💐🌿سلام عزیزان 🌿💐
به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روان پزشک پرسیدم:
شما چطور میفهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟ روانپزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب میکنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار میگذاریم و از او میخواهیم که وان را خالى کند. من گفتم: آهان، فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون بزرگتر است. روانپزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر میدارد. حالا شما هم میخواهید تختتان کنار پنجره باشد؟
نتیجه:
1- راه حل همیشه در گزینه های پیشنهادی نیست.
2- در حل مشکل و در هنگام تصمیم گیری هدفمان یادمان نرود . در حکایت فوق هدف خالی کردن آب وان است نه استفاده از ابزار پیشنهادی
3- راه حل همیشه جلوی چشم نیست. مغز ما یک دینام هزار ولتی است که متاسفانه اکثرمان بیش از یک لامپ از آن استفاده نمی کنیم.
@rahrovanehvelayat
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
اگر درخانواده کسي را داشته باشيم که به ما حسادت مي کند چکار بايد انجام دهيم؟
🌺پاسخ:
در پاسخ به مطالب ذيل توجه كنيد :
1-📌 در برخورد با دوستان وآشناياني كه حسادت خويش را بروز مىدهند رعايت اصل «مدارا» است.
🌸اگر به هر دليل مايليد و يا ضرورت ايجاب مىكند كه به ارتباط خويش ادامه دهيد، به ناچار بايد كه در برابر ناملايمات آن بردبارى كنيد. بردبارى و مدارا يك اصل كلى است كه بدون آن زندگى اجتماعى و ارتباط با ديگران مقدور نيست.
2-📌 نکته ديگر، شناختن ريشه حسادت است. يعني توجه کنيد که در چه مواردي مورد حسادت واقع مي شويد.
🌼مهمترين نكته در اينجا اين است كه اگر خصوصيت و امتيازي در انسان وجود دارد كه باعث جلب توجه فراوان و برانگيختن حساسيت ديگران و ايجاد حسادت در آنها مي گردد، نبايد اين ويژگي و امتياز را زياد در معرض ديد و تماشاي ديگران قرار داد بلكه بايد تا امكان دارد آن را از نظرها پنهان و پوشيده داشت.
🔻اين كار هم كمك به خودتان است چون باعث مي شود توجه ديگران زياد به شما جلب نگردد و مورد حسادت قرار نگيريد و از گزند آزار واذيت بدخواهان و حسودان درامان بمانيد و هم كمكي به حسودان است كه كمتر تحريك مي شوند و اين خصلت زشت كمتر در آنها بروز و ظهور مي يابد.
☘️نكته دوم: فاصله گرفتن و قطع رابطه با كسي كه حسادت مي ورزند باعث تشديد حسادت و شعله ور شدن آتش آن مي گردد و برعكس ارتباط دوستانه داشتن و برخورد مناسب و خوب با آنها باعث سرد شدن آتش حسادت و كمرنگ شدن آن مي گردد و در مواردي باعث مي گردد فرد حسود از بروز حسادتش شرمنده و منفعل گردد و خود را به اين خاطر سرزنش نمايد.
3- 📌هنگامى كه خداى متعال به بندهاى از بندگان خود، نعمت را عطا مىفرمايد، به طور طبيعى ممكن است كه او مورد حسادت ديگران قرار گيرد. اين مشكل، به هر حال وجود دارد و گريزى از آن نيست. با اين وجود نبايد حسادت حسودان مانع رشد و ترقى و پيمودن راههاى كمال و تعالى شود.
4- 📌مراقب باشيد خود ناخواسته با اين آفت مبتلا نشده باشيد چرا كه برخي از افراد به اين دليل در مورد ديگران قضاوت هاي منفي مي كنند كه خود نيز به آن مبتلا هستند اين افراد از پيمودن راه كمال بازمي مانند غافل از اينكه شخص حسود، در اغلب موارد، جز به خويش آسيب نمىرساند.
@rahrovanehvelayat
#اخلاقی
#ارتباط
#حسادت
🍀🌟🍀🌟🍀
✅پرسش:
در جواب کساني که ميگویند: بجاي ساخت ضريح طلا و...براي اهل بيت (علیهم السلام) به فقرا کمک کنيد ، چه باید گفت؟
🌺پاسخ:
اينگونه افراد دو نوع مي باشند:
🔹بعضي بخاطر صفاي دل و دلسوزي واقعي براي فقرا اين گونه اظهار نظر ميکنند، که بايد به آنها گفت هر چيزي جايگاه خودش را دارد و همانگونه که کمک به فقرا خوب و مورد توصيه قرآن مي باشد و هيچ مکتبي به اندازه اسلام توصيه کمک به نيازمندان ندارد، ساخت اماکن مقدس و ارزش قائل شدن به قبور اولياي خدا نيز مهم است و هر گونه کاري که موجب زنده شدن ياد و خاطره و هدف آنها در جامعه مي باشد لازم است و از شعائر الهي ميباشد. شعائر الهي يعني هر چيزي که ياد خدا و معنويت را در بين انسانها تقويت کند ارزشمند و شعار الهي است
🍃در قرآن در آيه 36 حج مي فرمايد: وَ الْبُدْنَ جَعَلْناها لَكُمْ مِنْ شَعائِرِ اللَّه(شترها (در مراسم حج) را براى شما از شعائر الهى قرار داديم)
☘️وقتي شتري که قرار است بخاطر خدا کشته شود و به اندازه چند روز ياد خدا را زنده ميکند شعائر الهي ميباشد و مورد توصيه قرآن است ، اماکني که هميشه آنها ياد خدا ميشود و مورد اقبال مردم است ، شعائر الهي ميباشد و هر گونه خدمتي به آنجا نيز شعائر است.
🌸وقتي اصحاب کهف به غار بازگشتند و در آنجا مردند، قرآن در اين جريان ميفرمايد: گفتند: «ما مسجدى در كنار (مدفن) آنها مىسازيم (تا خاطره آنان فراموش نشود.)»
بنابراين ساخت بنا و زينت آن مورد توصيه ميباشد و در بين همه مردم دنيا نيز متداول است که مقابر بزگان خود را گرامي ميدارند.
🔻گروه دوم کساني هستند که از روي غرض و خباثت باطني اينگونه اشکالات را بر اماکن مقدس ميگيرند که اينگونه افراد هيچ وقت قانع نمي شوند و لازم نيست با آنها وارد بحث شويد زيرا آنها نمي خواهند حقيقت را دريافت کنند و فقط دنبال عيب تراشي هستند.
@rahrovanehvelayat
#قرآنی
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
وقتي به زيارت مشاهد مشرفه مي رويم چگونه باشیم که زيارت با معرفت نصيبمان بشود؟
🌺پاسخ:
مهم ترين آداب زيارت که باعث کمال و قبولي آن مي شود عبارت است از:
1- 📌معرفت و شناخت امام(علیه السلام)
کسي که بر چشمه آبي وارد مي شود، به اندازه ظرفي که به همراه دارد، از آن چشمه بهره مي گيرد و زائري که به زيارت امام مي آيد به اندازه شناخت و معرفتي که دارد، از زيارت خويش سود مي برد. پس پيش از هر چيز ، سطح شناخت و آگاهي خود را درباره امام بالا ببريم و قبل از ورود به ميهماني، صاحب خانه، خصوصيات اخلاقي و رفتاري او و نيز انتظارات و خواسته هاي وي را بشناسيم.
2- 📌طهارت روحي
يکي از بزرگترين ويژگي هاي اهل بيت (علیهم السلام) طهارت و پاکي آنان از هر گناه و کاستي است و دوست دارند که ميهمانان آنان نيز ازگناه پاکيزه باشند.
🍃شايسته است که زائر امام، قبل از ورود به حرم ، بيشترين سعي خود را براي کسب طهارت و پاکيزگي روحي انجام دهد. برخي آلودگي هاي انسان مربوط به سستي در انجام واجبات، سهل انگاري در نماز و روزه و ارتکاب برخي محرّمات است که بايد به درگاه خدا توبه کرد و به راستي تصميم گرفت که گذشته را جبران کرده، در آينده به گناه و آلودگي نزديک نشود.
🌼بخشي ديگر از آلودگي هاي انسان مربوط به ناديده گرفتن حقوق ديگران ، بي احترامي به پدر و مادر، ضايع ساختن حق برادر و خواهر، قطع ارتباط با خويشاوندان و تصرّف در اموال يتيمان وکودکان و بي اعتنايي به حقوق همسر و فرزندان و...است که توبه از اين گونه گناهان – علاوه بر ندامت قلبي و باطني- به اين است که آن حقوق ضايع شده را در عمل جبران کند وتصميم بگيرد رضايت صاحبان حق را به دست آورد.
3- 📌طهارت جسمي
لباس و بدن پاکيزه، از آداب اعمال عبادي است و چون حرم امامان مکاني است که براي عبادت و بندگي خدا مهّيا شده است و محضر امام، محضر ولي خداست، بايد نهايت پاکي و طهارت را رعايت کرد و علاوه بر آن، پيش از ورود به حرم (غسل زيارت) کرد و وضو گرفت.
🍀« غسل» به نيّت پاکي از همه آلودگي ها يي که نياز به غسل داشته است و ممکن است آن را فراموش کرده باشد و نيز به نيت آمادگي براي زيارت امام و نيايش به درگاه الهي.
4- 📌زيارت و عرض سلام و ارادت
حساس ترين مرحله زيارت، همين مرحله است که زائر پس از رعايت آداب زيارت و کسب طهارت ظاهري و باطني، با نيتي خالص و به هدف اطاعت از خداوند، به اظهار موّدت و دوستي با اهل بيت پرداخته و در برابر ضريح آن بزرگوار با ادب و احترام ايستاده يا زانو زده است.
5- 📌نماز به درگاه الهي
پس از قرائت دعا و زيارت امام (علیه السلام) ، دو رکعت نماز همانند نماز صبح توصيه شده است. نماز، تنها براي عبادت خداوند و تقرب به سوي اوست، امّا ثواب آن به پيشگاه امام (علیه السلام) هديه مي گردد.
6- 📌دعا و نيايش به پيشگاه پروردگار
در محضر امام و فضاي معنوي حرم و پس از آمادگي هاي روحي و معنوي، بايد دست ها را به سوي آسمان _ محل نزول رحمت الهي _ بلند کرد و يکايک درخواست هاي خود را به ساحت خداي يگانه و امام معصوم (علیه السلام) عرضه داشت؛ چرا که زمينه براي نزول لطف و رحمت الهي در چنين فضاي ملکوتي آماده و مهيّا است.
7- 📌پيمان صداقت و بندگي به درگاه خدا
از جمله عواملي که مي تواند در استجابت دعاهاي زائر مؤثر باشد، اين است که در محضر امام (علیه السلام) با خدا عهد و پيمان ببندد که واجباتش را انجام دهد و از گناهان دوري نمايد، حقوق ديگران را ادا کند و براي فرج و ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نيز پيروزي مسلمانان در سراسر عالم دعا کند.
8- 📌دعا براي ظهور حضرت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
انسان هاي صالح، همواره از ظلم و فساد و گناهي که در جامعه بشري جريان دارد ، ناراحت هستند و مي دانند که بهترين کسي که مي تواند بشر را از اين ظلم و فساد گسترده نجات بخشد، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) است و از اين رو در دعاهاي خود براي ظهور آن حضرت دعا مي کنند و منتظر ظهور آن بزرگوار مي باشند.
@rahrovanehvelayat
#اخلاقی
💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
لطفاً درباره فرزندآوري و گسترش خانواده با وجود درامدهاي اقتصادي و مشکلات اقتصادي کنوني و بابرکت بودن نعمت فرزندآوري توضيحاتي بفرماييد
و اينکه يک مسلمان چگونه مي تواند ضمن اينکه به کسي محتاج نباشد و زندگي فقيرانه اي هم نداشته باشد اما بتواند چندين فرزند به خانواده اش اضافه کند.
