⭕️کاریکاتوری که شهید آوینی، آن را ستود
♦️سیدمسعود شجاعی طباطبایی هنرمند کاریکاتوریست در خاطرهای که در کتاب «شهید فرهنگ» آمده، میگوید:
مجموعهای ز کاریکاتورهایم را به آقا مرتضی نشان دادم.در این مجموعه،کاری وجود داشت که یک ماهی را در تُنگ به تصویر میکشید. #شهید_آوینی این تصویر را دید و نسبت به آن ابراز خُرسندی کرد.
او ماهی را استعاره از انسان خاکی به دور از اقیانوس معرفت دانست و عنوان کرد كه این تُنگ،مانع ورود ماهی به اقیانوس معرفت شده است. در حالی که انسان میتواند با اندکی تلاش خود را به این اقیانوس برساند.
به این ترتیب این کاریکاتور مورد توجه ایشان واقع شد و با آن که به لحاظ گرافیکی در چند خط ساده طراحی شده بود،در مجله سوره منتشر شد.
... شهید آقا #سیدمرتضی_آوینی وقتی برای بار اول طرح را دید، پیشانیام را بوسید و گفت:«میبینی سید جان! چقدر تنهاییم، کمی تلاش کنیم با یک جَست میتوانیم خود را به اقیانوس عشق برسانیم.عشق را میبینیم، فاصلهمان با آن، تنها یک جداره نازک شیشهای است اما...»
🔷 #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ باید کارهای خوب را کنار بگذاریم!
♦️سردار #حاج_قاسم_سلیمانی توسط دولت تروریست آمریکا ترور شد. وقتی چنین شخصیتی ترور میشود، نباید از کنارش بهسادگی گذشت. باید کارهای روزمره را کنار گذاشت و با تولید محصول و کار میدانی، این ترور را به گوش همه رساند و خباثت دولت آمریکا را فریاد زد.
هر فعال فرهنگی با هر استعدادی، در کنار و گوشۀ شهر و روستایش باید دستبهکار شود و هر کاری از دستش برمیآید انجام دهد. گروههای سرود بلافاصله باید شکل بگیرند و سرود تولید کنند و در معابر و مساجد بخوانند؛ گرافیستها فوراً باید فضای رسانهای را پر از پوسترهای سردار کنند؛ شُعرا در کمترین زمان شعر بسرایند و محافل شعری برپا کنند؛ نیروهای میدانی با برپایی ایستگاه صلواتی در خیابانها، شور اجتماعی ایجاد کنند و مردم را همراه سازند و...
این میشود اولویتمحوری. وگرنه اگر چنین اتفاق بزرگی بیفتد و ما همچنان مشغول کارهای خوبِ روزمرۀ خود باشیم، دشمن هم میبیند که چنین جنایت بزرگی کرد و هیچ هزینهای پرداخت نکرد!
📚 کتاب #به_اضافه_مردم /صفحه 116
🔷 #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
▪️ فرارسیدن هفتم ذیالحجه سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) تسلیتباد
✅ @Raheyarpub
⭕️چرخهای خیاطی به جای تنورهای نانوایی| به رنگ دهه شصت
✍️ مهناز کوشکی:
♦️دود سیاهرنگ، نشان از پاتوق زنانه داشت. مسیر دود را دنبال کردم و به کوچههای روستای صَدخَرو رسیدم. صدای سلاموصلوات گوشهایم را نوازش داد.
درِ پاتوق زنان #صدخرو باز بود. از گوشۀ در نگاهی به داخل انداختم. دودی که ما را تا آنجا رسانده بود، آتش تنور بود. خیرالنساء چادر به کمر بسته، زوالههای خمیر را یکی پس از دیگری به تنور میزد. به دنبال صدای خنده، نگاهم به آن طرف حیاط چرخید. رشتههای آش، از روی بند آویزان بود. از لابه لای سفیدی رشتهها، زردی سیب به چشمم خورد. دیگهای مسی با خوشحالی حاج عباس را صدا میزدند تا زودتر کُندهها را روشن کند. عجله داشتند نرمه قندها و سیبها را یکی کنند تا شیشههای مربا پر شود.
بعداز اتمام کتاب #نان_سالهای_جنگ یاد پاتوق زنانه دهه نودی افتادم.
صدای تِقتِق، درون گوشم میچرخید. دنبال صدا را گرفتم و به پاتوق زنانه رسیدم. اینبار چشمانم پارچه دید. پارچهها یکی پس از دیگری تنش را، به سوزن چرخ خیاطی میسپرد. چرخ خیاطی خوشحال بود که بهخاطر #کرونا، از گوشۀ انباری به کارگاه خیاطی آمده. گردوخاک تَنَش را کنار زد و با لبخندی به استقبال پارچهها رفت. صدای خیاطباشی به گوش میرسید. باید خیاطی را به شاگردهای چرخ ندیدهاش یاد میداد. شاگردهای کمسنوسال اما با استعداد، زود یاد گرفتند که #ماسک بدوزند.
این روزها، فرزندان همان زنان دیروز پا به عرصه #جنگ گذاشتند. پاتوق زنان دهه نودی، همرنگ پاتوق زنان #دهه_شصتی شده. زنانی که موقعیتشناس و اولویتشناس هستند. به جای نانِ #سفره_جنگ، لباس رزم برای همشهریان خود دوختند. این بار هم غرب و شرق از این حماسه غافگیر شدند...
🔷 #سفارش_کتاب «نان سالهای جنگ»:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️«فرعون اعظم» در جهاد سازندگی
♦️نیروهای جهاد در ادارهها میگشتند و هرجا ماشین کهنهای میدیدند، بُکسل میکردند و تا تعمیرگاه میرساندند. بعد از تعمیر و شستوشو، ماشین را به هر روشی که امکان داشت روشن میکردند. ماشینقراضهها جزء اموال جهاد شد...
♦️اولین ماشین نویی که به جهاد دادند، یک پیکان بود که یکی از مسئولان مرکز برداشت و به همین خاطر دیگر برایش حیثیتی نمانده بود. همه میگفتند این ماشین برای محرومان است. او در مرکز، ماشین برای چه میخواهد؟ اینجا که بچهها میخواهند به روستا بروند، ماشین نو لازم دارند! آن شخص دیگر خودش هم روی آمدن به جهاد را نداشت، چون فرعون اعظم شده و آبرویش رفته بود...
♦️میگفتند بهترین ماشینها باید در محرومترین جاها باشد؛ چون اگر ماشینقراضهها خراب میشد، نه مکانیک بود نه امکاناتی برای تعمیر. این روحیات در جهاد بود. یا اینکه میگفتند بهترین مهندس باید برود جایی که از همهجا خرابتر است.
📚 کتاب «رسم جهاد»؛ تجربههای کار جمعی به روایت مرحوم حسینعلی عظیمی
🔶سفارش کتاب:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
t.me/raheyarpub
basalam.com/raheyar
eitaa.com/raheyarpub
ble.ir/raheyarpub
instagram.com/raheyarpub
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
⭕️شهید روز عرفه را میشناسید؟
♦️#مرتضی_عطایی از شهدای #مدافع_حرم مشهدی است که قصه جالبی دارد. برای اینکه بتواند به جمع مدافعان حرم اضافه شود، خود را #افغانستانی جا میزند و در کنار دلاوران لشکر #فاطمیون عازم نبرد با تروریستهای دستپرورده استکبار میشود.
«ابوعلی کجاست» خاطرات خودگفته شهید عطایی از روزهای مبارزه و مقابله با تروریستهای تکفیری است. این خاطرات، قرار بوده برای نگارش کتابی درباره #شهید_مصطفی_صدرزاده، یار غار او استفاده شود اما مرتضی عطایی یا همان «ابوعلی» هم،در نبرد با تکفیریها در سوریه به شهادت میرسد، از همین رو، خاطراتش در کتاب مستقلی با عنوان #ابوعلی_کجاست منتشر میشود
«ابوعلی» چند روز قبل از شهادت با انتشار متنی خطاب به شهید صدرزاده از او میخواهد که به وعدهاش عمل کند و او نیز به خیل شهیدان ملحق شود. استجابت خواستهاش، زیاد طول نمیکشد و در روز #عرفه قسمت او نیز رقم میخورد. او با اصابت گلوله به گلویش به شهادت رسید و شعری که برای خودش سروده بود محقق شد:
کاش اسم تو آخرین کلامم باشد
پروانهشدن حُسنِختامم باشد
مانند کبوترانِ در خون خفته
عنوان «شهید» قبل نامم باشد
🔷سفارش کتاب:
b2n.ir/aboa
✅ @Raheyarpub
⭕️رونمایی همزمان کتاب «به اضافه مردم» از طریق 27 صفحه اینستاگرامی
🔷 یکشنبه 12 مرداد | ساعت 20
🔶 پخش زنده و همزمان از اینستاگرام:
انتشارات «راه یار»
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/mananashr
instagram.com/hhonar_com
instagram.com/Khooshe_org
instagram.com/p_ketab
instagram.com/teribon_ir
instagram.com/ammaryar_ir
instagram.com/hvasl.ir
instagram.com/edalatkhahi.ir
instagram.com/ketab.yarr
🔻 اطلاعات بیشتر در پوستر
🔻درباره کتاب
✅ @Raheyarpub
⭕️عیدانه «راه یار»
♦️از «عید قربان» تا «عید غدیر»؛ کتابهای #انتشارات_راه_بار را با #تخفیف 25درصدی سفارش دهید
♦️سفارش:
Ammaryar.ir
Basalam.com/raheyar
instagram.com/raheyarpub (دایرکت)
✅ @Raheyarpub
⭕️جهاد سازندگی شغل نیست تفکر است
✍️معصومه خوانساری؛
#جهاد_سازندگی در طول فعالیت خود در دهه60،به یک نهاد مردمی و به تعبیری یک دولت روستایی و مردمی تبدیل شده بود. بخش عمدهای از عمران و آبادانی روستاها،حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روستائیان در آن دوره، بدست نیروهای جهاد سازندگی بود. از این حیث پرداختن به جهاد اهمیت دارد و سردار محمدرضا شمسآبادی، از شهدایی است که در این محیط رشد کرده و در همین محیط هم شهید شده است
«جهاد سازندگی» تنها 4ماه پس از پیروزی انقلاب و به پیشنهاد سیدمحمد بهشتی و تأیید امام خمینی تشکیل شد.همین اطلاعات کافی است تا ما را با هدف تشکیل و اجراییشدن این نهاد آشنا کند. کاری بزرگ با اهدافی متعالی که میتوانیم تکّههایی از آن را با خواندن زندگینامه #شهید_محمدرضا_شمس_آبادی در کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» بخوانیم و درک کنیم
این کتاب نشانمان میدهد جهادگران بیادعا با چه توان و عقیدهای به تعهداتشان عمل کرده و دغدغه سازندگی داشتند. اینکه جهاد شغل نیست بلکه تفکری است که در نهاد انسانها رشد میکند و به بار مینشیند
🔶متن یادداشت:
b2n.ir/delh
🔷 سفارش:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️رونمایی همزمان کتاب «به اضافه مردم» از طریق 27 صفحه اینستاگرامی 🔷 یکشنبه 12 مرداد | ساعت 20 🔶 پخ
23.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️فرهنگ منهای عدالت، مشروعیت ندارد
♦️دکتر احمدرضا بیضائی(نویسنده و استاد دانشگاه) در #رونمایی مجازی کتاب #به_اضافه_مردم :
مؤسسهها، کانونها و سازمانهای فرهنگی زیادی داریم که در حوزه فرهنگ، دخیل هستند و واقعاً هم وقت و بودجه صرف میکنند ولی آنچه که خروجی کار است، هیچ شباهتی به کار فرهنگی شایسته انقلاب اسلامی ندارد و معضل و گرهی را باز نمیکند، چرا که تمامی این تلاشها، منهای مردم و به طبع آن منهای عدالت است.
کتاب * به اضافه مردم *، یک دستورالعمل کامل برای کار فرهنگی است و من تمامی افرادی را که مدعی کار فرهنگی هستند، دعوت میکنم که این کتاب را مطالعه کنند.
🔷 سفارش کتاب با #تخفیف 25درصد:
basalam.com/raheyar
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️جهاد در دو جبهه
🔷برشی از کتاب از دشت لیلی تا جزیره مجنون در سالروز شهادت «چمران افغانستان»:
چهار سال مداوم، شش ماه اول سال در افغانستان جهاد میکردم و شش ماه دوم در #ایران. خانوادهام، به خصوص مادرم، همیشه منتظر خبر شهادتم بودند.
موقع رفتن به جهاد گفتم: «مادر ممکن است که بروم و شهید شوم. شما بیطاقتی نکنی!» برخلاف تصورم گفت: «اگر اجلت رسیده باشد، در کنار من هم باشی خواهی مُرد، وگرنه چون حضرت ابراهیم در میان آتش زنده خواهی ماند.» این جملات همیشه آویزۀ گوش و قوّت قلبم بود.
🔷شهید دکتر سید محمد علیشاه موسوی گردیزی از مجاهدان افغانستانی که به «چمران افغانستان» معروف بود، 12مرداد 1397 به همراه 35 تن از نمازگزاران، در بمبگذاری مسجد صاحبالزمان(عج) شهر گردیز افغانستان به شهادت رسید.
🔷خاطرات شهید موسوی گردیزی به عنوان یکی از رزمندگان افغانستانی #دفاع_مقدس در کتاب #از_دشت_لیلی_تا_جزیره_مجنون به همت محمدسرور رجایی، گردآوری و روایت شده است.
🔶تهیه کتاب:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub