انتشارات راه یار
روحاللّه رشیدی نویسندۀ «آپاراتچی»، در مقدمه کتاب خاطرات شفاهیِجلیل طائفی، او را اینگونه معرفی میکند: «هیچگاه ادعا نکرد که فیلم سازِ درجۀ یک بوده اما مرور خاطراتش به ما میگوید که او، کار درجۀ یک انجام داده! کار درجۀ یک یعنی، کار بههنگام و ناظر به نیازهای اساسی و اولویتهای جامعه.»
کتاب «آپاراتچی»، داستان فردی است که در جوانی با دوربین عکاسی آشنا شد و بهخاطر علاقهاش، دوربین فیلمبرداری در دست گرفت و با وجود اینکه، دو کلاس بیشتر سواد نداشت، توانست فیلم بلند بسازد و در سرتاسر آذربایجان، شهر به شهر، روستا به روستا، مسجد به مسجد، فیلمش را به نمایش بگذارد. «آپاراتچی»، خاطراتِ جلیل طائفی، فیلمساز گمنامیست که در روزهای اول انقلاب و جنگ با همان دغدغههای انقلابی و مقدس، وارد وادی هنر شد و از آن روزها، خاطرات شیرین و بامزهای دارد. آنچه در مورد او بیشتر، چشم آدم را میگیرد، نه فیلمسازِ تجربی بودن او بدون سواد خواندن و نوشتن است و نه سختیهایی که در راه فیلمساز شدن کشیده -که آنها هم مهمند- بلکه شیوهایست که برای پخش فیلمهای خود انتخاب کرده بود.
جلیل طائفی یا جلیل کاراتای دهه شصت، با شور و اشتیاقی که به عرصۀ مدیا داشته، بدون هیچگونه تحصیلی در این کار و فقط متکی بر تجربه، به همراه گروه هنری که خود راه انداخته بود، شروع به فیلم ساختن کرد. روزگاری که کمتر کسی به روایت انقلاب فکر میکرد، او در تلاش بود تا نهضت بزرگ انقلاب را با قاب دوربین خود ضبط و روایت کند.
در فرآیند تولید اثر و محصول هنری، چیزی که از آن غفلت میشود و در نهایت هم، یقه ما را میگیرد، توزیع و انتشار اثر و توجه به مخاطب است. نقطه مرکزی کتاب «آپاراتچی» هم، همین توجه است. جایی که طائفی، یک اثر ماندگارتر از فیلمهایش خلق کرده و بهجا گذاشته است. اکران مردمی که در جشنواره «عمار» شاهدش هستیم، مسیری است که طائفی در پسِ ناامیدی از سینما و تلویزیون طی کرده است. آپاراتچیِ داستان ما، چند ماه، دوربینش را در دست میگرفت و فیلم میساخت؛ بعد از آن، آپاراتبهدست، مساجد و مدرسهها را تکبهتک میرفت و فیلمش را اکران میکرد. جلیل طائفی،فیلمهایش را مفت و رایگان هم در اختیار مخاطب قرار نمیداد بلکه هرجا که میرفت، بلیط میفروخت. او هرچند رعایت حال محلههای کم بضاعت را در نظر داشته اما به فروش آثارش توجه میکرد.
حالا کارگردان و فیلم سازی که با مشقت فراوان، سالها در عرصه فیلم و سینما کار کرده؛ خود سوژه یک فیلم سینمایی شده. فیلم سینمایی «آپاراتچی» که داستانش اقتباسی از کتاب خاطرات جلیل طائفی به همین اسم است و این روزها بر روی پرده سینما، در حال اکران است .
در این فرسته، برشهایی از کتاب «آپاراتچی» پیش روی شماست که هم دعوتی است به خواندنِ کامل کتاب و هم به تماشا نشستن این فیلم در سینما.
