♦️روز معلم؛ کتاب هدیه بدهیم
📚کتاب سوم:خانم مربی
▫️نویسنده:مرضیه ذاکری
▫️تعداد صفحات:271
▫️نوبت چاپ:سوم
▫️سال نشر:1398
📚درباره کتاب:
🔷️تا حرف از قهرمانان میشود همه ذهنها میرود سمت مردانی با بازوان ستبر و هیکلهای درشت.شاید هرگز این خیال به ذهن کسی خطور نکند که یک زن آن هم در پست معلمی میتواند یک #قهرمان اسطورهای باشد
🔷️خانم «سعیده صدیقزاده» درست از همان جنس زنهایی است که با خواندن در مورد زندگیاش بَرساختههای ذهنیتان در مورد قهرمان و اسطوره به هم میریزد.
او #معلم است اما فقط معلم نیست،انگار یک رسول انسانساز است که تمام زندگیاش را وقف تربیت و کار فرهنگی کرده است.با اینکه اصل فعالیت او در مدارس بوده اما ایدههایش برای هر تشکیلات انسانساز دیگر کاربردی است.
از خانواده تا مسجد و از پایگاههای بسیج تا تشکلهای دانشجویی و هیئتها همه و همه میتوانند از الگوی بینظر تربیتی این زن بهره ببرند
🔷️زندگی این قهرمان در کتاب #خانم_مربی به رشته تحریر درآمده است.
⭕️ #خانم_مربی را میتوانید با #تخفیف_ویژه از Ammaryar.ir تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف: raheyarpub
#پیشنهاد_کتاب #روز_معلم
✅ @raheyarpub
⭕️رؤیای ایرانی با معلمان پرورشی دهه شصت/تفاوت باگلخانههای دهه نودی
✍️یادداشت #محمدصادق_شهبازی درباره کتاب «مربای گل محمدی»؛
🔶کتاب #مربای_گل_محمدی، خاطرات بخشی از موفقترین فعالیتهای فرهنگی کشور در تاریخ معاصر ایران است. در اینکتاب، واقعیت و ماوقع تحول ملتی را میبینیم که در برابر قویترین حرکتهای فرهنگی به پشتوانه پول، امکانات، هنرمندان داخلی و خارجی ایستاده و با ابزارها و رسانههایی ضعیف و کوچک توانسته از خویش، هویتی متفاوت بسازد.
🔶خواندن اینکتاب، برای فعالان فرهنگی ما ضروری است که در قالبهای خود تجدیدنظر کنند، مشکلات مالی، موانع سیاسی و گروههای معارض و رقیب را بهانه ضعفهای خود قرار ندهند. کار فرهنگی را مشارکت محور کنند و به جای محتوا دادن مدام خود مخاطب را درگیر کنند. بیشتر قالبها در #دهه_شصت بهگونهای بود که مخاطب مشارکت کند نه اینکه صرفاً در قالب سخنرانی و... محتوا ارائه شود.
🔶انقلابیها در دهه شصت برای #دانشآموزان رؤیاسازی از آیندهای دینی، عادلانه، آزاد، جهانی و... میکردند و امروز #رؤیای_ایرانی و جهانی در دانشآموز و نوجوان ما تزریق نمیشود. دانشآموز و نوجوان امروز ما رؤیای ایرانی هم ندارند، چه برسد به رؤیای انقلاب اسلامی.
🔶کتاب را که تمام کردم و بستم تا یکربعبیست دقیقه اشک امانم نداد، که چرا اینروحیه را از دست دادیم و به اینجا رسیدیم. این روزها که سیل، زلزله و اپیدمی #کرونا بخشی از مردم و متدینین و بسیجیهای ما را به خدمت اینمردم رسانده و نشان داده آنروحیه در مردم ماست و احتیاج به احیا و برنامهریزی مسئولان دارد، خواندن اینکتاب جذابیت دوچندان دارد.
