🔺شیمویاما شیگرو تازه مسلمان ژاپنی
اسلام اساساً یک روش زندگی است و در همه ابعاد زندگی روزانه یک مسلمان معتقد حضور دارد. (http://rahyafteha.ir/51130/)
🌐 @rahyafte_com
🔶«شیمویاما شیگرو»، تازهمسلمان ژاپنی که هزاران مایل دور از وطن در جریان سفرهایش به کشور سودان اسلام را شناخت، اکنون زندگی خود را به گسترش آموزه های اسلامی و معرفی تصویر حقیقی از اسلام به هموطنانش اختصاص داده است.
🔷شیگرو که که در بزرگترین مسجد ژاپن در توکیو به تدریس اسلام و قرآن میپردازد در این باره می گوید:به اعتقاد من در حال حاضر ژاپنی ها دیدگاه درستی در مورد اسلام ندارند ؛حتی فکر میکنم که ژاپن تا حدی دیدگاه متعصبانه اروپا در مورد اسلام را نیز به ارث برده است.
🔶به عنوان مثال، تعبیر «یا قرآن یا شمشیر» در ذهن بسیاری از مردم ژاپن جای گرفت و این مسئله مانع بزرگی برای شناخت صحیح اسلام شد.به گفته شیگرو به ویژه پس از حادثه یازدهم سپتامبر و فعالیتهای رسانهها، اسلام به یک دین «ترسناک» برای بسیاری از مردم تبدیل شد..
rahyafteha.ir/51130/
💠 @rahyafte_com
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈 این آقایی که عصا زنان در پشت وانت سه چرخ سوار شده ایرج صفاتی دزفولی نماینده ۳دوره مجلس شورای اسلامی از آبادان و۹سال رئیس دیوان محاسبات کشوروشهیدزنده واقعه انفجارحزب جمهوری اسلامی است.خدایا چه شخصیت هایی دراین نظام گمنام و ساده زیست خدمت کردند و چه کسانی به بهانه خدمت ، بیت المال را غارت کردند،
💠 @rahyafte_com
🛑📸 آب هویج برای افراد نیازمند رایگان است/ کار خوب کسبه قمی در باجک👏
🌐 @rahyafte_com
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸خواستگاری از مرد🔸
ما همیشه می گوییم که این مرد است که باید به خواستگاری زن برود، زن هم باید منتظر باشد که برایش خواستگار بیاید. این عادت ما مردم غلط است. حضرت شعیب خودش پیشنهاد ازدواج با دخترانش کرد:
قالَ إِنِّی أُریدُ أَنْ أُنْکِحَکَ إِحْدَی ابْنَتَیَّ هاتَیْنِ عَلی أَنْ تَأْجُرَنی ثَمانِیَ حِجَجٍ ... (27 سورهٔ قصص)
برای دخترش، هم مهریه معین کرد و هم به حضرت موسی (علیه السلام) پیشنهاد کرد که یکی از دو دخترم را می خواهم به تو بدهم.
آیا دختران ما از دختران حضرت شعیب مهمتر هستند؟! ما به این سفارش قرآن عمل نمی کنیم! ولی علما به این موضوع عمل می کردند! میرزا محمد تقی صاحب کتاب «حاشیه علی معالم الأصول» و میرزا محمد حسن «صاحب کتاب اصول» هر دو داماد کاشف الغطا شدند. خود او دو دخترش را به این دو پسر پیشنهاد کرد. گفت زمان ازدواج دو دخترم رسیده است و شما دو نفر هم با استعداد هستید و به همین خاطر دو دختر خود را به شما می دهم.
خیلی اوقات، ایراد از «تدبیر» کردن ما است نه «تقدیر». تدبیر نمی کنیم و به گردن تقدیر الهی می اندازیم!
🌐 @rahyafte_com
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فضانوردی که نماز و روزه اش را در فضا بجا آورد
🌐 @rahyafte_com
#عکس_نوشت | زینب عباسی بانوی #تازه_مسلمان از کشور مکزیک:
✅اگر مردم غیر مسلمان اسلام حقیقی را درک کنند تردیدی ندارم خیلی سریع مسلمان خواهند شد....
yon.ir/CFmMm
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
در حدیث آمده است تمامی چشم ها روز قيامت گريان است، به جز سه چشم: یکی از آنها چشمی است که در دل شب، از ترس خدا گريه کند. حاج میرزا علی موذن زاده بر روی منبر می گفت ما در نجف از صدای هق هقِ گریه حاج شیخ عباس قمی از خواب بلند می شدیم.
🌺آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com