🌺پاسخ:
يکي از معتقدات ما مسلمانان اين است که رزق همه انسان ها به دست خداست مخصوصا فرزندي که تازه متولد مي شود رزق خود را به همراه مي آورد در قرآن از کشتن فرزندان از ترس فقر نکوهش کرده است و مي فرمايد ما شما و اولاد شما را روزي مي دهيم : وَلاتَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ مِنْ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُکُمْ وَ إِيَّاهُمْ(اسراء: 31)
خداوند در قرآن در سوره هود( آيه 6 )ميفرمايد: "هيچ جنبندهاي نيست جز اينکه رزقش بر خدا واجب است، پس تقدير به گونهاي است که خداوند بر خود واجب کرده است که رزق را به موجودات برساند."(هود 6)
✍️اين عبارت به اين معنا نيست که تلاش نکنيد و منتظر رسيدن روزي باشيد. چنانچه در جاي جاي متون ديني ما به جايگاه تلاش و کار براي کسب روزي، سفارش شده است وآنچه مهم است اينکه هر کس باور داشته باشد که در مسير تلاش و همتي که دارد، هرآنچه روزي اش باشد به آن مي رسد.
🌼اما با ورود فرزند به زندگي انسان ، زندگي (به شرط اين که بر پايه دين و صلاح و رستگاري باشد) بالنده تر و پوياتر مي شود رزق و روزي آن خانواده بيشتر مي شود مطمئن باشيد با ورود فرزند به يک زندگي چيزي از مال آن خانواده کم نمي شود و با نبود او چيزي بر آن اضافه نمي شود بلکه بر عکس است.
☘️پيامبر اکرم(صل الله علي و آله) مي فرمايند: "فرزند بخواهيد و آن را طلب کنيد؛ چرا که مايه روشني چشم و شادي قلب است.(«اُطلُبُوا الْوَلَدَ وَالْتَمِسُوهُ فَإنَّهُ قُرَّةُ الْعَینِ وَرَیحَانَةُ الْقَلْبِ» فرزند بخواهید و آن را طلب کنید؛ چرا که مایة روشنی چشم و شادی قلب است»(مکارم الاخلاق، ج1، ص480)
🌱در حديث ديگري مي فرمايند: خانه اي که در آن کودک نباشد، برکت ندارد. (کنز العمال، ج16،ص 281)
🌸در کتاب الکافي به نقل از بکر بن صالح آمده است که فردي خدمت امام کاظم (عليه السلام) عرض کرد که: مدت 5 سال است که از فرزنددار شدن خودداي کرده ام و اين بدان جهت است که همسرم آن را ناخوش مي دارد و مي گويد: به خاطر کمي مال، پرورش آنان براي من سخت است. نظر شما چيست؟
👈حضرت مي فرمايند: فرزند بخواه؛ چرا که خداوند روزي آنان را مي دهد.(الکافی: ج۶، ص۳)
✍️بله سطح زندگي افراد با هم متفاوت است يکي در رفاه بيشتر و ديگري در رفاه کمتر است اما اگر انسان بر خدا توکل کند و تلاش خود را به کار ببندد و خدا را ضامن کار خود بگيرد بدون شک در امورات زندگي رد نمي ماند بلکه گشايش براي او پيدا مي شود .
🍀 قرآن مي فرمايد: و من يتق الله يجعل له مخرجا و يرزقه من حيث لا يحتسب. (طلاق آیه 3) با حساب و کتاب هاي ما درست در نمي آيد ولي خدا از جاي نا معلوم و حساب نشده اي مي رساند به اين باور داشته باشيم و با اين اعتقادات زندگي خود را سامان دهيم.
@rahrovanehvelayat
#مشاوره
#فرزند_آوری
💎 به خدا توکّل کنید و با استقامت جلو بروید
🌸تحوّل کار بسیار دشواری است. گفتنِ به زبان آسان است که تحوّل ایجاد کنید؛ لکن تحوّل در عمل خیلی کار مشکلی است؛
☘️علّت هم این است که مقاومتهایی در مقابل تحوّل هست.