🔺متن کامل یادداشت در خبرگزاری مهر:
mehrnews.com/news/4914613
⭕️ #مربای_گل_محمدی را میتوانید با #تخفیف_ویژه از Ammaryar.ir تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف: raheyarpub
✅ @raheyarpub
⭕️ایستاده در غبار
✍️وحید اشتری؛
♦️ سال ۶۳ از طراحان #خیبر بود. شرق هور را ۷۵ روزه به جزایر مجنون با پل شناوری به طول ۱۳ کیلومتر وصل کرد که در تاریخ جنگها بیسابقه بود. خبرگزاری فرانسه ۳ فروردین ۱۳۶۳ به نقل از آمریکاییها نوشت «دست یافتن به پل قایقی با چنین طولی در تاریخ نظامی مدرن بیسابقه است»
♦️ سال ۶۵ جزو طراحان #بعثت بود. والفجر ۸ باید از روی اروند خروشان میگذشت. طراحیاش فقط ۶ ماه زمان برد و با شروع عملیات، رونمایی از یک پل عجیب روی اروند، دنیا را غافلگیر کرد و لقب #شاهکار رزمی مهندسی جنگ ایران را به خود گرفت.
♦️ من آخرین بار که دیدمش ۳۰ سال ازین طراحیها گذشته بود. اسفند ۹۵ ریزگردها در خوزستان کولاک کرده بودند. برای ساخت مستند رفتم اهواز. شنیده بودم سالهاست گرفتار شیمی درمانی است و پزشکان، زندگی در هوای تهران را برایش مضر میدانند. در ریزگردی ترین روزهای خوزستان لای گرد و غبار دیدمش.
♦️ از دیدن مردی که در تهران هم به سختی نفس میکشید حیرت زده شده بودم. آقای #اسطوره داشت توضیح میداد که ماههاست در خوزستان زندگی میکند. کانونهای ریزگرد را شناسایی کرده و به جای مالچ پاشی و کارهای زمانبر مثل کاشت نهال، میخواهد برای احیای بخشی از دشت، سیلاب مصنوعی راه بیندازد.
♦️ حالا ۴۰ روزی میشود که #حسینعلی_عظیمی دیگر در بین ما نیست. امثال او را همانقدر که بودنشان را نمیدانستیم نبودنشان را هم نمی دانیم. بدتر از ملتی که قهرمان ندارد ملتی است که قهرمانهایش را فراموش میکند.
➕ کتاب #رسم_جهاد؛ تجربههای کار جمعی به روایت حسینعلی عظیمی و مستند #بر_اثر_زلزله درباره فعالیتهای مهندس عظیمی برای بازسازی مناطق زلزله زده #منجیل و رودبار را میتوانید از سایت عماریار تهیه کنید:
Ammaryar.ir
🔶 #کدتخفیف کتاب: raheyarpub
✅ @raheyarpub
⭕️«نان سالهای جنگ» چه مزهای دارد؟
🔶پنجمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب #نان_سالهای_جنگ با حضور:
▫️محمود شمآبادی؛ نویسنده کتاب
▫️میثم رشیدی؛ مجری(نویسنده و فعال رسانهای)
♦️ یکشنبه 14 اردیبهشت | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/hhonarsabzevar
instagram.com/rashidi598
✅ @raheyarpub
♦️چرا باید کتاب بخوانیم؟
✍️حجت الاسلام علی شاملو؛ مدیر مجموعه کتابرسان:
🔹کتاب خواندن به آدم، سعه وجودی میدهد. آدمهایی از نظر ذهنی قویتر و موفقترند که میتوانند خودشان را به جای دیگران قرار بدهند و مثل او فکر کنند. مثلا تو میتوانی مثل آدم ظالم فکر کنی، در این صورت در برخورد با یک آأم ظالم، میتوانی بفهمی او به چه چیزی فکر میکند.
🔹ما امروز با جنگ فرهنگی مواجه هستیم. راه مبارزه این است که ما هم محصولات فرهنگی تولید کنیم. در حال حاضر جدیترین و بهترین محصولات فرهنگی ما، کتاب است و متاسفانه فیلم و سریال خوب و… خیلی کم داریم.
🔹کتاب باعث افزایش کیفیت زندگی میشود. رضایت آدم کتابخوان از زندگیاش بیشتر است از آدمهای کتاب نخوانِ هم سطح خودش! زیرا با کتابی که در دستش دارد، حال میکند و لذت میبرد! آدمی که کتابخوان نیست، این لذت را ندارد و باید از جای دیگری تامین کند.
متن کامل یادداشت:
b2n.ir/855394
✅ @raheyarpub
♦️جهادیها چه میگفتند؟
🔶از نظر جهادیها مهمترین بخش در سازندگی، انسان است. محور تمام توسعهها و تمام ساختها انسان است.
کشور عقب افتاده، آدمهایش عقب افتادهاند و کشور پیشرفته، آدمهایش پیشرفتهاند.
بقیه عناصر سازندگی و پیشرفت، فرع بر قضایاست. وقتی انسان را در روستا بالا میکشی، روستا توسعه پیدا میکند.
ارزش انسان با چه زیاد میشود؟
با چهار چیز؛ یک ایمان، نه با موعظه بلکه با رفتار؛ دو دانش؛ سه بصیرت، که فکر نکند دنیا به همین کوچکی است که میبیند؛ چهار و از همه مهمتر همت.
🔶حرف جهادیها با یک روستایی این بود: «تو انسان و خلیفه خدا هستی. چرا فقط یک روستا را آباد کنی؟ بیا انقلاب اسلامی را پیش ببر، کشور را نجات بده، مشتضعفان را نجات بده.»
🔹 کتاب «رسم جهاد»؛ صفحات 26-27
⭕️ کتاب #رسم_جهاد؛ تجربههای کار جمعی به روایت مرحوم حسینعلی عظیمی را میتوانید با #تخفیف_ویژه بههمراه یک کتاب #هدیه از Ammaryar.ir تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف: raheyarpub
✅ @raheyarpub
⭕️ «دختر تبریز»؛سیمای دیده نشده زن ایرانی در جنگ تحمیلی/ این زنان سرنوشت جنگ را تغییر دادند
♦️ هدی مهدیزاد؛نویسنده کتاب «دختر تبریز» در گفتگو با خبرگزاری تسنیم؛
🔸فعالیتهای خانم صارمی(سوژه کتاب) در دوران انقلاب و #دفاع_مقدس،کنجکاوی مرا برای شناخت بیشتر شخصیت او برانگیخت و سعی کردم با وی ارتباط داشته باشم.خانم صارمی در تبریز شخصیت شناخته شدهای است. با وجود این،همیشه در روایتهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس،جای خالی راوی خانم را میدیدم.از سوی دیگر،ما از اتفاقاتی که نقش اصلی آنها زنان بودند،روایتی نداشتیم و نقش زنان بسیار کم بیان شده بود.
🔸در کتاب #دختر_تبریز به دنبال نشان دادن اهمیت نقش زنان در این حوادث بودیم و البته تدوین کتاب طوری شد که هر دو اینها حاصل شد؛یعنی خانم صارمی تلاش کرد بیشتر از فضای زنانه آن روزها که خودش هم حضور داشته بگوید اما روایتها تنها از فضاهای زنانه نیست بلکه از روزهای منتهی به انقلاب و وضعیت بیمارستانهای دوران دفاع مقدس هم خاطراتی گفته شده است.
♦️مشروح گفتگو :
tn.ai/2255275
⭕️ #دختر_تبریز را میتوانید با #تخفیف_ویژه از Ammaryar.ir تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub
♦️«مربای گلمحمدی» را با عشق میل بفرمایید
✍️یادداشت حسن مجیدیان درباره کتاب «مربای گل محمدی» در روزنامه صبح نو؛
🔷جمعی از خوبان همت کردهاند و برایمان «مربای گلمحمدی» پختهاند؛مائده خوشعطر و بویی که کام هر آنکس را که دل در گرو تعلیموتربیت و دستی بر کار فرهنگی در مدرسه و مسجد و کانون فرهنگی دارد،شیرین و معطر میکند
🔷زحمات و مرارتهای مربیانِ پرورشی در سالهای دهه60،قابل لمس و الگوگیری است.کار تربیتی خالی از درد و مشقت نیست. عشق و علاقه میخواهد و از خود گذشتن. درگیری با گروههای ضدانقلاب و جریانات ملحد، اهتمام به کمک و یاری رزمندگان،سرکشی به خانواده شهدا، استمرار برنامهها در فراز و نشیبهای دوران مبارزه و جنگ؛از پردههای دیدنی و دلنشینِ این کتاب است.صفحات کتاب مملو است از یاد و نام شهدا بهویژه شهدای عزیز نوجوان و مساعدتهای عاشقانه و دردمندانه بچهها و خانوادههایشان به رزمندگان جبههها که در پارهای موارد،حیرتانگیز است و اشک آدم را در میآورد.چقدر مردم خوبی داشتیم و داریم
🔸متن کامل یادداشت:
b2n.ir/036368
⭕️ #مربای_گل_محمدی را میتوانید با #تخفیف_ویژه از عماریار تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub
⭕️کتاب بخرید؛ کتاب هدیه بگیرید
♦️ تا پایان ماه مبارک #رمضان، علاوه بر #تخفیف_ویژه در سفارش اینترنتی کتابهای انتشارات «راهیار»، یک کتاب هم به عنوان #هدیه دریافت کنید:
🌐 AmmarYar.ir
🌐 b2n.ir/raheyar
♦️ارسال کتابها به صورت پستی بوده و هزینه سفارشهای بیشتر از 80هزار تومان #رایگان است
✅ @Raheyarpub
♦️حضور امام زمان بر بالین شهدا
🔶در لحظات نزدیک به شهادت، با همان #موسیقی لطیف و در آن تاریکی، نوری سبز آرام به طرف شهید میآمد و روی چهرهاش قرار میگرفت. درآوردن این صحنه سختی زیادی داشت. چراغی را به ریل بالای سن جوش داده بودیم که بتوانیم نور را حرکت دهیم. با استفاده از طلق هم فیلتری درست کرده بودیم که نور چراغ آن طوری بشود که ما میخواهیم.
