَلَايَتَهُمْ «وَ الْآخِرَةُ خَيْرٌ وَ أَبْقى» قَالَ وَلَايَةُ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام ؛إِنَّ هذا لَفِي الصُّحُفِ الْأُولى. صُحُفِ إِبْراهِيمَ وَ مُوسى
▪️قول خداوند عزوجل که میفرماید: « آنان دنیا را بر آخرت ترجیح داده اند» یعنی ولایت طواغیت و اصنام را برگزیده اند؛ و قول خداوند که می فرماید « آخرت، خیر و ابقی است» یعنی ولایت امیرالمومنین علی (علیه السلام) خیر و پایدار است ؛ که این امر در صحف اولی یعنی صحف ابراهیم و موسی ذکر شده است.
📔الكافي ؛ ج۱؛ ص۴۱۸؛تأويل الآيات الظاهرة في فضائل العترة الطاهرة ؛ ؛ ص۷۶۰؛اثبات الهداة بالنصوص و المعجزات ؛ ج۳ ؛ ص۷؛البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۵ ؛ ص۶۳۸
لذا تمامی آیات حضرت قرآن که در مقام ذمّ دنیا و ما فیها است، دلالت دارد بر حرام بودن اخذ ولایت اعداء (لعنة الله علیهم اجمعین) و ذمّ تمسک به فروعات آنان .
در مقابل، نشئه آخرت که خیر و پایدار معرفی می شود، دلالت دارد بر ولایت آل الله (علیهم السلام) که سرّ و بطن آن در نقطه وحدت، ولایت مولانا امیرالمومنین علی (علیه السلام) است؛ آنچه که تمسک به آن و اخذ آن، حیات را در آفاق و انفس برای خلق به ارمغان می آورد.
یوم الآخرة که دار الحیوان است، ظرف زمان برای به بروز و ظهور رسیدنِ حقیقت حیات است و دولت حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) که مَجلای تجلّی ولایت ولی الله الاعظم (علیه السلام) در اتم معنا می باشد، حقیقت دار الحیوان و لذا حقیقت «آخرت» است.
بنابراین «آخرت» در یک معنا ، به دولت حضرت مولانا صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشاره دارد.
⚜▫️⚜▫️⚜▫️⚜
#راه_ما_روشن_است
#انتشار_با_لینک_کانال
╔═🔹☀️🔹══╗
🆔 @rahroshaan
╚═══🔹☀️🔹╝