هدایت شده از خط ۵۷
💢 وعده 2019
#صالحی
#آمریکا
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
هدایت شده از خط ۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چالش امروز ما
#حجت_الاسلام_راجی
#قسمت_اول
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
هدایت شده از خط ۵۷
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢یک وزیر و این همه کااااااار!؟
#خط_خطی قسمت 100
#وزیر_بهداشت
#اختصاصی_خط57
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
هدایت شده از کانال مشرق
خرسندی زنگنه از تصمیم اوپک
🔵تولید نفت 1.2 میلیون بشکه کاهش مییابد/ ایران از کاهش معاف شد
یک منبع آگاه از درون اوپک خبر داد که دقایقی قبل بالاخره اوپک توانست چراغ سبز ایران برای توافق کاهش روزانه ۸۰۰هزار بشکهای نفت را که از سال ۲۰۱۹ آغاز خواهد شد، به دست آورد.
اوپک در نهایت بر کاهش تولید بسیار بیش از انتظار توافق کرد و این توافق قیمت نفت را افزایش داد
mshrgh.ir/917445
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
تیپولوژی جدید جاسوسی به روایت محسنی اژهای/
🔴«شبهموسویانها» چگونه در دولت روحانی تکثیر شدند؟/ اگر «میثم نصیری» آخرین نفر نباشد...
✅جالبتر آنکه برخی رفتارها در حالی از درون ستاد دولت پمپاژ میشوند که ارکان دیگری از درون ستاد دولت، این کدها را «خیانت بزرگ» نامیدهاند.
👉👉 mshrgh.ir/914436
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
✅وبلاگ مشرق
🔴روسیه و چین نبودند «کفش» هم برای پوشیدن نداشتیم/ عقبنشینی حاکمیت در مقابل رابطه دانشجویان!
🔵شکوری راد: این دست و پا زدن حاکمیت هم در نهایت به چیزی جز عقبنشینی منجر نخواهد شد و تاکنون هم شده است. برای مثال امروز در دانشگاهها خیلی آزادتر لباس میپوشند و با همدیگر رابطه دارند.
🔼شکوریراد، تصویری که خود از فضای پیرامونش دارد را به مخاطبانش ارائه کرده اما اینکه این تصویر با واقعیت تطابق داشته باشد یا مردم بتوانند آنرا بپذیرند، مسئله دیگریست!
🔵تقی آزادآرامکی: اگر ترکیه و چین مطابق اقتضای اقتصاد خودشان مجبور به مراوده تجاری با ایران نبودند، ما امروز حتی کفش استانداردی برای پوشیدن نداشتیم.
🔼اظهارات ارمکی یک جای خوشوقتی بزرگ دارد و آن اینکه اگر روشنفکران اصلاحطلب تا چند سال قبل از این میگفتند که اگر برجام نبود «نان» و <آب» هم برای خوردن نداشتیم، اما امروز که برجام نیست و نان هم برای خوردن داریم، از نبود «کفش» در صورت نبود روسیه و چین سخن میگویند.
📍مشروح مطالب وبلاگ مشرق را در لینک زیر بخوانید👇
👉👉 mshrgh.ir/917470
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳ تشییع باشکوه آیت الله سید طاهر سلمان از علمای شیعه در عربستان
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
🔻 چالشهای فراروی کابینه عبدالمهدی
🔴 با کابینه جدید دولت عراق آشنا شوید/ از رئیس حشد الشعبی تا وزیر بعثی و القاعدهای +عکس
🔵کابینه عبدالمهدی برای اولین بار از زمان اشغالگری آمریکا در سال ۲۰۰۳ میلادی نشست اول خود را در مقر جدید خود در خارج از منطقه حفاظت شده بغداد موسوم به منطقه سبز برگزار کرد.
🔵 آمریکاییها تلاش میکنند در عراق دولتی ضعیف روی کار بیاید که قدرت اعمال نفوذ بر آن را داشته باشند و شیطنتهای خود را در منطقه دنبال کنند.
🔵دولت آینده عراق با ترکیبی از وزرا که هرکدام به یک جریان سیاسی وابسته هستند،کار را برای عبدالمهدی سخت خواهد کرد.
👉👉 mshrgh.ir/914353
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
اختصاصی مشرق
❎ تهدید زنان شهر رقه به تجاوز توسط شبه نظامیان کُرد/ تلاش نیروهای آمریکایی برای ایجاد پایگاههای جدید در شمال سوریه به بهانه مقابله با نفوذ ترکیه + نقشه میدانی
💠گزارش ها از شهر رقه که تحت تصرف شبه نظامیان کُرد مورد حمایت آمریکاست حاکیست، مردم در چند محله علیه نیروهای شبه نظامی کُرد تظاهرات گسترده برگزار کردند و خواستار خروج فوری آنان و نظامیان آمریکایی از این شهر شدند.
💠 آمریکایی ها از هر بهانه ای برای افزایش حضور غیرقانونی خود در خاک سوریه استفاده می کنند و حالا هم درگیری میان نیروهای ارتش ترکیه و شبه نظامیان کُرد را بهانه کرده اند.
جزئیات گزارش را در لینک زیر بخوانید👇
👉👉 mshrgh.ir/917724
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از کانال مشرق
⛔ متشنج شدن اوضاع در پاریس/ بازداشت ۴۸۱ نفر در شهرهای مختلف +عکس و فیلم
🔵 معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها طبق وعده قبلی خود امروز بار دیگر به خیابانهای پاریس آمدند. پلیس ۴۸۱ نفر از آنها را بازداشت کرده است.
جزئیات در لینک زیر👇
👉👉 mshrgh.ir/917744
💎@MASHREGH_IR
البته حضور برخی وزرای پیشنهادی، از جمله فالح فیاض (وزیر کشور) که در کارنامهاش ریاست حشدالشعبی دیده میشود و یا محمد علی حکیم (وزیر امور خارجه) با مواضع ضد امریکایی و همچنین مواضع محکم نسبت به تحریم ایران، ترکیب وزرا را به توازن رسانده و کابینه عبدالمهدی، را می توان دولت متعادلی ارزیابی کرد.
محمد علی حکیم وزیر خارجه عراق
چالش بعدی دولت عبدالمهدی، بازیگران منطقهای و جهانی و تحولات سیاسی منطقه است که پیامدهای خود را بر اوضاع عراق به جا میگذارد. آمریکاییها تلاش میکنند در عراق دولتی ضعیف روی کار بیاید که قدرت اعمال نفوذ بر آن را داشته باشند و شیطنتهای خود را در منطقه دنبال کنند. به این ترتیب مشکلات و گرفتاریهای زیادی در عراق انتظار میرود. البته اگر وضعیت سوریه به سرعت به سمت ثبات پیش برود، این موضوع میتواند برای دولت عراق و ثبات در این کشور یک فرصت تلقی شود.
اوضاع امنیتی عراق و باقیمانده های داعش از دیگر چالش های فراروی دولت است که شاید مشکلاتی را در روند فعالیتهای دولت در سالهای آینده ایجاد کند.
چالشهای فراروی کابینه عبدالمهدی؛
با کابینه جدید دولت عراق آشنا شوید/ از رئیس حشد الشعبی تا وزیر بعثی و القاعدهای +عکس
عادل عبدالمهدی
دولت آینده عراق با ترکیبی از وزرا که هرکدام به یک جریان سیاسی وابسته هستند،کار را برای عبدالمهدی سخت خواهد کرد؛ از وزرایی با رویکردی بعثی تا پست کلیدی رئیس حشدالشعبی کابینه دولت عراق را تشکیل میدهند.
سرویس جهان مشرق - ۱۴ وزیر از کابینه عادل عبدالمهدی نخست وزیر جدید عراق در روز ۲۵ اکتبر بعد از عبور از پل رای اعتماد مجلس نمایندگان این کشور مراسم تحلیف خود را برگزار کردند.
بعد از اعتراضهای برخی گروههای سیاسی از جمله جریان صدر و ائتلاف نصر و برخی نمایندگان، سرنوشت ۸ وزارتخانه با تاخیر مواجه شد؛ که نهایتا پس از دو هفته عبدالمهدی طی نامهای به محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق، 8 وزیر جدید برای تصدی این وزراتخانه ها را معرفی کرد.
دولت عادل عبدالمهدی
کابینه عبدالمهدی برای اولین بار از زمان اشغالگری آمریکا در سال ۲۰۰۳ میلادی نشست اول خود را در مقر جدید خود در خارج از منطقه حفاظت شده بغداد موسوم به منطقه سبز برگزار کرد.
بیشتر وزرای جدید پیش از این نیز پستهای سیاسی را عهدهدار بودهاند. این اسامی به عنوان تکنوکرات مستقل با حمایت گروههای مختلف سیاسی در عراق به کابینه راه پیدا کردهاند.
14 وزیری که در مرحله اول موفق به دریافت رأی اعتماد مجلس عراق شدند، عبارتند از: محمد الحکیم وزیر خارجه، فؤاد حسین وزیر امور مالی، ثامر عباس الغضبان وزیر نفت، نعیم الربیعی وزیر ارتباطات، بنکین ریکانی وزیر مسکن و بازسازی، محمد هاشم وزیر تجارت، صالح الحسنی وزیر کشاورزی، أحمد ریاض العبیدی وزیر ورزش و جوانان، علاء عبد الصاحب العلوانی وزیر بهداشت، عبدالله الجوبری وزیر صنعت، باسم الربیعی وزیر کار، لؤی الخطیب وزیر برق، جمال العادلی وزیر منابع آبی وعبد الله لعیبی وزیر حمل و نقل.
عادل عبدالمهدی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از برگزاری اولین نشست کابینه، اولویت خود را از بین بردن فقر و بیکاری و ارائه خدمات اجتماعی به مردم توضیح کرده و وعده داد که کابینه را به زودی تکمیل خواهد کرد. وی ابراز داشت که عجلهاش برای تکمیل کردن کابینه برای این است که کشور در صورت پایان گرفتن مهلت قانونی در روز ۲۰ نوامبر آینده دچار مشکلات مختلف نشود.
عادل عبدالمهدی تلاش زیادی به کار برد تا بتواند دولتی تکنوکرات را تشکیل دهد. اقدام وی برای ثبت نام عمومی از واجدین شرایط برای تصدی پستهای وزارتی در عراق با استقبال گروههای مردمی و سیاسی این کشور مواجه شد. اما باید دید تا چه اندازه در این اقدام موفق عمل کرد.
عادل عبدالمهدی و برهم صالح
نگاهی مختصر به زندگینامه وزرای کابینه عبدالمهدی میتواند نشان دهنده میزان کارآیی کابینه در دوره آینده عراق باشد:
جمال عباس محسن عادلی، وزیر منابع آبی: وی متولد سال ۱۹۵۲ است که مدرک لیسانس خود را در دانشگاه تکنولوژی عراق در سال ۱۹۷۸ دریافت کرد. او مدرک فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی مکانیک از آکادمی ملی پلی تکنیک در فرانسه دریافت کرد و دکترای خود را نیز در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه لیموژ فرانسه در سال ۱۹۸۵ گرفت.
او مدرس دانشگاه تکنولوژی بغداد و وزارت آموزش عالی بوده و سمت معاونت رایزنی فرهنگی عراق در پاریس و آنکارا و کییف را طی سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ در اختیار داشته است.
نعیم ثجیل یسر الربیعی، وزیر ارتباطات: وی متولد سال ۱۹۷۰ از بغداد است و مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی ارتباطات از دانشگاه حاجة تبک ترکیه دریافت کرده است.
الربیعی پیش از این مدیر اداره تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات بوده است. او همچنین مسئول یگان اطلاعات الکترونیک برای رهگیری پولهای حواله شده برای گروههای تروریستی و مسئول شبکه اطلاعاتی ۱۲۸ عراق بوده که وظیفه آن ایجاد ارتباط میان ادارات امنیتی و برخی وزارتخانههای این کشور بوده است.
بنکین عبدالله ریکانی وزیر مسکن و بازسازی: وی متولد سال ۱۹۶۶ در شهر دهوک در شمال عراق است. او لیسانس علوم ریاضی وآمار از دانشگاه موصل و لیسانس حقوق از دانشگاه بغداد دارد.
ریکانی به مدت هشت سال قائم مقام وزارت حمل و نقل و رئیس کمیته اسکوا سازمان تجارت و حمل و نقل در خاورمیانه بوده است. او نماینده عراق در بیشتر کمیتههای بینالمللی مرتبط با حمل و نقل و مسیرهای جادهای بوده است. ریکانی بر اساس زندگینامه ای که به پارلمان عراق ارائه کرد، توسعه خط آهن عراق را نیز بر عهده داشته و آن را به انجام رسانده است.
محمد هاشم عبدالمجید جاسم وزیر تجارت: وی متولد سال ۱۹۶۶ در بغداد است. او دکترای مهندسی مدنی خود را از دانشگاه بغداد گرفته و مشاغل متعددی را عهدهدار بوده که مهمترین آنها قائم مقام وزارت صنعت و معدن در امور برنامهریزی بوده است.