🔶این نور نمادی از حضور امام زمان(عج) بر بالین شهدا بود. آن قدر به کاری که میکردیم اعتقاد داشتیم که در این لحظات، من هم که پشت صحنه بودم، همراه مردم اشک میریختم.
🔶نمایش «حدیث عشق» در تابستان سال 61 و در سالن هلال احمر مشهد به روی صحنه رفت. قرار بود پنج شب اجرا کنیم اما به خاطر استقبال زیاد مردم، پنج شب دیگر هم ادامه پیدا کرد.
▫️کتاب انقلاب نقشها؛ صفحه 149-150
⭕️کتاب #انقلاب_نقشها؛ خاطرات محمد ملتجبی؛ بازیگر تئاتر و هنرمند انقلابی را با #تخفیف_ویژه و یک #هدیه میتوانید از Ammaryar.ir تهیه کنید
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف 25درصد: raheyarpub
✅ @raheyarpub
⭕️نقش زنان در تاریخ جنگ مغفول است
♦️گفتگوی روزنامه جوان با محمود شمآبادی؛ نویسنده کتاب تازه منتشر شده «نان سالهای جنگ»:
🔶یکی از نکات مغفول در بیان تاریخ دفاع مقدس، نگاه به پشت جبهههای نبرد است؛ مجموعه عظیمی از تدارکات و کمکهای مردمی که از دل روستاها و شهرها ساماندهی شده و قدم به قدم پیش میرفته تا به دست رزمندههای خط مقدم میرسید. کتاب «نان سالهای جنگ» یکی از اولین آثار مکتوب در زمینه کمکهای مردمی به جبهههای جنگ است. این کتاب که از سوی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شده، به نقش زنان روستای «صد خَرو» در پشتیبانی از جبههها میپردازد، محمود شم آبادی که تدوین و نگارش کتاب را بر عهده داشته است، در گفتگو با «جوان» به موضوع این کتاب پرداخته است.
🔷متن کامل این گفتگو را در روزنامه جوان بخوانید:
javanonline.ir/fa/news/1001967
➕کتاب #نان_سالهای_جنگ را میتوانید با #تخفیف_ویژه و به همراه یک کتاب #هدیه از سایت عماریار تهیه کنید:
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف 25درصد: raheyarpub
✅ @raheyarpub
46.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید: کتاب خوب؛ آرزوهای دستساز
🔶در سیزدهمین قسمت برنامه تلویزیونی #کتاب_خوب شبکه چهار، کتاب #آرزوهای_دستساز به نویسندگی میلاد حبیبی، معرفی و بررسی شد.
🔴با شرکت در #مسابقه این کتاب، یکی از چهار #برنده #جایزه 2میلیون تومانی این برنامه باشید
جهت #شرکت در این مسابقه میتوانید به سایت برنامه «کتاب خوب» مراجعه کنید:
ketabekhoob.ir
➕کتاب «آرزوهای دستساز» را میتوانید با #تخفیف_ویژه از سایت عماریار تهیه کنید:
b2n.ir/raheyar
🔶 #کدتخفیف 25درصد: raheyarpub
✅ @raheyarpub