🔴ناگهان از ناحیۀ آمریکاییها فشار جدی آوردند که مطابق قوانین بینالمللی صلیب سرخ، میخواهند گروگانها را ملاقات کنند تا از وضع سلامت و موقعیتشان خبردار شوند. دانشجوها خیلی مقاومت میکردند و نمیپذیرفتند؛ چون نه با دولت موقت میانۀ خوبی داشتند و نه با بنیصدر و نه با آقای قطبزاده که وزیر خارجه بود. درنهایت، بنیصدر به حضرت امام(ره) متوسل شد و به ایشان گفته بود: «این یک مسئلۀ انسانی است و قرار نیست اتفاقی بیفتد. بگذارید آنها بیایند و ببینند که حال گروگانها خوب است. از طرف دیگر، جوّ جهانی از نظر تبلیغاتی بر این قضیه متمرکز شده است که ایران اجازۀ ملاقات با گروگانها را نمیدهد و ما نمیتوانیم جواب دنیا را بدهیم.» ...
♦️عدهای از صلیب سرخ آمدند و همۀ گروگانها را دیدند. شبِ بعد از آن ملاقات، حملۀ طبس رخ داد؛ یعنی صلیب سرخ، سازمان مردمنهاد انساندوست بشری، در اختیار اهداف آمریکاییها بود! همۀ اینها بهاسم صلیب سرخ آمدند؛ ولی در عمل جاسوس سیا بودند. علت اینکه پای صلیب سرخ را پیش کشیدند هم این بود که ما را مجبور کنند گروگانها را در یک جا جمع کنیم تا عملیات را براساس ارزش گروگانها تنظیم کنند؛ یعنی دقیقاً بدانند چه کسی در کدام طبقه و کدام اتاق مستقر است و آنهایی را که مهمترند، اول نجات بدهند. این اطلاعات را در پوشش صلیب سرخ به دست آوردند و از آن در حمله به طبس استفاده کردند...
📚سفیر قدس؛ خاطرات مرحوم حسین شیخ الاسلام|راضیه حقیقت، محمدحسن روزیطلب|328صفحه|170هزار تومان
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
@raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴شاید به جواب نرسیم... پالایشگاههای نفت و گاز، برای تأمین قطعات یوکوگاوا بهشدت تحتفشار بودند...س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«به توان هایتک» رونمایی شد
🔻آیین رونمایی کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
🔷 «به توان هایتک»؛روایتی است از تأسیس و پیشرفتهای غرورانگیز شرکت دانشبنیان آهار مشهد
شرکت آهار فعالیت خود را در حوزه خدمات مهندسی برق در گرایشهای الکترونیک و کنترل در سال 1379 آغاز کرده است.این فعالیتها با بازطراحی و تولید بردهای الکترونیکی نیروگاهی شروع و کمکم به طراحی سیستمهای کنترل پیشرفته موردنیاز در صنایع انرژی کشیده شد
این شرکت در سال 1390 سیستم کنترل توربین بومی خود را ارائه کرد و پس از آن سیستم تحریک ژنراتور و سایر سیستمهای پیشرفته کنترل نیروگاهی، پالایشگاهی،نفت و گاز به مرور طراحی و ارائه کرد و امروز تعداد زیادی نیروگاه،پالایشگاه،خطوط انتقال نفت و... از سیستمهای کنترل آهار استفاده میکنند...
📚از کتاب:
دورتادور نیروگاه را ماشینهای آتش نشانی با بهترین تجهیزات قرق کرده بودند.بعد از هر مرحله آزمودن،فشارم بالا و پایین میشد و ضربان قلبم یکی درمیان میزد. همه بچهها همینطور بودند. رنگ یکیشان پریده بود، آن یکی تندتند راه میرفت، خانم عظیمیزاده که مسئول پروژه بود نتوانست دوام بیاورد.سپرد هر وقت کار تمام شد صدایش بزنیم و رفت ته نیروگاه...
ما جوانهایی که هیچکس بهمان اعتماد نکرده بود جز مهندس دهنوی،مایی که در آن لحظات فقط خدا را داشتیم،میخواستیم این غول عظیم الجثه را رام کنیم.همهمان میدانستیم که اگر قرار بود اتفاقی بیفتد،نه از دست آتشنشانی کاری برمیآمد و نه هیچکس دیگر...
📚به توان هایتک|بهزاد دانشگر، شبنم غفاری حسینی|176صفحه|120هزارتومان
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
«نویسنده به نکته های ریز، پنهان و مهمی اشاره می کند که معمولا در هیجان و شور و شوق فعالیتهای فرهنگی
⭕️چگونه یک کتاب کاربردی بنویسم؟!
✍️حجت عدالتپناه(مستندساز)- نگاهی کوتاه به کتاب «به اضافه مردم»:
در وهله نخست به محتوای ارائه شده در کتاب "به اضافه مردم" تجربه نوشتی از روح الله رشیدی کاری ندارم!
آنچه که بیش از محتوای کتاب برای من جذاب آمد نحوه ارائه مطلب از سوی نویسنده است.
در بازار کتاب کشور درباره مسائل فرهنگی و تجزیه تحلیل آن و چه باید کردها کم کتاب نیست! اما کتاب کاری که نویسنده از دل تجربیات خویش ده اصل اساسی را برای به فعل رساندن دغدغه فعالان فرهنگی، شسته و رفته و با ادبیاتی همه فهم و بهدور از تکلف ارائه داده باشد لااقل من ندیدم.
رشیدی به واسطه سالهای مدید حضور و فعالیت در میدان فرهنگ آنچه که میخواهد ارائه دهد را با سلول سلول وجود خویش درک کرده و حالا در مقام یک نویسنده دغدغه مند، موضوع و مسئله را شناخته، آنرا مطرح میکنند با مثال عینی و گاه همراه با کنایه به خواننده تلنگر میزند و ذهن او را برای بسط و شرح بیشتر موضوع آماده میکند. او خلأهای ذهنی فعالان فرهنگی در تشکلات گوناگون زمانه را دیده و گره های کور اقدام و عمل در میدان فرهنگ با نگاه مبتنی بر مبانی انقلاب اسلامی را لمس کرده و برای آن از میان تجربه های موفق فعالیت های فرهنگی مردم پایه در دو برهه زمانی خاص در بحبوحه سالهای منتج به پیروزی انقلاب و همچنین در دوران هشت ساله دفاع مقدس راهکار استخراج میکند. او در این نوشتار به درستی با نقد فعالیت های فرهنگی امروزی با وجود تشکل های ریز و درشت وابسته به بودجه حاکمیتی اما کم تاثیر، به ارائه راهکار می پردازد و با زبانی موجز و بدور از اطاله کلام برای ده اصل اساسی که برای کار فرهنگی پیشنهاد میدهد از جمله مردم محوری، هنر محوری، عدالت محوری، مسجد محوری و انجام کار اجتماعی به جای کار جمعی مثال های ملموس و تجربه شده به میان می آورد.
این کتاب ۱۴۴ صفحه ای را در دو نشست خواندم. اما این کتاب برای یکبار خواندن و در طاقچه گذاردن نیست. این یک کتاب کار برای همه فعالان فرهنگی و دغدغه مندان این عرصه هست که باید همواره دم دست بوده و گام به گام آنرا در عرصه عمل پیاده کنند و هر از چند گاهی فعالیتهایشان را با راهکارها و نقدهای ارائه شده در این کتاب، به چالش بررسی و بازبینی بگذارند.
این کتاب ارزنده توسط انتشارات راه یار در سال ۱۳۹۹ چاپ شده و من نسخه ای از چاپ ۱۹ آنرا خواندم و به نظر حقیر ارزش این را دارد که به چاپ ۱۹۰۰ برسد و توصیه من به همه فعالان فرهنگی در کانونها، مساجد، تشکلهای دانشجویی و طلاب و ...در سراسر کشور این است که یک نسخه از آنرا تهیه کنند.
♦️سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ Raheyarpub.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای بهزاد دانشگر، در مراسم رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
🔰 این کتاب را به همه کسانی که علاقهمند به رشد و حرکت هستند و تصویری تازه از پیشرفتها و دستاوردهای کشور را میخواهند ببینند پیشنهاد میکنیم...
💢سفارش کتاب با تخفیف20درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴کتاب ابوعلی کجاست به ایستگاه بیست و سوم رسید
🔻شهید مرتضی عطایی، یکی از شهدای مدافع حرم مشهدی است که قصه جالبی دارد. او برای اینکه بتواند به جمع مدافعان حرم اضافه شود، خود را بهعنوان یکی از اهالی افغانستان جا میزند و در کنار دلاوران تیپ پرافتخار فاطمیون، عازم نبرد با تروریستهای دستپرورده استکبار میشود.
🔻«ابوعلی کجاست»؛ حاصل 10ساعت گفتوگو با مرتضی عطایی(ابوعلی) جانشین تیپ عمار لشکر فاطمیون از روزهای مبارزه و مقابله با تروریستهای تکفیری است.
📚بخشی از کتاب:
🔹ابتکار عمل داشت بهدست دشمن میافتاد و کمکم ما را دور میزدند. در معرکهای سخت و مشکل گیر کرده بودیم. یعنی حتی فکر نمیکردم که زنده برگردم. ضبطصوت گوشی من همیشه در خط روشن بود. در عملیات تلقرین هم گوشی در جیب پیراهنم بود و ضبط آن روشن بود. دیگر گوشی من باتری نداشت و نمیشد فیلمبرداری کرد. گذاشتم روی ضبطصوت تا حداقل مقداری صحبت کنم و برای خانوادهام ثبت شود.
🔹گفتم: «روبهروی ما تکفیریهای لعنتی هستند. یک نفر الان ترکش خمپاره خورد و پایش قطع شد.» آنجا دیگر فکر نمیکردم زنده برگردم. گریهام گرفت. با همان حالت بغض ادامه دادم و گفتم: «گریۀ من نه از سر ترس، بلکه از این است که بندۀ خوبی برای خدا نبودم.» مسلحین هم داشتند از سر تل بالا میآمدند...
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان): قیمت هزار تومان
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🛑«بزرگ شدن در سپیدان» به چاپ سوم رسید
♦️کتاب داستان «بزرگ شدن در سپیدان»؛ براساس نقاشیهای کودکان محاصره شده «فوعه و کفریا» نوشته شده است.
🔷«فوعه و کفریا» شهرکهای شیعهنشینی در استان ادلب سوریه هستند که ساکنان آن سه سال به صورت مداوم، در محاصره کامل با حملات، نفوذها، خمپارهاندازیها و تیراندازیهای مستمر گروههای تروریستی بخصوص جبهه النصره و احرار الشام مبارزه کردند که در مجموع ۱۹۲۳ نفر به شهادت رسیدند و ۳۸۶۸ نفر هم زخمی شدند که بیشتر آنها زن و کودک بودند، ولی باز هم سر تسلیم فرود نیاوردند.
♦️سفارش کتاب با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۸ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔰حسن نترس
🔶سال های اول پیروزی انقلاب، مشکلات زیادی در هنرستان داشتیم. هر دو سه نفر دور هم جمع شده و و گروهکهایی تشکیل داده بودند و به خود حق میدادن که در هنرستان، دفتر و دستک داشته باشند. می گفتند ما در راهپیماییها و تظاهرات شرکت داشتیم و چنین و چنان کردهایم؛بنابراین باید فعالیتهای خود را ادامه دهیم...
تعداد صفحات: ۲۲۰
نویسنده: روحالله رشیدی
قیمت: ۸۰هزار تومان
♦️سفارش با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۷ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
📖 خوانش کتاب زاده زابل 🗣 توسط آقای میلاد حبیبی؛ نویسنده کتاب ⭕️در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی ک
20.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 خوانش کتاب زاده زابل
🗣 توسط آقای میلاد حبیبی؛ نویسنده کتاب
🔷کتاب پیشرو؛ خاطرات شفاهی دکتر حبیبالله دهمرده، نماینده سابق «زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند» در مجلس شورای اسلامی، استاندار اسبق لرستان، کرمان و سیستان و بلوچستان، رئیس دانشگاه سيستان و بلوچستان و… را روایت میکند.
تعداد صفحات:۴۵۶
نویسنده:میلاد حبیبی
قیمت:۱۴۰هزار تومان
♦️سفارش کتاب با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🎧«سردار سربدارها» شنیدنی شد
🔷سردار سربدارها خاطرات مردم سبزوار از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی
🖋نویسنده: سیدسعید آریانژاد
🎙راوی: روحالله محفوظی
🔺صدابردار و تدوین: علیرضا عظیمینژاد
🔻تهیهکننده: حسینیه هنر سبزوار
▪️ناشر: انتشارات راه یار
🔸این کتاب را میتوانید از فراکتاب تهیه کنید:
B2n.ir/w72885
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪧 «معلم» ، یکی از پایههای اساسی تربیت انقلابی است ...
🎦 برشهایی از نشست «تربیت انقلابی؛ چرا و چگونه؟!»
