9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 تصمیمگیری در بزنگاههای حساس با چه کسی است؟!
🔹از ترور شهید فخریزاده تا حمله به کنسولگری ایران در دمشق.
🔹از برجام تا ترور شهید سلیمانی.
🔹از همکاری ایران با آمریکا بعد از ۱۱ سپتامبر تا وعده صادق ۱ و ۲.
🔺در همهی این موقعیتها این سوال شکل میگیرد که در حوادث امنیتی-نظامی چه کسی تصمیم آخر را میگیرد؟
🔻زمان و مکان پاسخ به تهدیدات و خرابکاریها را چه کسی مشخص میکند؟
🔹آیا یک شخص به تنهایی تصمیم میگیرد یا یک جمع؟
🔹رهبری تصمیم میگیرد یا ستاد کل؟
🔹رئیسجمهور یا سپاه یا ارتش؟
🔹این تصمیم در کجا گرفته میشود؟
🔻برای فهمیدن پاسخ این سؤالات، این مستند کوتاه را ببینید و به دیگران هم نشان دهید.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رسانه اماراتی العین: هدیه ویژه چین به ایران برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل
از شکارچی خاموش چه میدانیم؟
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿عالیه🌿
خواهش میکنم حتمااااا مشاهده بفرمایید و تمنا میکنم به تمام دوستان و خویشاوندان خویش بفرستید
@kafedell
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 تصمیمگیری در بزنگاههای حساس با چه کسی است؟!
🔹از ترور شهید فخریزاده تا حمله به کنسولگری ایران در دمشق.
🔹از برجام تا ترور شهید سلیمانی.
🔹از همکاری ایران با آمریکا بعد از ۱۱ سپتامبر تا وعده صادق ۱ و ۲.
🔺در همهی این موقعیتها این سوال شکل میگیرد که در حوادث امنیتی-نظامی چه کسی تصمیم آخر را میگیرد؟
🔻زمان و مکان پاسخ به تهدیدات و خرابکاریها را چه کسی مشخص میکند؟
🔹آیا یک شخص به تنهایی تصمیم میگیرد یا یک جمع؟
🔹رهبری تصمیم میگیرد یا ستاد کل؟
🔹رئیسجمهور یا سپاه یا ارتش؟
🔹این تصمیم در کجا گرفته میشود؟
🔻برای فهمیدن پاسخ این سؤالات، این مستند کوتاه را ببینید و به دیگران هم نشان دهید.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پزشک بازگشته از غزه:
📍تعداد قابل توجهی از مجروحین در غزه کودکان زیر پنج سال هستند...
☑️ @Kavoshplus
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاهدات تجربهگر نزدیک به مرگ، از وقایعی که ظهور امام مهدی "عجل الله تعالی فرجه الشریف" را تعجیل میبخشند.
بااحٺیاطۅاردشۅید | حتماعضوشوید👇
@payanedonya
اینجاپایاݩدݩیاسٺ
هدایت شده از کاربر ایتا
فلسطین از آنِ فلسطینیهاست باید به برلین و پاریس برگردیم (خبر ویژه)
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در ارزیابی شرایط رژیم صهیونیستی تصریح کرد: اسرائیل، آخرین نفسهای خود را میکشد و ساکنان مهاجر آن باید به کشورهای خود برگردند.
هاآرتص در تحلیلی به قلم آری شاویت مینویسد: به نظر میرسد که ما با مبارزترین و صعبالعبورترین مردم تاریخ روبهرو هستیم و چارهای جز به رسمیت شناختن حقوق آنها و پایان دادن به اشغالگری وجود ندارد. ظاهرا ما از نقطه بیبازگشت عبور کردهایم و ممکن است اسرائیل دیگر نتواند به اشغال پایان دهد، استعمار را متوقف کند یا به صلح دست یابد. اگر وضعیت به همین شکل ادامه یابد، هیچ دلیلی برای زندگی در این کشور وجود ندارد. شاید ما باید از آنچه راگل آلفر دو سال پیش پیشنهاد کرد پیروی کنیم -اسرائیل را ترک کنیم- اگر «اسرائیلیسم» و یهودیت دیگر بخش مهمی از هویت فردی ما نیست، و اگر هر شهروند اسرائیلی، دارای گذرنامه خارجی میباشد، نه تنها از نظر عینی، بلکه از نظر روانی، نیز وابستگی به این سرزمین تمام شده. ما باید به سانفرانسیسکو، برلین یا پاریس برگردیم و از سرزمین ناسیونالیسم آلمانی یا ناسیونالیسم آمریکایی دفاع کنیم، ما باید نظارهگر باشیم که اسرائیل، آخرین نفسهای خود را میکشد.
آیا ما باید سه قدم به عقب برگردیم و شاهد غرق شدن دولت دموکراتیک یهودی باشیم؟ شاید هنوز از نقطه بیبازگشت عبور نکردهایم. شاید هنوز بتوان به اشغال پایان داد، استعمار را متوقف کرد، صهیونیسم را اصلاح کرد، دموکراسی را نجات داد و سرزمین را با فلسطینیها تقسیم کرد. من انگشت خود را به سمت نتانیاهو، لیبرمن و نئونازیها گرفتهام تا آنها را از توهم صهیونیستی خود بیدار کنم. ترامپ، کوشنر، بایدن، باراک اوباما و هیلاری کلینتون کسانی نیستند که به اشغال پایان دهند. سازمان ملل و اتحادیه اروپا شهرکسازیها را متوقف نخواهند کرد. تنها نیرویی در جهان که میتواند اسرائیل را نجات دهد، خود اسرائیلیها هستند، با پذیرش یک واقعیت انکارناپذیر و فهم اینکه فلسطینیها، ریشه در این سرزمین دارند، من از شما میخواهم که به دنبال راه سومی برای زنده ماندن در اینجا باشید تا نابود نشوید. اسرائیلیها از زمانی که به فلسطین آمدند، متوجه شدند که جنبش صهیونیستی در مورد هویت یهودی، آنها را فریب داده است. این جنبش با بهرهبرداری و اغراق از آنچه هیتلر آن را هولوکاست مینامید، موفق شد جهان را متقاعد کند که فلسطین، «سرزمین موعود» است و به اصطلاح معبد، زیر مسجدالاقصی قرار دارد. بنابراین، گرگ به برهای تبدیل شد که با پول مالیاتدهندگان آمریکایی و اروپایی پرورش یافت تا اینکه به یک هیولای هستهای تبدیل شد.
باستانشناسان غربی و یهودی که مشهورترین آنها فینکلشتاین از دانشگاه تلآویو است، تأیید میکنند معبد، یک افسانه دروغین است و وجود خارجی ندارد. همه کاوشها ثابت کردهاند که هزاران سال پیش ناپدید و به صراحت در بسیاری از منابع یهودی تأیید شده، و باستانشناسان غربی متعددی این را تأیید کردهاند. آخرین آنها در سال 1968 بود که دکتر کاتلین کنیون در حالی که مدیر کاوشهای مدرسه باستانشناسی بریتانیا در اورشلیم بود، کاوشهایی انجام داد و به دلیل افشاگریهایش، او را از فلسطین اخراج کردند. او به این نتیجه رسید که افسانههای اسرائیلی درباره وجود آثاری از معبد سلیمان در زیر مسجدالاقصی دروغ است و هیچ اثری از آن وجود ندارد.
نفرین و دروغ همان چیزی است که اسرائیلیها را آزار میدهد و هر روزه با آن مواجهند. حیفا یا عکا، اسرائیلیها میدانند که آیندهای در فلسطین ندارند. این سرزمین، بدون مردم نیست، آنچنان که آنها به دروغ ادعا میکردند. نویسنده دیگری نه تنها وجود مردم فلسطین را تصدیق میکند، بلکه برتری آنها را بر اسرائیلیها نیز تأیید میکند. گیدئون لوی، صهیونیست چپ میگوید: به نظر میرسد که فلسطینیها ماهیتی متفاوت از بقیه بشریت دارند. ما سرزمین آنها را اشغال کردیم و جوانان آنها را با مواد مخدر و فحشا آلوده کردیم. با خود گفتیم آنها بعد از چند سال، وطن و سرزمین خود را فراموش خواهند کرد آنوقت با نسل جوان در انتفاضه 1987 روبهرو شدیم. ما آنها را زندانی کردیم و گفتیم: آنها را در زندان بزرگ میکنیم. سالها بعد، با فکر کردن به مقوله اشغال سرزمینشان، درس خود را آموخته بودند، با قیام مسلحانه در سال 2000 در مقابل ما قرار گرفتند و از خود دفاع کردند. گفتیم خانههایشان را خراب میکنیم. سالها آنها را محاصره کردیم و بعد موشکها را بیرون آوردند و با وجود محاصره و تخریب، توانستند به ما حمله کنند. ما شروع به طراحی دیوار حائل و سیم خاردار کردیم. اما آنها از زیرزمین و از طریق تونلها بسوی ما آمدند و خسارات سنگینی وارد کردند. ما با تمام توان با آنها جنگیدیم، اما آنها کنترل ماهواره اسرائیل را به دست گرفتند؟ آنها با پخش تهدید و
هدایت شده از کاربر ایتا
هشدار، در هر خانه اسرائیلی رعب و وحشت ایجاد کردند، همانطور که جوانان آنها موفق شدند کنترل کانال 2 اسرائیل را به دست بگیرند. به نظر میرسد که ما با مبارزترین و صعبالعبورترین مردم تاریخ روبهرو هستیم و چارهای جز به رسمیت شناختن حقوق آنها و پایان دادن به اشغالگری وجود ندارد. نقل از روزنامه کیهان شنبه مورخ 1403/07/22
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این فیلم دو دقیقه ای را بیست بار ببينيم...
من خودم بیش از سی بار دیدمش...
درزمان جنگ، تعریف از دشمن هم حرام شرعی است هم حرام عقلی.
بیان ضعف مسلمانان، هم حرام فقهی است هم حرام عقلی.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🇮🇷🇮🇷 عبور از حصار مرگ
✍ سید محمدعماد اعرابی
«جادهای از فلسطین تا بلغارستان» و یا «دیواری فلزی از فلسطین تا استرالیا»؛ مصالح مورد نیاز برای ساخت این پروژهها را رژیم صهیونیستی فقط برای ساخت یک دیوار امنیتی دور تا دور باریکه غزه بهکار برد. دیواری که ساخت آن از سال 2017 تا 2021 طول کشید و آخرین مرحله از مجموعه اقداماتی بود که طی آن رژیم صهیونیستی غزه را به «بزرگترین زندان روی زمین» تبدیل کرد.
ماجرا از سال 2006 شروع شد. زمانی که جنبش حماس توانست با رأی مردم فلسطین در انتخابات پارلمانی، سازمان فتح را شکست دهد و چینش کابینه را در اختیار بگیرد. دولت جدید فلسطین به نخستوزیری «اسماعیل هنیه» اگرچه با توطئه آمریکا و کارشکنی تشکیلات خودگردان چندان دوام نیاورد اما توانست کنترل باریکه غزه را در اختیار بگیرد. محاصره غزه از همان زمان یعنی از ژوئن 2007 (خرداد 1386) با هدف تحت فشار قرار دادن ساکنان غزه برای عدم حمایت از حماس، توسط رژیم صهیونیستی آغاز شد. اسرائیل گذرگاههای زمینی غزه را بست، آبهای ساحلی آن را مسدود کرد و حتی اجازه ورود کمکهای بشردوستانه سازمانهای بینالمللی به غزه را نداد.
دو ماه بعد در مرداد 1386 سازمان ملل نسبت به وضعیت وخیم ساکنان غزه هشدار داد. با بسته شدن گذرگاهها تمامی 600 کارگاه تولید لباس در غزه و بیش از 90 درصد کارگاههای مرتبط با صنایع ساختمانی تعطیل و کارگران آن بیکار شده بودند. «متئو پرایس»، خبرنگار بیبیسی جهانی (رسانه وزارت خارجه انگلستان) آن زمان در گزارش خود از غزه نوشت: «غزه هرگز همچون امروز، از جهان خارج جدا نبوده است و درماندگی و نگرانی در چهره فرد فرد فلسطینیها دیده میشود.» اندکی بعد در مهرماه 1386 رژیم صهیونیستی برای خروج از تعهدات بینالمللیاش مبنی بر تأمین خدمات عمومی مورد نیاز مردم غزه، با تصویب طرحی غزه را «منطقه تحت کنترل دشمن» اعلام و از تأمین برق غزه خودداری کرد و مانع از ورود سوخت به آنجا شد. سه ماه بعد در دی 1386 تنها نیروگاه برق غزه نیز به علت کمبود سوخت تعطیل شد. به گزارش دفتر هماهنگی کمکهای انسانی سازمان ملل تا آن زمان نیمی از دستگاههای بیمارستان شفای غزه به دلیل نبود انرژی و قطعات یدکی از کار افتاده بود. مؤسسه آکسفام نیز گزارش داد تأمین آب آشامیدنی با مشکل روبهرو شده و تصفیه آب به دلیل عدم دسترسی به «کُلُر» غیرممکن است. یکی از نهادهای غربی با اعلام هشدار نسبت به این وضعیت نوشت: «محاصره اسرائیل، باریکه غزه را در مسیر بازگشت به عصر حجر قرار داده است.»
یک سال بعد در آذر 1387 «ریچارد فالک»، گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل که از قضا یهودی بود؛ سیاست اسرائیل در مواجهه با غزه را «جنایت علیه بشریت» توصیف و آن را به جنایات آلمان نازی تشبیه کرد. فالک در بیانیه خود نوشت اسرائیل تنها زمانی امکان ورود کمکها و امدادرسانی محدود به غزه را میدهد که مطمئن باشد مردم غزه در آستانه قحطی قرار دارند.
وضعیت کاملا روشن به نظر میرسید. نزدیک به دو میلیون انسان بدون هیچ جرمی در غزه زندانی شده بودند و رژیم صهیونیستی بیرحمترین زندانبان جهان بود. طبق آمار جهانی در باریکه غزه از هر 10 نفر، 7 نفر پناهنده هستند چون رژیم صهیونیستی با اشغال خانه و زمینشان در سال 1948 آنها را مجبور به مهاجرت به این منطقه کرده است. 11 سال پس از شروع محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی، 42 درصد از جمعیت بزرگسال غزه بیکار شدند و یا بدون دستمزد کار میکردند که بزرگترین نرخ بیکاری در جهان محسوب میشد. این آمار برای جمعیت 15 تا 29 سال به 62 درصد میرسید. 84 درصد جمعیت غزه به کمکهای بشردوستانه احتیاج داشتند، 98 درصد از آبهای غزه آلوده و غیرقابل آشامیدن بود و ساکنان این منطقه هر روز تا 22 ساعت قطعی برق را تجربه میکردند. 35 درصد از زمینهای کشاورزی غزه به دلیل تهدیدات رژیم صهیونیستی در دسترس نبود و ماهیگیران ساکن غزه نمیتوانستند از 85 درصد آبهای ساحلی غزه به دلیل محدودیتهای اعمال شده توسط رژیم صهیونیستی استفاده کنند. اگر کسی دچار بیماری سختی میشد که احتیاج به درمان تخصصی خارج از غزه داشت، باید از رژیم صهیونیستی اجازه میگرفت که طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال 2017 با حدود نیمی از درخواستها موافقت نمیشد و در صورت موافقت نیز گاهی صدور مجوز آنقدر به تأخیر میافتاد که بیمار قبل از خروج جان میداد.
در چنین شرایطی رژیم صهیونیستی برای تشدید محاصره غزه از اواخر سال 2017 اقدام به احداث دیواری امنیتی به طول 65 کیلومتر در مرز باریکه غزه کرد که بخش بزرگی از آن زیرزمین و قسمت دیگری از آن روی زمین قرار داشت. طبق اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بیش از 1200 نفر در دهها نقطه در امتداد مرز غزه روی این پروژه کار کردند.
🔸ادعای محققان: تلویزیونهای هوشمند سامسونگ و الجی از کاربران جاسوسی میکنند
🟠در مقاله تحقیقاتی جدیدی که توسط دانشمندان بریتانیایی، ایالات متحده و اسپانیایی انجام شده ادعاشده تلویزیونهای هوشمند سامسونگ و الجی به فناوری «تشخیص خودکار محتوا» (ACR) مجهزند.
🟠فناوری ACR جدید نیست و قبلاً فقط در چند برنامه مانند نتفلیکس یا Hulu وجود داشت. ACR محتوایی را که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشود، متناوب ضبط میکند و آن را با مجموعهای از محتوا تطبیق میدهد. درنهایت، مشخص میشود چه محتوایی چه زمانی تماشا شده است.
🟠دانشمندانی متوجه شدهاند اکنون فناوری ردیابی ACR به هسته اصلی تلویزیونهای هوشمند بهویژه محصولات سامسونگ و الجی نفوذ کرده است. در واقع محققان میگویند قبلاً از این فناوری برای ردیابی شخص ثالث انجام میشد اما اکنون خود پلتفرم تلویزیون نیز از طریق سیستمعامل میتواند محتواهای شما را مشاهده کند./دیجیاتو
@AkhbarMashhad
دوریالی
یه زمانی دوریالی فقط دو ریال ارزش داشت
اما الان بری میدون فردوسی و هوست نوستالژی بشه
همون دو ریالی رو باید....تومن
بدی که بخریش
قبول که واسه اونائی که اون دور وبرا
از این معامله " نون میخورن "
اما
واقعیت های دیگه ای
هم پشت این قصه پر غصه
بله هست
خوبش هم هست ،بدش هم هست و.....
اونم اینه که:
ارزش واقعی اون دوریالی
الان دیگه :
دهشاهی سابق رو که چه عرض کنم
یه شاهی هم ، نه نیست
العاقل و فی الاشاره
✍ محمد: مهر 1403
سفر آقای #قالیباف به #لبنان فقط نشاندهنده درایت سیاسی مسؤلان جمهوری اسلامی نیست؛بلکه شجاعت و اقتدار آنان را نیز به تصویر میکشد.سیاستمدار باید در وقت خودش تصمیم مدبرانه و شجاعانه بگیرد.قالیباف خودش را سرباز رهبری میداند که در اوج تهدید دشمن در فضای باز نماز جمعه نصر اقامه کرد.
@ghazanfari58