eitaa logo
رهروان ولایت
569 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
28 فایل
کانال فرهنگی خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبیه‌سازی حمله‌ی دو شب پیش اسرائیل به ایران 🔺یک رسانه وابسته به اسراییل با تولید و انتشار انیمیشن فوق عملیات انجام شده بر علیه ایران را اینگونه توضیح داد. 🔺استراتژی اسرائیل این بود که ایران را در سه مرحله مورد حمله قرار دهد. 🔺مرحله اول، سایت‌های هوایی سطح‌ به‌ سطح، تأسیسات راداری و ستاد فرماندهی دفاع هوایی ایران در تهران، ایلام و خوزستان را هدف قرار داد. 🔺مرحله دوم بر نابودی موشک‌های بالستیک متمرکز بود، و در نهایت، مرحله سوم صنایع تولید نظامی را هدف قرار داد. 🔺برای جلوگیری از دفاع هوایی ایران، آنها از موشک‌های «راکس» استفاده کردند که امکان حمله از موقعیت‌های نزدیک به اهداف دشمن را بدون نیاز به نفوذ عمیق به خاک ایران فراهم می‌کرد. 🚫به طور شگفت‌انگیزی، سیستم دفاع هوایی باور ۳۷۳ ایران عملکرد بهتری از حد انتظار داشت و صهیونیست‌ها را ناکام گذاشت. 🔴https://eitaa.com/rahrovanevelaiat_313_a
سالروز شهادت محمد حسین فهمیده و روز بسیج دانش آموزی گرامیباد. 🌺 🔸 شهادت هنر مردان خداست🌹
پیام تسلیت سلامی برای شهادت رزمندگان پدافند هوایی ▪️پیامدهای غیر قابل تصوری در انتظار صهیونیست‌هاست فرمانده کل سپاه: 🔹شهادت پرافتخار ۴ تن از رزمندگان غیور نیروی پدافند هوایی ارتش در اقدام شرورانه و تجاوزکارانه اخیر هواپیماهای دشمن صهیونی علیه نقاطی در چند استان کشور را به آحاد فرماندهان و کارکنان غیور و شجاع این قرارگاه و خانواده معظم شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم. 🔹اقدام نامشروع و غیرقانونی رژیم خون آشام صهیونیستی که با آمادگی پدافند هوایی کشور در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام ماند، نشان از خطای محاسباتی و نیز درماندگی این رژیم در میدان جنگ با رزمندگان جبهه بزرگ مقاومت اسلامی به ویژه در غزه و لبنان می‌باشد که به یقین پیامدهای تلخ آن برای اشغالگران غیر قابل تصور خواهد بود.
به اطلاع خانواده های محترم می رساند فرزندانی که در رشته های مختلف فرهنگی ورزشی دارای حکم قهرمانی استانی یاکشوری می باشندجهت تشویق این عزیزان اصل حکم قهرمانی راتاتاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵ به فرهنگی منطقه تحویل نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار قالیباف با خانواده پدر صنعت موشک ایران 🔹رئیس مجلس به مناسبت سالروز تولد پدر صنعت موشک ایران و تقارن آن با ایام اقتدار نیروی بازدارنده موشکی ایران به دیدار خانواده شهید حسن طهرانی مقدم رفت. 🔹قالیباف در این دیدار خاطر نشان کرد: نه تنها من که هرروز به یاد این شهید بزرگوار هستم بلکه همه مردم ایران با دیدن صحنه‌های دلاوری قهرمانان عرصه هوا و فضا از این شهید بزرگوار به نیکی یاد می‌کنند.
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همسر شهید پدافند هوایی ارتش حمزه جهاندیده: نتانیاهوی کثیف بداند که من انتظار بازگشت پیکرش را هم نداشتم چرا که چشم به هدیه‌ای که در راه امامم دادم نداشتم.
با سلام خدمت عزیزان محترم ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ از همه شما دعوت می‌کنیم تا در کنار هم به تماشای فیلم سینمایی تأثیرگذار ❤️❤️ بنشینیم. این فیلم روایت‌گر دلیران مدافع حرم است که برای آزادی و انسانیت در محور مقاومت ایستادگی کردند. کانون جوانان بسیج تبریز میزبان این رویداد خواهد بود و ما مشتاقیم تا در این فضای دوستانه و پر از شور، در کنار شما باشیم . اگر تمایل به حضور در اکران این فیلم داشته باشید از طریق لینک زیر اقدام فرمایید . @Ekrankanon 📣 ظرفیت محدود . ظرفیت محدود 📣 ________________ زمان: اکران روز پنجشنبه ۱۰ آبان ساعت ۱۵ مکان: سالن ثارالله کانون جوانان بسیج تبریز 🌐@kanon_javanan_tabriz
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻قاتلان واقعی شهدای پدافند... ⛔️ عامل موساد رسما اذعان می‌کنه که در تجاوز به ایران از کمکهای مشاورین رضا پهلوی استفاده کردند. دیگر اپوزسیون هم‌ دست‌کمی از این خاندان ندارند.سال هاست این جماعت مزدور اجنبی، گرای حمله به خاک‌مقدس ایران را نشان می دهند.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همسر شهید جهاندیده: اگر رهبرم امر کند طفل ۳ ماهه و کودک ۷ ساله‌ام را هم برای حراست از اسلام و ایران فدا می‌کنم.