در34 مین نمایشگاه کتاب تهران
◀️ گفتوگو مریم جامهبزرگی؛ دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت و مرضیه حیدری؛ پژوهشگر تربیتی و دانشآموخته فلسفه تعلیم و تربیت و محبوبه اسماعیلزاده؛ مجری کارشناس
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐 Raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۶ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
*📚نشست نقد و بررسی کتاب "آش پشت جبهه"*
*خاطرات شفاهی مربیان پرورشی دهه شصت اهواز*
🔷با حضور حجت الاسلام عباسی اصل(پژوهشگر سبک زندگی اسلامی)
زهرا قراچه(محقق کتاب)
زینب بابایی(محقق کتاب)
🗓️چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰
📍اهواز امانیه فلکه مولوی، کتابشهر ایران
#نقد_کتاب
#آش_پشت_جبهه
#مربی_تربیتی
♦️سفارش با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴لندرورسواران
واژه معلم همیشه با دلسوزی عجین بوده و معلمی را شغل انبیا دانستهاند اما اینجا نمیخواهم درباره معلمانمان بگویم و بنویسم. میخواهم از مظلومترین و گمنامترین معلمان بعد از انقلاب بگویم. آنانی که نسل جوان هیچ شناختی ازشان ندارند. نه دیده و نه شنیدهاند. تاسفآورتر اینکه بعضیها هم که زیر نظر آنان درس خواندند و به جایی رسیدند، اکنون حاضر نیستند به همه بگویند که معلمانشان چه کسانی بودند و کجا درس خواندند...
میخواهم در مورد نهضت سوادآموزی بگویم. تنها ارگانی که فقط یک هدف بیشتر نداشت و آن هم سوادآموزی بود و بس...
همه چیز حول تک هدف سوادآموزی می چرخید. کلاسها زمانی برگزار میشد که سوادآموزان وقت داشتند نه زمانی که معلمان! معلم نهضت که اصطلاحا آموزشیار نام داشت درب تکتک خانههای یک محل میرفت برای پیدا کردن شاگردهای بیسواد. از 10 ساله تا 65 ساله!
چقدر درب منازل ناسزا شنید اما خم به ابرو نیاورد و دست از تلاش نکشید. کلاسی که زیر 5 نفر بود منحل میشد اما آموزشیار به سراغ غایبین میرفت و دوباره با هزار راه ممکن برشان میگرداند.
کلاس همهجا برگزار میشد. خانه، مدرسه، مسجد، حسینیه و... هر کجا که سوادآموزان راحتتر باشند و نزدیکتر به منزلشان! تنها امکانات معلم نهضت یک تخته سیاه بود و موکت. زمستان هم فقط یک چراغ نفتی اضافه میشد؛ همین. توی سرما و گرما، برف و باران و شب و روز هیچوقت کلاس تعطیل نمیشد.
معلم نهضت به دورترین روستاهایی که حتی آموزش و پرورش هم نرفته بود میرفت برای یاددادن! فقط یک لندرور بود که او را میرساند و آخر هفته برمیگشت دنبالش! گاهی دو هفتهای یکبار و گاهی ماهی یکبار و در صورت برف و بسته شدن راهها هم چندماهی یکبار!
معلم نهضت همراه عشایر کوچ میکرد تا حتما سواد را به آنها هم یاد بدهد. بدون آب، بدون برق، بدون تلفن، بدون سرویس بهداشتی، بدون حق ماموریت، بدون اضافه کاری و...
بازرس کلاسها هم راهنمای تعلیماتی نام داشت که باید حتما سرزده هر ماه دوبار از یک کلاس بازدید میکرد تا نیازهایشان را برطرف کند. راهنما هم با یک لندرور به کلاسها میرسید و جاهایی که لندرور هم توان رفتن نداشت او با پای پیاده در دشت و کوه و رودخانه و گل و شل میزد و میرفت تا نیاز آموزشیار را برطرف کند. یک راهنما در هر دوره ممکن بود 35 تا 45 کلاس برای سرزدن داشته باشد و همه را در ماه دو دفعه بازدید کند. بر خلاف آموزش و پرورش که بازرس سالی یک بار میآید یا نمیآید و آن هم از قبل همه اطلاع دارند و در آمادهباش کامل!
تصور کنید آموزشیارها و راهنماها پسران و دختران زیر ۲۵ سال و بعضاً زیر ۲۰ سال بودند. یعنی دخترانی ۱۷ یا ۱۸ ساله که یکی دو ماه تنها در روستا میماندند فقط برای سواددار کردن مردم و به خانه برنمیگشتند!
سختیهایی که نهضتیها کشیدند در کلام نمیگنجد. فقط میتوان آنان را مظلومترین نهاد جمهوری اسلامی که زائیده انقلاب بود دانست. آنانی که سواد را از 20درصد جامعه قبل از انقلاب به بیش از 90 درصد فعلی رساندند و نامشان در صفحات تاریخ انقلاب گم شد! دیگر یادی از آنها نمیشود حتی در 7 دی که سالروز تاسیسشان بود...
از صبح تا شب سر کار بودند تا به فرمان امام خمینی(ره) برای سواددار کردن جامعه ایرانی عمل کرده باشند. نه حرفی از اضافهکاری زدند و نه حق ماموریت اما چیزی که نصیبشان شد ادغام با آموزش و پرورشی بود که هنوز که هنوز است آنها را تحویل نمیگیرند و به نهضتیها با چشم دیگری مینگرند...
آری لندرورسوارانی که چقدر با این ماشین شب تا صبح در راهها ماندند، یا تصادفات شدید کردند، یا در گلولای گیر کردند، یا در رودخانههای فصلی و سیلاب گرفتار شدند و یا اسیر حیوانات وحشی گردیدند، مظلومترین معلمان ایران زمیناند...
فقط لندرور است که سختیهای آنان را با تمام وجود درک کرد و ما در این عصر هیچگاه قادر به درک آنان نخواهیم بود.
✍️ علی هاجری- محقق تاریخ شفاهی
♦️سفارش با تخفیف ۱۵ درصد و ارسال رایگان (بالای ۴۰۰هزار تومان)
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐 Raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴به احترام همه آن معلمهای ناحسابی 🛑غبارروبی از نهضت فراموششده ✍️مریم حنطهزاده|نگاهی به کتاب «معل
🔴به احترام همه آن معلمهای ناحسابی
🛑غبارروبی از نهضت فراموششده
✍️مریم حنطهزاده|نگاهی به کتاب «معلم حَسابی»؛روزنامه ایران:
موشکباران شهرها تمام شده بود و جوانها دوباره به خانه برگشته بودند؛ دهه60 پرماجرا داشت تمام میشد که مادربزرگم در کلاسهای نهضت شرکت کرد.هنوز وقت مدرسه رفتنم نرسیده بود اما با همراهی مادربزرگ،سر همان کلاسها هم باسواد شدم و هم معروف!جلسات امتحان و دیکته که میرسید هی با اشاره و علامت صدایم میکردند تا بروم پیششان و راهنماییشان کنم که کدام س و ت و ح را بنویسند.تصاویر آن کلاسهای شلوغِ شهریِ نهضت،هنوز هم با قدرت پیش چشمانم ظاهر میشود؛خانمهای سنوسالدار چادری که کلاس را پر از همهمه میکردند و معلمهای جوانی که سعی داشتند وسط شلوغی و شوخی خانمها،جدیت کلاس و احترام همه را حفظ کنند.
شاید بهخاطر این تجربه شخصی است که همیشه دنبال روایتهایی از حالوهوای عجیب آن کلاسها و سوادآموزانش بودهام.کتاب «معلم حَسابی» را که خواندم،صورت مسألهام کمی تغییر کرد؛کنار آن قصههای عجیبوغریبِ سوادآموزان متنوع،تصویر دیگری از معلمی هم داشت رخ نشان میداد..
خانم جعفرینیک که خاطرات زندگی خود از تولد تا پیروزی انقلاب و سپس بیش از ده سال معلمی در نهضت سوادآموزی را در این کتاب بیان کرده است؛از جهات گوناگونی یک سوژۀ ویژه به حساب میآید..
چه تلخ است که در سایه غبار فراموشی چهلساله این نهضت مردمی و انقلابی،عدهای در داخل باشند که در جریان بازیهای روانی و رسانهای درباره مسمومیت مدارس،جمهوری اسلامی را به مخالفت با تحصیل و رشد زنان متهم کنند..
