🔴هر آچاری که از عملیات احیا میخواندم پیچ شلی در وجودم سفت میشد، از ایمان به خدا گرفته تا امید و انگیزه و عِرق ملی. از استادم محمد حکمآبادی ممنونم که آنقدر زیبا گلچین کردند این روایت پیشرفت را که هم خوشخوان باشد هم حق مطلب را ادا کند.
دوست داشتم عنوان راوی بالای هر صفحه نمایش داده شود. بعضی فصلها خیلی قشنگ قلاب میشد به فصل بعد و اصلا خواننده را در ابهام طولانی نگه نمیداشت. من دو روزه کتاب را خواندم و پیشنهاد میکنم به هر کسی که در ته ذهنش نسبت به جنس ایرانی اکراه وجود دارد این کتاب را بخواند تا گردگیری اساسی درونش ایجاد شود و به آن باوری برسد که حرکت را منجر میشود.
#نظر_شما
➕تهیه نسخه الکترونیکی کتابهای ما:
faraketab.ir/p/20343
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
یا لیتنی کنا معکم
🔰تصویر سلاح شهید «ماهر الجازی» اولین شهید اردنی در عملیات طوفان الاقصی
#شهید_القدس
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🔸 Rahyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️«پلاکِ پ» منتشر شد 🔺تاریخنگاری انقلاب اسلامی عمیقاً به «روایت زنان» این انقلاب و طبعاً به خود ان
عجیب اما واقعی
پنج ماه از شروع سال ۱۴۰۳ گذشته و فکرش را نمیکردم در این مدت حتی یک کتاب ایرانی هم نخوانده باشم. چند بار خواندههایم را بالا و پایین کردم و مطمئن بودم آن وسطها حتما یکی دو تا خواندهام. اما نخوانده بودم!
بنابراین به خودم گفتم تا اطلاع ثانوی در این خانه به روی اجنبی بسته است!
برای من که تاریخ از اوایل دهه ۲۰ شروع و سال ۵۷ تمام میشود، جنگ مسئله غریبی است. هرچه فکر میکنم میبینم من در یکی از روزهای زمستان ۵۷ تمام شدم!
بنابراین عجیب نبود که هیچ وقت سراغ جنگ و خاطراتش نرفتم. با این وجود خواندن آثاری که نقطه ثقلشان سالهای جنگ است، نشانم میدهند چقدر تجربه زیسته ما با آنچه همین چند دهه قبل عیار زندگی بود، متفاوت است. هر بار از خودم پرسیدهام: «زیستن من زندگی است یا آنچه آنها تجربه کردند؟»
آدمهایی که از بعضیشان چند عکس و خاطره مانده و از بعضیشان همینها هم نمانده است.
تاریخ نگاری انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، عمیقأ به روایت زنانش بدهکار است. همانها که بیسر و صدا آمدند پای کار و بیسر و صدا هم رفتند!
در تاریخ نگاریِ واقعه محور، کلیشهای و اغلب مردانه ما، بسیاری از این زنان اصلا دیده نشدند تا ردی از آنها در سطور تاریخ و کتابها بماند و اینطور شد که حافظه تاریخیمان از روایت حماسههای پر تکرار زنان خالی ماند!
اسماء میرشکاریفرد و دفتر تاریخ شفاهی شیراز، به دنبال پر کردن این جاهای خالی رفتند و از زنانی گفتند و نوشتند که هر کدام بر حسب تواناییشان گوشهای از این حماسه را آفریدند و باری بر دوش کشیدند.
شیراز در سالهای جنگ شهر مهمی است زیرا نزدیکترین کلانشهر به جبهههای جنوب است. شهری که حال و هوایش در دهه ۶۰، رنگ و بوی جنگ و جبهه دارد.
«پلاک پ» داستان ستاد پشتیبانی جنگ است اما به روایت زنان. حمایتهایی که پشت جبههها انجام میشد و تنوع و وسعتش هنوز هم بعد از این همه سال در ذهن نمیگنجد.
چطور میشود روزانه ۳۰۰ زن در یک ساختمان نیمه کاره و بی در و پیکر از هشت صبح تا غروب آفتاب خیاطی کنند، نان بپزند و یا مربا و عرقیجات درست کنند؟ چطور میشود زنی تا روز آخر بارداریاش یا گندمها را خوشه کند و یا از درختها سیب بچیند؟ آن هم نه باغ و زمین خودش، بلکه باغ خانوادهای که مردهایشان همه رفتهاند جبهه و بار امسالشان دارد خراب میشود!
چطور میشود به زنی خبر داد که تنها پسرش شهید شده و او سرش را بلند کند، بگوید: «الهی شکر، امانت خدا را سالم تحویل دادم.» بعد سرش را پایین بیاندازد و دوباره از خمیر چانه بگیرد و بچسبد به کارش تا خود اذان مغرب؟!
عجیب اما واقعی است...
تاریخ شفاهی شیوهای از پژوهش در تاریخ است که مبتنی بر دیدهها، شنیدهها و گفتههای شاهدان و فعالان رویداد تاریخی خاصی است. پس یکی از بنمایههای کتابهای تاریخ شفاهی مصاحبه است. اطلاعات خامی که نویسنده باید دستی به سر و رویشان بکشد تا قابل انتشار شوند. اسماء میرشکاریفرد هم همین کار را کرده اما تلاش او در روایت داستانی حوادث ستودنی است.
خاطراتی که در کتاب آورده شده از پاییز ۱۳۵۹ تا بهار ۱۳۶۷ است. نویسنده، خاطرات زنانی را که طی این دوره نقش مهمی در ستاد پشتیبانی داشتند، گردآوری کرده و بنا بر زمان خودشان در کتاب آورده است. اما این به آن معنا نیست که با مُشتی خاطره جدا از هم و مستقل مواجهیم بلکه ساختار روایی کتاب طوری است که انگار همه این خاطرات بهم مرتبطند و یک ماجرای واحد را بازگو میکنند. راوی هر خاطره، موضوعی را تعریف میکند و راوی دیگری آن را ادامه میدهد.
پلاک پ، لابلای اتفاقهای دوست داشتنیاش، ماجراهای غمانگیزی هم دارد. اما وقتی پای زنان در میان باشد، حتی اگر راویان جنگ هم باشند باز هم معجزه زنانگی نگاهشان، باعث میشود تا حوادث تلخ هم لطیف شوند. زنانی که زنانه حرف میزنند و احساس میکنند اما مردانه کار میکنند و میجنگند!
✍️روایت زهرا سادات طباطبایی
🔹حافظهـ؛ حسینیه هنر(دفتر تاریخ شفاهی) شیراز
@hafezeh_shz
♦️سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
.
🔻در آخرین روزهای سفرم، ناگهان اعلام کردند، آخرین گروه از مردم تحت محاصره فوعه و کفریا، قرار است طی مبادله با مسلحین و خانوادههای آنها آزاد شوند. به هیچ وجه معطل نکردم و نیم ساعت بعد، در جاده دمشق- حلب بودم تا خودم را به جبرین حلب برسانم. به این ترتیب در واقع، اولین و تنها بانوی نویسنده، پژوهشگر و مستندساز ایرانی بودم که شاهد آزادی مردم فوعه و کفریا بوده که در روایت این آزادی باشکوه در کتاب، خود شاهد راوی بودم.
🔴 کتاب «اینجا سوریه است»؛ صدای زنان سوری است به قلم نویسنده زن ایرانی.
📚 اینجا سوریه است؛ صدای زنان راوی جنگ| زهره یزدانپناه
♦️سفارش کتاب با تخفیف 25 درصد و ارسال رایگان(بالای 400 هزار تومان):
https://B2n.ir/r36258
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🌐 Raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
تقدیم به مردی که درددل مردم را میشنید و برایش راهحل میاندیشید؛
تقدیم به مردی که آخرین ویراستاری این کتاب مصادف شد با شهادتش؛
تقدیم به شهید رئیسی عزیز خستگیناپذیر؛
شاید این کمترین، برگۀ کوچکی باشد از کتاب بزرگ ننوشتهای برای معرفی خدمات دولتش؛
برای سه سال دویدنش در قامت رئیسجمهور.