📌بعضی مقاومتها از روی سوء نیّت نیست؛
📌بعضیها حال و حوصلهی تغییرات بنیانی را ندارند،
📌بعضیها توانش را ندارند،
📌بعضی هم ممکن است از وضع موجود منتفع باشند و نخواهند این وضع، تغییر پیدا بکند؛
🔻 البتّه در بیرون دستگاه قضائی هم شبکهی درهمتنیدهی مجرم و مفسد و مانند اینها هم هست که اینها هم قهراً مخالفند؛
💥پشت سر همهی اینها هم نگاه دستگاههای دشمن و معاند با نظام جمهوری اسلامی است که اصلاً هر حرکت اصلاحی در هر جای جامعهی اسلامی اتّفاق بیفتد، اینها ناراحت میشوند، مقابله میکنند، جوسازی میکنند. اینها مخالفینند؛ مخالفین هم آرام نمینشینند.
✨شما با قوّت، با روحیه، با شجاعت وارد میدان تحوّل می شوید، آنها هم آرام نمینشینند، آنها هم شروع میکنند به مقابله کردن. جوسازی می کنند؛ گاهی اوقات جوسازیهای رسانهای است، جوسازیهای پیگیر است،
🔸 در افکار عمومی مردم وسوسه ایجاد میکنند که واقعاً یکی از مواردِ «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاس» اینجا است.
💥یکی از کارهایی که میتوانند بکنند این است که عزم راسخ سردمداران تحوّل را متزلزل کنند؛ دائماً مشاورت های گوناگون که «این کار مصلحت نیست»، نگذارند این کار انجام [بشود].
🌼بنابراین، مقاومت در مقابل تحوّل، از [جانب] این جناحهای مختلفی که اشاره کردیم فراوان خواهد بود.
🌹راه ، توکّل به خدا است؛ توکّل کنید به خدا. وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسبُه؛ خدای متعال خودش کفایت خواهد کرد، خودش کمک خواهد کرد.
✨راه را درست انتخاب کنید، هدف را درست انتخاب کنید و بعد «فَلِذٰلِکَ فادعُ وَ استَقِم کَماِّ اُمِرت»؛ با استقامت جلو بروید؛ راهش این است.
🌼در مقابل کارشکنی، در مقابل وسوسه، در مقابل اذیّت کردن و جوسازی کردن و مانند اینها، تنها راه مهم و مؤثّری که وجود دارد عدم انفعال و ادامهی راه و استقامت است؛ این توصیهی بنده است.
📚بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با همایش سراسری قوه قضائیه در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
@rahrovanehvelayat
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
🍀🌟🍀🌟🍀
✅پرسش:
جریان هزاران نفری که قران می فرماید: «خداوند فرمان مرگ بر آنان داد و آنان مردند و مجددا زنده شدند» چیست؟
🌺 پاسخ:
در آیه 243 سوره مبارکه بقره می خوانیم:
أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ خَرَجُوا مِنْ دِيارِهِمْ وَ هُمْ أُلُوفٌ حَذَرَ الْمَوْتِ فَقالَ لَهُمُ اللَّهُ مُوتُوا ثُمَّ أَحْياهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَ لكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَشْكُرُونَ (1)
آيا نديدى جمعيتى را كه از ترس مرگ، از خانه هاى خود فرار كردند؟ و آنان، هزارها نفر بودند (كه به بهانه بيمارى طاعون، از شركت در ميدان جهاد خوددارى نمودند). خداوند به آنها گفت: بميريد! (و به همان بيمارى، كه آن را بهانه قرار داده بودند، مردند). سپس خدا آنها را زنده كرد، (و ماجراى زندگى آنها را درس عبرتى براى آيندگان قرار داد.) خداوند نسبت به بندگان خود احسان مى كند، ولى بيشتر مردم، شكر (او را) بجا نمى آورند.
🌼در تفسیر نمونه ذیل آیه فوق در شأن نزول آن این گونه آمده است:
🍁در يكى از شهرهاى" شام" بيمارى طاعون راه يافت و با سرعتى عجيب و سرسام آور مردم يكى پس از ديگرى از دنيا مى رفتند در اين ميان عده بسيارى به اين اميد كه شايد از چنگال مرگ رهايى يابند آن محيط و ديار را ترك گفتند از آنجا كه آنها پس از فرار از محيط خود و رهايى از مرگ در خود احساس قدرت و استقلالى نموده و با ناديده گرفتن اراده الهى و چشم دوختن به عوامل طبيعى دچار غرور شدند پروردگار، آنها را نيز در همان بيابان به همان بيمارى نابود ساخت.
🍀 از بعضى روايات استفاده مى شود كه اصل آمدن بيمارى مزبور در اين سرزمين به عنوان مجازات بود، زيرا پيشوا و رهبر آنان از آنان خواست كه خود را براى مبارزه آماده كنند و از شهر خارج گردند آنها به بهانه اينكه در محيط جنگ مرض طاعون است از رفتن به ميدان جنگ خوددارى كردند پروردگار آنها را به همان چيزى كه از آن هراس داشتند و بهانه فرار قرار داده بودند مبتلا ساخت و بيمارى طاعون در آنها شايع شد آنها خانه هاى خود را خالى كرده و براى نجات از طاعون فرار كردند و در بيابان همگى از بين رفتند مدتها از اين جريان گذشت و حزقيل(2) كه يكى از پيامبران بنى اسرائيل بود از آنجا عبور نمود و از خدا خواست كه آنها را زنده كند خداوند دعاى او را اجابت نمود و آنها به زندگى بازگشتند.
🔶 گر چه آيه فوق اشاره به عدد خاصى نكرده، و تنها واژه" الوف" كه به معنى هزارها است، به كار برده، ولى بعضى از روايات، تعداد نفرات آنها را ده هزار و بعضى هفتاد يا هشتاد هزار ذكر مى كند.
🔻نكته ديگرى كه در اينجا شايان توجه است مساله امكان" رجعت" است كه از اين آيه به خوبى استفاده مى شود.
🌸توضيح اينكه: در تاريخ گذشتگان مواردى را مى يابيم كه افرادى بعد از مرگ، به اين جهان بازگشتند مانند ماجراى جمعى از بنى اسرائيل كه همراه موسى (علیه السلام) به كوه طور رفتند كه در آيه 55 و 56 سوره بقره آمده و داستان عزير يا ارميا كه در آيه 259 همين سوره آمده، و همچنين حادثه اى كه در آيه مورد بحث به آن اشاره شده است.
🔹بنا بر اين مانعى ندارد كه همين مساله در آينده نيز تكرار شود. دانشمند معروف شيعه مرحوم" صدوق" نيز به همين آيه براى امكان مساله رجعت استدلال كرده و مى گويد: يكى از عقايد ما اعتقاد بر رجعت است (كه گروهى از انسانهاى پيشين بار ديگر در همين دنيا به زندگى باز مى گردند).و نيز مى تواند اين آيه سندى براى مساله معاد و احياى مردگان در قيامت باشد.(3)
پی نوشت ها:
1. بقره/243.
2." حزقيل" طبق بعضى از روايات سومين پيشواى بنى اسرائيل بعد از موسى (علیه السلام) بود.
3. تفسير نمونه، ج2 ص 218.
@rahrovanehvelayat
#قرآنی
🔴دلت پاک باشــه
حاج آقا قرائتی نقل میکنن:
در یڪی از دانشگاه ها
پیرامون #حجاب سخنرانی میڪردم
ناگهان دختری جوان از وسط جمعیت فریاد زد
حاجاقااااااااااااا
چرا شما حجاب راساختید؟!!!!
*گفتم؛ حجاب ،بافته ذهن ما نیست حجاب را ما نساختیم بلڪه در ڪتاب خدا یافتیم
گفت؛ حجاب اصلا مهم نیست چون ظاهر مهم نیست دل پاڪ باشه ڪافیه
*گفتم؛ آخه چرا یه حرفی میزنی ڪه خودت هم قبول نداری؟!!!!
گفت: دارم
*گفتم: نداری
گفت: دارم
*گفتم: ثابت میڪنم ڪه این حرفی ڪه گفتی خودت قبول نداری
گفت: ثابت ڪن
*گفتم: ازدواج ڪردی
گفت: نه
*گفتم: خدایا این خانم ازدواج نڪرده و
اعتقاد داره ظاهر مهم نیست دل پاڪ باشه
پس یه شوهر زشت زشت زشت قسمتش بفرما
فریاد زد: خدا نڪنه
*گفتم: دلش پاڪه
گفت: غلط ڪردم حاج اقاااااااا😂😂😂
#حجاب