انتشارات راه یار
🔴«محمدسرور» منتشر شد| زندگینامه خودگفته «آوینی افغانستان» با مقدمه محمدکاظم کاظمی 💠از مقدمه محمدکاظ
محمدسرور.Mp3
960.2K
🎧 قصه نگارش کتاب «محمدسرور» به روایت خانم فروغ زال(تدوینگر کتاب) در برنامه رادیویی «ققنوس»
📚«محمدسرور»؛ زندگینامه خودگفته مرحوم محمدسرور رجایی؛ نویسنده، شاعر و پژوهشگر افغانستانی است.
♦️ مرحوم رجایی که مرداد سال قبل بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت، 20 سال آخر عمر با برکتش را صرف جمعآوری اطلاعات و خاطرات مربوط به شهدای ایرانی جهاد افغانستان و شهدای افغانستانی دفاع مقدس کرد.
🔺«از دشت لیلی تا جزیره مجنون» شامل خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس، «ماموریت خدا» شامل هفت روایت از احمدرضا سعیدی شهید ایرانی جهاد اسلامی افغانستان و کتاب «در آغوش قلبها» دربرگیرنده اشعار و خاطرات مردم افغانستان از امام خمینی آثار منتشرشده از مرحوم رجایی است.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴ناگفتههای مادرانه یک شهید
✍️مریم خسرجی؛ روزنامه ایران:
♦️«مرضیه» در پنج فصل، زندگی این مادر شهید را از کودکی، خانواده، فعالیتهای انقلابی، اجتماعی و... او روایت میکند. داستانی جذاب که نشان میدهد چگونه زنی میتواند اینچنین مرد قهرمانی تربیت کند. دختری که پدرش پیش از انقلاب اجازه نمیداده او کار کند اما بعد از انقلاب کار کردن دخترش را تکلیف میداند. روایت مادرانههای ناگفته مردآفرینان روزگار است که در این کتاب جان گرفته. شاید در نگاه اول بگوییم گذشته مادر شهید را شخم بزنیم که چه؟ اما تکتک این خاطرات، طعنهای به مدافعان مدرن حقوق زنان و حتی مورخان میزند تا هیچگاه جایگاه زنان را در گوشهگوشه نهادها و ساختارها و تثبیت ارزشهای انقلاب انکار نکنند. نقشی برجسته، سنگین، تحملطلب و دردناک!
🔻حکایت زندگی مادری که با روح لطیف زنانه و صبری زینبی، جگرگوشهاش را سالها طوری تربیت و پرورش داد تا به همگان بگوید هنوز دفاعمان تمام نشده، تا انقلاب زینبیمان را بار دیگر مدیون این شیرزنان بدانیم. اوج روایتهای کتاب آنجایی است که از عاشقانههای مادر و شهیدش میخوانیم. فرزند، مهر مادری را بین سربازان اسلام فضل و بخشش میکند و درآخر مادر هم جگرگوشهاش را برای اسلام.
🔹بیشتر:
irannewspaper.ir/newspaper/item/630685
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴حاجمحمدآقا نمیتوانست ساکت بنشیند|تو همان رسولزاده کاشانی هستی؟
♦️هادی لطفی کاشانی(نویسنده و مدیر واحد تدوین تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب) در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره کتاب جدیدش:
🔻بچه که بودم، پدرم در خانه گاهی از پیرمرد بازاری به اسم «حاجمحمدآقا رسولزاده» تعریف میکرد که بروبیا و ابهتی داشت. مثلاً میگفت: «نماز که تمام شد، خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی…» را نخواندند. حاجمحمدآقا بلند شد و رفت به امام جماعت که آیتالله هم بود تذکر داد و گفت: یادتان نرود خدایا، خدایا را بخوانید.» حاجآقا رسولزاده، آدم ساکتی در جمع نبوده و توی هر موضوعی عکسالعمل داشته است و هر کسی حاجمحمدآقا را دیده باشد از او خاطره دارد.
🔺از بچگی اسم حاجمحمدآقا و حکایتهایی دربارهاش شنیده بودم. از سال ۱۳۹۳ که به حسینیه هنر کاشان آمدم، اسم حاجمحمدآقا را روی تخته میدیدم و با خودم فکر میکردم چه کسی قرار است این پروژه را انجام دهد؟ به قول سایتهای خبری: «حاجمحمدآقا پیشقراول انقلاب بود.»
🔺بعد از پیروزی انقلاب، وقتی امام خمینی حاجمحمدآقا را میبیند، میگوید: «تو همان رسولزاده کاشانی هستی؟» این جمله امام برای من کلیدواژهای بود تا اسم کتاب را از آن وام بگیرم اما بعداً اسم دیگری را انتخاب کردم...
🔹بیشتر:
mehrnews.com/xYKB2
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«خانهدار مبارز» رونمایی شد|روایتی از مبارزات زنانه در انقلاب اسلامی
💠نادره شاملو، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی:
🔻یکی از عمدهترین موتورهای حرکت جامعه اسلامی، زنان بودند البته این بحث مربوط به دورههای اخیر نیست. در نهضتهای گذشته هم بررسی کنید، شما رنگ و بو و عملکرد زنان را به صورت خیلی برجسته میتوانید ببینید.
اگر زنان یک جامعه حرکتی را در واقع رقم بزنند، آن جامعه در آن مسیر به سیر درست و اصولی خودش حرکت خواهد کرد. اگر به پیشینه نهضتهایی که در ایران صورت گرفته است نگاه کنیم، میبینیم که چگونه در این حرکتها مثلا در نهضت تنباکو، نقشی که زنان ایفا کردند، یک نقش کاملاً کلیدی است. شما میبینید که حتی در دربار ناصرالدین شاه هم این زنان هستند که بخاطر فتوای میرزای شیرازی، جلوی این استعمار اقتصادی میایستند.
💠مرضیه ذاکری؛ نویسنده کتاب:
🔻 این کتاب، روایتی از مبارزات زنانه و نقش زنان در جریان مبارزات انقلاب اسلامی است؛ این روزها که بیش از هر زمانی، صحبت از زن، حقوق زن و آزادی زن مطرح هست و عدهای بهزعم خویش در حال مبارزه هستند و بهغلط این میدان مبارزه، در مسئلهی حجاب تعریف شده است. شاید زمان آن باشد که ما پای صحبت زنانی مانند خانم حسینیان بنشینیم و امثال ایشان که در دورهای زندگی میکردند که حکومت، قید حجاب را از آنها برداشته بود و زنان بهظاهر آزاد بودند ولی بازهم وارد فضاهایی شدند که درواقع مبارزه تعریف میشده است؛ پس هدف چه بوده است؟
🔹بیشتر:
ibna.ir/fa/report/327668
♦️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴به مناسبت پنجمین سالگرد شروع فعالیت انتشارات «راه یار»
♦️تا 15آبان ماه، با 20درصد تخفیف و ارسال رایگان، میتوانید کتابهای «راه یار» را سفارش دهید
🔷حداقل سفارش: 100هزار تومان
⭕️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
02142795454
✅ @Raheyarpub
🔴روایت روزهای کودتای کمونیستی افغانستان و پیروزی مجاهدین
💠گزارش خبرگزاری مهر درباره کتاب «محمدسرور»:
🔻کتاب «محمد سرور» که تحقیق آن برعهده علی ناصری باغبادرانی بوده و تدوین آن توسط فروغ زال صورت گرفته، در ۱۲۲ صفحه و قیمت ۳۰ هزار تومان عرضه شده است.
🔻در بخشی از این کتاب میخوانیم:
🔺ده ساله بودم که در افغانستان کودتای کمونیستی شد و حکومت داوود خان در ۷ اردیبهشت ۱۳۵۷ بر اثر یک کودتای خونین از بین رفت. مردم شیعه از ترس آزار و اذیتهای حکومت (جدید) تمام کتابخانه های خانگی را دفن و نابود کردند. تمام کتابهایی که پدر کلانم از همه جا گلچین کرده بود، نابود شد و حسرتش تا همیشه به دلم ماند.
🔺بعد از حکومت داوودخان، حکومت مردمی و کارگری با شعار «نان، لباس، خانه» روی کار آمده بود. مردم در روزهای اولیه بسیار از این اتفاق استقبال کردند. حکومت دموکراتیک خلق بعد از پیروزی اش دروازه ارگ ریاست جمهوری را به روی مردم باز کرد. اسم ارگ را «خانه خلق» گذاشته بودند. مردم با هر لباس و موقعیت اجتماعی میتوانستند وارد ارگ ریاست جمهوری شوند و مثل یک پارک بگردند. من با مادرکلانم وارد ارگ شدم. یک قسمتی به «قصر گلخانه» معروف بود. پیش قصر گلخانه مثل خون سرخ رنگ بود. رنگ بود یا هرچه، نمیفهمیدم. ولی هرکسی که میرسید از خشم پایش را محکم روی رنگ خون میکوبید و میگفت «این خون داوودخان است.» مردم از حکومت قبل نفرت پیدا کرده بودند و به حکومت جدید خوش بین بودند، اما هیچ شناختی از آن نداشتند.
🔹بیشتر:
mehrnews.com/xYKL5
♦️سفارش با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @raheyarpub
🔴«رسم جهاد» در «همشهری»
newspaper.hamshahrionline.ir/id/174836
🔻کتاب «رسم جهاد» با اتکا به روش تجربهنگار، تجربههای کار جمعی در این نهاد پُربرکت را به روایت مرحوم حسینعلی عظیمی بازخوانی کرده است.
🔹مهندس حسینعلی عظیمی از پیشکسوتان جهاد سازندگی که اسفند 1398 به یاران شهیدش پیوست، در سال ۶۳ وارد قرارگاه کربلا شد و کمیته آب را در آن قرارگاه تشکیل داد. وی به عنوان فرمانده طراحی عملیات آبی و خاکی عمل میکرد و تا معاونت فرماندهی قرارگاه مهندسی کربلا پیش رفت. او از جمله جهادگرانی است که از نزدیک در جریان سازماندهی و طراحی و ساخت بسیاری از دستاوردهای چشمگیر مهندسی جنگ، مانند پل بعثت، قرار داشته و تجربیات زیادی را کسب کرده بود.
🔹وی پس از جنگ، برای بازسازی منطقه زلزلهزده منجیل و رودبار، عازم این منطقه شد تا الگوی مدیریت جهادی را بعد از جنگ، در خدمت سازندگی به کار گیرد...
🔹مهمترین دغدغه عظیمی انتقال تجربه بینظیر جهاد سازندگی به نسل جوان بود که کتاب «رسم جهاد» حاصل این دغدغه است.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴در میان سرخپوستها»؛ نقدوبررسی میشود
♦️با حضور:
🔺احسان دهقانی؛ از مؤلفان کتاب
🔺حسام آبنوس؛ منتقد
🔻محمدصادق شهبازی؛ منتقد
🔷سهشنبه(3 آبان)؛ ساعت 10 صبح
💠خبرگزاری مهر( خیابان نجاتالهی، کوچه رضا مقدسی(بیمه)، پلاک ۱۸)
♦️«در میان سرخپوستها»، تلاشی است برای نشان دادن زحمات گروه اعزامی جنبش عدالتخواه دانشجویی به کنفرانس بینالمللی «تغییرات آب و هوا و حقوق مادر زمین» در بولیوی.
این مجموعه شامل خاطراتی از هیئت اعزامی به انضمام مقالات فکری است که به کمک آنها فضای آمریکای لاتین و نقش آنها را در مناسبات بینالمللی نشان دهد و اشتراک ایران و کشورهای آمریکای لاتین را مطرح کند.
🔹انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴از شخصیت سردار سلیمانی روایتی جامع ارائه کنیم
💠حجتالاسلام علیرضا اشرفینسب؛ نویسنده کتاب «یک بغض و هزاران مشت» در گفتگو با خبرگزاری کتاب(ایبنا):
🔻باید پرسید چرا نباید سراغ چنین سوژههایی رفت. در تشییع حاج قاسم بازتاب عجیبی در داخل و خارج کشور شاهد بودیم و تشییع باشکوهی برای ایشان برگزار شد.
🔺نرفتن به سمت این سوژه از جهت ثبت و زندگی مردم –درگیر در مراسم تشییع- محل اشکال است. بهویژه برای کسانی که دلشان با آرمانهای انقلاب و نظام است.
🔻این کتاب از جهت سینمایی و داستانی قابل تبدیل کردن است چرا که در آن ثبت و ضبط قصه رقم خورده است؛ حاج قاسم شخصیت بزرگی در تاریخ انقلاب است و از کتابهای مرتبط با آن در آینده خروجیهای گوناگونی همچون فیلم و سریال خواهیم دید که ان شاالله در حد شخصیت ایشان باشد.
🔺در مورد حاج قاسم بالغ بر 200 الی 300 کتاب بیرون آمده، اما یک مساله این است که کنشهای مردمی پرداخته نشده بودند و خیلی از نویسندگان از حیث کنشگران مردمی –درگیر در مراسم تشییع سردار سلیمانی- کاری نکردهاند.
🔻درباره شهدا زیاد داریم که بعضی از آنها تقریظ رهبری هم دارند، اما کتابی که به بازتابهایی مراسم پرداخته باشد، نداریم و کتاب «یک بغض هزاران مشت» فتح باب خوبی در این حوزه است.
🔹بیشتر:
ibna.ir/fa/shortint/327747
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴فرق «شهدا» با ما
✍️حسن مجیدیان؛ ضمیمه قفسه کتاب روزنامه جام جم:
🔻اسم کتاب «آقا صادق» را میگذارم کتاب بیادعایی، کتاب کار، کتاب از پا ننشستن، کتاب رفتن و نماندن. مؤمن را هم در روایات با کمحرفی و کمادعایی و پرکاری ستودهاند. شهید این کتاب، همان مؤمن روایات است. خود کتاب هم در فرم و روایت، خالی از ادعا و بازیهای ادبی است. به دنبال این حرفها که باید طوری روایت کنیم تا خواننده جذب شود و پای یک کتاب بنشیند و کتاب را زمین نگذارد و... نرفته است.
🔺در آیینه نگاه همراهان شهید، با آدمی ساده و صمیمی اما شگفت مواجهیم. ساده از این جهت که شهید این کتاب در زمان حیاتش سرآمد و شناسا و یا سردار و از مسؤولان رده بالا نیست، بلکه نیرویی بسان نیروهای دیگر جهادگر در جبهه است اما شگفت از این نظر که همین صادق دشتی ساده و صمیمی با روحی بلند و همتی عالی، موتور محرکه جنبنده خستگیناپذیر جبهههاست. این حجم از کار و دوندگی و جربزه و جسارت، کار آدمهای معمولی مثل من و ما نیست، بلکه حاکی از روح عظیم مؤمنانهای است که بشدت به کار و اهدافش ایمان دارد، از پا نمینشیند، مشکلات را مانع نمیبیند، به دل خطر میرود، بیتعلق است، صافی ضمیر است، حواسش جمع است، خیلی هم جمع است که کل پول ۷ ماه کار در جبههاش را به ستاد آبادان بابت موتور امانتیای که دستش بوده و مفقود شده است، برمیگرداند و با دست و جیب خالی مرخصی میرود در حالی که حتی پول کرایه ماشین تا فیروزآباد را هم ندارد!
🔷بیشتر:
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/158832081/0
♦️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴سطرهای نانوشته افغانستان به روایت مردی که ستاره شد
💠گزارش خبرگزاری تسنیم درباره کتاب «محمدسرور»:
♦️زندهیاد رجایی از جمله فعالان فرهنگی افغانستانی بود که در هفتم مردادماه سال 1400 بر اثر کرونا درگذشت. رجایی را میتوان از جمله چهرههای فرهنگی و از حلقه مهاجرانی دانست که با تأکید بر پیوند میان افغانستانیها و ایرانیها، به دنبال تحقق بخشیدن به آرمانی به نام «وطن فارسی» هستند...
🔻رجایی در زندگینامه خود که حالا به کوشش انتشارات راه یار با نام «محمدسرور» منتشر شده، از دوران کودکی خود در افغانستان میگوید. هرچند نوشتهها به صورت گذرا از وقایع میگذرند و اشارهوار به موضوعات مختلف میپردازند، اما از همین متن کوتاه میتوان همسایه شرقی را بیشتر شناخت. درباره افغانستان آنچه بیشتر منتشر شده، روایتهای تاریخی خشک است، اینکه فلان حاکم آمد و فلان حکومت رفت... کمتر اثری است که در قالب تاریخ شفاهی و از زبان مردم، وقایع افغانستان را به تصویر بکشد. از این منظر کتاب «محمد سرور» تلاشی ستودنی است. تلاشی که در آن دغدغهها، دردها، آرزوها، محدودیتها، فشارهای سیاسی و اجتماعی و ... را میتوان از نگاه کسی خواند که خود همواره دغدغه فرهنگی داشت و در آسمان فرهنگ و هنر امروز افغانستان ستاره شد...
🔷بیشتر:
tn.ai/2792904
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انا لله و انا الیه راجعون
زائران امروز با خون خود به حضرت شاهچراغ سلام کردند
✅ @Raheyarpub