خوشحالیم گوشۀ کوچکی از ریل خدمتی که گذاشت را روایت کردیم و ذرهای از غربتش کم...
🔰 #بزودی ...
#کفش_آهنی_ات_را_دربیاور
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
▫️ Rahyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔰 نمایشگاه کتاب
📣 قابل توجه طلاب، اساتید و پژوهشگران حوزه علمیه خراسان
💎حضور انتشارات راه_یار در:
نهمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان
🏫همراه با حضور دیگر ناشران کشوری و بین المللی
🟢حداقل ۱۵ درصد تخفیف از سوی ناشران در این نمایشگاه
💳 ارائه بن کارت 500 هزار تومانی و 1,000,000 تومانی حمایتی ویژه طلاب، اساتید و پژوهشگران از سوی حوزه علمیه خراسان
⏱زمان بازدید ۲۶ شهریور لغایت ۲ مهر
⏰ساعت بازدید: ٣٠: ٨ الی ١٧
🕌مکان: مشهدالرضا علیه السلام، خیابان امام رضا علیه السلام ١٩، مجتمع حوزوی آیت الله هاشمی شاهرودی(ره)
🌐 اطلاعات بیشتر در:
@howzehpajohesh
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
▫️ Rahyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | با تحریم این غولهای الکترومکانیکی، کارخانه مس سرچشمه با مشکل مواجه شد تا اینکه مهندس رستمی و تیم جوانش موتور سنکرون کارخانه را تعمیر و با اعتماد به نفسی که از تعمیر این دستگاه بزرگ به دست آوردند، تصمیم به تولید نمونه داخلی آن گرفتند
👤 راوی: مهندس رستمی
♦️ تولید شده توسط مدرسه سینمایی اندیشه و هنر (ماه)
نشانی صفحه قصههای پیشرفت در اینستاگرام:
www.instagram.com/ghessehayepishraft
📖 روایتهای شرکت جمکو را میتوانید در کتاب عملیات احیا بخوانید:
https://B2n.ir/f50456
📚 بسته پیشرفت انتشارات راه یار شامل 5 کتاب با 25درصد تخفیف:
https://B2n.ir/a88077
rahyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
#برش_کتاب
📖 «یکییکی اسمها را میخواندند تا از گیت رد شویم. توی دلم مداحی نریمانی را میخواندم:
«منم باید برم، آره برم سرم بره / نزارم هیچ حرومی طرف حرم بره... .»
گاهی هم ذکر میگفتم؛ مخصوصاً «یا زینب». اسمم را صدا کردند تا وارد گیت شوم و تمام. گذرنامهام را تحویل دادم تا پلیس گذرنامه مهر خروج از کشور را بکوبد. گذر را برد زیر نور قرمز اسکنر، مهر را آورد بالا که بکوبد توی گذرنامه؛ اما انگار چیزی گفت. گوش تیز کردم و سرم را بردم جلو.
🔹 آقای سجادی با شمام.
🔸 در خدمتم.
🔹 نمیتونی بری برادر. برگرد.
آب دهانم را قورت دادم و سرم را تکان دادم.
🔹نمیتونم برم؟! برای چی؟!
🔸 ممنوعالخروجی.
🔹 من ممنوعالخروجم؟ من همۀ کارهام درسته آقا! ممنوعالخروجی برای چی؟ یه بار دیگه بزن.»
🛒 سفارش کتاب ممنوع الخروج با 15 درصد تخفیف:
https://B2n.ir/j82938
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک دقیقه با «ابوعلی کجاست»
🔻مرتضی عطایی از شهدای مدافع حرم مشهدی است که قصه جالبی دارد. برای اینکه بتواند به جمع مدافعان حرم اضافه شود، خود را افغانستانی جا میزند و در کنار دلاوران لشکر فاطمیون عازم نبرد با تروریستهای دستپرورده استکبار میشود.
🔻«ابوعلی کجاست» خاطرات خودگفته شهید عطایی از روزهای مبارزه و مقابله با تروریستهای تکفیری است. این خاطرات، قرار بوده برای نگارش کتابی درباره شهید مصطفی صدرزاده یار غار او استفاده شود اما مرتضی عطایی یا همان «ابوعلی» هم، در نبرد با تکفیریها در سوریه به شهادت میرسد، از همین رو، بخشی از خاطراتش در کتاب مستقلی (ابوعلی کجاست) منتشر میشود.
