👈تأثیرات جانبی دستاوردهای انقلاب؛👇
👈تا چندی پیش که تمامی رسانه های معاند خارجی و برخی افراد داخلی کلاً منکر دستاوردهای متعدد و متنوع انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف بودند.
👈اما حالا هم که فهمیده اند افتخارات ایران اسلامی غیرقابل انکار است، برخی از آنها ناآگاهانه و برخی مغرضانه و هدفمند دائماً می گویند؛ «خوب حالا این دستاوردها چه تأثیری در سفره مردم و اقتصاد کشور داشته است؟»
👈قبل از پاسخ به این سوال ذکر این نکته ضروری است که اهداف و آرمان های انقلاب بسیار فراتر از کسب دستاوردهای مادی بوده و هست.
👈در واقع بزرگترین دستاورد انقلاب این بوده که توانسته استقلال، امنیت، عزت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان بیاورد و هویت دینی و معنوی مردم مسلمان، مؤمن و خداجوی ایران عزیز را احیاء کند.
👈اما یادداشت فوق در پاسخ به سوال مورداشاره مبنی بر تأثیرات اقتصادی و امنیتی دستاوردهای انقلاب اسلامی بر شرایط کشور نگاشته شده است.👇
👈دستاوردهای انقلاب چه تأثیری بر شرایط کشور داشته است؟👇
https://rahtooshe.com/?p=11159
👈لطفاً در رساندن این مطلب به دست سایر هموطنان مشارکت فرمایید.👆
✳️ سایت ره توشه
rahtooshe.com
وصیت اینجانب به ملت درحال وآتیه آن است که بااراده مصمم خود وتعهد خود به احکام اسلام ومصالح کشور در هردوره از انتخابات وکلای دارای تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی که غالبا بین متوسطین جامعه ومحرومین می باشند وغیر منحرف از صراط مستقیم _ به سوی غرب یاشرق _ وبدون گرایش به مکتب های انحرافی واشخاصی تحصیلکرده و مطلع بر مسائل روز و سیاست های اسلامی به مجلس بفرستند.
️ رهبر انقلاب: انتخابات در پیش داریم؛ یک عدّهای نمیخواهند این انتخابات آنچنان که شایستهی این ملّت است انجام بگیرد؛ تلاش میکنند.
️ اینکه شما میبینید دربارهی اینکه آیا در انتخابات شرکت بکنیم یا نکنیم، «نه، چه فایده دارد؟» این یک چیز ساده نیست؛ این همان سیاست راهبردی آمریکا است. این همان سیاست راهبردی دشمنان انقلاب است.
️ امروز احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در «جهاد تبیین» است.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در نظام جمهوری اسلامی ایران ۳هزار پست و مسئولیت مهم در سه قوه وجود دارد که مسئولان پشت صندلی آن پست ها نشسته اند .
برای استقرار این نظام و بر پا ماندن آن نیز حدود ٢١٩ هزار شهید در راه اسلام فدا کردیم
یعنی برای هر صندلی مسئولیت ۷۳ شهید! و به تعبیری دیگر«برای هر صندلی مسئولیت در ایران یک کربلا بر پا شده...»
🎬 فیلم عملیات کربلای ۴ از تلویزیون بعثیها
🇯🇴🇮🇳 ↯ مهندس علیخانی ↯
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 برای آخرین و سنگینترین فتنهها و غربالها آماده باشید!
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرخ و فلگ گرداندن...
حواست باشه دنیا بالا و پایین داره
💎💎 شبهه و جواب کامل
9️⃣7️⃣2️⃣ وقتی نظام خودش مسئولین را انتخاب میکند، چرا رأی بدهیم؟
🔶 اول: اگر نظام خودش فرد مورد نظرش را انتخاب میکند، پس چرا افرادی که جزء عالیترین مقامات کشوری هستند، از شغل قبلی خود استعفا میدهند؟ مثلا آقای قالیباف برای ریاست جمهوری از سِمَت شهرداری تهران استعفا داد، اما رأی هم نیاورد.
🔷 دوم: اگر انتخابات صوری بود، باید در هر دوره انتخابات، شخصی انتخاب شود که وابسته به دولت حاضر است، یعنی در زمان دولت خاتمی کسی انتخاب شود که از دولت خاتمی یا طرفدار دولت او باشد، درحالی که احمدینژاد حزب مخالف آنها بود انتخاب شد، همچنین در دولت آقای روحانی، سیدابراهیم رئیسی انتخاب شد، در حالی که همتی نماینده روحانی بود.
🔶 سوم: در اکثر انتخابات، آن افرادی را که میگفتند از قبل توسط نظام انتخاب شدهاند، رأی نمیآورند، مثلا در سال ۱۳۷۶مخالفان نظام میگفتند که حکومت از قبل ناطق نوری را انتخاب کرده است، اما نهایتا خاتمی رئیس جمهور شد. همچنین در سال ۱۳۹۲ میگفتند نظام آقای قالیباف را تعیین کرده، اما در نهایت آقای روحانی رئیس جمهور شد.
🔷 چهارم: اگر انتخابات از قبل تعیین شده است، چرا دشمنان و رسانههای آنان اینقدر هزینه و تبلیغ میکنند تا کاندیدای غربگرا رأی بیاورد؟ آیا آنها که خودشان میگویند نظام از قبل کاندیدهایش را انتخاب کرده عقل ندارند که بیخودی هزینه میکنند؟
🔶 پنجم: اگر انتخابات از قبل تعیین شده است، چرا کاندیداها اینقدر هزینه میکنند و آبروی یکدیگر را میبرند و عیبهای هم را میگویند؟! اگر انتخابات صوری بود نیاز نبود اینگونه عیبها و کم و کاستیهای هم را بگویند و با سلام و صلوات کار را پیش میبردند، چون در آینده هر کدام ممکن است مسؤلیتی جدید بگیرند و گفتن آن عیبها به ضرر آنهاست.
🔷 ششم: همه کاندیداها در پای هر صندوق رأی نمایندگانی دارند و تا پایان رأیگیری بر آن نظارت دارند، پس اگر خطایی باشد یا تغییری در انتخابات رخ دهد، آنان میتوانند گزارش دهند و پیگیری کنند.
🔶 هفتم: علاوه بر همه اینها مجریان و برگزارکنندگان انتخابات غالبا معتمدین مردم و اقشار مختلف هستند، همچنین در انتخابات گروههای مختلفی بر آن نظارت دارند، پس اگر کوچکترین تخلفی شود، هشدار میدهند.
🔷 هشتم: اگر انتخاب به دست نظام بود، باید یک نفری انتخاب میشد که مطیع کامل نظام باشد و هیچگونه اختلاف نظری با نظام و انقلاب و اسلام و رهبری نداشته باشد، ولی میبینیم خیلی از کسانی که انتخاب شدند، دیدگاههایی مخالف نظام داشتهاند.
💐🌸
💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh