eitaa logo
محفل رهروان شهدا
28 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
جهت ارتباط با ادمین کانال https://eitaa.com/Ya_fattemeh_zahra سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگواران درصورت داشتن سوال عقیدتی وسیاسی به آیدی ادمین زیر👇مراجعه کنید @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ساخت هواپیماهای بدون سرنشین در ایران از چهار دهه پیش‼️ 🍃🌹🍃 🔻 مستند جالب شبکه آمریکایی از نمایش قدرت پهپادی ایران؛ ایران قبل از ایالات متحده به فناوری پهپادهای مسلح دست یافته است! 🔹 شبکه آمریکایی "الحره" ضمن نمایش بخشی از فیلم سینمایی « مهاجر » ، توان و پیشرفت صنعت پهپادی ایران را اینگونه به تصویر کشاند: 🔺 "کارشناسان معتقدند که مقدمات ساخت هواپیماهای بدون سرنشین در ایران از چهار دهه پیش آغاز شده است".
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ نظم نوین جهانی 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «امروز دنیا در آستانه‌ی یک نظم جدید است. این جنگ اوکراین را به نظر من باید یک مقداری با یک دید عمیق‌تری نگاه کرد؛ این جنگ صرفاً یک حمله‌ی نظامی به یک کشور نیست. ریشه‌های این حرکتی که امروز انسان دارد در اروپا مشاهده میکند، ریشه‌های عمیقی است و آینده‌های پیچیده و دشواری را انسان حدس میزند که وجود داشته باشد.» ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🇺🇸📛قطع انگشت افغانستانی‌ها برای یادگاری! 🔻در جریان بررسی جنایات آمریکا در مشخص شد 12 نظامی آمریکایی به صورت تصادفی و به منظور سرگرمی افغان را انتخاب می‌کردند و پس از کشتن یا منفجر کردن آنها، انگشتانشان را به عنوان یادگاری از جنگ افغانستان برای خود جمع‌آوری می‌کردند. 🔻در این بین کلوین گیبس، از گردان پنجم ارتش در افغانستان، متهم شد که این تیم را تشکیل داده است. ‼️گیبس به دادگاه احضار و با اعتراف خود همه را شگفت‌زده کرد؛ او گفت: شهروندان افغانستانی به صورت تصادفی انتخاب می‌کردیم و می‌کشتیم، سپس انگشتان قربانیان را قطع می‌کردیم و به عنوان یادگاری برمی‌داشتیم! 🔻سی ان ان آمریکا در این رابطه گزارش داده که ارتش این کشور امکان دستیابی به عکسهایی را که این نظامیان هنگام ارتکاب جنایت گرفته‌اند، محدود کرده است. 🔻با این حال بعضی تصاویر منتشر شده به حدی خشونت آمیز است که برخی آنها را بدتر از رویدادهای زندان ابوغریب توصیف کرده‌اند. 🔻آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان حمله کرد و میلیون‌ها شهروند این کشور را به خاک و خون کشید.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🔹 بیش از ۱۱ هزار نفر کشته 🔹 بیش از ۲۱ هزار نفر زخمی 🔹 بیش از ۹۰۰ کودک و نوجوان کشته شده ⛔️ اینجا آمریکاست و این آمار مربوط یه خشونت مسلحانه در آمریکا در ۷ ماهه نخست سال 2022 هست!
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🇮🇷 📡 ‼️ ▪️◾️▪️ چقدر به هم نزديک و مربوطند: «قربان» «غدير» «عاشورا» 🔸«قربان»: تعريف عهد الهى 🔹«غدير»: اعلام عهد الهى 🔸«عاشورا»: امتحان عهد الهى 🔻و چقدر آمار قبولى پايين است!! 🔹نه فهميدند، عهد چيست؟! 🔸نه فهميدند، عهد با كيست؟! 🔺نه فهميدند، عهد را چگونه بايد پاس داشت؟! 🙏خدایا ما را بر عهدمان با امام زمانمان استوارساز تا "مرگمان جاهلی" نباشد. می‌آید.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🔺‏اگر برای شما سوال باشد که چرا رضا پهلوی اینقدر تلاش میکند تا با براندازی به ایران برگردد باید بدانیم که که او در‌ سن ۱۷ سالگی با پول ملت ایران ثروتمندترین پسر جهان بوده است! 🔹 ثروتمندترین پسر دنیا که فقط یک دوست دارد و آن هم یک سگ است؛ تیتری بود که هفته نامه آمریکایی برای گزارش از ثروت ربع پهلوی انتخاب کرده است.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🇮🇷 🎥نشست مجازي 🍃🌹🍃 ✅ موضوع: جنگ شناختی- ترکیبی 🎙سخنران: مهندس سید علیرضا آل‌داوود ⏰ زمان: امروز- سه شنبه- ۴ مرداد ساعت ۲۲:۰۰ 🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا : https://rubika.ir/ahlolbasar
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🇮🇷 🖼 پاسخ به شبهه ‼️ 🍃🌹🍃 ❌ این تصویر ۵ بهمن ۹۸ برای اولین بار منتشر شد. این عکس بیش از ۴ هزار لایک و ۷۰۰ بار بازنشر شد.حتی عده‌ای از افراد سرشناس رسانه‌ای این تصویر را بازنشر کردن؛ پس از بررسی عکس مشخص شد، این تصویر مربوط به کشور سوریه شهر دمشق است و در سال ۲۰۱۶ است! حالا این تصویر مجدد بازنشر و خبر ساز شده است. ✍ سيد علي موسوي
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🇮🇷 📝 (۲۴۹) خبر: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای دیروز (۳ مردادماه) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد که نسبت به نظارت بر اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و به‌طورکلی تمام قوانین مربوط به تعالی نهاد خانواده، تسهیل امر ازدواج و مسکن، اهتمام داشته باشد. 🍃🌹🍃 🔸️گزاره‌های‌خبری: 1️⃣ از سال ۱۳۷۴ تاکنون، نرخ رشد جمعیت به طور معمول کاهشی بوده و امسال به عدد 0.71 درصد رسیده است. پیش‌بینی‌های آماری سایت روندهای کلان (macrotrends) نشان می‌دهد؛ با این روند، در سال ۱۴۳۲ هجری شمسی، نرخ رشد جمعیت ایران منفی خواهد شد. 2️⃣ بر اساس اطلاعات بانک داده‌های جهانی، در سال ۱۳۶۹، نرخ باروری به ازای هر خانم 4.3 فرزند بود که این عدد در سال ۱۳۷۹ به 2.1 فرزند رسیده است. با تغییر سیاست‌های جمعیتی و فروکش کردن کرونا، در سال‌های اخیر این عدد افزایش یافته و به حدود 2.1 رسیده است و می‌توان امیدوار بود با اصلاح قوانین و در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی برای فرزندآوری، روند افزایش ادامه‌دار باشد. 3⃣ از سال ۹۲ به مدت ۸ سال، موضوع جمعیت به‌عنوان یک عنوان کاری نه چندان جدی در کارتابل مجلس و دولت قرار داشت. بااین‌وجود، در سال گذشته مجلس انقلابی قانون جوانی جمعیت را تصویب و قوانین ضدجمعیتی قبلی را لغو کرد. در این قانون مشوق‌های بسیاری شامل: حمایت‌های جامع و مستمر برای تسهیل ازدواج به هنگام، تشکیل و تحکیم خانواده؛ ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان متأهل؛ گسترش کمی و کیفی بیمه‌ها و نظام تأمین اجتماعی و ... لحاظ شده است. 🔺نکته‌پایانی: موفقیت و پایدار بودن برنامه‌های جمعیتی، مستلزم نگاه سیستمی، تعیین اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت، همکاری و هماهنگی بین بخشی و ارزیابی و ارزشیابی مستمر برنامه‌هاست. در این‌ بین نهضت تبیین و روشنگری به‌منظور شناساندن نقاط قوت افزایش جمعیت و ضرورت حرکت در این مسیر، می‌تواند نوید تحقق این امر و عبور کشور از معضل کاهش جمعیت جوان در سال‌های آتی باشد. معاونت سیاسی سپاه با اختصاص سی‌امین همایش سراسری هادیان سیاسی خود به موضوع «جوانی جمعیت» که امروز(۴مرداده۱۴۰۱) برگزار شد، اولین گام در مسیر روشنگری افکار عمومی را برداشته است.