🔻«ابوعلی» چند روز قبل از شهادت با انتشار متنی خطاب به شهید صدرزاده از او میخواهد که به وعدهاش عمل کند و او نیز به خیل شهیدان ملحق شود. استجابت خواستهاش، زیاد طول نمیکشد و در روز عرفه قسمت او نیز رقم میخورد. او با اصابت گلوله به گلویش به شهادت رسید و شعری که برای خودش سروده بود محقق شد:
کاش اسم تو آخرین کلامم باشد
پروانهشدن حُسنِختامم باشد
مانند کبوترانِ در خون خفته
عنوان «شهید» قبل نامم باشد
🔻مرتضی عطایی ۲۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۵ و همزمان با روز عرفه در منطقه لاذقیه سوریه به شهادت رسید.
♦️گفتنی است این کتاب تاکنون به زبان های عربی و انگلیسی ترجمه شده و به چاپ رسیده است.
♦️سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
📚 #معرفی_کتاب | فیلم، فیگور، فلسفه
🔹 کتاب «فیلم، فیگور، فلسفه» مبانی نقد فیلم از نگاه شرقی و اسلامی است. یعنی باید گفت معمولاً اکثر آثار انتقادی که در #سینما همانند خود ادبیات رایج فیلم، وجود دارد، به شدت تحت تأثیر فلسفه و فرهنگ غربی است به عنوان مثال ما در سینمای شرقی خودمان، مفهومی تحت عنوان تحول شخصیت یا شخصیت خاکستری آنگونه که در سینمای غرب مطرح است، نداریم. اما مواردی نظیر توبه، مؤمن، مؤمن گناه کار و غیره داریم.
🔸 سعیدی در کتابش، ابتدا به سراغ چیستی سینما در نگاه شرقی میرود، سپس به جامعهشناسی سینمای ایران میپردازد و پس از آن، وجوهی از نگاه شرقی و اسلامی در زیباییشناسی سینما را ترسیم میکند.
🔹 اولین فصل کتاب پاسخ به یک سؤال است: سینما چیست؟ نویسنده، این فصل را با یک حدیث آغاز کرده است. «امام سجاد(ع) در حدیثی شریف، پس از برشمردن حق زبان و گوش و ذکر حقوق مختلف آنها، وقتی به چشم میرسند میفرمایند «و حق چشم این است که آن را از چیزی که برای تو حلال نیست فروبندی و نگاه کردن با آن را وسیله عبرت قرار دهی...»
📌 اثر فوق به قلم نعمتالله سعیدی به همت #انتشارات_راهیار به چاپ رسیده است.
🔹 @hhonar_org
🛒 جهت سفارش کتاب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://B2n.ir/q02072
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🔴 زنی که بنبست برایش بیمعناست
✍️این کتاب برای من تجلی یک زن مؤمن بود که هم مادره هم فعال اجتماعی. زنی که بنبست براش بیمعناست و امید سرلوحهی زندگیشه. زنی که منشأ خیره و بهترین الگوی در دسترسه. خدا حفظشون کنه.
💠💠💠
از این همه هوش و کاردانی حیرت کردم. اینکه با وجود بچه و درگیریهای خانه، اینقدر فعال بودند خیلی برام انگیزهبخش بود. واقعا فکر نمیکردم اینقدر از خوندنش لذت ببرم و ازش یاد بگیرم.
#نظر_شما
➕تهیه نسخه الکترونیکی کتابهای ما:
faraketab.ir/p/20343
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥از دستهایم خون میچکید...
📖 خوانش بخشی از کتاب «حوض خون»
🗣 توسط خانم فاطمهسادات میرعالی؛ محقق و نویسنده کتاب
🔰کتاب تقریظ شده توسط هبر معظم انقلاب
🔰کتاب برگزیده بیستمین دوره جایزه ملی انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس
♦️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
rahyarpub.ir
@Rahyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub