هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
"مسلمانان تمامی کشورهای جهان، از آنجا که شما در سلطۀ بیگانگان گرفتار مرگ تدریجی شده اید، باید بر وحشت از مرگ غلبه کنید؛ و از وجود جوانان پرشور و شهادت طلبی که حاضرند خطوط جبهۀ کفر را بشکنند استفاده نمایید. به فکر نگه داشتن وضع موجود نباشید؛ بلکه به فکر فرار از اسارت و رهایی از بردگی و یورش به دشمنان اسلام باشید؛ که عزت و حیات در سایۀ مبارزه است. و اولین گام در مبارزه اراده است. و پس از آن، تصمیم بر اینکه سیادت کفر و شرک جهانی، خصوصاً امریکا را بر خود حرام کنید"29/4/1367
roozgozar.gif
73K
خدایا؛ مردم و مسئولین را در تحقق کامل مراحل باقیمانده از فرایند پنجگانه اهداف انقلاب اسلامی شامل؛ (دولت اسلامی، جامعه یا کشور اسلامی و تمدن نوین اسلامی) موفق و ثابت قدم بدار. 97/8/22
هدایت شده از ره توشه
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
نگاهی اجمالی به نیروهای درونزای (برخی مؤلفههای تحقق اقتصاد مقاومتی) کشور )rslj h,g(:
هرساله ثروتمندترین کشورهای جهان با در نظر گرفتن معیارهای مشخصی توسط مراکز و مراجع ذیربط بینالمللی شناسایی و معرفی می شوند، برای این ارزیابی، شاخص بورس، تولید ناخالص ملی، درآمد سرانه، حجم مبادلات تجاری، ذخایر طلا و ارز و سایر مولفههای مشابه از مهمترین عوامل معرفی کشورهای ثروتمند به شمار میروند، اما به راستی ثروتمندترین کشور جهان کدامست؟ معیارهای واقعیِ سنجشِ دارایی کشورها کدامند و اصولاً چه مواردی را میتوانیم در ردیف ثروت و داراییهای یک کشور تعریف کنیم؟ علت تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری (دامه برکاته) بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای داخلی و به تعبیر دیگر «نیروهای درونزا» چیست؟ و سوال دیگر اینکه، جایگاه ایران در این عرصه کجاست؟
بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبههاى نماز عید فطر ۱۵/۰۹/۸۱ که فرمودند: «منطقهاى که امّت اسلامى در آن ساکن است، یکى از مهمترین مناطق روى کرهى زمین است. استکبار به ثروت زیرزمینى و ثروت ملى و بازار مصرف و مغزهاى آنها احتیاج دارد و باید آنها را تصرّف کند و این آرزو، با بودنِ اسلام و احکام نورانى اسلام و آیات و تعالیم حیاتبخش قرآن عملى نیست. لذا با اصل این تعالیم، دشمن و مخالفند.» بیانگر آن است که کشورهای اسلامی از جمله ایران در ردیف کشورهای ثروتمند جهان قرار دارند، اما قطعاً با عنایت به ویژگیهایی که در ادامه به آن اشاره خواهد شد، کشور ایران از نظر منابع طبیعی و سایر مؤلفههای تولید ثروت، از موقعیتی کاملاً استثنایی در بین کشورهای اسلامی برخوردار بوده و لذا ثروتمندترین کشور جهان به شمار میرود.
با عنایت به رهنمود مورد اشاره و تأکید مجدد رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۲۰/۱۲/۹۳ که بیان کردند: «ظرفیتهای کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گسترهی این ظرفیتهای عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین اینجورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمیگیرد.» میتوان چنین استنباط کرد که؛ خودباوری و اتکاء به ظرفیتها و نیروهای درونزای داخلی، گام نخست از مسیر رشد و پیشرفت در عرصه اقتصادی و تولید ثروت و ایجاد اقتصاد مقاومتی به شمار میرود.
قطعاً با آگاهی از همین ذخایر مادی و معنوی است که امام خامنهای (دامه برکاته) در تعریف این مفهوم در تاریخ ۲۳/۲/۹۳ میفرمایند: «معناى اقتصاد مقاومتى این است که ما نگاه کنیم، ظرفیّتهاى بىپایانى را که در داخل هست جستجو کنیم، شناسایى کنیم، با برنامهریزى درست و صحیح این ظرفیّتها را فعّال کنیم.» قبل از آن در جریان توصیف و تشریح سیاستهای اقتصاد مقاومتی در تاریخ ۲۰/۱۲/۹۲ نیز یادآور شده بودند که؛ «نکته سوم [از مؤلفههای سیاستهای مقاومتی]، تکیه بر ظرفیتهای داخلی است که در این سیاستها دیده شده؛ چه ظرفیتهای علمی، چه انسانی، چه طبیعی، چه مالی، چه جغرافیایی و اقلیمی. ما ظرفیتهای مهمی داریم؛ یعنی در این سیاستهای اقتصاد مقاومتی تکیهی اصلی بر روی ظرفیتهای داخلی است، که بسیار هم گسترده است.»
ایشان در دیدار اعضاء یکی از نهادهای انقلاب در تاریخ ۰۲/۰۷/۸۳ نیز ضمن اشاره به اینکه علت اصلی تلاش بیگانگان برای حضور در این منطقه را باید در برخورداری منطقه از همین ذخایر عظیم جستجو نمود، میفرمایند: «یکى از جاهاى پُرمنفعتِ لبریز از سود، منطقهى خاورمیانه است؛ نصف بیشتر نفت دنیا اینجاست؛ بیشترین گاز دنیا در این منطقه و منطقههاى نزدیک به اینجاست؛ منابع حساس زیرزمینى اینجاست؛ آب، اینجاست؛ رودخانه، اینجاست؛ تنگه، اینجاست؛ مسیرهاى کشتیرانى اینجاست؛ نقطهى مرکزى و اتصال شرق و غرب دنیا هم اینجاست؛ بنابراین اینجا را خیلى دوست دارند؛ دوست دارند اینجا را ببلعند؛ دوست دارند اینجا مال خودشان باشد.»
بیشک بخش عمدهای از توصیهها و رهنمودهای مقام معظم رهبری(دامه برکاته) در مورد اهمیت توجه به ظرفیتهای موجود در منطقه و اصرار ایشان بر ضرورت استفاده از توانمندیهای داخلی از جمله توصیه ایشان در سخنرانی تاریخ ۱۳/۱۱/۸۸ مبنی بر اینکه؛ «ما برای مسائل اقتصادی کشور همهی تلاشمان بایستی متمرکز باشد روی مسائل داخلی؛ آن پیشرفتی، آن گشایشی ارزش دارد که متکی باشد به قدرت درونی یک ملت. یک ملت اگر به قدرت خود، به تواناییهای خود متکی بود، دیگر از اخم یک کشور، از تحریم یک کشور متلاطم نمیشود. این را باید ما حل کنیم. همهی حرف ما با مسئولین (چه مسئولین گذشته، چه مسئولین امروز) همین است که باید برای گشایش مسائل کشور و مشکلات کشور، از جمله مشکلات اقتصادی، نگاه به درون باشد.» به ظرفیتها و ثروتهای فراوان مادی و معنوی موجود در کشور یعنی همان ثروتهای خدادادی که معظمله از آن به عنوان «نیروهای درونزا» نام بردهاند، تأکید دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان قوهى قضائیه در تاریخ ۰۷/۰۴/۱۳۹۱ در این رابطه تأکید میکنند که: «ما بحمداللّه همه چیز داریم. ما امکانات داریم، ثروت داخلى داریم، مردمِ خوب داریم، منابع مالى داریم، منابع انسانى داریم، بدهکارى جهانى نداریم. امکانات کشور، امکانات بسیار خوبى است.»
البته همانگونه که اشاره شد؛ نیروهای درونزا و داراییهای یک کشور را نمیتوان فقط در منابع مادی خلاصه کرد، چرا که اصولاً داراییها اَشکال و انواع مختلفی را شامل میشود و هر یک از جایگاه و اهمیت خاص خود برخوردار است، البته در یک تقسیم بندی کلی، داراییها را به دو دسته مادی و معنوی تقسیم میکنند، اما در یک دستهبندی دقیقتر میتوانیم تمامی توانمندیها، ظرفیتها و مقدورات مادی و معنوی در بخشهای مختلف فرهنگی، علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی نظامی را در ردیف نیروهای درونزا (منابع و ثروتهای یک کشور) معرفی کنیم.
ناگفته پیداست که میزان برخورداری کشورها از این منابع متفاوت است و لذا بدیهی است که در چارچوب این دستهبندی، کشورهایی ثروتمند محسوب می شوند که تعداد و مقدار بیشتری از این مولفهها را در اختیار داشته باشند و جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای منحصر بفردی است که خداوند نعمت را بر مردمانش تمام داشته و آنها را تقریباً از تمام مواهب خود در این زمینه متنعم ساخته و ثروتهای عظیمی را در سرزمین آنها به ودیعه نهاده است.
اما مولفههای مورد اشاره کدامند و علت لطف و عنایت خاص الهی نسبت به مردم این سرزمین چیست؟ در پاسخ به بخش اول این سوأل موارد متعددی را می توان برشمرد که در قسمت بعد توضیح داده خواهد شد.
احمدرضا هدایتی - سایت ره توشه - rahtooshe.com
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آيا شبهه دور، در مثلث «رهبری»، «فقهای شورای نگهبان» و «مجلس خبرگان» وارد است؟
سخنگوی شورای نگهبان پاسخ میدهد.
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
ظریف و زنگنه نامه زدن به روحانی که باید سریع الزامات توافقنامه پاریس رو اجرا کنیم تا دچار تبعات بین المللی نشیم. 😳😐
این که خودِ آمریکا از این توافقنامه خارج شده بماند ولی فکر کنم ظریف و عراقچی به جای این که شبا بخوابن با هم میرن گوگل سرچ میکنن که توافقنامه استعماریِ خوب چی هست که جمهوری اسلامی رو بندازن توش
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) از آموزش زبان فارسی به دانشآموزان دبیرستانی در رژیم صهیونیستی به منظور انجام کارهای اطلاعاتی-نظامی
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
عذرخواهی دبیر خبرگزاری دولتی ایسنا بخاطر تخریبگری ها و جوسازی ها علیه آقایان علم الهدی و رئیسی!
چند سال است با تمام رسانههایشان آقای رئیسی و علم الهدی را تخریب میکنند انتظار دارند با دو خط متن تخریبها را جبران کنند
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
اسکات مادل افسر ارشد امنیتی سازمان سیا در بند 6 طرح مهم خود با عنوان"Iran on Notie"به صراحت از تقویت و حمایت سیدصادق شیرازی؛ علیه اسلام سیاسی و آیت الله خامنه ای به عنوان یکی از راهبردهای آمریکا جهت مهار ایران نام می برد
خدا انشاءالله عبادت مقلدین ایشون رو قبول کنه 😂
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه هنرپیشه ضد ایرانی فیلم 300 که برای کمک به سربازان اسرائیل میلیونها دلار پول جمع میکرد در آتش کالیفرنیا از بین رفت... 😏
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آيا شبهه دور، در مثلث «رهبری»، «فقهای شورای نگهبان» و «مجلس خبرگان» وارد است؟
سخنگوی شورای نگهبان پاسخ میدهد.
@BisimchiMedia