🔺ماجرای مسلمان شدن لوئیجی دی مارتینو(عمار) پدر معنوی شیعیان ایتالیا و همسرش
rahyafteha.ir/78271/
🌐 @rahyafte_com
🔹لوئیجی دی مارتینو در سال ۱۹۸۳ مسلمان شیعه شد و برای خود نام اسلامی عمار را برگزید. پس از مسلمان شدن وی، همسر و دو فرزندش نیز مسلمان شدند. این خانواده ایتالیایی مسلمان، فعالیتهای بسیاری درجهت معرفی و آشنایی اسلام انجام دادند که ساخت حسینیه و انتشار نشریهای با نام «اسلام ناب» از جمله این فعالیتها بود. عمار دی مارتینو روز جمعه ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۲۹ آذر ۱۳۹۸) در سن ۸۱ سالگی درگذشت.
🔸علی مسافری، یکی از اعضای انجمن اسلامی فارغ التحصیلان و دانش آموختگان ایتالیا از دوستان صمیمی و نزدیک مرحوم عمار بود که دی مارتینو نزد وی به دین اسلام مشرف شده بود.
🔹 آقای لوئیجی شغلشان معلمی بود و اتفاقاً از معلمهای خوب شهر هم بودند. ایشان عشق و علاقه زیادی به یادگیری و دانستن درباره اسلام داشتند، من هم وقتم را به خواسته ایشان در اختیارشان قرار دادم. تاجایی که علم من اجازه میداد به سوالات ایشان با توجه به قرآن و کتب اربعه پاسخ میدادم. خلاصه بعد از ۵-۶ ماه بحث و گفتگو به دین اسلام مشرف شدند و نزد بنده تشهد را گفتند. نکته مهم اینکه مرحوم عمار خودش با تحقیقات و مطالعاتش دین اسلام را انتخاب کرد.
تأثیرات رنه گنون بر مسلمان شدن دی مارتینو
🔻شرح کامل در لینک زیر
rahyafteha.ir/78271/
🌐 @rahyafte_com
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید شیرودی ستاره غرب
🌐 @rahyafte_com
💌امام علی علیه السلام:
فلو رَخَّصَ اللّه في الكِبرِ لأحَدٍ مِن عِبادِهِ لَرَخَّصَ فيهِ لِخاصَّةِ أنبيائهِ و أوليائهِ ، و لكنَّهُ سبحانَهُ كَرَّهَ إلَيهِمُ التَّكابُرَ ، و رَضِيَ لَهُمُ التَّواضُعَ
اگر بنا بود خداوند به احدى از بندگانش رخصت تكبّر دهد، هر آينه اين رخصت را به خاصّگان از انبيا و اولياى خود مى داد. اما خداوند سبحان، تكبّر را براى آنان نيز ناخوش داشت و فروتنى را برايشان پسنديد.
📕 نهج البلاغه / خطبه 192
🌐 @rahyafte_com
#عکس_نوشت | لستاری(فاطمه) بانوی #تازه_مسلمان از کشور استرالیا:
✅ من هرگز شیفته ی اسلام نبودم...!
https://rahyafteha.ir/91091/
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
یکی از علما می فرمود : از من یک مکروه سر زد ، تا شش ماه ، نماز شبم قضا می شد .
🌺 آیت الله مجتهدی تهرانی
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
🔺ماسایو یاماگوچی» (فاطمه پاسبان) تازه مسلمان ژاپنی
بعد از مدتها مطالعه در مورد اسلام به این نتیجه رسیدم که دین مقدس اسلام بهترین دین و ناجی انسانها می باشد.
🌐 @rahyafte_com