🔷بیشتر:
B2n.ir/s65606
♦️سفارش با تخفیف ۱۵ درصد و ارسال رایگان (بالای ۴۰۰هزار تومان)
💠 انتشارات راه یار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐 Raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🛑«امواج اراده ها» به ایستگاه سیزدهم رسید
🔶امواج ارادهها دستچینی از خاطرات است که به کالبدشکافی گوشهای از دستاوردها و پیشرفتهای درخشان انقلاب اسلامی میپردازد و میخواهد به ما بگوید از چه راهی آمدهایم و کجا ایستادهایم و به کدام سو باید برویم...
📚بخشی از کتاب:
قبلاً دو بار در ایران انجام شده بود و جواب نداده بود؛ شده بود یکی از آرزوهایمان. دورهاش را دیده بودم و وسایلش را فراهم کرده بودم. مانده بود قلبی که بشود پیوندش زد.
دکتر عالینژاد همکار جوان ما بود و پیگیر کار. همۀ آیسییوها را لیست کرده بود و رصد میکرد تا بیمار مرگ مغزی برای پیوند پیدا کند. اهدای عضو هنوز جدید بود و برای مردم نپذیرفتنی. گاهی خانوادهها حتی بدوبیراه نثار دکتر عالینژاد میکردند. راضیکردن خانوادۀ بیمار کار سختی بود...
تعداد صفحات:۲۸۰
تحقیق و تدوین:جمعی از نویسندگان و محققان
قیمت:۱۵۰هزار تومان
♦️سفارش کتاب با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🛑«دختر تبریز» به ایستگاه هشتم رسید
🔶دختر تبریز؛ فراز و فرودهای زندگی پُرماجرای «صدیقه صارمی»، رزمنده،امدادگر، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی تبریزی را قبل و بعد از انقلاب اسلامی روایت میکند
📚بخشی از کتاب:
در تمام دورۀ ابتدایی درسخوان بودم و هر سال معدلم بیست میشد. هر سال مبصر میشدم. این انتخاب، پوششی بود تا شیطنت و شلوغی ام زیاد به چشم نیاید. هرچند فایدهای هم نداشت. وسط کلاس که هوایِ آبخوردن به سرم میزد، چنانچه معلم اجازه میداد بروم حیاط، قضیه حل بود، وگرنه با یک بهانهای میرفتم بیرون. مثلاً تخته پاککن را بهانه میکردم که باید خیس شود و چون مبصر کلاس بودم هیچکدام از بچهها اعتراضی نمی کردند...
تعداد صفحات:۲۰۸
تحقیق و تدوین:هدا مهدیزاد
قیمت: 100هزار تومان
♦️سفارش کتاب با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر شما چیه؟ | 1
🔷 کلیپ نظرات مردمی در مورد کتابهای انتشارات راهیار| دوره قبل نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
aparat.com/v/1GCdM
⭕️امسال هم منتظر حضور و نظرات شما هستیم
در سیوپنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐 Raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۵ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۴ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«فردا رو ما میسازیم» منتشر شد| روایت «ایران پیشرفته» برای کودکان ♦️مجموعه کتاب داستان و رنگآمی
🔴«بابای موشکها» منتشر شد
⚽️ ماجرای حسن و فکرهای تازهاش از پرتاب یک توپ پاره شروع شد! حسن تمام زندگیاش را سرسختانه دنبال فکرها و ایدههای جدید برای کشورش بود.
🚀 «بابای موشکها» داستان زندگی #شهید_حسن_طهرانی_مقدم را به زبان کودکانه تعریف میکند که عملیات #وعده_صادق هم گوشهای از زحمات این سرداربزرگ ایرانی و دوستانش است.
📚 بابای موشکها
✍️ نویسنده: فائضه غفارحدادی
🎨 تصویرگر: محدثه علیشاه
🧩 گروه سنی: ج
🗃 تهیه: خانه همبازی @hambazi_tv
♦️سفارش کتاب با تخفیف۱۵درصد و ارسال رایگان(بالای ۴۰۰هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
بخوانیم و بسازیم
🔴۳ روز مانده تا سی و پنجمین
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🗓زمان :۱۹ تا ۲۹ اردیبهشتماه
📍 مکان: تهران ؛ مصلی امام خمینی (ره)
#منتظرتون_هستیم
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub