🔴آرمیتا گراوند دانش آموز تهرانی درگذشت
🔹آرمیتا گراوند دختر دانش آموز تهرانی که اوایل مهر امسال هنگام عزیمت به مدرسه در ایستگاه مترو میدان شهدا دچار افت فشار و بیهوشی شده بود، پس از به ثمر ننشستن معالجات گسترده پزشکی و بیست و هشت روز بستری در بخش مراقبهای ویژه درگذشت.
🔹آرمیتا گراوند صبحگاه 9 مهر در حالی که به همراه دوستان خود قصد ورود به داخل واگن قطار مترو را داشت، ناگهان با افت فشار مواجه و با برهم خوردن تعادلش، از پشت سر به لبه بیرونی ایستگاه برخورد و مصدوم شد.
🔹شدت برخورد به حدی بود که وی برای دقایقی دچار ایست قلبی شد و پس از تلاش امدادی چند نفر از شهروندان، کارکنان مترو و عوامل اورژانس، برای ادامه درمان به نزدیک ترین بیمارستان تخصصی اعزام شد.
🔹متاسفانه آسیب مغزی وارده به مصدوم باعث شد که وی مدتی را در وضعیت کما سپری کرده و دقایقی پیش فوت کند. بر اساس نظریه رسمی پزشکان آرمیتا گراوند پس از افت ناگهانی فشار خون، دچار سقوط، ضربه به مغز و به دنبال آن تشنج مداوم، کاهش اکسیژن رسانی مغزی و ادم مغزی شده است.
@rahrovanevelayat2
🔴ارتش اسرائیل اعلام کرد که 100هواپیما در بمباران شمال غزه در دیشب شرکت کردند.
#موشهای_کثیف 🐀
@rahrovanevelayat2
🔹سفیر آمریکا در سازمان ملل: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد، اما باید از غیرنظامیان فلسطینی نیز محافظت کند.
#مرگ_بر_سازمان_بیملل
@rahrovanevelayat2
🔻سخنگوی کاخ سفید:
اسرائیل توجیهی به کسی بدهکار نیست و هیچ خط قرمزی نخواهد داشت.
🔹دقیقا واسه همینه میخوایم از زمین پاکش کنیم
#اسقاطیل_دشمن_بشریت 🔥
@rahrovanevelayat2
در آخرالزمان دیگه مرز بندیهایی مثل شیعه-اهلسنت، مسلمون-غیر مسلمون، ایرانی-خارجی و ... رنگ میبازه
از این به بعد دنیا فقط به دو جبهه باشرفها و بیشرفها تقسیم میشه...
#طوفان_الاقصی
@rahrovanevelayat2
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️در شرایطی که بسیاری شهرهای جهان شاهد تظاهرات ضداسرائیلی است این ابله با ۱۰-۲۰ نفر جمع شدند تا از نسل کشی فلسطینیان دفاع کنند !
🔻وضع اسرائیل خراب تر از آن است که بتواند برای خودش هوادار جمع کند، به استثنای این مزدورهای ارزان قیمت که با یک تکه استخوان حاضر شدند این ننگ را به جان بخرند!
#مرگ_انسانیت
@rahrovanevelayat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی دایی بعد از چند مدت غیبت به صحنه برگشت نه برای حمایت از کودکان #فلسطین
بلکه برای تبلیغ عینک دودی!
یادمه برای کودکان اوکراینی خیلی نگران بودین آقای دایی
#سلبریتی_دوزاری
@rahrovanevelayat2
🔻پیامی که از طرف یک فلسطینی از غزه در تلویزیون ترکیه نشر شد:
به کشورهای مسلمان بگید برای ما نماز میت نخوانند.
ما زنده هستیم! شمایید که مُردید!
#طوفان_الاقصی
#غزه
@rahrovanevelayat2
#فوری
🚨جنگندههای صهیونیستی لحظاتی قبل اطراف بیمارستان کلیه در شمال نوار غزه را بمباران کردند.
دیشب هم اطراف بیمارستانهای الشفا و اندونزی بمباران شدند.
@rahrovanevelayat2
🛑 بزرگترین ناو اتمی جهان در خلیج فارس مستقر شد.
#طوفان_الاقصی
@rahrovanevelayat2
🚨فوری‼️
⚠️ایالات متحده (USS) چند فروند
Boeing B-52 Stratofortress
را به سمت خاورمیانه گسیل کرده است
#طوفان_الاقصی
@rahrovanevelayat2