#مناجات_شعبانیه |خدایا به حق خودت بر خودت، مرا به جایگاه اهل طاعتت و.....برسان....
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
🔸من در یک خانواده معمولی انگلیسی با والدینی غیرموحد بزرگ شدم و دوران کودکی و جوانی من بدون اتفاق خاصی سپری شد. تا اینکه دو سال پیش برای دیدن دوستی به تونس رفتیم. بازدید از قیروان، یکی از شهرهای مهم اسلامی جهان، بخشی از سفر ما بود. در این شهر برای نخستین بار بود که صدای اذان را شنیدم و نوای دلنشین آن زندگی مرا به یکباره تغییر داد.
🔹 در سکون آن لحظات، این صدا و این نغمه تمامی فضا را پر کرده و همهچیز در سایه آن بیاهمیت جلوه میکرد. نمیدانم که آیا دیگر میتوانم صدای نغمه امام آن مسجد برای دعوت مردم به نماز را بشنوم یا نه. چنین صدای زیبا و آرامشبخشی را در عمرم نشنیده بودم. در آن زمان حتی معنی کلمات را نمیدانستم اما قلبم زیبایی آن را درک کرد. تصمیم گرفتم که بعد از بازگشت به انگلیس در مورد اسلام مطالعه گنم....
rahyafteha.ir/1531/
گفتمشراب وصل، به اوباش می دهند؟
🌐 @rahyafte_com
💌امیرالمؤمنین عليه السلام:
بار خدايا! با من به عفوَت رفتار كن، نه به عدلت
اَللّهُمَّ احَمِلني عَلى عَفوِكَ و لا تَحمِلْني عَلى عَدِلكَ
📚 ميزان الحكمه جلد7 صفحه 470
#حدیث_روز
🌐 @rahyafte_com
نظرتون در مورد این عکس چیه؟
🌐 @rahyafte_com
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه ای زیبا از ایثار در جبهه ها
🌐 @rahyafte_com
#عکس_نوشت|گوادا لوپه دامارا بانوی #تازه_مسلمان از کشور پرو
✅ زن نقش مهمی درجامعه و خانواده دارد....
rahyafte.com/33473
#رهیافته
📌نامه دکتر مرندی به مراجع عظام تقلید و مسئولین در مورد روزه در شرائط کرونایی
🔹با احترام، موضوع روزهداری در بحران ویروس کرونا در جلسهای با حضور اساتید متدین دانشـگاهها از تخصصهاو فوقتخصصهای مختلف و با مشارکت حجت الاسلام فلاحزاده رئیس مؤسـسه موضوعشناسـی فقهی در محل فرهنگسـتان علوم پزشـکی مورد بحث قرار گرفت و جمعبنـدی نظرات پس از مشورت بـا وزیر محـترم بهـداشت، و برخی از مسـئولین محترم ستاد مبارزه با کرونا و تأیید آنان بهپیوست جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی تقدیم میشود.
دکتر سید علیرضا مرندی ــ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی
روزهداری در بحران ویروس کرونا
🔹روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان فریضه واحب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزهداری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح میشوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است.
🔹لازم به ذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بهطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود، لذا کلیه افراد سالم کمتر از 65 سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند؛
1 ــ رعایت کلیه توصیههای بهداشتی بهمنظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند رعایت فاصلههای اجتماعی، شستوشوی مکرر دستها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
2 ــ نوشیدن 8 تا 10 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
3 ــ استفاده از نبولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف درباز بهمنظور مرطوب نگهداشتن نسبی محیط منزل
4 ــ کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوهجات در فاصله افطار تا سحر
5 ــ پرهیز از محیطهای گرم و خشک در افراد سالمند (65 سال و بیشتر)، عوامل مساعدکننده ابتلا به بیماری کرونا بهویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای مزمن ریوی شایع میباشند و در صد قابل توجهی از سالمندان بهعلت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماریها در خود بیاطلاعند.
🔹از طرف دیگر براساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا بهنظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند. نظر به اینکه در افراد مسن ابتلا به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود لذا با احتمال ضرر برای آنهاتوصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی بهمنظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد احتیاطاً از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر اینکه با نظر پزشک متخصص اطمینان از بیضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
🔹افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصلهگذاریها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند، بیماری دیابت عامل مساعدکننده عمده برای ابتلا به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه از بیماران دیابتی اقدام به روزهداری نمایند که سن کمتر از 65 سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی با متفورمین، آکاربوز، گلوتازون، و گروه گلیپتینها (مهارکنندههای 4-DDP)، قند خون ناشتای کمتر از 140 میلیگرم در دسیلیتر و یا هموگلوبولین A1c کمتر از 7 دارند)، آموزشپذیر و متعهد به پایش منظم قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیهشده ستاد بحران کرونای کشوری را بهدقت رعایت مینمایند.
🔹بیماران دچار فشار خون در صورتی روزه بگیرند که فشار خون آنها در کنترل مطلوب، یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از 140 میلیمتر جیوه و فشار پائین (دیاستولیک) کمتر از 80 میلیمتر جیوه باشد، بیمارانی که پیوند اعضا شدهاند نباید روزه بگیرند. روزه گرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
🔹در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلاً روزهداری برای آنها منعی نداشته است، روزهداری در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سالهای دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخصص اقدام نمایند، در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس کرونا شده و بهبود یافتهاند توصیه میشود حداقل تا 6 هفته اقدام به روزهداری نکنند.
🌐 @rahyafte_com